Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Επισης μπορεις να παιρνεις ακομα ενα AP αν κανεις αυτο που εκανα εγω δηλαδη πριν το τελος της μαχης (αν σου γινει trigger, αναλογα με το αν ακολουθεις αυτο που λεει ο evans ή αυτο που εκανα εγω που σκοτωνα πριν καν ξεκινησει η μαχη και ειναι νομιζω καλυτερο αν δεν εχεις το plus holiday pack) κανε initiate το armiger. Ανα 2 μαχες λογικα θα εχεις ακομα ενα extra AP. Κατα τα αλλα εγω συνολικα τη διαδικασια την εκανα για 3-4 ωρες, δεν ανοιξα τα παντα αλλα θελω να πω ok ειναι μια χαρα για end game build.

    Edit: O Evans μαλλον εννοει οτι το ειχε μονιμα equiped οχι οτι επαιξε 30-40 ωρες το farming (εκτος του οτι ειναι παραννοια με τοσες ωρες ανοιγεις 10 τετοια grids)

    Χαχαχαχα παιδια και εγω ηταν λες και πηγαινα λυκειο πριν λιγες ημερες , ευτυχως επεσε χριστουγεννα υπηρχε περισσοτερος χρονος και παγωσε ολο το υπολοιπο life (βγηκε καινουργιο FF ). Πραγματικα εριχνα και εγω πολλες ωρες την ημερα και μετα καπακια στο forum για κους κους
    Last edited by nooto; 18-01-2017, 02:35 AM.

    Comment


    • Ναι, το κατάλαβα αργότερα Προς το παρόν προσπαθώ να μην κάνω trigger την μάχη επειδή βγαίνει πιο γρήγορα, αλλά αν γίνει trigger μπορώ όντως να βάζω και Armiger μέσα για έξτρα ΑΡ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Μια χαρά. Εν τω μεταξύ, την πρώτη φορά της ημέρας που είναι όλα μαζεμένα καμιά 10αριά, δεν κρατιέμαι. Θυσιάζω τα ΑΡ και τα σκοτώνω με Ring of Lucii (είτε με τον θόλο, το Alterna πώς λέγεται, είτε τους αφήνω να με περικυκλώσουν, και τρώνε στην μάπα evade Holy και ψοφάνε όλα με πυροτεχνήματα στην οθόνη )

      Μιας που ανέφερα για το δαχτυλίδι, να πω κι εγώ πως το κεφάλαιο 13 το έπαιξα ντου στα ίσα. Ούτε μία στιγμή δεν προσπάθησα να παίξω stealth, αν ήθελα να έβαζα κανένα Metal Gear, όχι FF . Ευτυχώς έμαθα το κολπάκι με το Holy για να μην μου τελειώνουν τα ΜΡ, και ήμουν άρχοντας. Γενικά, το κεφάλαιο 13 μου άρεσε πάρα πολύ τώρα που το σκέφτομαι. Αν είχαν και το τρέξιμο ενεργοποιημένο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα απολύτως. Θα δούμε βέβαια, ίσως να αλλάξει προς το καλύτερο μετά από τα updates.

      Από glitches, σήμερα το μενού έχει Aranea.
       
      Μπαίνω σε μία μάχη, φεύγω αμέσως, ύστερα από κάμποσα δευτερόλεπτα σκάει η Aranea εκτάκτως στο party (κάτι που δεν ήξερα καν πως γινόταν) και ΑΜΕΣΩΣ μετά φεύγει, αφού εξ άλλου δεν βρισκόμουν καν σε μάχη. Και εγώ να είμαι σε φάση «Εεε... οκ.... πάμε παρακάτω»
      Last edited by Phantom Duck; 18-01-2017, 03:16 AM.

      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

      Comment


      • Αυτες τις μερες σκεφτομουν να το ξαναπιασω και να τελειωσω οτι ειχα αφησει(fishing, καποια hunts/side missions κτλπ) τελικα αποφάσισα να περιμενω κανενα big patch/dlc/ng+ και "ελπιζω" να το παιξω σε 4k hdr tv σε κανα ps4pro @60fps.. Οχι οτι με ενοχλησε οπως το επαιξα μια χαρα ηταν απλα δεν θα με χαλαγε κατι τετοιο η μια pc version την οποια δεν βλεπω για κανα χρονο τουλαχιστον και αν αλλα οκ..

        Comment


        • Κι εγώ τραινάρω μερικά παιχνίδια για τη μεγάλη αναβάθμιση που θα έρθει του χρόνου στα black friday deals . Φέτος ήμουν έτοιμος να κλικάρω μία 4K 65άρα, του χρόνου όμως θα είναι ταμάμ, αμέσως μετά το submission του PhD thesis μου θα φύγει αγορά . Βέβαια ας δούμε τι θα παίξει με το Brexit μέχρι τότε, έτσι όπως πάει η λίρα αξίζει περισσότερο να αγοράσω από Ελλάδα και να την ανεβάσω με φορτηγό. Βασικά στην Ελλάδα είχαν κάτι απίστευτες προσφορές, η 65άρα OLED ναυαρχίδα της LG 3000 ευρώ και στην Αγγλία 4500 λίρες .

          Τέλος το off topic, συγνώμη αλλά για ένα μήνα μόνο τηλεοράσεις σκεφτόμουν XD .

          εδιτ

          24 Ιανουαρίου το νέο update:

          “Holiday Pack+” Updates (Reference)

          Moogle Chocobo Carnival opened
          “Festive Ensemble (Noctis-only)” costume added
          “Holiday Pack+ Exclusive” photo frames added
          “Holiday Pack (Free Version)” Updates (Reference)

          Moogle Chocobo Carnival opened
          “Choco-Mog Tee (Noctis-only)” costume added
          “Holiday Pack (Free Version) Exclusive” photo frames added
          “Self-Photographing Feature” Implemented

          Players can freely take pictures outside of battle.

          Read more at http://gematsu.com/2017/01/final-fan...bCRswIAg1O5.99
          Εντάξει καλά όλα αυτά, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν ενδιαφέρονται για αυτό που γκρινιάζει άπειρος κόσμος: την κάμερα και το frame pacing. Πες ότι το τελευταίο είναι περιττό, την κάμερα γιατί δεν τη φτιάχνουν; Απαράδεκτοι απλά, για μένα θα ήταν Νο1 προτεραιότητα.
          Last edited by Evans; 18-01-2017, 01:40 PM.

          Comment


          • Οι oled δεν νομιζω οτι ειναι τοσο καλες για gaming πάντως, εγω δεν εχω μεγαλες απαιτήσεις απο την tv στο pc παιζω 99% αντε και να βαλω steam link(το πηρα 20ε απο game.uk) που και που για κανα couch co-op, απλα έρχεται η ωρα για upgrade η tv μου τα χει φτυσει εντελως. Mια samsung 55-60" σειρα 7000 και πανω κοίταγα και με καλύπτει εμενα προσωπικά. Βεβαια θα εχουν βγει και αλλα μοντελα μεχρι να αγοράσω οποτε ελπιζω να πετυχω και κατι καλύτερο.

            Comment


            • Αυτό το event για το οποίο πήραμε εισιτήριο με το update, ξεκινάει σύντομα; Έχει αρχίσει; Ξέρει κανείς τι παίζει;

              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • @IHNE εγώ είμαι διχασμένος. Αυτή τη στιγμή έχω μία plasma, τα χρώματα της οποίας είναι out of this world, ειδικά για ταινίες, αλλά για gaming αξίζει περισσότερο μία τουμπανάτη LED. Θα δείξει όταν έρθει η ώρα, δεν πολυσκάω, το budget όμως θα είναι λογικά £2000 max (£1500 more likely).

                @Phantom αν κατάλαβα καλά στις 24 θα κυκλοφορήσει.

                Comment


                • Final Fantasy XV's director has promised to continue updating the game to provide a "lasting" experience. One such experience is the so-called "Moogle Chocobo Carnival," and it will take place on January 24th. The carnival will be similar to seasonal events found MMORPGs, such as Final Fantasy XIV.

                  Comment


                  • BTW (end-game spoilers)

                     

                    Αυτός που ξεκίνησε το star scourge ήταν ο Ifrit, ο οποίος πρόδωσε τους υπόλοιπους θεούς λόγω του μίσους τους προς τους ανθρώπους.

                    Οι Θεοί έκριναν λανθασμένα τον Ardyn και του αρνήθηκαν τη δύναμη του κρυστάλου.

                    Αυτά μάλλον είναι κατάλοιπα του Fabula Nova Crystallis .


                    Κοιτούσα χτες το βράδυ μερικά από τα καλά μας posts για το ΧΙΙΙ. Μα τι γέλιο XD . Να λέει ο Nooto με χαρά "Ρε παιδιά μπορούμε να πουλήσουμε τα traps για λεφτά" και να του λέω "Πιάνουν 10.000" και να τρελαίνεται. Πρέπει να κάνουμε ένα best G-O moments thread και να ξεθάψουμε μερικά από τα καλύτερά μας posts.

                    Comment


                    • When you just get the best photo shot moment

                      Last edited by Phantom Duck; 02-02-2017, 12:05 AM.

                      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                      Comment


                      • Είτε το πιστεύεις είτε όχι, cactuar δεν έχω πολεμήσει XD .

                        Comment


                        • Ούτε εγώ, νομίζω σε συγκεκριμένα hunts εμφανίζονται. Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι κόσμημα σκέτο

                          PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                          Comment


                          • Αυτή ακόμα καλύτερη XD .

                            Comment


                            • Κοιτούσα χτες το βράδυ μερικά από τα καλά μας posts για το ΧΙΙΙ. Μα τι γέλιο XD . Να λέει ο Nooto με χαρά "Ρε παιδιά μπορούμε να πουλήσουμε τα traps για λεφτά" και να του λέω "Πιάνουν 10.000" και να τρελαίνεται. Πρέπει να κάνουμε ένα best G-O moments thread και να ξεθάψουμε μερικά από τα καλύτερά μας posts.
                              Χαχαχαχαχαχαχαχαχα τα θυμαμαι πολυ καθαρα ολα αυτα μεχρι και σημερα χαχαχαχα

                              Guys εγω εχω πολεμησει 2 φορες, μια σε hunt και μια που μου εμφανιστηκε στο σημειο που κανουμε το farm (απο το δευτερο υποθετω οτι μπορει να υπαρχουν ειτε random encounters ή κατι που το κανει trigger),

                              Comment


                              • Πήρα Ramuh( δεν πιστεύω να κάνω spoiler ήταν και στο Duscae demo)και συνεχίζω. 40 level.
                                Δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα πράγματα στις εντυπώσεις μου, διασκεδάζω, το battle system το έχω πλέον αντιληφθεί και λογικά θα μπορώ να αναβαθμίσω και πλήρως το sword μετά από μια μάχη με άλογα που είχα. Σε αυτή τη μάχη- που είναι και hunt- σκάλωσα και τις δύο φορές που έπαιξα( τη δεύτερη για να πάρω το item) Για κάποιο λόγο είτε δεν υπήρχαν warp points, ή δεν μου τα εμφάνιζε. Ένα ευτράπελο που συνέβη ήταν πως δεν μπορούσα με τπτ να κάνω warp attack ενώ σημάδευα κανονικά. Σκέφτηκα αρχικά πως έπεσε σε bug, αλλά τελικά εγώ έφταιγα είχα κάνει cast Fira και ξέχασα να αλλάξω weapon. Η αντίδρασή μου ήταν όλα τα λεφτά xD

                                 
                                Πολύ έξυπνη ιδέα να συνδυάσουν τις καιρικές συνθήκες με την αναζήτηση του Ramuh. Φαντάζομαι πως αν έπαιζα χωρίς HUD, θα πρέπει να αναζητήσεις το πού πέφτει η κάθε μία αστραπή για να προχωρήσεις την αποστολή. Το dungeon και το boss ήταν μια χαρα. Βασικά τα dungeons που έχω παίξει μέχρι στιγμής δεν με έχουν ενοχλήσει στο ελάχιστο. Ίσα ίσα που μου αρέσει πάρα πολύ να τα εξερευνώ και έχουν τόσα εναλλάκτικά μονοπάτια, όσα χρειάζεται για να μην εκνευριστείς. Προφανώς δεν μιλάμε για endgame/ challenging περιεχόμενο προς το παρόν, αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει μια κατάσταση που δεν την διαχειρίζεσαι όσον αφορά τον προσανατολισμό. Εδώ στο Final Fantasy VI και ορισμένα dungeons δοκίμασαν την αντοχή μου με τα random encounters και τα paths, δε λέω συγκεκριμένα ποια μην κάνω spoiler σε κάποιον που παίζει το game.
                                Πολύ αστείο που χρησιμοποιώντας το Armiger και τα Royal Weapons( οκ ίσως όχι τόσο πολύ εώς καθόλου τα δεύτερα)θυμήθηκε τώρα να μου πει για tutorial. Βέβαια έμαθα για το Chain που δεν το χρησιμοποιούσα. Βασικά γενικότερα την ύπαρξη του armiger την είχα σχεδόν ξεχάσει, ευτυχώς το ενεργοποίησα σε ορισμένες μάχες που ήταν αρκετά απαιτητικές. πχ εκεί που ταξίδευα μια νύχτα πάνω στο chocobo εμφανίζεται ένας Iron Giant και δύο Arachne, μέχρι να τους νικήσω άλλοι δύο Iron Giants και άλλες τρεις Arachne, για να καταλήξω εν τέλει να σκοτώσω 6 ή 8 Iron Giants και 12 arachne. Εξαντλήθηκα και εννοείται έφαγα και αρκετό ξύλο( κάτι που ήταν σκοτεινά, κάτι που πολεμούσα μέσα στο δάσος καταλαβαίνετε) Εν τω μεταξύ το Armiger σαν μηχανισμός έχει επηρεαστεί σίγουρα από τις Special Imba Power Moves από τη σειρά Warriors της koei και αναμενόμενα είναι αρκούντως εντυπωσιακό!
                                Το γεγονός ότι τα encounters του main quest κυλάνε νερό δεν με ενοχλεί ιδαίτερα. Από την άλλη, η Naga έπεσε πολύ άνετα αλλά ρε γμτ είναι ωραίες αυτές οι μάχες γιατί έχεις αρκετό έλεγχο του περιβαλλοντος και μπορείς να παίξεις πιο στρατηγικά σε σχέση με αρκετά απλά encounters/ hunts όπου λόγω περιβάλλοντος/ camera μερικές φορές χάνεται η μπάλα. Άντε να πάρω το Regalia να αρχίσω να κυκλοφορώ λίγο πιο ελεύθερα. Πολύ διασκεδαστικό το ταξίδι με Chocobo, αλλά αυτό το chocobo theme το αηδίασα πια, το ακούω παντού ακόμη και όταν κλείνω το game
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X