Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Πήρε υπερβολικά καλές κριτικές όχι απλά καλές. Θα σου 'κανα και ανάλυση αν δεν βαριόμουνα, αλλά το Infinite είναι ξεκάθαρα στην κατηγορία GTA IV. Καταπληκτικά ώριμο σενάριο, υψηλά production values να τρώνε μάτια ψάρια, εξέλιξη πτυχών του Gaming συνολικά (τα οποία δύο games, επίσης, βοηθούν στην πιο ευρεία αποδοχή του Gaming σαν ασχολία, και ίσως και σαν τέχνη, απο τρίτους) και μέτριο ως κακό Gameplay.
2 βήματα μπροστά, ένα πίσω δεν αξίζουν το 95άρι στο metacritic αν και το απίστευτο φινάλε του μάλλον του έχει δώσει 5-6 πόντους (και τα φράγκα/hype άλλους τόσους ).
Δεν καταλαβαινω καθολου την κριτική στο bioshock, πηρε καλες κριτικές γιατι ειναι καλο παιχνιδι overall.. Μερικα παιχνιδια ειναι κινηματογραφικες παραγωγες που εχουν να πουν μια ιστορια, δεν βρισκω για ποιο λογο ειναι κακο αυτο..
Αυτό και μόνο μου είναι αρκετό. Όσο καλό story να έχει ένας τίτλος, που δεν έχει (δεν είναι δα και Xenosaga) με τέτοιο κουραστικό gameplay που έχει σύμφωνα με τις απόψεις πολλών παικτών θα φάει ένα χι από μένα και είμαστε κομπλέ. Μην αναφέρω και τα άσχημα respawn εχθρών και αντικειμένων στα προηγούμενα bioshock από τα οποία μόνο το original Bioshock μπορώ να δικαιολογήσω εξαιτίας της παρθενικής του εμφάνισης. Φτάνουμε αισίως στο τέλος του 2013 και κάποια πράγματα στην βιομηχανία τείνουν να ξεχαστούν. Μάλλον οι εταιρείες και ο τύπος τα τελευταία 3 χρόνια μπερδεύονται πολύ συχνά και παραλληρίζουν το gaming με το κινηματογράφο ξεχνώντας ποιο ρόλο αντιπροσωπεύει το μέσο που ασχολούμαστε. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα πολλά παραδείγματα σωστής "οπτικής".
Αν το σκεφτείς από την ανάποδη, έχει τη πλάκα του να βλέπεις πόσο υψηλή μπορεί να γίνει η κριτική αν ένα παιχνίδι δεν σε δέσει με το lore του ;)
Πρεπει να μαι καπου στο 1/3 του παιχνιδιου, ακομα απο πλοκη δεν εχω δει πολλα, το gameplay παντως ειναι απογοητευτικο και δε με βοηθαει στο να το προχωρησω με τρελη ορεξη. Βελτιωνεται καθολου η εμπειρια πιο μετα; Ανεξαρτητως πλοκης παντως απορω πως μαζεψε τοσο υψηλες βαθμολογιες, τετοιο gameplay δε γινεται να υπαρχει σε παιχνιδι του 2013.. Νομιζω πως η Irrational και ο Levine θα πρεπει καποτε να δοκιμασουν κατι που δε θα παιζει σαν FPS.
Αυτό και μόνο μου είναι αρκετό. Όσο καλό story να έχει ένας τίτλος, που δεν έχει (δεν είναι δα και Xenosaga) με τέτοιο κουραστικό gameplay που έχει σύμφωνα με τις απόψεις πολλών παικτών θα φάει ένα χι από μένα και είμαστε κομπλέ. Μην αναφέρω και τα άσχημα respawn εχθρών και αντικειμένων στα προηγούμενα bioshock από τα οποία μόνο το original Bioshock μπορώ να δικαιολογήσω εξαιτίας της παρθενικής του εμφάνισης. Φτάνουμε αισίως στο τέλος του 2013 και κάποια πράγματα στην βιομηχανία τείνουν να ξεχαστούν. Μάλλον οι εταιρείες και ο τύπος τα τελευταία 3 χρόνια μπερδεύονται πολύ συχνά και παραλληρίζουν το gaming με το κινηματογράφο ξεχνώντας ποιο ρόλο αντιπροσωπεύει το μέσο που ασχολούμαστε. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα πολλά παραδείγματα σωστής "οπτικής".
Τελος το παιχνιδι και οντως δεν αλλαξαν πολλα απο τις εντυπωσεις μου στα μισα του παιχνιδιου. Το gameplay παρεμεινε σχετικα αδιαφορο και μιας και τα περισσοτερα θα χουν ηδη ειπωθει να πω πως το concept με τα tears ηταν πολυ καλο για να χρησιμοποιηθει με τοσο προχειρο και επιφανειακο τροπο και πως επισης κατανταει κουραστικο το να κανεις examine εκατονταδες αντικειμενα και πτωματα για να κανεις loot τα παντα λες και παιζεις κανα hack n slash rpg. Το ending ηταν αρκετα καλο και αποζημιωσε ως εναν βαθμο, αλλα προσωπικα δεν ειμαι fan τετοιων storytelling μεθοδων (μιλαω για το πώς προχωρουσε η πλοκη στα προηγουμενα σημεια του τιτλου). Μου φανηκε αρκετα μπερδεμενο και εχασα κατι ψιλα στη μεταφραση οφειλω να ομολογησω, αλλα οκ τι να κανουμε.. Θα ριξω και στο νετ ενα βλεφαρο για γνωμες/αναλυσεις κτλ, για την ωρα θα παιξει ενα γερο break βεβαια να ξελαμπικαρουμε.
Leave a comment: