Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Εννοω ιδια εκδοση, οποτε απλα σταματαω τους trackers και φορτώνω τους καινουργιους για να μην χασω το progress που εχει κανει ηδη..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    όχι δε παιζει να ειναι το ίδιο, μιλάω για αναλογία 700/150... Στο σουηδικό eshop ήταν πολύ μικρότερη της μονάδας όσο τσέκαρα...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το ιδιο κατεβαζω αλλα απο το Σουηδικό eshop, θα κανω merge μηπως και ανεβει γιατι το βλεπω σε 2-3 μερες οπως παει.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    εγω βρηκα ενα απο το site των σουμο, με πολυ καλη αναλογια σπορων / βδελλων if you know what i mean

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Θα ηθελα να το τσεκαρω και εγω αλλα κατεβαινει πολυ αργα, εγω ετσι και αλλιως windowed παιζω τα παντα αλλα θα δοκιμασω και full να δω..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ΛΟΛ, κάτι κάνουν ΑΥΤΟΙ λαθος...
    Σε full screen 3 fps και slowdown (οποιαδήποτε ανάλυση), σε window mode (σε ίδια ανάλυση με πριν) 1000^1000 fps

wtf ubisoft...

(έχω τα τελευταία drivers και directx)

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Κατι κανεις λαθος δεν παιζει..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    LOL, I5, 12GB ram, HD 7770 OC, και τρέχει σε slow motion...
    win.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Κυκλοφόρησε επίσημα πλέον, και τα τόρρεντς έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους. Ήθελα να κάνω υπομονή όμως μάλλον θα το πιάσω αυθημερόν, θα δείξει

Παρεμπιπτόντως, έχει πάρει το μάτι σας τίποτα περί συλλεκτικής έκδοσης; Στο Origins είχαν βγάλει, εδώ όχι;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θα φυγει torrentia

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε ευτυχως το παιχνιδι βγαινει σε απειρα formats, οποτε υπαρχουν και εναλλακτικες μεθοδοι digital distribution.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το buying mood είναι το πρόβλημα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    IGN 9.5
    Eurogamer 10
    EDGE 9
    Gamespot 9
    Gametrailers 9.1

and the list goes on... το παιχνιδι σαρωνει σε reviews, αρκετα ενθαρρυντικο λοιπον για οποιον ειναι σε platforming mood.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τι να πω, τέλεια νέα. Το περίμενα ήταν η αλήθεια αλλά όχι ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες. Θα δουλέψει τορρεντάδικο φουλ. Θα leechάρει λογικά και κάμποσες ημέρες νωρίτερα, μια χαρά, θα πέσει λιώσιμο όπως του αξίζει.

Κοίτα να δεις πράματα, εκεί που το είχαμε για Wii U exclusive μας βγαίνει παντού. Όλα τα λεφτά ο υπότιτλος του άρθρου "Former Wii U-exclusive becomes even less exclusive"

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το παιχνιδι θα βγει λεει και σε PC, την ιδια μερα που θα βγει και στα αλλα formats (30/8).
    Rayman Legends: Phantom Duck edition λοιπον.
    Ubisoft has announced a PC edition of Rayman Legends, to arrive in Europe alongside other console versions on 30th Augu…

Leave a comment:

Working...
X