Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy Series
Collapse
X
-
Στο 14 lvl μπόρεσα και τα πήρα άνετα.Μετά από 95 ώρες το θυμάμαι πολύ καλά οπότε οκ όταν γυρίσω ΑΘήνα συνδέω ΠΣ2 και βάζω να το τελειώσω.
-
Για το ff1 δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν θυμάμαι καθόλου. Σίγουρα αν μπεις σε κανένα gamefaqs θα βρεις την απάντηση στην ερώτησή σου.
Όσον αφορά το 8 δεν υπάρχει λόγος να το ξεκινήσεις και ειδικά από την στιγμή που πήρες πολλά πράγματα πχ κάρτες. Draw spells μπορείς να βρεις και να επανορθώσεις το λάθος σου, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι. Αν οι εχθροί είναι πολύ δυνατοί χρησιμοποίησε το level down και τράβα spells. Ο μόνος λόγος που βρίσκω για να το πιάσεις από την αρχή είναι αν ξέχασες το παιχνίδι και δεν το θυμάσαι καθόλου.
Leave a comment:
-
Τελικά τι να κάνω;Να το ξαναξεκινήσω ή όχι;Επίσης στο FF1 τι lvl πρέπει να φτάσω για να μάθω τα Level 4 Spells;
Leave a comment:
-
To poio broken limit break einai tou Zell.
Tou Squall einai to deftero kalytero.
Tou Ivrine paizei na einai kalytero tou Squall alla thelei poly kopo gia na einai gamato, thelei fast ammo kai max stats gia na apodwsei.
Kai nai broken game einai brokenies tha exei
Leave a comment:
-
Το limit break του Irvine τα σπαει ολα με το AP ammo αν δεν κανω λαθος, γενικα το game εχει αρκετες τετοιες brokenies.
Leave a comment:
-
Έχω full leveled chars και έχω μούφα draws με αποτέλεσμα χωρίς GF να μην μπορώ να βγάλω σχεδόν τίποτα από δυνατά mobs.
Leave a comment:
-
? ff8 win button = squall's limit break
Ta summons einai pantelws axrhsta, imo oute 30 wres
Leave a comment:
-
Έχω δαπανήσει 95 ώρες στο FF8 προσπαθώντας να κάνω και να πάρω τα πάντα,όπως πχ όλες τις κάρτες κλπ.Αλλά το έχω παίξει τελείως λάθος.Αξίζει να συνεχίσω το save μου κάποια στιγμή ή καλύτερα να το παίξω από την αρχή στο Βήτα χωρίς να κάνω ένα σωρό χαζομάρες,να θυμηθώ και την υπόθεση από την αρχή;Πόση ώρα λέτε να πάρει μόνο το main story και χωρίς να χάνω χρόνο πατώντας τετράγωνο και βλέποντας τις GF attacks;
Leave a comment:
-
Oxi 266 wres htan to counter.
To luck einai to apelpistiko stat.
Oi Dark Mangus Sisters oles mazi, o Penance, o Bahamut kai o Yojimbo einai oi dyskoloi sxetika.
Leave a comment:
-
Ok, καλά πάει η πρόοδος στο FFX. Έχω ήδη σε 3 χαρακτήρες τα απαραίτητα στατιστικά (πλην του Luck) και ο τέταρτος χαρακτήρας είναι σχεδόν εκεί. Για πανοπλίες τώρα, αποφάσισα να ακολουθήσω την εξής στρατηγική:
Tidus, Auron (τις έχω ήδη αυτές):
Break HP limit
Auto-protect
Auto-haste
Ribbon
Yuna, Rikku (για Yuna την έχω ήδη φτιάξει, για Rikku όχι):
Break HP limit
Auto-protect
Auto-haste
??????
Lulu, Kihmari, Wakka:
Defence +20%
Auto-protect
Auto-potion (???)
Auto-haste
Το ζήτημα είναι ότι μόλις πήρα, νικώντας τον Dark Ixion, Break HP limit και Ribbon με 2 κενές θέσεις για Lulu ενώ την ήθελα για την Rikku. Δεν έχω αποφασίσει αν αξίζει να τη θυσιάσω για να πάρω κάτι παρόμοιο για Rikku, μιας και τα επόμενα dark aeons είναι αρκετά πιο χρονοβόρα στο farming (ο dark ixion είναι υπόθεση 5 λεπτών συμπεριλαμβάνοντας το reset-load).
Πάντως έχω ήδη νικήσει Nemesis, Dark Valefor, Dark Ifrit, Dark Ixion και μπορώ να νικήσω και Dark Shiva στα σίγουρα. Πρακτικά το μόνο που μου μένει είναι το να ανεβάσω πλήρως το luck (εννοώ μέχρι το 130
) και να πάρω το όπλο της Lulu (καθαρά και μόνο για το platinum trophy
).
Το grinding δεν είναι τόσο τραγικό όσο περίμενα, αλλά ξαναλέω ότι μόνος μου αποκλείεται να είχα το κουράγιο να το κάνω. Απορώ πώς άντεξες ground να κάνεις όσα έκανες
. Φαντάζομαι τερμάτισες και τον time counter xD .
Leave a comment:
-
Πάντως Straier είχες δίκιο.Θέλει πολύ grinding για να βγάλεις λεφτά και ο Warrior είναι ακριβός.Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα,ήταν ότι θα χρειάζεται να αγοράζω και τα ξόρκια.
Leave a comment:
-
Για το 5 έχεις ένα δίκιο αν και δε θα το έλεγα πολύ δύσκολο. Το Χ δεν το θυμάμαι δύσκολο αλλά το endgame είναι τόσο grind-heavy που η όποια δυσκολία έχει να κάνει πιο πολύ με την υπομονή σου πιστεύω, κάτι που ισχύει και στο ΧΙΙΙ.
Σίγουρα εξαρτάται και από το πόσο overleveled είσαι η δυσκολία οπότε η εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν.
Leave a comment:
-
Γενικά συμφωνώ πως η σειρά δεν είναι δύσκολη. Τα 5 και 12 όμως τα θεωρώ δύσκολα έως πολύ δύσκολα, το Χ κανονικό (με το post game να είναι πολύ ζόρικο) και το ΧΙΙΙ θα ήταν δύσκολο εάν με το game over δεν σε έβγαζε ακριβώς πριν από την μάχη που έχασες.
Leave a comment:
-
Και ποιο είναι; Μόνο το 12.Το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν αρνητικό είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα έπρεπε.
Leave a comment:
Leave a comment: