Βλέποντας το πάνω, κάτι έσπασε μέσα μου. Πολύ χαριτωμένο για να σκοτωθεί 

Δεν τα έχω συναντήσει ακόμη κανένα από τα δύο. Έχω σταματήσει στο 5ο κεφάλαιο( αρχή) γιατί έχω κολλήσει με το Final Fantasy 6, στο οποίο πλέον έχω κλείσει 25 ώρες. Βλέπω να το τελειώνω πρώτα και μετά να τελειώνω το 15, αν αντέξω 
 ( πέσανε και κάτι άλλα και βολεύει το Vita)
 . Αν είναι να είναι κακά προγραμματισμένο το παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα είναι σε PS, Xbox ή υπολογιστή. Έχουμε δει θαύματα στον υπολογιστή επειδή οι εταιρείες δούλεψαν καλά στο να φτιάξουν καλά παιχνίδια εκεί κι έχουμε δει εκτρώματα στις κονσόλες, επειδή οι εταιρείες δεν έδωσαν βαρύτητα στους τεχνικούς περιορισμούς τους. 
 Και μία gameplay ερώτηση για το τέλος τέλος του παιχνιδιού
 (αν και θα το κάνω καποια στιγμη). Μου την εσπασε οτι το συγκεκριμενο boss κανει reduction της ταξης του 90+ στη ζημεια που του κανεις και θελει απειρη ωρα λογω αυτου (βασικα η στρατηγικη ειναι να κανεις break τα parts για να σπασει το effect). Οταν δε διαβασα οτι το optimal ειναι να βαζεις στο easy και να πεθανεις για να σκαει το carbancle και να σε buffαρει (btw μονο ετσι για farming) ε δεν ξερω, βαριομουν να μπω σε αυτη τη διαδικασια 
 οποτε ημουν αθανατος) και επισης χρησιμοποιουσα limit break στα μαγικα σε περιπτωσεις που το πραγμα ηταν απαλευτο. Ειναι παντως ωραια αντικειμενα και πολυ op.

Πάντως έχω πάθει πλάκα από τα πόσα dungeons έχει ακόμα. Τελείωσα με τα χίλια ζόρια 4 προαιρετικά, και βλέπω πως έχει +8 (τις πόρτες που έβλεπες κλειστές στα προηγούμενα dungeons) και ίσως τίποτα ακόμα που δεν έχω πάρει χαμπάρι. 
)
 Στο νετ έχω βρει άλλον έναν που το σχολίασε, δεν ξέρω αν συνέβη σε περισσότερους.

). Το μόνο που μου μένει, είναι να πάω ψάρεμα και μαγείρεμα LV 10, και να ρίξω το Adamantoise, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα. Με αυτά που δεν θα ασχοληθώ, είναι item synthesis στον Cid, Sylvester map pieces, και τα όποια τυχαία quests συμβαίνουν από εδώ κι από εκεί. Τα hunts θα ήθελα να τα τελειώσω όλα κάποια στιγμή είναι η αλήθεια, αλλά με τα loading times και με το να μην μπορείς να πάρεις πάνω από 1 quest, είναι λίγο αγγαρεία είναι η αλήθεια 

Comment