To παιχνιδι τα σπαει, το ξεκινησα χθες και τελικα δεν μπορουσα να το αφησω. Σεναριακα το παει παρα πολυ καλα (εχω φτασει στο σκηνικο με το γκαραζ) και πιστευω πως θα εχουμε συντομα ανατροπες. Για το αρτιστικο κομματι δεν το συζητω, μιλαμε για κατι top. Tα μονα μειονεκτηματα που βρηκα ειναι ο χειρισμος (τον οποιο τον συνηθισα βεβαια οποτε δεν ειναι πλεον θεμα) και το γεγονος οτι καποια γεγονοτα συμβαινουν πολυ γρηγορα και δεν σου δινεται η δυνατοτητα να εξερευνησεις το περιβαλλον οπως θελεις (αυτο βεβαια ενισχυει το replay...μεχρι στιγμης υπαρχουν απειρα πραγματα που θελω να κανω με ενα δευτερο playthrough). Σε αυτη τη φαση παντως μιλαμε για κατι το εξαιρετικο, περισσοτερα στο μελλον.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Heavy Rain
Collapse
X
-
Originally posted by nooto View Postτο γεγονος οτι καποια γεγονοτα συμβαινουν πολυ γρηγορα και δεν σου δινεται η δυνατοτητα να εξερευνησεις το περιβαλλον οπως θελεις (αυτο βεβαια ενισχυει το replay...μεχρι στιγμης υπαρχουν απειρα πραγματα που θελω να κανω με ενα δευτερο playthrough).
Απο την αλλη υπαρχουν στιγμες που σε δευτερολεπτα ή ενστικτοδώς πρεπει να αποφασισεις τι θα κανεις.Αποφαση που τελικα μπορει να αλλαξει πολλα στην εκβαση μιας σκηνης.
Πχ
Η απιστευτη σκηνη με το οπλο και τον σταυρο.Δεν λεω κατι παραπανω,οποιος εχει φτασει εκει θα καταλαβει.
Comment
-
Ηιdeo ακριβως αυτο, ουσιαστικα επειδη το εχουν δομησει ετσι εισαι συνεχεια σε εγρηγορση και με μια επιλογη στα χερια. Στη σκηνη που λες εγω ανατριχιασα, δεν το περιμενα με τιποτα να παει ετσι το πραγμα...Και να σκεπτεις οτι προσπαθησα να ακολουθησω την αναιμακτη οδο.
Comment
-
Originally posted by nooto View PostΗιdeo ακριβως αυτο, ουσιαστικα επειδη το εχουν δομησει ετσι εισαι συνεχεια σε εγρηγορση και με μια επιλογη στα χερια. Στη σκηνη που λες εγω ανατριχιασα, δεν το περιμενα με τιποτα να παει ετσι το πραγμα...Και να σκεπτεις οτι προσπαθησα να ακολουθησω την αναιμακτη οδο.''
Γενικα υπαρχουν πολλες στιγμες που σε κανουν να ανατριχιασεις καθως και να σηκωθεις απο τον καναπε.
Comment
-
Originally posted by hideo View PostΗ απιστευτη σκηνη με το οπλο και τον σταυρο.Δεν λεω κατι παραπανω,οποιος εχει φτασει εκει θα καταλαβει.Mήπως εννοείς την σκηνή με τον Νathaniel τον θρησκόπληπτο. Προσωπικά ενώ αρχικά πήγα να τον ηρεμίσω στη συνέχεια με τσάτισε και του την άναψα;) Επίσης οι real time αλλαγές του περιβάλλοντος στο γραφείο του Jayden μου θύμισαν κάτι tech demos του ps3 από την E3 2006
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View PostMήπως εννοείς την σκηνή με τον Νathaniel τον θρησκόπληπτο. Προσωπικά ενώ αρχικά πήγα να τον ηρεμίσω στη συνέχεια με τσάτισε και του την άναψα;)
Βσκ εχασες ολο το υπολοιπο για το οποιο μιλαμε.:xp:Αλλα επιλογη σου ηταν καλα να παθεις.
Comment
-
Originally posted by hideo View Postlol Τερας ψυχραιμιας εισαι ρε,σε παραδεχομαι.
Βσκ εχασες ολο το υπολοιπο για το οποιο μιλαμε.:xp:Αλλα επιλογη σου ηταν καλα να παθεις.ρε συ του την άναψα γιατί τουλάχιστον από όσο προσπάθησα να τον ηρεμίσω αυτός εξακολουθούσε να λέει ασυναρτησίες και φοβήθηκα μην σκοτώσει τον "συνάδελφο" μπάτσο με τον οποίο βέβαια προηγουμένως είχε πεσει πολύ βρισίδι κατά την παρουσία της μέχρι τώρα έρευνας του Jayden
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Postρε συ του την άναψα γιατί τουλάχιστον από όσο προσπάθησα να τον ηρεμίσω αυτός εξακολουθούσε να λέει ασυναρτησίες και φοβήθηκα μην σκοτώσει τον "συνάδελφο" μπάτσο με τον οποίο βέβαια προηγουμένως είχε πεσει πολύ βρισίδι κατά την παρουσία της μέχρι τώρα έρευνας του Jayden
Καλα σιγουρα,και εγω ημουν σε φαση να κανω το ιδιο.Απλα κρατηθηκα.Ηταν ρισκο οποιαδηποτε αποφαση και αν επερνες.
Comment
-
To παιχνίδι βάζει συνεχώς διλήμματα.
στην αλλά shaw κατάσταση όπου ο ανώνυμος εκβιαστής λέει στον Εthan να κόψει το ένα του μικρό δάκτυλο εγώ δεν υπέκιψα ρε! Λέω στον αδελφό μου δεν κόβω τίποτα γιατί μπλοφάρουν. Πριν από αυτό δεν το διακινδύνεψα να περάσω μέσα από τα ρεύματα στον ηλεκτρικό σταθμό. Μέχρι στιγμής η πλάκα είναι πως οι μπάτσοι νομίζουν πως ο Εthan είναι ο Origami killer. Aπό την άλλη ένα πλουσιόπαιδο ομολόγησε στον Shelby πως είναι ο Origami killer. Tέλος ποιος είναι αυτός που απήγαγε τον δεύτερο γιο του Ethan;
Comment
Comment