Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το συγκεκριμένο κι εγώ το ψήνω για platinum,αλλά όχι 100% completion,με τίποτα.
    Carpe diem

    Comment


    • Θα χάσεις πολύ ωραίες εμπειρίες πάντως. Έτσι κι αλλιώς θα αγγίξεις τις 80 ώρες για το πλατινουμ, κρίμα είναι να μην αφιερώσεις άλλες 10 για τα τελικά τελικά dungeons.

      Comment


      • English dub defense force:

        Εντάξει παιδιά, μιά χαρά είναι . Έχουν πιάσει καλά το πώς μιλιέται η γλώσσα σε καθημερινό επίπεδο. Δυστυχώς εστιάζουν στα αμερικάνικα κι όχι στα [purist mode on] σωστά αγγλικά [purist mode off] αλλα ορισμένα σημεία είναι πολύ ωραία δοσμένα. Για παράδειγμα, σε κάποια στιγμή όταν δυσκολεύεσαι στη μάχη λέει κάποιος (νομίζω Prompto) "If at first you don't succeed" κι απαντάει ο Noctis "Try, try, try again," το οποίο αποτελεί ένα γνωστό αγγλικό proverb.

        Επίσης (end-game spoilers):

         
        όταν κυνηγάς τον Ardyn στο τραίνο για να τον σφάξεις, σου λέει "Dude, do you seriously want to kill me?" Αυτό το dude με σκότωσε


        ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετο post, απλώς μου ήρθε να τα γράψω στα καλά καθούμενα .

        Comment


        • Έτσι να μεγαλώνει το faction του english dub

          Comment


          • Originally posted by evans View Post
            θα χάσεις πολύ ωραίες εμπειρίες πάντως. έτσι κι αλλιώς θα αγγίξεις τις 80 ώρες για το πλατινουμ, κρίμα είναι να μην αφιερώσεις άλλες 10 για τα τελικά τελικά dungeons.
            tbh νόμιζα πως η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη,της τάξεως των 30 ωρών πάνω κάτω.θα δείξει πως θα το πάω.

            πάντως κι εγώ στα αγγλικά το έπαιξα όλο.στην αρχή έβαλα ιαπωνικά αλλά έπρεπε να διαβάζω τους υπότιτλους κι έχανα το τι γίνεται,οπότε αγγλικά καλύτερα.
            Carpe diem

            Comment


            • Τι 30 ωρες τα post game dungeons?? Ουτε 5-6 δεν ειναι να τα καθαρίσεις ολα εκτος αν χανεις συνεχεια. Γενικα το post game του δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, δεν εχει καν καποιο challenging super boss να θελει preperation/συγκεκριμενο gear οπως τα περισσότερα ff..

              Comment


              • ε δεν ξέρω ρε συ,δεν το έχω ψάξει καθόλου,απλά από όσα διαβάζω από εσάς έβγαλα κάποια (λανθασμένα λογικά) συμπεράσματα.:p
                Carpe diem

                Comment


                • Βασικά εμείς το τραινάραμε πάρα πολύ και κάνουμε πολλά εξτρά πράγματα που δεν είναι κομμάτι του post-game. Από άποψη προκλήσεων/ "ουσιαστικών" αποστολών είναι έτσι όπως τα λέει ο IHNE. Πιστεύω ότι ένας διαβασμένος παίχτης μπορεί να τελειώσει τα περισσότερα πράγματα σε 80 ώρες (platinum+levelling+decent gear+dungeons).

                  Comment


                  • Εντάξει παιδιά, μιά χαρά είναι . Έχουν πιάσει καλά το πώς μιλιέται η γλώσσα σε καθημερινό επίπεδο. Δυστυχώς εστιάζουν στα αμερικάνικα κι όχι στα [purist mode on] σωστά αγγλικά [purist mode off] αλλα ορισμένα σημεία είναι πολύ ωραία δοσμένα. Για παράδειγμα, σε κάποια στιγμή όταν δυσκολεύεσαι στη μάχη λέει κάποιος (νομίζω Prompto) "If at first you don't succeed" κι απαντάει ο Noctis "Try, try, try again," το οποίο αποτελεί ένα γνωστό αγγλικό proverb.
                    Χαχαχαχαχαχα κοιτα σιγουρα εχει καλες στιγμες, πχ σε πολλες απο τις συζητησεις σε μαχες που εχω δει σε video θα ελεγα οτι τα χιουμοριστικα σχολια ειναι αρκετα καλα δεδομενου οτι πιανουμε και πιο ευκολα τα references. Αλλα απο την αλλη αυτα τα dude, δικε μου τι εγινε, που ρε μαν που εχει επισης μεσα ειλικρινα θεωρω οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου και αλοιωνουν τοσο τους χαρακτηρες οσο και τις μεταξυ τους σχεσεις. Βασικα οπως ειπε ο Sinclair εχει γινει ελευθερη αποδοση οποτε ηταν εσκεμμενο το να μην διατηρηθει η original αισθητικη, απο κει και περα εγω προτεινω το 2ο playthrough οταν ερθουν τα dlcs να το ριξεις με ιαπωνικα (στο παλιο περιεχομενο τουλαχιστον) και να μου πεις.

                    Τι 30 ωρες τα post game dungeons?? Ουτε 5-6 δεν ειναι να τα καθαρίσεις ολα εκτος αν χανεις συνεχεια. Γενικα το post game του δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, δεν εχει καν καποιο challenging super boss να θελει preperation/συγκεκριμενο gear οπως τα περισσότερα ff..
                    Εμενα 5-6 μου πηρε το Steyliff μονο του . Περα απο την πλακα συνολικα θα ελεγα οτι μιλαμε για κανενα 10ωρο ολα τα dungeons μαζι με adamantoise. Απο κει και περα ειναι και το τι θεωρειται post game γενικα, επισημα υποθετω πως μιλαμε για τα dungeons+pitioss αλλα υπαρχουν ενα σωρο side missions που δεν βγαινουν με level 70-80 και κατω. Το platinum ειναι πιθανον να το παρεις στις 80 ωρες ίσως και πιο λίγο, εγω που έκανα όλα τα scripted triggered side missions, ολα τα hunts, ολα τα dungeons και το pitioss το ρολοι γραφει 140 ωρες ακριβως (δεν ειναι φουλ καθερες ωστοσο, εκανα πολλες βολτες με το αμαξι και ακυρα walks στο χαρτη γιατι μου αρεσε ) και υπαρχουν ακομα πολλα optional bosses, side missions οπως sylvester που δεν τα εκανα καν trigger (και δεν ξερω πως να ξεκινησω) και εξοπλισμοι που δεν γενικα δεν ασχοληθηκα. Γενικα δεν ξερω ποσες ωρες θελει για να τα κανει καποιος ολα ολα (αποστολες, εξοπλισμοι, συνταγες, ψαρια κλπ κλπ). Η μλκ ειναι οτι εγω θα ηθελα να υπαρχουν trophies για ολα αυτα ή εστω κατι σαν το bestiary του XII που το εβλεπα και το καμαρωνα . Πολλα ειναι περισσοτερο achievements αποτι το adamantoise (που ειναι achievement αν το βγαλεις λογω της απαλεψιας των devs ).

                    Btw προσφατα ειδα οτι μπορεις να παρεις τα daggers του Nyx απο την ταινια, υπαρχει ενα special event που μπορεις να κανεις trigger στο τελευταιο κεφαλαιο του παιχνιδιου.
                    Last edited by nooto; 17-01-2017, 10:13 PM.

                    Comment


                    • Square Enix will continue Final Fantasy XV's Active Time Reports after the game's release, with the next one to focus on the new year and presumably details their update roadmap to the game that includes updating Chapter 13, enhancing the second half of the game and making additional characters from the story playable.

                      Final Fantasy XV director Hajime Tabata discussed some of the ideas they have planned for DLC including timed mob hunts, multiplayer mode and an avatar system. Tabata hopes to incorporate the avatar system and include additional playable characters beyond Noctis, Ignis, Gladiolus and Prompto such as Cor Leonis and Ardyn. Additionally, the team is discussing how to implement the avatar system into the main game possibly by having your avatar join the main party.
                      The previously announced paid DLC character episodes for Noctis' friends are planned to affect each character's story differently depending on how you play. However, they will not affect the game's main quest.
                      Tabata is also planning to include VR updates at some point, and last year Square Enix showcased a demo that has players control Prompto in a first person perspective and features gameplay reminiscent of first-person shooters. While the demo received lukewarm reception, Square Enix is likely going to dedicate a lot of time to the DLC that will hopefully result in an improved product.
                      Final Fantasy XV is now available worldwide for PS4 and Xbox One.

                      Aπό rpgfan. Η Square το είχε πει ότι έχει σκοπό να αναβαθμίσει/προσθέσει περιεχόμενο στο παιχνίδι, ευτυχώς έπιασαν δουλειά νωρίς νωρίς.

                      Παιδιά αλήθεια σας ζηλεύω... Το παιχνίδι το έχω αφήσει αρχές τρίτου κεφαλαίου αλλά δεν το συνέχισα άλλο, πραγματικά δεν έχω χρόνο να παίξω... Οι ανάγκες της σχολής και της δουλειάς απλά δεν μου αφήνουν χρόνο για gaming... Από ότι φαίνεται θα το πιάσω καλοκαίρι, τότε που θα έχει κλείσει η σχολή δηλαδή. Περισσότερο χαλιέμαι που δεν μπορώ να συζητάω εδώ μαζί σας για να πω την αλήθεια. Από την άλλη, είμαι σχεδόν σίγουρος πως το παιχνίδι, μέσω των updates που έχει σκοπό να κάνει η squareenix, θα έχει γίνει πολύ καλύτερο. Αυτές τις μέρες θα γράψω πάντως ένα ποστ αρχικών εντυπώσεων. Πάντως εξαιρετικά ποστ έχετε γράψει όλοι σας, παρόλο που δεν έγραψα ακόμα την παρακολουθώ την συζήτηση.

                      Phantom για πες, τελικά το παιχνίδι άξιζε; Θυμάμαι που αναρωτιόσουν αν αξίζει τον κόπο να πληρώσεις full price για να το πάρεις... Από ότι κατάλαβα σου άρεσε πάρα πολύ.

                      Από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ όλων σας είναι από εκείνα τα παιχνίδια που παρόλο που έχουν τα θέματά τους έχουν ψυχή και είναι τόσο διασκεδαστικά στο τέλος σου μένουν τα θετικά και προσπερνάς τα αρνητικά, κατάλαβα καλά;


                      Tidy!

                      Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

                      Comment


                      • Κοίταξε, θα υπάρχουν θεματάκια που θα σε εκνευρίσουν, αλλά μην ξεκινάς με αυτά και μην τα αφήσεις να σε χαλάσουν. Γενικά, αν έπρεπε να δώσω συμβουλές, θα ήταν δύο. Πρώτον, πήγαινέ το με την ησυχία σου, καλύτερα να σου πάρει και έναν χρόνο που λέει ο λόγος παρά να το τελειώσεις τσακ μπαμ σε 15-20 ώρες, θα χάσεις πολλά από την εμπειρία αν το τρέξεις και δεν πας με τα νερά του. Το δεύτερο, είναι πως πρέπει να το τερματίσεις για να το κρίνεις 100%. Δεν είναι από τα παιχνίδια που παίρνεις την γενική ιδέα π.χ. από το πρώτο μισό του και καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Όχι πως είχα αμφιβολία πως θα το τερματίσεις, αλλά κουβέντα να γίνεται


                        Στο κεφάλαιο που είσαι (chapter 3) είναι το σημείο που σου φανερώνεται ο χάρτης. Από εκεί μπορείς είτε να πας κατευθείαν στο 4ο chapter για να δεις την ιστορία, είτε να λιώσεις ατελείωτες ώρες για side missions που έχει άπειρα. Μπορείς δηλαδή, αν έχεις λίγη ώρα κάθε ημέρα, να παίζεις λίγο λίγο κάνα mini game, chocobo race, side quest, κάνα hunt, κάτι βρε αδερφέ, ώστε και να γνωρίζεις σιγά σιγά τον κόσμο, και να μην ξενερώνεις που μένεις στην απ' έξω Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο, όμως κι εγώ έτσι έλεγα, και τελικά με απορρόφησε και τερμάτισα εν τέλει, θέλει πολύ αυτοσυγκράτηση και αυτοπεποίθηση είναι η αλήθεια, καθώς είναι στην φάση «άντε ακόμα ένα hunt», «πάμε ακόμα ένα side quest» και δεν ησυχάζεις αν δεν τα καθαρίσεις όλα


                        Εγώ φαντάσου μπήκα στο chapter 3 στα LV που είσαι κι εσύ λογικά, και μπήκα στο chapter 4 στις ~35 ώρες που είχα φτάσει 40+ LV. Ήμουν λίγο Overpower είναι η αλήθεια για κάποια από τα επόμενα κεφάλαια, όμως έως εκείνο το σημείο το πήγαινα λάου λάου, έκανα λίγα πράγματα κάθε ημέρα. Με το που συνέχισα βέβαια, είπα «f@ck it» και τα έκανα τα πάντα όλα κομπλέ επειδή μου είχε πάρει τα μυαλά


                        Μην ανησυχείς πάντως, όταν με το καλό ξεκινήσεις κι εσύ, ρίχνε μια ματιά εδώ μέσα. Αυτά που τώρα σου φαίνονται ακατανόητα, θα τα καταλαβαίνεις όσο φτάνεις κι εσύ στα αντίστοιχα σημεία. Επίσης ανά περιόδους έχουμε κάνει posts με την πρόοδό μας ανάλογα με το σημείο που βρισκόμαστε, επομένως θα μπορείς να συγκρίνεις. Εμένα π.χ. με βοήθησαν τα posts του Altair όταν αργότερα έφτανα στα αντίστοιχα κεφάλαια που ήταν αυτός προηγουμένως. Απλά να μην ανοίγεις τα spoilers για δικό σου καλό
                        Last edited by Phantom Duck; 17-01-2017, 11:28 PM.

                        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                        Comment


                        • Κι εγώ αυτά έλεγα, αυτοσυγκράτηση, χαλαρά, πρώτα δουλειά και ζωή και μετά FF XV και με το που είπα να πιάσω το κεφάλαιο 9 έριξα τρία απανωτά 8ωρα. Πάλι καλά που έφυγε η γυναίκα για ένα workshop στο Λονδίνο και μου άφησε το πεδίο ελεύθερο, έλιωσα όχι αστεία. Τέτοια συναισθηματική κλιμάκωση με παιχνίδι είχα να νιώσω από δεν ξερω κι εγώ ποτε.

                          Αφήστε ρε παιδιά, άκουγα σήμερα τη μουσική του προτελευταίου αρχηγού - ξέρετε εσείς, εκείνης της ΤΕΛΕΙΑΣ μάχης - και σκαλωσα. Μα ποσό έπος, ποσό έπος γαμω, ποσό; xD

                          Comment


                          • Originally posted by Evans View Post
                            Αφήστε ρε παιδιά, άκουγα σήμερα τη μουσική του προτελευταίου αρχηγού - ξέρετε εσείς, εκείνης της ΤΕΛΕΙΑΣ μάχης - και σκαλωσα. Μα ποσό έπος, ποσό έπος γαμω, ποσό; xD
                            Μόνο σήμερα; Εγώ το έχω στο repeat από τότε που το τελείωσα. Καμιά 15αριά φορές την ημέρα θα το βάζω χωρίς υπερβολές

                            Αυτήν την στιγμή κάνω ΑΡ φαρμ. Έχω βάλει equipments royal arms για τα stats, ΗΡ regen, critical για warp εξ επαφής σε κοντινές αποστάσεις και τα κόβω αβέρτα όλα με την ασπίδα. Όσο σιχαίνομαι τον εαυτό μου κατά το άμυαλο φαρμ, άλλο τόσο τον συγχωρώ όταν βλέπω 1000+ ΑΡ και γουστάρω ατελείωτα Κάλυψα ήδη όλα τα stats που ήθελα να έχω, και τώρα μένουν μόνο τα απαιτητικά ποσά (κάτι 333, 555 & 999). Πού θα πάει, θα τελειώσει το μαρτύριο.

                            Tip. Το holiday update (ακόμα και το free που είναι για όλους) πρέπει να το κατεβάσετε από το store. Δεν είναι αυτόματο update δηλαδή. Το κατέβασα, και έβαλα το warrior's fanfare για +ΑΡ. Έτσι, ακόμα και αν κάνω κατά λάθος trigger την μάχη, παίρνω +1 ΑΡ. Το μόνο κακό είναι πως δεν έχω ακούσει ακόμα φανφάρες

                            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                            Comment


                            • Βάλε και το fanfare για το χρόνο γιατί σου δίνει +2 ΑΡ ;) οπότε συνολικά θα παίρνεις 3 παραπάνω. Εγώ έτσι έπαιξα για κοντά 30-40 ώρες και μάζεψα πάρα πολλά ΑΡ.

                              Comment


                              • αυτή η φανφάρα που λες είναι αποκλειστική του dlc, το οποίο ούτε έχω πάρει, ούτε θα ασχοληθώ :p θα τα καταφέρω κι έτσι πιστεύω. 30-40 ώρες βέβαια δεν θα ασχοληθώ. 3-4 το πολύ με κόβω :p

                                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                                Comment

                                Working...
                                X