Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Mario 3D World

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Βάζω το βίντεο της τελευταίας τελευταίας μυστικής πίστας, ουσιαστικά το δυσκολότερο κομμάτι απ' ό,τι ακούω. Ακολουθούν "spoilers", ίσως να μην θέλουν να το δουν κάποιοι, ιδίως όσοι παίζουν το παιχνίδι αυτήν την περίοδο. Πάντως είναι εντυπωσιακό.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Αυτή η κωλοτούμπα μπροστά υπάρχει σε άλλα Μάριο;
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το τερμάτισα και τώρα παίζω το post-game content οπότε ώρα για εντυπώσεις. Καταρχήν να τονίσω ότι δεν έχω παίξει το 3D Land οπότε δεν μπορώ να το κρίνω ως προς αυτό.

-Τα levels μου θυμίζουν πολύ Galaxy. Δηλαδή κάθε πίστα έχει την δικιά της ιδέα/setting πχ. πλατφόρμες που αλλάζουν στον ρυθμό της μουσικής, παιχνίδι με σκιες, άλλες που ανεβαίνεις ένα πύργο κτλ. Δλδ. τρελή ποικιλία.
          -Οι κόσμοι είναι χωρισμένοι σε desert/ice/lava κτλ. αλλά οι πίστες δεν έχουν σχέση με αυτό. Είναι καθαρά αυτόνομες.
          -Επειδή με την cat suit μπορείς να σκαρφαλώσεις τοίχους είναι θα έλεγα το πιο τρισδιάστατο από όλα τα 3D Mario. Πλεόν οι τοίχοι δεν οριοθετούν την περιοχή, αλλά είναι μέρος την πίστας.
          -Το cat suit είναι έπος. Είναι αρκετά op όσον αφορά τους εχθρούς, αλλά είναι και λίγο tricky μιας και πατώντας το κουμπί της επίθεσης στον αέρα κάνεις dive και μπορεί να χάσεις. Είναι το πιο κοινό από όλα τα power ups, αλλά αξιοποιείται πολύ καλά. Το double cherry είναι ακόμα καλύτερο και θα πω πως πρόκειται ίσως για το κορυφαίο power up όλων των Mario. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ελέγχεις 4-5 Mario ταυτόχρονα. Επίσης αξιοποιείται πολύ καλά.
          -Κάθε πίστα έχει 3 stars που σου χρειάζονται και για progress οπότε δεν είναι μόνο για το challenge. Επίσης μία stamp που τις χρησιμοποιείς στο miiverse.
          -Αν ξαναπαίξεις μία πίστα μπορείς να διαγωνιστείς με τα ghosts άλλων παιχτών. Εγώ το απενεργοποίησα γιατί δεν θέλω να μάθω τα μυστικά από άλλους.
          -Τα bosses θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν και το final boss είναι έπος.
          -Ο χειρισμός είναι άψογος. Κάνω παπάδες χωρίς κανένα πρόβλημα. Πίστευα ότι η χρήση run button σε 3D Mario θα με ξενέρωνε αλλά λειτουργεί τέλεια. Η 8 direction κίνηση βολεύει πολύ λόγω κάμερας. Απλώς επειδή λείπει το stereoscopic 3D χρειάζεται μία προσοχή στα άλματα μακρία από την κάμερα οπότε θέλει καλή χρήση των ground shadows.
          -Οπτικά είναι τέλειο και είναι ίσως η πρώτη φορά που τα 60 fps μου κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση. Άλλο να το βλέπεις μπροστά σου και άλλο να βλέπεις βιντεάκια στο youtube, η νύχτα με την μέρα.
          -Οι μελωδίες αν και όχι επιπέδου Galaxy είναι πολύ όμορφες, θα ήθελα λίγες παραπάνω βέβαια. Είναι κάπου ανάμεσα στις orchestrated του Galaxy και σε κλασικές Mario.
          -Οι εχθροί είναι αξιαγάπητοι. Κάθε φορά που πατάς έναν Koopa Troopa και κλωτσάς το καβούκι του τρέχει απελπισμένος πίσω του και όταν δεν μπορεί να το πιάσει κάθεται λυπημένος κάτω.
          -Το post-game content είναι ήδη επικό και απ'ότι ακούω έχει πολύ ακόμα.
          -Εκτός από τις πίστες στους χάρτες υπάρχουν και τρία ακόμα πράγματα να κάνεις. Υπάρχουν οι πίστες που ελέγχεις τον Captain Toad και προσπαθείς να πάρεις όλα τα αστέρια σε μία πίστα puzzle όπου πρέπει να ελέγχεις την κάμερα προκειμένου να δεις τα μονοπάτια. Ο Captain δεν μπορεί να τρέξει ή να πηδήξει. Αν και λίγες είναι απολαυστικές και άνετα έπαιζα ένα game μόνο με αυτές. Μετά υπάρχουν τα mystery boxes όπου πρέπει να ολοκληρώσεις κάποιες δοκιμασίες σε ελάχιστο χρόνο και οι κουλοχέρηδες όπου κερδίζεις δώρα.
          -Σε δυσκολία θα το έβαζα λίγο πιο κάτω από τα Galaxy (σίγουρα κάτω από το 2 που θεωρώ το πιο δύσκολο 3D Mario). Ο απλός τερματισμός βγαίνει εύκολα, αλλά το να βρεις όλα τα stars και stamps είναι αρκετά challenging. Εννοείται ότι το post-game είναι πολύ πιο δύσκολο.
          -Από χαρακτήρες προτιμώ Mario γιατί είναι καλός σε όλα. Η Peach έχει float αλλά είναι πολύ αργή. Ο Luigi έχει ψηλό άλμα, αλλά είναι λίγο πιο floaty και ο Toad πάει σφαίρα οπότε θέλει πιο προσοχή. Υπάρχει και πέμπτος επικός χαρακτήρας, νομίζω ξέρετε ποιος είναι.
          -Multiplayer δεν έχω παίξει, αλλά φαντάζομαι θα έχει πολύ γέλιο.

Γενικά και από όσο έχω παίξει θα το έβαζα λίγο κάτω από τα Galaxy, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά μιας και τα Galaxy είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει (βασικά το Galaxy 2 είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει). Αν έχετε Wii U το αγοράζετε τώρα. Αυτά προς το παρόν.

Comment

• Οπτικά είναι τέλειο και είναι ίσως η πρώτη φορά που τα 60 fps μου κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση.
            Wii U the only true "next-gen" confirmed...

Θα το παρω και εγω οπου να ναι μηπως και βγει απο τη σκονη το wiiu..

Comment

• Παιδιά όπως λέει και στο video που έβαλα, το Wii U πάει χαλια στις πωλήσεις όπως και το νέο Mario. Κρίμα. Λέτε να έχουμε δεύτερο Dreamcast? Προβληματίστηκα...

...Γίαυτό και αύριο παραγγέλνω από Amazon το Bundle με το Zelda!

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                -Αν ξαναπαίξεις μία πίστα μπορείς να διαγωνιστείς με τα ghosts άλλων παιχτών. Εγώ το απενεργοποίησα γιατί δεν θέλω να μάθω τα μυστικά από άλλους.
                Εντυπωσιακό! Άντε και με το καλό να έχουμε και online co-op.

Originally posted by Enpsty View Post
                -Οπτικά είναι τέλειο και είναι ίσως η πρώτη φορά που τα 60 fps μου κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση. Άλλο να το βλέπεις μπροστά σου και άλλο να βλέπεις βιντεάκια στο youtube, η νύχτα με την μέρα.

Στο Youtube τα βίντεο παίζουν με 30 καρέ επομένως δεν μπορεί κανείς να δει πώς παίζουν τα παιχνίδια στα 60 . Το παρατήρησα πρώτη φορά στο Sonic Generations που έτρεχες σα διάολος, όταν οι κινήσεις στο YouTube φαίνονταν σπασμωδικές σε σχέση με το PC. Από τότε που το έπαιξα στο PC δεν μπόρεσα να ξαναπάω πίσω. Γενικά τα platforms κερδίζουν πολλά με 60 καρέ, προσθέτει πολλά αυτή η ομαλή κίνηση.

Κατά τ' άλλα πολύ ωραίο post, καλή φάση το παιχνίδι. Άντε να πάρει μπρος η Nintendo μπας και δει άσπρη μέρα η κονσόλα. Αν είχαν βγει μερικοί ακόμη αντίστοιχοι τίτλοι στην αρχή της κυκλοφορίας του Wii U πιστεύω θα πήγαινε καλύτερα.

Fan fact. Το Knack στην Αγγλία πούλησε περισσότερα αντίτυπα από το Super Mario 3D World

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                  Wii U the only true "next-gen" confirmed...

Originally posted by Aion View Post
                  Παιδιά όπως λέει και στο video που έβαλα, το Wii U πάει χαλια στις πωλήσεις όπως και το νέο Mario. Κρίμα. Λέτε να έχουμε δεύτερο Dreamcast? Προβληματίστηκα...

...Γίαυτό και αύριο παραγγέλνω από Amazon το Bundle με το Zelda!
                  Μια χαρά πάει το 3D World απλά έσκασε σε launch week. Τα mario πουλάνε σε βάθος χρόνου οπότε δεν θα έχει πρόβλημα μέχρι να σταματήσει το Wii U. Του χρόνου δλδ. :troll:

Originally posted by Phantom Duck
                  Στο Youtube τα βίντεο παίζουν με 30 καρέ επομένως δεν μπορεί κανείς να δει πώς παίζουν τα παιχνίδια στα 60 . Το παρατήρησα πρώτη φορά στο Sonic Generations που έτρεχες σα διάολος, όταν οι κινήσεις στο YouTube φαίνονταν σπασμωδικές σε σχέση με το PC. Από τότε που το έπαιξα στο PC δεν μπόρεσα να ξαναπάω πίσω. Γενικά τα platforms κερδίζουν πολλά με 60 καρέ, προσθέτει πολλά αυτή η ομαλή κίνηση.
                  Ναι αυτό εννοώ, τα 30 fps του youtube έχουν μεγάλη διαφορά με αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου.

Comment

• Originally posted by Phantom Duck
                    Το είπαμε αυτό στο video πιο πάνω. Still buying the legendary plumber.
                    Originally posted by Enpsty
                    Μια χαρά πάει το 3D World απλά έσκασε σε launch week. Τα mario πουλάνε σε βάθος χρόνου οπότε δεν θα έχει πρόβλημα μέχρι να σταματήσει το Wii U. Του χρόνου δλδ. :troll:
                    Αλήθεια απορώ τι θα γίνει αν συνεχίσει έτσι με τις πωλήσεις. Θα το σταματήσουν? Πάντως αυτό που λες ότι φταίει η βδομάδα που έγινε launch και ότι πουλάει μακροπρόθεσμα δεν νομίζω να στέκει ή να παρηγορεί. For goodness' sake είναι Super Mario προορισμένο για Game Of The Year! Δεν γίνονται αυτά τα πράματα...

Comment

• Αντί να το δώσει σε κάνα bundle να το πάρουν και οι πέτρες...
                      Enpsty πες μέσα σε spoiler tags ποιος είναι ο πέμπτος χαρακτήρας.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by Aion View Post
                        Το είπαμε αυτό στο video πιο πάνω. Still buying the legendary plumber.

Αλήθεια απορώ τι θα γίνει αν συνεχίσει έτσι με τις πωλήσεις. Θα το σταματήσουν? Πάντως αυτό που λες ότι φταίει η βδομάδα που έγινε launch και ότι πουλάει μακροπρόθεσμα δεν νομίζω να στέκει ή να παρηγορεί. For goodness' sake είναι Super Mario προορισμένο για Game Of The Year! Δεν γίνονται αυτά τα πράματα...
                        Αυτό με τα mario ισχύει. Το NSMBU είναι launch game και αν δεις τα charts είναι πάντα στα τοπ 3 παιχνίδια του U κάθε μήνα (και πριν βγουν τα bundles). Το ίδιο ισχύει και για τα 3D Land, Kart 7 κτλ. Ακόμα και το NSMB του DS πουλάει ακόμα. Λογικό είναι, όταν αγοράσεις nintendo κονσόλα το πρώτο που κάνεις είναι να παίξεις τα mario games.

Comment

• Originally posted by Altair
                          Αντί να το δώσει σε κάνα bundle να το πάρουν και οι πέτρες...
                          Enpsty πες μέσα σε spoiler tags ποιος είναι ο πέμπτος χαρακτήρας.

Rosalina

Comment

• -Οι εχθροί είναι αξιαγάπητοι. Κάθε φορά που πατάς έναν Koopa Troopa και κλωτσάς το καβούκι του τρέχει απελπισμένος πίσω του και όταν δεν μπορεί να το πιάσει κάθεται λυπημένος κάτω.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X