Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Τρίτη μέρα που δεν παίρνω τα χρυσά μετάλλια που έπρεπε να μου δώσει το παιχνίδι (ως τώρα 6 στο σύνολο).

Σκέφτομαι να ακολουθήσω το παρακάτω "cheat" για να πάρω το πλατινένιο τρόπαιο, μιας και με έχουν κουράσει ελαφρώς τα challenges, ειδικά μετά τα τελευταία περιστατικά κακού (θέλω να ελπίζω) συγχρονισμού.

Okay, Finally unlocked the Truly Awesome trophy. I deleted the game from my machine and erased the save data. I downloaded the game again and started a new game. All the statistics reset except for the cups earned in challenges. Therefore, once I completed the first level of the game (while online) my awesomeness was upgraded to 8 because of the challenge cups I earned on my previous playthrough. This meant that I could go for the final level just by playing the game again and not even have to bother with the challenges. It also meant that I wouldn't have to depend on Ubisoft's servers. I completed all 6 of the main worlds and 4 of the 5 origins worlds to earn enough points to reach level 11. It only took a couple days and wasn't that bad. At least the game is a blast to play.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τις τελευταίες δυο μερες δε μου εχει δωσει κανενα μετάλλιο στα challenges. Σου εχει συμβει κι εσενα αυτο phantom;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αν δεν αλλάξουν τα όρια των scores, σε λιγες ωρες θα οαρω το πρωτο μου διαμάντι απο τις προκλήσεις .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μπα, μία άλλη φορά εμφανιζόταν στα 1.100 και ξεκίναγε από εκεί και μετά το χρυσό. Τα μετάλλια καθορίζονται από το πόσος κόσμος προχωράει. Από τη στιγμή που έχαναν όλοι εκεί πέρα, πήρες ασημένιο. Άπαξ και πέρναγες την πρώτη κλιματσίδα (άντε την δεύτερη) είχες το χρυσό στο τσεπάκι σου

Το διαμαντένιο ήταν στα 1.800 το πρωί. Αφότου μπήκαν κι άλλοι πήγε κάπου στα 1.600. Εγώ έκανα 1.700φεύγα αν θυμάμαι καλά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πρώτη φορά μου εμφανίστηκε εμένα αυτό το σημείο και δεν ήξερα πώς να το προσπεράσω. Είχα ήδη ξεπεράσει τα 20 λεπτά και λέω ok δεν υπάρχει περίπτωση να αφιερώσω παραπάνω χρόνο . Το άδικο στην όλη υπόθεση είναι ότι 1 δευτερόλεπτο παραπέρα να εμφανιζόταν η διακλάδωση με αυτά τα vines, θα είχα το χρυσό. Πόσο μα πόσο άδικο . Κι ακριβώς επειδή βρίσκεται στα 970 μέτρα, δεν είναι εύκολο να εξοικειωθείς με το πώς το περνάς.

Respect πάντως για το διαμαντένιο, στα 1800+ δεν ήταν;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αυτό το σημείο που έχασες είναι από τα πιο δύσκολα και εκνευριστικά σε όλον τον πύργο. Πλέον το περνάω σχετικά εύκολα, όμως έπρεπε πρώτα να κάνω καμιά 15αριά δοκιμές. Το θέμα είναι πως όταν το είχα συναντήσει πριν κάμποσο καιρό, ήταν στα 1.300 μέτρα. Μαζί με τους θανάτους, είχα μία ευκαιρία κάθε 6-7 λεπτά, επομένως do the math

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Phantom, στη συγκεκριμένη πίστα έκανα 0,20 μέτρα ΚΑΤΩ από το χρυσό, ήθελα να σπάσω το χειριστήριο .

Σοβαρά τώρα, έχω βάλει αυστηρό όριο 20 λεπτών καθημερινά, έστω κι αν πάρω μόνο bronze. Δε θέλω να καώ παραπάνω, οπότε αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πάρω ποτέ το διαμαντένιο . Μπράβο πάντως, θέλει πραγματικά πολύ καλό skill για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τελικά είμαι και πολύ προ (ψώνιο). Τρίτη φορά μέσα σε 9 ημέρες που πάω για διαμαντένιο. Όλες στην "Daily Extreme" και όλες στο "Infinite Tower: As fas as you can" .

Αυτή τη φορά είμαι 17ος στους ~2.500. Επομένως έχω και περιθώριο να με περάσουν και 8 άτομα μέχρι να λήξει η προθεσμία. Χρυσό πήρα με την πρώτη, ενώ μέσα σε 20 λεπτά είχα μπει στους ΤΟΡ 20. Βλέπε τα Evans, σε κάναν μήνα θα είσαι κι εσύ σε αυτό το επίπεδο

Υ.Γ.
    Τι παιχνιδάρα που έφτιαξαν οι τύποι!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ισχύει, όπου έχει 2D platform σε συνδυασμό με speed run και leaderboards κάτι παθαίνω, δεν ξέρω Και στο Sonic Generations, σε κάποιες πίστες του κλασικού Sonic έχω φτάσει το TOP 20. Τα 3D καλά είναι, τα ευχαριστιέμαι, αλλά δεν μπορώ να εντρυφήσω τόσο πολύ σε βάθος.

Σαν το κάψιμο του Super Meat Boy βέβαια δεν έχει. Ακόμα θυμάμαι την όλη φάση και αναπολώ τις μνήμες. Το είχα κατεβάσει (πειρατικό) εν μέσω πτυχιακής, και το τερμάτισα μέσα σε 6 μήνες. Και αφού το αγόρασα στο Steam, διαπίστωσα πως δεν είχε αποθηκεύσει τους χρόνους στα leaderboards, επομένως έπρεπε να τις ξαναπαίξω μία μία από την αρχή Μιλάμε για εμπειρία ζωής, όχι αστεία

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ τότε είμαι ο μόνος που το παίζει τόσο τυχοδιωκτικά . Βέβαια, βλέποντας εσένα αποφάσισα να ανεβάσω τα standards μου και να πάω για ημερήσια 20λεπτα με στόχο καθαρά το gold. Διαμαντένιο τρόπαιο όμως με τίποτα δε θα επιδιώξω να πάρω, θέλει τρελό κάψιμο και πολλή προσπάθεια που δεν είμαι διατεθιμένος να κάνω.

Μπράβο πάντως που έχεις ανέβει τόσο ψηλά στα rankings. Το έχεις για τα καλά με τα δισδιάστατα platforms, Θυμάμαι και τα scores σου στο super meat boy!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Δεν παίζω για το πλατινένιο, παίζω επειδή με βολεύει η φάση της μισής ώρας κάθε ημέρα. Το πλατινένιο θα έρθει με τον καιρό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να το σταματήσω

Μέχρι στιγμής στον 1,5 μήνα περίπου που παίζω τα challenges, έχω πάρει και 3 διαμαντένια τρόπαια, δηλαδή μπαίνω στο TOP 1% των συμμετεχόντων, συνήθως δηλαδή 15-25 άτομα. Το κάψιμο από την εποχή του Origins δείχνει επιτέλους αποτελέσματα

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βρίσκω τον εαυτό μου να συμμετέχει σε ένα fool's errand, προσπαθώντας να αποκτήσει το platinum του Rayman Legends. Παίζω καθημερινά τα challenges, αφιερώνοντας το πολύ 20 λεπτά και στοχεύοντας πάντα σε gold medals. Υπολόγισα ότι αν παίρνω όλα τα χρυσά μετάλλια που μπορώ να πάρω σε κάθε εβδομάδα (συνολικά 16), χρειάζομαι 10 εβδομάδες για το platinum. Πόση ματαιότητα πια σε αυτόν τον gaming κόσμο .

ΥΓ: Ξέρω ότι και ο Phantom στην ίδια φάση βρίσκεται, μόνο που είναι αισθητά πιο μπροστά από εμένα - γύρω στις 4 εβδομάδες XD .

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ντόινγκ! Τώρα μαθαίνω ότι θα βγει στα ps4/one. Πότε το ανακοίνωσαν;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Trailer για την κυκλοφορία στα PS4 / X1

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τέλος!

Όλα τα teensies, όλα τα bronze, silver, gold και diamond cups, όλα τα back to origins... όλα όλα όλα .

Από τρόπαια τα πήρα επίσης όλα, εκτός από αυτό για το ποδόσφαιρο, το awesomeness και τα 1000000 lumies. Όταν το τερμάτισα πλήρως, είχα μόλις 550.000, οπότε για να πάρω το platinum πρέπει να καταστραφώ στα challenges ώστε να μαζέψω άλλα 450.000 lumies. Το χειρότερο είναι ότι το θέλω το πλατινένιο .

Επικό παιχνίδι, υπολογίζω να με κράτησε σίγουρα για 30-40 ώρες, οπότε οι 20 λίρες όχι απλώς έπιασαν τόπο, αλλά έκαναν και τρελή απόσβεση (αν αναλογιστούμε την ευχάριστη gameplay εμπειρία που πρόσφεραν). Διάλειμμα τώρα .

Leave a comment:

Working...
X