Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Έπος. ΕΠΟΣ ΛΕΜΕ !!!

    Τέλος κι από εμένα. Πωωωω, τι παιχνιδάρα έφτιαξαν πάλι εκεί πέρα πάλι οι μάστορες της Square-Enix; Έλεγα πως στο chapter 14 θα τα είχα δει όλα, όμως σου πετάνε απανωτές σφαλιάρες μέχρι και το τέλος τέλος. Εύγε, πάντα τέτοια. Τους συγχωρώ ό,τι αρνητικό έχω γράψει μέχρι στιγμής, 10/10, best FF ever κλπ, ξέρετε τώρα, μιλάει ο ενθουσιασμός

     
    Ρεεεεε, τι ανατροπές ήταν αυτές; Από πού να πρωτοξεκινήσω και πού να τελειώσω. Το τελευταίο chapter ήταν από τα καλύτερα σκηνικά που έχω δει σε Final Fantasy πραγματικά, τι να λέμε τώρα. Πριν κάνα μισάωρο είδα τους τίτλους τέλους, και ακόμα και τώρα προσπαθώ να συνέλθω. Στήσανε το κλίμα τέλεια οι αλήτες. Σε κάθε σκηνικό με έπιανε ανατριχίλα πραγματικά. Από την φοβερή μάχη με τον Ifrit, VS Bahamut και Shiva, από το όλο σκηνικό με τον κρύσταλλο, το αποκορύφωμα με τον θρόνο και τα πνεύματα, τις μουσικάρες, έκαναν τα πάντα τέλεια. Δεν υπερβάλω, κάθε φορά που εμφανιζόταν σκηνικό ανατροπής, σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο.

    Εν τω μεταξύ πέρασε ένας μήνας ακριβώς από την ημέρα που το ξεκίνησα, 13 Δεκεμβρίου. Μέσα σε αυτόν τον έναν μήνα, με αυτά και με εκείνα, με τα side quests, τα hunts, τις αλληλεπηδράσεις των χαρακτήρων, περνώντας οι (real life) ημέρες, δένεσαι χωρίς να το καταλάβεις. Αυτό το πήρα χαμπάρι (όπως και οι υπόλοιποι πιστεύω) όταν πριν τον τελικό, κοιτάς τις φωτογραφίες που έχεις αποθηκεύσει και σε πιάνει ένα κενό αίσθημα και ένας κόμπος στο στομάχι. Παίζει να έκανα ένα 5λεπτο πραγματικά να επιλέξω ΜΙΑ μόνο φωτογραφία. Και κάθε φορά που την κοίταζα, θυμόμουν αντίστοιχα σκηνικά. Πολύ συγκινητικές στιγμές.

    Και εκεί πέρα που λες ότι τα έχεις δει όλα, έχουν περάσει και τα δύο credits, τρως ακόμα τρεις απανωτές σφαλιάρες. Η μία με τον Noctis να κρατάει την μία φωτογραφία που επέλεξες, η άλλη ΑΜΕΣΩΣ μετά όταν βλέπεις την Lunafreya να κάνει blending με το σκίτσο του Yoshitaka Amano που έβλεπες κάθε φορά που έβαζες μπρος το παιχνίδι, και η άλλη ΑΜΕΣΩΣ πάλι όταν εμφανίζεται και ο Noctis στο λογότυπο. Μιλάμε φώναζα μόνος μέσα στο δωμάτιο με βουρκωμένα μάτια τι να λέμε τώρα. Από το FF IX έχω να νιώσω τέτοια συναισθήματα, αλλά ύστερα από τόσα χρόνια, Square Enix delivers ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .

    Αυτές οι γραμμές γράφονται όσο παίζει από πίσω ο τίτλος οθόνης με το νέο λογότυπο. Αποσυνδέθηκε το Dual Shock, η κονσόλα κοντεύει να μπει σε rest mode, αλλά δεν μου πάει καρδιά να το σβήσω. Με έχουν πάρει τα ζουμιά


    Δεν μου πάει καρδιά να συνεχίσω σήμερα για post game κλπ. Η σημερινή ημέρα θα κλείσει με τον τερματισμό και τα τραγούδια τέλους. Αναλυτικότερα θα γράψω από αύριο-μεθαύριο όταν κατακαθίσει λίγο το πράγμα, τώρα θα αρκεστώ στο να διαβάσω τα spoilers σας. Απλά μία συμβουλή από μεριάς μου προς όσους παίζουν ακόμα. ΜΗΝ το τρέξετε το θέμα. Πηγαίνετέ το με την ησυχία σας. Κάντε τα quests σας, δείτε τον κόσμο, γνωρίστε τον μύθο, ψάξτε λίγο το όλο setting του κόσμου, και γενικά πηγαίνετε με τους ρυθμούς σας. Δεν σας βιάζει κανείς και θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο
    Last edited by Phantom Duck; 13-01-2017, 02:19 AM.

    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

    Comment


    • Super spoilers:



      Έριξα το επίπεδο, θα απαντήσω αύριο σοβαρά :Ρ .

      Comment


      • Σοβαρό post. Όσοι δεν το έχετε τερματίσει, μείνετε μακριά .

         

        Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ phantom όταν το τερμάτισα. Το παιχνίδι έχει κάποιες σκηνές που ήθελα να τις δω εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια σε JRPG. Είπα κάποια πράγματα και στα προηγούμενα posts μου, αλλά το να δω ένα post apocalyptic σκηνικό με τους χαρακτήρες "γερασμένους" αποτελούσε όνειρο. Θεωρώ ότι δεν αποδόθηκε τέλεια, αλλά από το τίποτα... Βασικά το end game θέλει απεγνωσμένα 2-3 ώρες παραπάνω περιεχόμενο. Το θεωρώ σχεδόν εγκληματικό το ότι δεν αφιερώνεις λίγο χρόνο με Cid, Cindy και τους υπόλοιπους.

        Η μάχη με τον Ifrit δεν ήταν εκπληκτική; Τα έδωσε όλα το παιχνίδι σε αυτό το boss battle, τι να πω.

        Επίσης το "Off my throne jester. The King sits there." νομίζω θα γίνει ατάκα σταθμός στη σειρά .

        Πώς σου φάνηκε το ταξίδι με το τραίνο;

        Comment


        • Για τον τερματισμό.

           

          Στο τραίνο ένιωθα την ένταση στην ατμόσφαιρα. Όλα τους πήγαν κατά διαόλου, τα έχουν όλοι με όλους και δεν ξέρουν τι να κάνουν και τι να πουν. Πολύ ωραία σκηνικά. Μου θύμισαν καταστάσεις από το FF VI (αν κι εδώ δεν είχαμε ghost train να του σκας φάπες ) αλλά καταλαβαίνεις νομίζω. Η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή. Γενικά από το 9 και μετά το παιχνίδι μεταμορφώνεται.

          Τα σκηνικά με τον Ardyn στο τραίνο ήταν κι αυτά πολύ έντονα. Είσαι στην φάση που δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς παίζεται, και ύστερα από λίγο αρχίζει να κλιμακώνεται η όλη φάση όταν βλέπεις την Shiva κλπ. Το μόνο μου παράπονο είναι σε κάποια σημεία στις μάχες, έπαθα και game over λόγω glitch που δεν μου εμφάνιζε warp points, αλλά δεν θέλω να τα θυμάμαι αυτά τώρα.

          Εν τω μεταξύ με το που το τερμάτισα, πέρασα κάνα δίωρο χωνεύοντας το αποτέλεσμα / ψάχνοντας θεωρίες κλπ. Ύστερα από λίγο πήγα για ύπνο και άρχισα να βλέπω όνειρο, ήμουνα λέει με ένα σωρό bro που για τους χ/ψ λόγους έχουμε να τα πούμε κάτι αιώνες, από έξω η πόλη διαλυότανε, και εμείς καθόμασταν και τα λέγαμε χαρούμενοι σαν να μην είχε περάσει μία ημέρα. Damn you FF XV

          Θα ήθελα πάντως κι εγώ περισσότερο gameplay στα τελευταία κομμάτια. Το chapter 14 έπρεπε να έχει λίιιγες ώρες (2-3 φτάνουν) ώστε να σου δείξει με την ησυχία σου τα πάντα. Το πώς ο κόσμος έπαψε να έχει φως και είναι μόνο σκοτάδια, να σου δείξει σκηνικά από το παρελθόν, να εξερευνάς το νησί που ξυπνάς, να συναντάς παλιούς γνωστούς κλπ, ώστε να κλιμακωθεί ακόμα περισσότερο ο τερματισμός. Δεν ήταν άσχημο προς θεού, ίσα ίσα που ένιωθα πως βαστάω όλον τον κόσμο στις πλάτες μου, κάτι που έχω να νιώσω καιρό (με σοβαρό τρόπο, γιατί οκ, από σωτήρες κόσμου έχουμε δει άπειρους). Απλά με πολύ λίγη δουλειά, θα μπορούσε να βγει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

          Είναι παιχνίδια που τα τερματίζεις και λες «κάποια στιγμή θα το ξαναπαίξω». Και είναι παιχνίδια σαν κι αυτό που με το που το τερματίζεις, επιστρέφεις την επόμενη μέρα. Έχω πολύ πράμα να κάνω, θα πάει σιγά σιγά το πράμα, θα εξερευνήσω όλον τον υπόλοιπο κόσμο, θα κάνω κάποια hunts, θα μπω σε κάποια dungeons, θα βγάλω του κόσμου τις φωτογραφίες, και όταν τελειώσω τα πάντα, θα ξαναπαίξω τον τερματισμό για να δω πώς θα μου φανεί.

          Πολύ γλυκόπικρη γεύση το τέλος πάντως. Ζόφος τελείως. Με έχει χτυπήσει κατακέφαλα. Οι bro ξεκίνησαν από υπηρέτες και κατέληξαν αδερφοί που αποφάσισαν να δώσουν την ζωή τους για το όραμα του φίλου τους, του βασιλιά. Ο Ravus είδε την μάνα του να πεθαίνει, έκανε ιερό πόλεμο στον Lucis, στις τελευταίες του στιγμές αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να δώσει το όπλο του Regis στον Noctis, απέτυχε πεθαίνοντας στην μέση, και στο τέλος έγινε και δαίμονας που παρακαλούσε για θάνατο. Η Lunafreya είχε την μοίρα του κόσμου όλου γι' αυτό και την σκότωσε το Ardyn. Ο οποίος Ardyn κατάφερε αυτό που ήθελε, να εξαλείψει την οικογένεια του Noctis από προσώπου γης, ακόμα και αν αυτό σήμαινε τον θάνατό του. Και το κατάφερε. Και βλέπεις τον Noctis, γόνο βασιλιά, να πέφτει στο παιχνίδι του, να θυσιάζεται για να επιστρέψει το φως (κυριολεκτικά) στο βασίλειό του, και η μόνη του ανταμοιβή να είναι αναμνήσεις μιας χαρούμενης ζωής στην μετά θάνατον ζωή.

          Respect σε όποιον πήρε το βάρος της απόφασης να γυρίσει το σενάριο σε τόσο σκοτεινά μονοπάτια. Θα μου πάρει αρκετό καιρό να συνέλθω


          Παιχνίδι του 2017 για εμένα μέχρι στιγμής
          Last edited by Phantom Duck; 13-01-2017, 02:06 PM.

          PK World - Τα πάντα για Disney comics!

          Comment


          • Η τελευταία σου παράγραφος τα είπε όλα. /thread

            Να παίρνουν σειρά οι υπόλοιποι .

            Τώρα πες, μπαίνει ή δεν μπαίνει στο ΤΟΡ 5 ή μέχρι και στο ΤΟΡ 3 των FFs;

            Comment


            • Αλλο παιχνίδι παιξαμε μαλλον η bias level over9000 στο GO.. Δεν ειναι δυνατόν ενα παιχνίδι με τοσα προβλήματα να το βγαζετε GOTY, top 5/3 κτλπ, ειχε ενα καλο ending και κάποιες καλές μάχες, o villain ηταν καλος επισης αλλα το core παιχνιδι ηταν full στα προβλήματα, σε καποια πραγματα δεν ηταν καν καλύτερο απο το xiii.. Οκ αν το βλεπεις μονο σενάριο και σου αρεσε δεκτον αλλα το παιχνιδι το κρινεις σαν παιχνιδι ολοκληρωμενο, η μηπως τα video games εγιναν τεχνη και το αφήνουμε το gameplay στην ακρη..

              Μην παρεξηγηθώ μου αρεσε πολυ και θα παιξω και NG+ οταν βγαλουν τιποτα extra content, ο κοσμος του ειναι πανεμορφος και το σεναριο αν και δεν στο δινει πολυ καλα σαν storytelling ειναι καλο αλλα εχει αρκετα θεματα γενικα σαν τιτλος, δεν μπορω να πιστεψω πχ οτι το εφτιαχναν 10 χρονια και δεν βρεθηκε ενας tester να πει "ρε παιδια η καμερα ειναι χαλια" η "δεν μπορω να μαζεψω items απο κατω ευκολα γιατι κανει jump". Για να μην παω στη μαχη στο skill tree στα weapons στο magic στο no-armor κτλπ γιατι θα γράφω πόση ωρα..

              Comment


              • Κοίτα, αυτήν την στιγμή δεν είναι ΤΟΡ 5 ή ΤΟΡ 3. Είναι ΤΟΡ FF ever Σε λίγες ημέρες θα κατακαθίσει το πράγμα, θα επιστρέψουν τα αξιοκρατικά κριτήρια και θα πάει στην θέση που του αρμόζει, δεν ξέρω πού θα το κατατάξω. Σίγουρα είναι καλύτερο από πολλούς τίτλους, δεν ξέρω όμως αν θα καταλήξει στην οροφή. Αυτήν την στιγμή όμως και για λίγο καιρό, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε FF. Τι να κάνομεν, έτσι είναι αυτά, υπομονή και τα πάντα θα καταλήξουν όπου τους αρμόζει

                Εν τω μεταξύ, από το πρωί, η playlist παίζει τα παρακάτω τραγούδια





                Και το Skyrim ripoff


                Spoilers για το τέλος και τον τερματισμό

                 

                Για τον Ravus έχω παράπονο. Βασικός ήρωας, που όμως δεν είχε καθόλου screen time, δεν θα εκτιμηθεί από όσους δεν το ψάξουν το θέμα και θα είναι κρίμα. Γενικά μου άρεσε η όλη φάση του, όμως δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Στο Kingsglaive βλέπουμε πως ήθελε το δαχτυλίδι, ο σκοπός του ήταν να φτάσει στα χέρια του, και τελικά απορρίπτεται (εγώ νόμιζα πως είχε πεθάνει κιόλας). Και στο παιχνίδι βλέπουμε πως η Luna του το προσφέρει απλόχερα, και αυτός το αρνείται, δηλαδή WTF.

                Από άλλους χαρακτήρες έχω τις ενστάσεις μου, γενικά δεν είχαμε πολύ επίδραση με πολλούς βασικούς χαρακτήρες και δεν εξηγήθηκαν βασικά πράγματα. Κάπως θα έπρεπε να διορθωθεί αυτό, γιατί οκ, εμείς οι καμμένοι θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω, όμως κάποιος άλλος μπορεί να μην ασχοληθεί περαιτέρω, να μην το εκτιμήσει και θα είναι κρίμα.

                Πάντως, όποτε βλέπω την ζωγραφιά του Amano, κάτι σπάει μέσα μου, κοίτα να δεις πώς τα κατάφερε πάλι ο αλήτης . Πολύ καλή απόφαση να μπορείς να αλλάξεις το εξώφυλλο στις θήκες των παιχνιδιών. Ύστερα από αυτό, έχω πάρει την απόφαση να πουλήσω το steelcase που έχω και να πάρω άλλη έκδοση ώστε να βλέπω το σχέδιο. Το οποίο σχέδιο ξαναλέω πως όταν το είδα στον τερματισμό, φώναζα με μουσκεμένα μάτια, από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ . Επιβάλλεται λοιπόν να το έχω και στο ράφι. Βέβαια, αφού θα μπω που θα μπω σε αυτήν την διαδικασία, θα περιμένω μπας και βγει καμία complete / game of the year έκδοση, που λογικά δεν θα αργήσει. Καλά να είμαστε έχουμε να ασχολούμαστε έως τότε.
                Last edited by Phantom Duck; 13-01-2017, 02:40 PM.

                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                Comment


                • Το εξώφυλλο παντως το αλλαξα κατευθείαν, εχω την απλη έκδοση, θα ηθελα να υπήρχε και σε άσπρο με τον noctis μαζι, ισως σε καμια GOTY edition το βαλουν..

                  Καλα εγω ειμαι σιγουρος οτι θα το θυμαμαι ως πολυ καλο ff απλα σαν παιχνιδι με χαλασαν αρκετα πραγματα την ωρα που το επαιζα, στο τελος βεβαια σιγα μην θυμάμαι την κακη καμερα κτλπ. Πχ στο xiii δεν θυμαμαι τιποτα απο σενάριο, δεν θυμαμαι καν ποιος ηταν ο villain και τι εγινε θυμαμαι ομως οτι διασκέδαζα αρκετα στο end game farming του, στο xv δεν παιζει να ξεχασω τον ardyn η τον τερματισμό, αυτο ομως δεν αναιρεί τα προβληματα του. Νομιζω οτι ειναι απο τα παιχνιδια που γκρινιαζεις την ωρα που παιζεις για τα mechanics αλλα οταν το θυμάσαι μετα απο καιρο εχεις τις καλύτερες αναμνήσεις, προς το παρον μου ειναι δυσκολο να το βαλω καν top 5, θα δουμε στο μέλλον..
                  Last edited by i Have no Equal; 13-01-2017, 03:08 PM.

                  Comment


                  • Ε τώρα ξέρεις πώς είναι αυτά, ο καθένας διαφορετικά κριτήρια έχει για το τι του κάνει εντύπωση και τι όχι. Μπορώ να συγχωρήσω πολλά, για παράδειγμα, λόγω του ότι το γενικότερο feeling που μου άφησε ήταν τόσο θετικό και ορισμένες σκηνές μου θύμισαν/ φάνηκαν ως αναφορές σε άλλα παιχνίδια της σειράς. Γενικά συμφωνώ, αν ήταν να το προτείνω σε έναν τρίτο μη-fan της σειράς θα του έλεγα να το αποφύγει. Αντικειμενικά θεωρώ ότι είναι παιχνίδι του 7 (το πολύ) και θα το έβαζα αρκετά χαμηλά στα must plays (βασικά δε θα το έβαζα καν στα must plays ). Αν κάποιος έχει περιορισμένο χρόνο, μεγαθήρια τύπου Dark Souls/ Bloodborne/ Witcher παίρνουν προτεραιότητα. Αλλά για τους fans θεωρώ ότι είναι άνετα στην κορυφή.

                    Comment


                    • Έκανα ένα quest της Cindy, και εν τέλει πήρα πήρα το Regalia Type-F.

                       

                      Flying αμαξίδιο, ωραίο. Όσο πετούσα ήταν πολύ καλή φάση. Όταν όμως δεν το προσγείωσα σωστά, έφαγα τα μούτρα μου και μου πέταξε Game Over. GAME OVER σε airship στον χάρτη αν έχουμε τον Θεό μας δηλαδή, τι άλλο θα ακούσουμε. Όταν πέθανα την πρώτη φορά έκατσα και κοίταζα την οθόνη για κάνα λεπτό, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν και τυχερός που είχε κρατήσει auto save λίγο πριν, όμως άλλοι δεν θα είναι τόσο τυχεροί. Έχουμε να ακούσουμε τραγελαφικές ιστορίες ατόμων που θα χάνουν την πρόοδό τους όταν τελειώνουν κάνα παλούκι dungeon, παίρνουν το αερόπλοιο και πεθαίνουν στον χάρτη. Δηλαδή wtf, άχυρα είχαν στο κεφάλι τους; Βάλε απλά να μην μπορείς να προσγειωθείς, πολύ νιονιό θέλει; Μέχρι να μάθω να το κουμαντάρω έχασα 2-3 φορές. Να μην παθαίνεις Game Over από παλούκια εχθρούς και να το παθαίνεις εδώ, τραγικό.

                      Την δε νύχτα δεν μπορείς να δεις τίποτα, και είσαι υποχρεωμένος, ή να παίξεις την ζωή σου κορόνα γράμματα, ή να κόβεις βόλτες μέχρι να ανατείλει ο ήλιος. Σου φτιάχνουν δηλαδή batmobile σούπερ, βλέπεις από ψηλά τα πάντα κομπλέ, και μετά σε βάζουν να ψοφάς και να τρως και loading στην μάπα, και εν τέλει να το αφήνεις στην άκρη μόνο και μόνο επειδή ξενερώνεις και φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις.


                      Υλοποιούν μία φοβερή ιδέα για να σε γλυκάνουν, και μετά σου πετάνε την ξενέρα από το πουθενά. Ας μην το βάζατε καθόλου ρε άνθρωποι τότε. Δεν παίζει να πέρασε από ομάδα ελέγχου αυτή η αηδία, κάνα βύσμα θα είχε ο υπεύθυνος, δεν εξηγείται αλλιώς.Άχρηστοι άνθρωποι, όλο προβλήματα αυτό το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Απορώ πώς γίνεται και αρέσει στον κόσμο
                      Last edited by Phantom Duck; 13-01-2017, 11:02 PM.

                      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                      Comment


                      • Ωραιος Phantom, ετσι ακριβως αισθανομουν και εγω

                         
                        Προσεξατε οτι το logo που αλλαζει απο μαυρο σε ασπρο εχει να κανει με τη νυχτα που μεγαλωνει (αρχικο logo σε μαυρο) ενω μετα το τελος του παιχνιδιου η μερα επανερχεται (τελικο logo σε ασπρο)?


                        Βασικα αυτο το παιχνιδι σου αφηνει πολυ θετικες εντυπωσεις οταν το τελειωσεις. Και εγω ειχα σκαμπανευασματα στο πως θα το εκρινα σε διαφορες φασεις που επαιζα αλλα μετα το τελος για καποιο λογο ολα σβηστηκαν και η τελικη εικονα ηταν περα για περα θετικη. Στο post game δε, ανεβηκε ακομα παραπανω γιατι εκανα περισσοτερο explore τους μηχανισμους και εμαθα λιγο καλυτερα το game + κατακαθησαν πολλα πραγματα απο το σεναριο.

                        Το μονο κακο ειναι οτι φαινεται να σου ετυχαν ολα τα bugs που ετυχαν στους υπολοιπους απο εμας μαζι

                        Comment


                        • Βασικά τα bugs που αναφέρει ο phantom μου είναι τελείως άγνωστα εμένα . Τα μόνα bugs που με ενόχλησαν και θεωρώ άξια αναφοράς είναι όταν κολλάνε τα hunts και πρέπει να κάνεις restart για να εμφανιστούν (μου συνέβη δύο φορές) κι όταν ορισμένες άκυρες μπάρες κολλάνε στην οθόνη και πρέπει πάλι να κάνεις restart για να εξαφανιστούν. Το πρώτο είναι ενοχλητικό γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις hunts, το δεύτερο δεν επηρεάζει σε τίποτα πέραν του ότι έχεις μπάρες να κρέμμονται από διάφορα σημεία της οθόνης.

                          Γενικά θεωρώ ότι κατάφεραν να προσφέρουν ένα τεχνικά άρτιο παιχνίδι, παρόλο το γελοίο development cycle και τις άπειρες αλλαγές στην ομάδα και στον προσανατολισμό. Σε ένα χρόνο που θα το ξαναπαίξω μόνο για το σενάριο πιστεύω ότι θα δω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι :p .

                          Comment


                          • Τα bugs που λες δεν μου έχουν εμφανιστεί. Έχω όμως άλλα.

                            • Την προηγούμενη φορά, όταν μπήκα σε ένα dungeon, περίμενα σαν χάνος να μπει σε wait mode, ματαίως. Έπαιζε σαν active, με την διαφορά πως δεν το ήξερα, στεκόμουν ακίνητος σαν χάνος και τις έτρωγα. Πάρε re-load να στανιάρεις τώρα.
                            • Την προ-προηγούμενη, δεν μου έδειχνε τον κύκλο ενός side quest, άρα δεν ήξερα μέχρι που να κάτσω να ψάξω για να βρω ένα αντικείμενο, και καθόμουν και περιπλανιόμουν σαν χάνος. Ευτυχώς την έβγαλα χωρίς reload
                            • Την τελευταία φορά, δεν μου εμφάνιζε τα links στο skill tree. Να θέλω να ξοδέψω 250 ΑΡ, και να μην ξέρω πού πρέπει να βάλω τι. Ήμουν στο τσακ για reload, όμως ύστερα από καμιά 30αριά μπες-βγες, ξεκόλλησε.


                            Glitch πάντα και παντού. Κάθε φορά και μία έκπληξη αυτό το παιχνίδι Επίσης για το Regalia Type-F, έκατσα και έκανα ένα 15λεπτο practice για να μην ψοφάω. Και οκ, αν φτάνεις σε σημείο να κάνεις practice για να μην πεθαίνεις ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, τότε ξέρεις πως κάπου τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Πόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν όπως σε όοοοοολα τα προηγούμενα παιχνίδια; Φαντάσου τώρα όλα τα αερόπλοια των προηγούμενων παιχνιδιών να έχουν Game Over αν δεν τα προσγειώσεις σωστά, δηλαδή WTF, πόσο γκασμάς αυτός που το σκέφτηκε, και πόσο τούβλο αυτός που το ενέκρινε; Στουρνάρια τελείως. Πραγματικά, περισσότερο και από την κάμερα και όλα, αυτό ήταν που με ξενέρωσε περισσότερο. Δεν ξέρω, ίσως και να είμαι υπερβολικός, όμως δεν μπορώ να το χωνέψω, Game Over στον overworld, κατάντια. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν είδα το νέο Regalia, είχα και όλες τις εμπειρίες του τερματισμού πρόσφατες, και όταν ψόφησα σε αυτό που θεωρούσα πιο ασφαλές σημείο του παιχνιδιού, έφαγα τεράστια ήττα. Το έκλεισα επιτόπου, να πάει στα τσακίδια. Χίλιες φορές καλύτερα να μην υπήρχε, παρά να σου δίνει την χαρά και να φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις.
                            Last edited by Phantom Duck; 14-01-2017, 05:14 PM.

                            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                            Comment


                            • Originally posted by Phantom Duck View Post
                              • Την τελευταία φορά, δεν μου εμφάνιζε τα links στο skill tree. Να θέλω να ξοδέψω 250 ΑΡ, και να μην ξέρω πού πρέπει να βάλω τι. Ήμουν στο τσακ για reload, όμως ύστερα από καμιά 30αριά μπες-βγες, ξεκόλλησε.
                              Αυτό για εμένα έχει μπει στην καθημερινότητα του Ascension. Ωστόσο, ποτέ δεν μου έχει συμβεί να μη φτιάχνει με ένα μπες-βγες.

                              Comment


                              • Ο Noctis δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των διαφόρων ειδών πουλιών.



                                Comment

                                Working...
                                X