Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι σίγουρα Δεν τα έχω συναντήσει ακόμη κανένα από τα δύο. Έχω σταματήσει στο 5ο κεφάλαιο( αρχή) γιατί έχω κολλήσει με το Final Fantasy 6, στο οποίο πλέον έχω κλείσει 25 ώρες. Βλέπω να το τελειώνω πρώτα και μετά να τελειώνω το 15, αν αντέξω ( πέσανε και κάτι άλλα και βολεύει το Vita)
EDIT:
Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αυτό ήταν το τεράστιο φτερωτό πλάσμα που κοιμόταν και προσπαθούσα να μην ξυπνήσω αρκετά νωρίς στον τίτλο.
Τα chickatrice είναι ο,τι πιο χαριτωμένο έχει να δείξει το παιχνίδι μετά τα chocochicks. Έχουν και μια κίνηση που σε ρίχνουν κάτω και χοροπηδάνε πάνω σου <3 .
Με το που με άφησε το αμάξι, αντί να κατέβω, ήμουν κλεισμένος μέσα του και κοιτούσα τον ουρανό. Έβαλα μπρος και προσπάθησα να ξανακατέβω λίγο αργότερα, όμως μου πέταξε απανωτά loading screens, άρχισε να τα χάνει, όταν έβαλα τον χάρτη είδα πως με τοποθετούσε πέραν του κόσμου (τέρμα πάνω αριστερά, στο τελευταίο pixel), έκανε quick save, και μετά άρχισε να φορτώνει ένα άλλο quest. Με πέταξε στο Costlemark tower (quest του Dino για το ορυκτό που θέλει), προσπάθησα να κάνω load για να μην προχωρήσει και μου φάει και το τελευταίο quick save που είχα, κράσαρε τελείως (η εφαρμογή FF σταμάτησε να αποκρίνεται και τέτοια) και reload από την αρχή.
Κάνω save όοοολη την ώρα, και παρ' όλ' αυτά, αν δεν υπήρχε το quick save, θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Πώς κατάφεραν και τα σκ@τwσαν τόσο πολύ σε κλειστό σύστημα, δεν μπορώ να καταλάβω. (Ότ)αν βγει σε PC, να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν κάνουν απλά ένα πρόχειρο πορτ, θα δούμε τραγελαφικά πράγματα.
Ρε παιδιά, τι κλειστό σύστημα κτλ . Αν είναι να είναι κακά προγραμματισμένο το παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα είναι σε PS, Xbox ή υπολογιστή. Έχουμε δει θαύματα στον υπολογιστή επειδή οι εταιρείες δούλεψαν καλά στο να φτιάξουν καλά παιχνίδια εκεί κι έχουμε δει εκτρώματα στις κονσόλες, επειδή οι εταιρείες δεν έδωσαν βαρύτητα στους τεχνικούς περιορισμούς τους.
Εγώ έπιασα επιτέλους το κωλό ψαρο και τώρα έβαλα μπρος για τα tour quests που μου έχουν διαφύγει. Όταν τα τελειώσω αυτά θα δρομολογήσω τα sealed dungeons σιγά σιγά, καθώς και τον πειραματισμό με gear.
Αλήθεια, αυτό το mob με τα magitek suites πώς το βρίσκω; Έχετε να προτείνετε μία στρατηγική για να γίνεται spawn;
Πρέπει να αισθάνομαι τυχερός. Το χειρότερο bug που μου είχε βγει είναι μια φορά που δεν εμφανιζόταν ο NPC Dave για να πάρω side quest, κάτι που έφτιαξε με ένα reload.
Evans για ποιο ψάρι λες; Δεν πιστεύω να κυνήγησες pink gar;
Evans για ποιο ψάρι λες; Δεν πιστεύω να κυνήγησες pink gar;
Για αυτό που ήθελε ο Navyth για την αποστολή του. Γενικά μου άρεσε πολύ το ψάρεμα και σε βάθος χρόνου (όσο παίζω και τα DLCs) θα ήθελα να πιάσω όλα τα ψάρια.
Εδώ να πω ότι έχω παρατηρήσει ότι ο οδηγός έχει μερικά (ίσως και πολλά) μικρά λαθάκια here and there.
Άπειρο post game περιεχόμενο. Θα έχω να ασχολούμαι για πολύ καιρό Και μία gameplay ερώτηση για το τέλος τέλος του παιχνιδιού
Υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στον χάρτη του present Lucis με τους δαίμονες 70-80 LV που συναντάς όταν ξυπνάς από το νησί; Το μόνο μέρος που μπορώ να πάω είναι το dungeon πριν τον τελικό, δεν με αφήνει να γυρίσω πίσω. Πολύ κρίμα αν δεν γίνεται, ήθελα να του ρίξω μερικές βόλτες, ειδικά τώρα που τουμπανιάζω κι εγώ. Αν το ήξερα, θα κρατούσα κανένα save.
Αλήθεια, αυτό το mob με τα magitek suites πώς το βρίσκω; Έχετε να προτείνετε μία στρατηγική για να γίνεται spawn;
Πηγαινεις σε ένα κομματι κοντά στο Hammerhead και σφυρας, οπότε έρχεται imperial αερόπλοιο που το ριχνει. Εγω να σου πω την αλήθεια δεν το επαιξα ούτε μια φορά (αν και θα το κάνω καποια στιγμη). Μου την εσπασε οτι το συγκεκριμενο boss κανει reduction της ταξης του 90+ στη ζημεια που του κανεις και θελει απειρη ωρα λογω αυτου (βασικα η στρατηγικη ειναι να κανεις break τα parts για να σπασει το effect). Οταν δε διαβασα οτι το optimal ειναι να βαζεις στο easy και να πεθανεις για να σκαει το carbancle και να σε buffαρει (btw μονο ετσι για farming) ε δεν ξερω, βαριομουν να μπω σε αυτη τη διαδικασια
Το post game βγαινει χωρις τα suits (αν και για completion λεει να προσπαθησεις να τα παρεις, τουλαχιστον απο ενα ετσι για να το εχεις) απλα στηριζεσαι αλλου γενικα. Εγω στα δυσκολα δωματια των dungeons πραγματικα αλλαζα εξοπλισμο αναλογα με τους εχθρους (πχ εχει ενα boss με ειχε one shot αλλα ηταν elemental οι επιθεσεις του οποτε εγω εφτιαχνα εξοπλισμο που ειχε 100% magic reduction οποτε ημουν αθανατος) και επισης χρησιμοποιουσα limit break στα μαγικα σε περιπτωσεις που το πραγμα ηταν απαλευτο. Ειναι παντως ωραια αντικειμενα και πολυ op.
Είδα κι εγώ πως έχω ένα Magitech, κάπου θα το τσίμπησα. Πολύ ΟΡ, μπήκε κατ' ευθείαν στον εξοπλισμό. Φαντάσου τα v2 δηλαδή πώς θα είναι. Δοκίμασα και την τεχνική για ΑΡ farm, τσίμπησα περίπου 400 σε μία in-game ημέρα, όμως τώρα το έμαθα το κολπάκι και την επομένη θα βγάλω περισσότερα πιστεύω. Επίσης είδα πως σε ένα DLC λέει έχει νέα αντικείμενα, μερικά εκ των οποίων δίνουν +ΑΡ αν πάρεις Α στις μάχες. Αντί να μειώσουν τα υπερβολικά απαιτούμενα ΑΡ, πουλάνε DLC αέρα, επαίσχυντοι τελείως Πάντως έχω πάθει πλάκα από τα πόσα dungeons έχει ακόμα. Τελείωσα με τα χίλια ζόρια 4 προαιρετικά, και βλέπω πως έχει +8 (τις πόρτες που έβλεπες κλειστές στα προηγούμενα dungeons) και ίσως τίποτα ακόμα που δεν έχω πάρει χαμπάρι.
+ Bonus τα glitch της ημέρας.
Ήμουν σε ένα dungeon και δεν με άφηνε να βγω από τον ανελκυστήρα σε έναν συγκεκριμένο όροφο. Κατέβηκα στον προηγούμενο και έκανα βόλτα, αλλά στο τέλος δεν με άφηνε να μπω μέσα. Επειδή δεν ήξερα αν θα μου είναι αναγκαίο για να προχωρήσω, βγήκα έξω, έκανα save - reload, μπήκα μέσα, έφαγα ξανά το boss που για έναν ανεξήγητο λόγο εμφανίστηκε στην πρώτο πρώτο μέρος του χάρτη αντί για το τελευταίο, και εν τέλει τα κατάφερα αφότου έβγαλα όλο το dungeon δύο φορές (πόσο παιχτούρα πια )
Στο Costlemark Tower, δεν ξέρω αν είναι glitch ή γίνεται κανονικά, όμως ενώ ήμουν μέσα και έλυνα τον γρίφο με τους κύβους, σε κάποια φάση με πέταξε έξω από τον πύργο. Τελείως έξω, στην είσοδο. Ο μόνος λόγος που δεν είμαι σίγουρος αν ήταν προγραμματιστικό λάθος, ήταν επειδή οι ήρωες άρχισαν να μιλάνε και να σχολιάζουν πως την μία στιγμή ήταν μέσα και την άλλη πετάχθηκαν έξω. Εκτός και αν ήξεραν πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, και τους έβαλαν αυτές τις γραμμές σε περίπτωση που συμβεί το λάθος, τι να πω, πολύ κουλό Στο νετ έχω βρει άλλον έναν που το σχολίασε, δεν ξέρω αν συνέβη σε περισσότερους.
6 sealed dungeons μένουν και τέλος κι εγώ. Άφησα αρκετά μικρά πράγματα here and there (rescue quests, hunts, chocobo races), αλλά θα τα ολοκληρώσω χαλαρά με τα επόμενα DLCs. Παραδόξως τα διασκεδάζω τα sealed, η κάμερα δε σπάει και οι μαχες είναι ωραίες μιας και δοκιμάζω τις διάφορες πτυχές του συστήματος μάχης ηρεμία και καθαρό μυαλό. Ευτυχώς που το παιχνίδι θα κλείσει με καλή εικόνα κι όχι με τη μάχη με το adamantoise. Δε ντράπηκαν, σοβαρά τώρα; :Ρ
Παίζει να είναι το μόνο παιχνίδι που θυμάμαι, που μετά το platinum έχεις ακόμα του κόσμου το περιεχόμενο. Το οποίο platinum είναι νορμάλ, μια χαρά πραγματοποιήσιμο. Όχι του στυλ ψόφα συνεχόμενα 15 φορές στην τάδε πίστα, κάνε τόσα συγκεκριμένα άλματα στο τάδε σημείο και λοιπές ανούσιες αγγαρείες που ο κάθε completionist να πρέπει να κάνει farm. Γι' αυτό και θα το τιμήσω και θα το βάλω στην συλλογή με τα άλλα δύο τρόπαια (Rayman Origins & Legends, κάποιες αγάπες παραμένουν παντοτινές, τι να κάνουμε ). Το μόνο που μου μένει, είναι να πάω ψάρεμα και μαγείρεμα LV 10, και να ρίξω το Adamantoise, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα. Με αυτά που δεν θα ασχοληθώ, είναι item synthesis στον Cid, Sylvester map pieces, και τα όποια τυχαία quests συμβαίνουν από εδώ κι από εκεί. Τα hunts θα ήθελα να τα τελειώσω όλα κάποια στιγμή είναι η αλήθεια, αλλά με τα loading times και με το να μην μπορείς να πάρεις πάνω από 1 quest, είναι λίγο αγγαρεία είναι η αλήθεια
Εν τω μεταξύ, ο στόχος τους είναι τα 10 εκατομμύρια life sales. Έτσι όπως πάνε, φαίνεται πως θα τα βγάλουν. Αν βάλουμε τώρα πιθανές μελλοντικές complete editions & PC port, παίζει και να τα ξεπεράσουν σε βάθος χρόνου. Το παιχνίδι θα έχει κέρδος με λιγότερα, όμως στοχεύουν σε περισσότερα προφανώς. Για σύγκριση έψαχνα τις συνολικές πωλήσεις του FF VII, το οποίο είδα πως με όοοοολες τις επανεκδόσεις, μετράει περί τα 11 εκατομμύρια, αν και δεν βρήκα 100% αξιόπιστη πηγή για το παραπάνω είναι η αλήθεια.
Last edited by Phantom Duck; 17-01-2017, 02:35 AM.
Comment