Deusdope πολύ καλό familiar είναι το τουρμπανοφόρο που έχεις.Όταν ανέβει level έχει πολύ υψηλή μαγεία και κάποια πολύ δυνατά ξόρκια.
Επίσης,εξαιρετικό familiar είναι η σπαθοφέρουσα γάτα αν την έχεις πιάσει(βρίσκεις κοντά στην castaway cove),to monolith (επίσης κοντά στην castaway cove) το οποίο δεν είναι καλό στην επίθεση αλλά έχει τρελή άμυνα και είναι 'ότι πρέπει για tank.Πολύ καλό είναι επίσης το δρακάκι (μπορείς να το κάνεις download τζάμπα από το psn).Ξεκινάει με χαμηλά στατιστικά,είναι αργό και θέλει πολλά xp για level up αλλά αν το ανεβάσεις έχει φοβερό attack.
Επίσης έχετε υπόψιν πως αν δώσετε ένα familiar σε κάποιον που έχει το έχει στα favorite παίρνει 10 % αύξηση στα στατιστικά.
Τέλος,στο psn έχει δύο τερατάκια τζάμπα για κατέβασμα.Το ένα το βρήκα άχρηστο και το δεύτερο(το δρακάκι που πρότεινα πριν )εξαιρετικό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νi no kuni
Collapse
X
-
Χμμ ίσως, πάντως στο πρώτο encounter μετά το ηφαίστειο, απλά όρμησα στον μπανάνα all guns blazing, χωρίς να αλλάξω Familiar και το έπιασα με τη πρώτη.
Έχω μερικά νέα quests εδώ τριγύρω πριν του δώσω κάτω για το λιμάνι.
Από Familiars τι παίζεις hideo;
Στον Oliver έχω τον αρχικό Milite τυπάκο που μετά τη μεταμόρφωση έγινε τυπάρας. Παρ'όλο που έπιασα κάποια Familiars, αυτός είναι ο Defend μου με align σε Sun και δεν βλέπω να τον αλλάζω σύντομα. Αντέχει στη μάχη, έχει πολύ καλό attack καθώς και AoE και single target επιθετικά skills. Very good.
Δεύτερο είναι η νεράιδα που σου δίνει το story, την μεταμόρφωσα και αυτή και ήδη είναι lvl.15. Άχρηστη σε Attack αλλά με healing spell και δυνατά επιθετικά μαγικά. Η γρηγοράδα και το Evade της με έχουν σώσει σε αρκετές oh shit καταστάσεις.
Ως τρίτο παίζω μπαλαντέρ ουσιαστικά προς ώρα, βάζω Familiars να ανεβαίνουν απλά lvls ώστε να δω αν μου κάνει κάποιο. Δεν έχω καταλήξει από αυτά που έχω κάπου.
Η Esther πέραν του αρχικού τους που και αυτό μεταμόρφωσα στο ίδιο μοτίβο. Τα άλλα δύο πειραματικά τα έχω βάλει. Ο πούλιακας, αν και αργός του θανατά, έχει καλό healing και μαγικά. Ως δεύτερο έχω εκείνο με το τουρμπάνι, καλή άμυνα, μέτρια επίθεση και sun align. Τρίτο έχω εκείνο το μπλε παπί που αντί για ράμφος έχει ντουντούκα. Δεν έχει άμυνα, είναι psych up, αλλά το Star align και οι δυνατές του επιθέσεις είναι ότι πρέπει για να κάψω γρήγορα τα HP των αντιπάλων.
Έχω πιάσει διάφορα άλλα όμως ακόμα δεν μου κάνει κάποιο στο μάτι. Καμιά πρόταση;
Leave a comment:
-
Καπου ειχα διαβασει οτι θελει να εναλλασεις τα familiars για να σου κατσει η ''μπανανα''
edit.Eπιτελους emberstone! μου εβγαλε τη πιστη.
Leave a comment:
-
Eν το μεταξύ, το quest που σου λέει να πιάσεις ένα τέρας με τουρμπάνι κι έναν μπανανοντυμένο, εκεί στην έρημο.... Πριν πάω για το ηφαίστειο σκότωνα ότι μπανανοτέτοιους υπήρχαν στο διάβα μου και τίποτες ενώ το τουρμπανάκι το έπιασα αμέσως. Με το που τελειώνω το ηφαίστειο και βγαίνω ξανά στην έρημο, μάχη με το πρώτο μπανανοτέρας και πιάσιμο με τη μια... Μυστήρια πράγματα.
Leave a comment:
-
Τελικα μιλαγα για τα emberstone.Το δινουν τα sunshine,αν και δεν μου εχουν δωσει ακομα.
Τωρα ειδα καπου οτι η Wizard's Edition σου δινει το wizard's companion κανονικα
Γαματο αλλα ειναι πανακριβη.
Leave a comment:
-
Μικρά orbs θα βρεις ένα σωρό. Τα μεγάλα είναι πιο σπάνια οπότε καλύτερα να τα κρατάς.Originally posted by hideo View PostΠαιζει και να μας ξεμεινουν δλδ?Γιατι εχω αρκετα.Αν ειναι να αρχισω να πουλαω καποια στιγμη
Τα wetstone λες; Νομίζω τα ρίχνουν εχθροί κοντά στο Castaway Cove. Αν πας στο familiars index θα δεις ποια τερατάκια τα ρίχνουν οπότε αναγκαστικά farming μέχρι να πέσουν.Originally posted by hideo View Postdeus dope εισαι λιγο πριν απο εμενα,αλλα με τους ρυθμους που παω θα με φτασεις ευκολα.
Ειμαι στο castaway cove τωρα.Τερμα κατω στον χαρτη και προσπαθω να βρω υλικα για συνταγη που μου εδωσε ενα κοριτσακι.
Tο ενα απο τα υλικα(stone) δεν το βρισκω με τπτ!!
Kαμια ιδεα Enpsty?
Leave a comment:
-
Θα αργήσω να σε φτάσω hideo, έχω να παίξω Defiance και να το κάνω review.
Leave a comment:
-
deus dope εισαι λιγο πριν απο εμενα,αλλα με τους ρυθμους που παω θα με φτασεις ευκολα.
Ειμαι στο castaway cove τωρα.Τερμα κατω στον χαρτη και προσπαθω να βρω υλικα για συνταγη που μου εδωσε ενα κοριτσακι.
Tο ενα απο τα υλικα(stone) δεν το βρισκω με τπτ!!
Kαμια ιδεα Enpsty?
Leave a comment:
-
A έτσι πες βρε αδερφέ και σπάω το κεφάλι μου να δω τι γίνεται... Καλώς τότε, συνεχίζω ως έχει.
Leave a comment:
-
Παιζει και να μας ξεμεινουν δλδ?Γιατι εχω αρκετα.Αν ειναι να αρχισω να πουλαω καποια στιγμη
Leave a comment:
-
Υπάρχουν 2 ειδών orbs. Τα μικρά για την πρώτη τους μεταμόρφωση και τα μεγάλα για την δεύτερη. Αν θυμάμαι καλά τα orbs που σου δίνει ο τύπος στα trials είναι για την δεύτερη μεταμόρφωση τους.Originally posted by deus_d0pe View PostΠάντως τα spikes της δυσκολίας εισερχόμενος σε κάποια νέα περιοχή δε λείπουν. Το είδα όταν βγήκα πρώτη φορά στην έρημο, το βλέπω και τώρα που μπήκα στο ηφαίστειο.
Τελειώνοντας τα Trials πήγα πίσω να πιάσω 2-3 τερατάκια που με ενδιέφεραν ενώ από quests δεν έχω καταφέρει ακόμα να πιάσω το μπανανότερας ενώ εκείνο με το τουρμπάνι το έπιασα με τη πρώτη. Έτσι το άφησα και ξεκίνησα για ηφαίστειο όπου τα τέρατα εκεί βαράνε άσχημα. Τους χαρακτήρες μου τους έχω lvl.17 και τα Familiars στα 15 μέσο όρο. Ίσως πρέπει να αλλάξω προσέγγιση στη τακτική μου, δεν ξέρω.
Ένα άλλο που με παραξένεψε είναι ότι ενώ έχω τρία Familiars έτοιμα για μεταμόρφωση, όταν πάω να τους ταίσω Orbs δεν μπορώ να τα επιλέξω, μου βγάζει γκρίζα την επιλογή και το Familiar αρνείται να το φάει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, έχω εκείνη τη νεράιδα-like που κάνει heal, την έχω lvl.17, έχω μάθει όλα τα διαθέσιμα skills της και όταν πάω να επιλέξω ένα Αστέρι Orb - μιας και έχει Star Sign, δεν με αφήνει να το επιλέξω. Πρέπει μήπως να ανεβάσω κι άλλο το Familiarity; Έχω γεμίσει 2 καρδίες και, αν δεν κάνω λάθος, το Growth Limit έχει πιάσει 10 στα 10.
Leave a comment:
-
Πάντως τα spikes της δυσκολίας εισερχόμενος σε κάποια νέα περιοχή δε λείπουν. Το είδα όταν βγήκα πρώτη φορά στην έρημο, το βλέπω και τώρα που μπήκα στο ηφαίστειο.
Τελειώνοντας τα Trials πήγα πίσω να πιάσω 2-3 τερατάκια που με ενδιέφεραν ενώ από quests δεν έχω καταφέρει ακόμα να πιάσω το μπανανότερας ενώ εκείνο με το τουρμπάνι το έπιασα με τη πρώτη. Έτσι το άφησα και ξεκίνησα για ηφαίστειο όπου τα τέρατα εκεί βαράνε άσχημα. Τους χαρακτήρες μου τους έχω lvl.17 και τα Familiars στα 15 μέσο όρο. Ίσως πρέπει να αλλάξω προσέγγιση στη τακτική μου, δεν ξέρω.
Ένα άλλο που με παραξένεψε είναι ότι ενώ έχω τρία Familiars έτοιμα για μεταμόρφωση, όταν πάω να τους ταίσω Orbs δεν μπορώ να τα επιλέξω, μου βγάζει γκρίζα την επιλογή και το Familiar αρνείται να το φάει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, έχω εκείνη τη νεράιδα-like που κάνει heal, την έχω lvl.17, έχω μάθει όλα τα διαθέσιμα skills της και όταν πάω να επιλέξω ένα Αστέρι Orb - μιας και έχει Star Sign, δεν με αφήνει να το επιλέξω. Πρέπει μήπως να ανεβάσω κι άλλο το Familiarity; Έχω γεμίσει 2 καρδίες και, αν δεν κάνω λάθος, το Growth Limit έχει πιάσει 10 στα 10.
Leave a comment:
-
Ωραία συζήτηση παίδες,πολύ χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που παίζει αυτό το παιχνίδι.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλοφτιαγμένο και αξιόλογο.
Deusdope απλά προχώρα το και θα καταλάβεις τι παίζει με το πιάσιμο των familiars.Γενικά το παιχνίδι σιγά σιγά σου ανοίγει τους διάφορους μηχανισμούς του και έτσι η εξοικείωση έρχεται πολύ ομαλά.
Μου άρεσαν πάρα πολύ όλες οι περιοχές,η καθεμία έχει την δική της προσωπικότητα,αλλά ξεχωρίζω τις ding dong dell (από τις πιο ωραίες πόλεις που έχω δει σε παιχνίδι μαζί με την midgar) και την perdida.
Τώρα είμαι στο τελευταίο dungeon.Oι μάχες εκεί ξεφεύγουν,τα τέρατα χτυπάνε άσχημα και δεν θέλει και πολύ για να χάσεις.Αύριο λογικά το τελειώνω,θα ακολουθήσουν σύντομα τελικές εντυπώσεις!!!
Leave a comment:
Leave a comment: