Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rayman Legends
Collapse
X
-
Εννοω ιδια εκδοση, οποτε απλα σταματαω τους trackers και φορτώνω τους καινουργιους για να μην χασω το progress που εχει κανει ηδη..
-
όχι δε παιζει να ειναι το ίδιο, μιλάω για αναλογία 700/150... Στο σουηδικό eshop ήταν πολύ μικρότερη της μονάδας όσο τσέκαρα...
Leave a comment:
-
Το ιδιο κατεβαζω αλλα απο το Σουηδικό eshop, θα κανω merge μηπως και ανεβει γιατι το βλεπω σε 2-3 μερες οπως παει.
Leave a comment:
-
εγω βρηκα ενα απο το site των σουμο, με πολυ καλη αναλογια σπορων / βδελλων if you know what i mean
Leave a comment:
-
Θα ηθελα να το τσεκαρω και εγω αλλα κατεβαινει πολυ αργα, εγω ετσι και αλλιως windowed παιζω τα παντα αλλα θα δοκιμασω και full να δω..
Leave a comment:
-
ΛΟΛ, κάτι κάνουν ΑΥΤΟΙ λαθος...
Σε full screen 3 fps και slowdown (οποιαδήποτε ανάλυση), σε window mode (σε ίδια ανάλυση με πριν) 1000^1000 fps
wtf ubisoft...
(έχω τα τελευταία drivers και directx)
Leave a comment:
-
Κυκλοφόρησε επίσημα πλέον, και τα τόρρεντς έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους. Ήθελα να κάνω υπομονή όμως μάλλον θα το πιάσω αυθημερόν, θα δείξει
Παρεμπιπτόντως, έχει πάρει το μάτι σας τίποτα περί συλλεκτικής έκδοσης; Στο Origins είχαν βγάλει, εδώ όχι;
Leave a comment:
-
Ε ευτυχως το παιχνιδι βγαινει σε απειρα formats, οποτε υπαρχουν και εναλλακτικες μεθοδοι digital distribution.
Leave a comment:
-
IGN 9.5
Eurogamer 10
EDGE 9
Gamespot 9
Gametrailers 9.1
and the list goes on... το παιχνιδι σαρωνει σε reviews, αρκετα ενθαρρυντικο λοιπον για οποιον ειναι σε platforming mood.
Leave a comment:
-
Τι να πω, τέλεια νέα. Το περίμενα ήταν η αλήθεια αλλά όχι ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες. Θα δουλέψει τορρεντάδικο φουλ. Θα leechάρει λογικά και κάμποσες ημέρες νωρίτερα, μια χαρά, θα πέσει λιώσιμο όπως του αξίζει.
Κοίτα να δεις πράματα, εκεί που το είχαμε για Wii U exclusive μας βγαίνει παντού. Όλα τα λεφτά ο υπότιτλος του άρθρου "Former Wii U-exclusive becomes even less exclusive"
Leave a comment:
Leave a comment: