Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rayman Legends
Collapse
X
-
Επίσης, καλώς ή κακώς, όπως έχει δείξει η ιστορία, το backwards compatibility δεν είναι βασικό selling point καμίας κονσόλας οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να το ξεχνάμε...
Leave a comment:
-
Αυτό είναι θέμα καθαρά της Sony, όχι των τρίτων εταιριών. Αν στο PS3 έβαζαν backwards compatibility, το PS2 θα σταματούσε την παραγωγή πολύ πιο γρήγορα. Αντιθέτως η παραγωγή του σταμάτησε στις αρχές του 2013, έναν περίπου μήνα πριν ανακοινώσουν το PS4.
Στο PS4 θα έπρεπε να δώσουν παραπάνω φράγκα για να ενσωματώσουν την τεχνολογία του cell στην κονσόλα, κάτι που αφ' ενός θα ανέβαζε την τιμή για χάρη της last gen, αφ' ετέρου θα έκλεβε πωλήσεις από το PS3, κάτι που δεν τους συμφέρει μιας και το PS3 μόλις το 2011 άρχισε να γίνεται προσοδοφόρο. Για να καλύψουν τη χασούρα 2006 - 2011, πρέπει να πουλήσουν όσα περισσότερα PS3 μπορούν σε βάθος χρόνου. Αν έβαζαν backwards compatibility θα ξόδευαν περισσότερα χρήματα για κάτι που μακροχρόνια θα τους έκανε να χάσουν χρήματα, άρα η απάντηση της Sony είναι no-no, με την πρόφαση βέβαια πως δεν γίνεται καθαρά λόγω τεχνολογίας του cell, για να μην εξαγριώσει τα πλήθη.
Η κάθε τρίτη εταιρία από εκεί και πέρα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μεγιστοποιήσει κι αυτή τα κέρδη της. Αν οι νέες κονσόλες δεν είναι backwards compatible, τότε όποιος έχει τη δυνατότητα να βγάλει το παιχνίδι του ξανά, θα το κάνει. Και η Ubisoft είναι σίγουρα μία από τις εταιρίες που θα το κυνηγήσουν.
Leave a comment:
-
Κι όμως,για κάποιον που δεν θέλει να έχει όλες τις κονσόλες στο έπιπλο,και μπορεί πχ να θέλει να πουλήσει την παλιά,από τη στιγμή που δε θα μπορεί να παίξει τον τίτλο που ήδη έχει,αν τον θέλει,τι θα κάνει,θα τον ξαναπάρει.
Leave a comment:
-
Το Rayman Legends σε PS4 / Xbone τον Φεβρουάριο του 2014. Ξεκίνησε ως exclusive και τελικά δεν θα αφήσει πλατφόρμα για πλατφόρμα
Δεν μας χαλάει.
Leave a comment:
-
Να πεις στην κοπέλα σου αντί να κάθεται και να θαυμάζει τα γραφικά, να πιάσει ένα χειριστήριο και να το παίξετε διπλό. Το παιχνίδι προσφέρεται και για αυτό. Βέβαια αν δεις πως οδηγεί σε καυγάδες κάνε στην μπάντα, όμως νομίζω πως αξίζει τον κόπο το εγχείρημα
Εν τω μεταξύ διάβασα πως το παιχνίδι έκανε πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες και άξιζε τον κόπο που καθυστέρησε, ενώ παράλληλα πούλησε δυσανάλογα πολύ στο Wii U, τη στιγμή που έχει πολύ μικρότερο install base από τις άλλες πλατφόρμες. Φαίνεται πως η λογική του τίτλου ταιριάζει περισσότερο στην νοοτροπία της Nintendo. Βέβαια δεν μας χάλασε η αναμονή και το επιπλέον περιεχόμενο, το αντίθετο μάλιστα. Το θέμα είναι να δούμε αν θα υπάρξει κάποια στιγμή συνέχεια με αντίστοιχες προτάσεις. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το παιχνίδι ναι μεν ξεπέρασε το Origins, όμως δεν πούλησε όσο θα ήθελε.
Leave a comment:
-
Ασχολούμαι καθημερινά με τον τίτλο, παίζοντας μισή με μία ώρα (συνήθως μία
), διατηρώντας έτσι μία σταθερή πρόοδο.
Τι να πω, είμαι λίγο late to the party, αλλά ο ενθουσιασμός δεν περιγράφεται. Το αστείο είναι ότι όταν άρχισα να το πρωτοπαίζω με δούλευε η κοπέλα μου και τώρα είναι μόνιμα δίπλα μου για να βλέπει. Πολύ αστείο, πολύ απολαυστικό και αρκετά προκλητικό αν θέλεις να κάνεις καλούς χρόνους (ειδικά στα challenges).
Τα challenges μου αρέσουν πάρα πολύ σαν ιδέα, γιατί δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χρόνοι, αλλά ορίζονται από τις επιδόσεις της κοινότητας. Με τον τρόπο αυτό, το να χτυπήσεις ένα χρυσό κύπελλο αποκτάει άλλη αξία.
Είμαι 4ο κόσμο, μαζεύοντας όλα τα teensies που υπάρχουν σε κάθε πίστα και παίρνοντας φυσικά πάντα όλα τα χρυσά κύπελλα από τα lums. Ταυτόχρονα παίζω τους invaded worlds που ξεκλειδώνονται, που είναι σκέτη απόλαυση. Back to origins δεν έχω πιάσει ακόμα, θα περιμένω λογικά να τελειώσω το βασικό παιχνίδι (τους 5 πρώτους κόσμους).
Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο του Origins, αλλά νομίζω ότι δεν αποτελεί τόσο ένα sequel, όσο ένα υπερβολικά καλοδουλεμένο και πλούσιο expansion. Στο Origins υπήρχε μία ομοιόμορφη εξέλιξη του παιχνιδιού, όπου στον κάθε κόσμο έπαιρνες νέες δυνάμεις κι έτσι εμπλούτιζες το gameplay σου. Εδώ ο κάθε κόσμος έχει τη δικιά του θεματική που σχετίζεται τόσο με το gameplay, όσο και με την αισθητική. Η λογική του παιχνιδιού κινείται περισσότερο προς το speed run, παρά στο ελαφρώς πιο χαλαρό gameplay του πρώτου, όπου έπρεπε πρώτα να μάθεις τους μηχανισμούς και μετά να τους κάνεις master στις extra πίστες που ξεκλειδώνοντας στο τέλος.
Εν πάση περιπτώσει, χοντρό κόλλημα και ότι πρέπει για την περίοδο στην οποία βρίσκομαι
.
Leave a comment:
-
ασχολουμαι για τα καλα με τον τιτλο τις τελευταιες μερες καλα οι μουσικες πιστες δεν υπαρχουν
φοβερη η ποιοτητα σε ολους τους τομεις και γεματο περιεχομενο, βεβαια η remixaρισμενες πιστες απο το origins με χαλανε λιγο ειναι το μονο ''μειον''του τιτλου για μενα
Leave a comment:
-
Εγώ το τερμάτισα 100% ήδη, απλά δεν γράφω τίποτα επειδή έχω μείνει άφωνος
Είχε κάποιες καλές πολύ δύσκολες στιγμές, όμως όχι τόσες ώστε να αποτελούν πρόβλημα. Νομίζω πως το παιχνίδι κράτησε πολύ καλές ισορροπίες στις δυσκολίες, βρήκε τη χρυσή τομή μεταξύ hardcore και casual κοινών αν θα μπορούσα να το πω έτσι.
Θα προσπαθήσω να επισπεύσω την αγορά όσο γίνεται για να μπω και στα daily / weekly challenges. Εκεί πρέπει να γίνεται χαμός από ανταγωνισμό
Leave a comment:
-
Ο 4ος κοσμος ηταν παρα πολυ καλος. Αν ξεχωριζα κατι απο τα νεα Rayman αυτο θα ηταν το οτι εχουν τα πιο ευχαριστα water levels που εχω δει σε platform game. Το παιχνιδι εχει πολλες ωραιες ιδεες ευτυχως και λογω ποικιλιας δε σε αφηνει να βαρεθεις. Θα ηθελα παντως μεγαλυτερο challenge, ως τωρα μου φαινεται ΠΟΛΥ ευκολο απο καθε αποψη, teensies, invaded levels κτλ κτλ. Να δουμε τι επεται βεβαια, απλα λογω ανωτερας βιας βλεπω ο επομενος γυρος να παιρνει σειρα μεσα στο ερχομενο ΣΚ.
Leave a comment:
-
Εντάξει, πέθανα στα γέλια σε αυτή τη σκηνή (world 3 "spoiler")
Leave a comment:
-
Ναι και ναι.Νομίζω πως τέτοια ποιοτική μετάβαση είχα να δω από το Super Mario Galaxy 1 στο 2.
Μπορώ σίγουρα όμως να πω πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα platforms που έχω παίξει γενικά, και σίγουρα κάνει το Origins να φαίνεται λειψό.
Χωρις αυτο να συνεπαγεται βεβαια οτι το origins δεν γονιμοποιουσε μητερες...
Leave a comment:
-
Ξεκλείδωσα τις εναλλακτικές βερζιόν των μουσικών πιστών (δεν λέω περισσότερα) και έχω πάθει ένα μικρό κοκομπλόκο. Μα πόσο θεοί πια οι τύποι; Αναρωτιόμουν πώς θα κατάφερναν να ξεπεράσουν το ήδη πολύ καλό Origins, και αυτοί ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου κατά πολύ περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν. Νομίζω πως τέτοια ποιοτική μετάβαση είχα να δω από το Super Mario Galaxy 1 στο 2.
Δεν βάζω βαθμολογία επειδή νομίζω πως είναι εμφανές πως είμαι υπό την επιρροή του αρχικού ενθουσιασμού. Μπορώ σίγουρα όμως να πω πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα platforms που έχω παίξει γενικά, και σίγουρα κάνει το Origins να φαίνεται λειψό.
Leave a comment:
Leave a comment: