Θεοι οι developers, μα press "O" to spread guacamole;
Αναλυτικες εντυπωσεις σε καποια αλλη φαση, παντως φαινεται πως η ομαδα αναπτυξης κατεβαλε μια τουλαχιστον φιλοτιμη προσπαθεια πατωντας πανω σε μια ηδη πετυχημενη συνταγη που προσπαθησε να τη βελτιωσει περαιτερω και οπως φαινεται μαλλον τα καταφεραν. Ωρες ωρες βεβαια νιωθω πως το παιχνιδι ή συγκεκριμενες πιστες εστω ειναι πιο φορτωμενες με content απ' οσο θα ηθελα. Δεν το λεω για αρνητικο, απλα ειναι κατι που με ξενιζει λιγο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rayman Legends
Collapse
X
-
Ρε, το παιχνίδι είναι αριστούργημα, σκέτο κόσμημα. Από το Super Meat Boy είχα να φάω τέτοιο κόλλημα
Το παιχνίδι έχει τεράστια ποικιλία από levels. Έχει τις κανονικές πίστες, έχει τα bosses, έχει πίστες βασισμένες στο τρέξιμο και άλματα ακριβείας α-λα treasure chest hunt, έχει Infinite Towers για τους κρυφούς χαρακτήρες, έχει invasion levels για speed run με leaderboards στη λογική του Super Meat Boy, έχει remastered καμιά 40αριά Rayman Origins levels, τα πάντα όλα λέμε
Δείτε εδώ πίστα από τις δύσκολες του παιχνιδιού, που πρέπει να βγει με την μία.
Και εδώ μερικά από τα invaded levels. Κλασικά, είναι πολύ πιο δύσκολα απ' ό,τι φαίνονται. Εννοείται πως δεν υπάρχουν check points.
Τα μουσικά levels επίσης είναι πραγματικά για σεμινάρια. Είναι οι πίστες που ανυπομονώ να ξεκλειδώσω περισσότερο απ' όλες και κάθε φορά καταλήγω να τις παίζω ξανά και ξανά. Δεν θα με χάλαγε να υπήρχαν ακόμα περισσότερες. Μέχρι στιγμής έχω ξεκλειδώσει 3 και μου κάνει εντύπωση που δεν έχω χάσει σε καμία. Η μουσική είναι τεράστιο βοήθημα. Δείτε εδώ μία από τις όχι και τόσο γνωστές.
Το παιχνίδι θα φύγει σίγουρα για αγορά, ειδικά με τα daily challenges θα πέσει πολύ μεγάλο λιώσιμο. Παρεμπιπτόντως ακούγεται πως η Vita έκδοση δεν θα περιέχει τα invasion levels. Όσοι ενδιαφέρεστε για αγορά, έχετέ το υπ' όψιν σας.
Leave a comment:
-
Ωραίος, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και τώρα παίζει μια χαρά (σε 1920 x 1076
). Πάλι καλά που το έγραψες εδώ και το έλυσα αμέσως, αλλιώς θα ξενέρωνα.
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις κι από εμένα. Εκ πρώτης όψεως μου αρέσει πολύ το όλο στυλ. Είμαι λίγο χαμένος, όμως με την καλή έννοια, λόγω του περιεχομένου που περιέχει το παιχνίδι. Έβγαλα τον πρώτο κόσμο και δεν παρατήρησα νέους μηχανισμούς, όμως οι πίστες είχαν αρκετές διαφοροποιήσεις από το Origins. Τα γραφικά επίσης είναι πάρα πολύ όμορφα. Γενικά το παιχνίδι είναι σκέτο κόσμημα, γουστάρω πολύ.
Άλλο στοιχείο που μου άρεσε πολύ ήταν πως ναι μεν έβγαλαν το κυνηγητό μπαούλων, όμως υπάρχουν ακόμα ξέμπαρκες πίστες που βασίζονται στην ταχύτητα. Επίσης οι μουσικές πίστες είναι όλα τα λ7. Ο κυριότερος λόγος που ήθελα να τελειώσω όλον τον 1ο κόσμο ήταν για να παίξω το Castle Rock, πίστες που δεν νομίζω ποτέ να σταματήσω να θαυμάζω. Όταν τα έβλεπα στα trailers κράταγα μικρό καλάθι, όμως μου έκανε εντύπωση πως την έβγαλα με την πρώτη, ακριβείς μηχανισμοί, πολύ καλή φάση.
Το Back to Origins με εξέπληξε κι εμένα. Ξεκλείδωσα 3 πίστες και είναι remake του Origins με το στυλ του Legends. Απ' ό,τι είδα έχουν βάλει πολύ πράμα μέσα, θα το τιμήσω δεόντως κι αυτό το mode. Παίζει να είναι οι πίστες που έφτιαξαν οι δημιουργοί το διάστημα Φεβρουάριο - Σεπτέμβριο που έγινε η ανακοίνωση και για άλλες κονσόλες.
Γενικά, τώρα μιλάει ο ενθουσιασμός. Μόλις περάσει λίγος καιρός από τον 100% τερματισμό του παιχνιδιού, θα γράψω και πιο αντικειμενικά πράγματα.
Leave a comment:
-
Ενα κουμπι πατας ναι και τα LB, RB για τα rotate αλλα και παλι ενοχλητικό μου φάνηκε..
Leave a comment:
-
Αλλον παικτη; Ενα κουμπι πατας γι' αυτο, εκτος αν στην πορεια γινεται κατι πιο συνθετο με αλλους χαρακτηρες που μπαινουν στο cast. Τελειωσα τον 1ο κοσμο, μια χαρα φαινεται το παιχνιδι, αλλα ακομα ειναι νωρις και δε μπορω να πω πως ειδα κατι πραγματικα ενδιαφερον.
Απορησα οταν εκανα unlock το Back to Origins chapter. Wtf το παιχνιδι περιλαμβανει ολοκληρο το Origins;
Leave a comment:
-
Εμενα οι πρωτες εντυπωσεις για solo δεν ειναι και τοσο καλες, με κουραζει πολυ που καθε λιγο και λιγακι πρεπει να σταματησω να κανω κατι με τον αλλο παιχτη.. Αλλα και παλι ειμαι πολυ νωρις στο παιχνιδι και μαλλον θα το αφησω για κανενα co op αν βρω καποιον να θελει..
Leave a comment:
-
Ό,τι να 'ναι bug. Σαν το Cave Story+ που για να ξεκινήσει έπρεπε να απενεργοποιήσεις το Triple Buffering από τις 3D gaming ρυθμίσεις της κάρτας σου. Εμένα η παραγγελία μου θα φτάσει στον σκληρό δίσκο αύριο, επομένως θα πέσουν και οι πρώτες εντυπώσεις
Leave a comment:
-
Δοκίμασε αυτό τότε, και σε μένα έβγαλε το ίδιο πρόβλημα.
"Okay, I found a fix of sorts, if you're using an AMD GPU go to the Catalyst Control Center and find the menu called HDTV Support where numerous resolutions are listed. The trick is to add an unusual resolution to the list, I added 1920x1076@60. You don't have to apply this resolution, just add it to the list. Then, when in the game apply this resolution as it should be available in the setttings. Voila, the game now runs at 60hz refresh rate and fullscreen."
Leave a comment:
-
Το δοκιμασα τωρα, fullscreen 1600p παει μια χαρα, fraps δεν εβαλα αλλα ειναι κατι παραπανω απο smooth. Και windowed δοκιμασα και επισης μια χαρα ηταν, εχω και outdated drivers..Originally posted by SomariΛΟΛ, κάτι κάνουν ΑΥΤΟΙ λαθος...
Σε full screen 3 fps και slowdown (οποιαδήποτε ανάλυση), σε window mode (σε ίδια ανάλυση με πριν) 1000^1000 fps
wtf ubisoft...
(έχω τα τελευταία drivers και directx)
Leave a comment:
-
ναι το λέει και στο πρώτο ποστ;)
Επίσης θερμή παράκληση την κουβέντα για σουηδίες και λοιπά eshop αφήστε την γενικά, υπαρχει λόγος
Leave a comment:
-
AMD έχεις;Originally posted by SomariΛΟΛ, κάτι κάνουν ΑΥΤΟΙ λαθος...
Σε full screen 3 fps και slowdown (οποιαδήποτε ανάλυση), σε window mode (σε ίδια ανάλυση με πριν) 1000^1000 fps
wtf ubisoft...
(έχω τα τελευταία drivers και directx)
Leave a comment:
Leave a comment: