Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νi no kuni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Aλήθεια έχεις πάρει τα άλλα party members;
    Ναι.
    Κι όντως ο Drippy είναι τέλειος. Παλικάρι απ'τα λίγα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    To παίζω με αγγλικούς υπότιτλους,έχει πέσει πάρα πολύ καλή δουλειά στο voice acting και δεν χορταίνω να ακούω τους διαλόγους και ειδικά τον ντρίπυ.Ότι έχει σχέση με τον ντριπυ γενικά είναι όλα τα λεφτά,το πλάσμα αυτό είναι μπεστ θινγκ εβερ λέμε!!!

Μόλις το έφτασα στην έρημο.Ολοκλήρωσα όλες τις υποαποστολές και τώρα πηγαίνω στην πόλη.Το παιχνίδι είναι σκέτη μαγεία,πέρα από τον τέλειο οπτικοακουστικό τομέα η γοητεία και η ψυχή που έχει δεν συναντάται εύκολα σε βιντεοπαιχνίδι,είναι τίγκα σε μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει.Γέλασα πολύ όταν άκουσα για τις μπαμπάνες.

Enpsty σε καταλαβαίνω για τα βιντεάκια,το ίδιο ακριβώς νιώθω και εγώ,έχω να ενθουσιαστώ τόσο με fmvs από εποχές final fantasy psone.

Aλήθεια έχεις πάρει τα άλλα party members;

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Με jap ή english voices το παίζεις;
    Εγώ έχω βάλει τα αγγλικά και μπορώ να πω ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Ειδικά η φωνή του Drippy (και όλων των fairies γενικώς) που είναι σκωτσέζικη κάπως δεν χορταίνεις να την ακούς.

Το μόνο που θα ήθελα είναι πιο πολλά και πιο μεγάλα Ghibli cut scenes. Όταν εμφανίζονται πετάω το pad κάτω και τα χαζεύω σαν χάνος. Ni No Kuni ταινία τώρα παρακαλώ.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Το ξεκινησα σημερα.Απιστευτηνατμοσφαιρα και γραφικα και ο ντριπυ τα σπαει,δεν χορταινω να τον κοιταω να κανει τις χαζομαρες του.!Επισης οι διαλογοι πολυ καλοι και η μουσικη πολυ ευχαριστη.

Απο gameplay δεν εχω να πω πολλα γιατι δεν το προχωρησα πολυ αν και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.Τωρα πηγα στην πολη και ψαχνομαι με κατι υποαποστολες.

Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες,θα ξαναγραψω συντομα.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το παίζει κανείς άλλος; 20 ώρες μέχρι στιγμής. Best graphics ever απλά και θεϊκό art direction. Το story κυλάει ομαλά και προβλέψιμα, δεν με χαλάει καθόλου. Το σύστημα μάχης φέρνει κάτι σε real time pokemon. Αιχμαλωτίζεις και εκπαιδεύεις familiars (μεταμορφώνονται κι όλας!)
    Μου φέρνει αρκετά σε Wind Waker αν το WW ήταν rpg. Ειδικά τώρα που πήρα και το πλοίο.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Δεν θα σχολιάσω ακόμα το gameplay αλλά έχω να πω ότι είναι το πιο όμορφο videogame όλων των εποχών.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    οπως εγραψα και στο ''τι παιζετε αυτο τον καιρο'' το εχω ξεκινησει αλλα λογω POE δεν το εχω προχωρησει πολυ, φαινεται οτι ειναι πολυ δουλεμενο παντως με παραμηθενια αισθητικη και εξαιρετικο overworld, θα το συνεχισω συντομα

Leave a comment:

• Deus
    started a topic Νi no kuni

Νi no kuni

Πρόκειται για τον τελευταίο τίτλο της level 5 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες για το playstation 3 και πρόκειται για j rpg.Το gameplay του θα φανεί οικείο σε όσους έχουν ασχοληθεί με το είδος αλλά έχει και κάποιες πινελιές που το κάνουν να ξεχωρίζει.Έχεις μια ομαδα 3 χαρακτήρων αλλά ο καθένας από αυτούς μπορεί να έχει εξοπλισμένα μέχρι 3 πλάσματα (που λέγονται familiars) και να καλέσεις όποιο θέλει στην μάχη να πολεμήσει αντί για αυτόν.Σημαντική λεπτομέρεια είναι το ότι το πλάσμα έχει κοινά hp με αυτόν που το καλεί και έτσι η επίκληση πλάσματος πρέπει να γίνεται κατόπιν σκέψης και όχι απλά για να απορροφήσει τις εχθρικές επιθέσεις.Άλλη σημαντική παράμετρος που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας είναι ότι το κάθε familiar έχει stamina bar και πρέπει να το αποσύρουμε από την μάχη μόλις αδειάσει.

Για να ξεκινήσει η μάχη πρέπει ο ήρωάς μας να έρθει σε επαφή με κάποιος τέρας.Η μάχη θυμίζει το final fantasy 12,οι ήρωές μασ δηλαδή έχουν ελεύθερη κίνηση στον χώρο και μπορούν να αποφύγουν κάποια επίθεση αν βρίσκονται εκτός της εμβέλειάς της.Εμείς ελέγχουμε έναν χαρακτήρα και το ΑΙ ελέγχει τους άλλους 2 αλλά μπορούμε όποτε θέλουμε να αλλάξουμε τον χαρακτήτα που ελέγχουμε.

Αυτό που ξεχωρίζει στον τίτλο είναι το μοναδικό art direction του κάτι το οποίο οφείλεται στο μοναδικό studio ghibli που μας έχει δώσει ανιμε υπερπαραγωγές όπως πριγκίπισσα μονονοκε,το ιπτάμενο κάστρο και ταξίδι στην χώρα των θαυμάτων.

Έχει αποσπάσει εξαιρετικές βαθμολογίες με τον μέσο όρο να είναι γύρω στο 87.Λένε πολύ καλά λόγια τόσο για την ιστορία όσο και για το gameplay και τις μάχες με μοναδικό παράπονο να είναι το μέτριο ΑΙ των party members.

Ορισμένα βιντεο.

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο και έχει μια μοναδική μαγεία και ψυχή που δεν συναντάται εύκολα σε videogame.Το πιάνω αμέσως μόλις τελειώσω το zelda.Όποιος το παίζει ας γράψει τίποτα.
Working...
X