Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Series

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Altair
    replied
    Στο 14 lvl μπόρεσα και τα πήρα άνετα.Μετά από 95 ώρες το θυμάμαι πολύ καλά οπότε οκ όταν γυρίσω ΑΘήνα συνδέω ΠΣ2 και βάζω να το τελειώσω.

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Για το ff1 δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν θυμάμαι καθόλου. Σίγουρα αν μπεις σε κανένα gamefaqs θα βρεις την απάντηση στην ερώτησή σου.

    Όσον αφορά το 8 δεν υπάρχει λόγος να το ξεκινήσεις και ειδικά από την στιγμή που πήρες πολλά πράγματα πχ κάρτες. Draw spells μπορείς να βρεις και να επανορθώσεις το λάθος σου, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι. Αν οι εχθροί είναι πολύ δυνατοί χρησιμοποίησε το level down και τράβα spells. Ο μόνος λόγος που βρίσκω για να το πιάσεις από την αρχή είναι αν ξέχασες το παιχνίδι και δεν το θυμάσαι καθόλου.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Τελικά τι να κάνω;Να το ξαναξεκινήσω ή όχι;Επίσης στο FF1 τι lvl πρέπει να φτάσω για να μάθω τα Level 4 Spells;

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    To poio broken limit break einai tou Zell.
    Tou Squall einai to deftero kalytero.
    Tou Ivrine paizei na einai kalytero tou Squall alla thelei poly kopo gia na einai gamato, thelei fast ammo kai max stats gia na apodwsei.

    Kai nai broken game einai brokenies tha exei

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    Το limit break του Irvine τα σπαει ολα με το AP ammo αν δεν κανω λαθος, γενικα το game εχει αρκετες τετοιες brokenies.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Έχω full leveled chars και έχω μούφα draws με αποτέλεσμα χωρίς GF να μην μπορώ να βγάλω σχεδόν τίποτα από δυνατά mobs.

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Τι εννοείς τα έχεις κάνει όλα λάθος;

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    ? ff8 win button = squall's limit break
    Ta summons einai pantelws axrhsta, imo oute 30 wres

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Έχω δαπανήσει 95 ώρες στο FF8 προσπαθώντας να κάνω και να πάρω τα πάντα,όπως πχ όλες τις κάρτες κλπ.Αλλά το έχω παίξει τελείως λάθος.Αξίζει να συνεχίσω το save μου κάποια στιγμή ή καλύτερα να το παίξω από την αρχή στο Βήτα χωρίς να κάνω ένα σωρό χαζομάρες,να θυμηθώ και την υπόθεση από την αρχή;Πόση ώρα λέτε να πάρει μόνο το main story και χωρίς να χάνω χρόνο πατώντας τετράγωνο και βλέποντας τις GF attacks;

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    Oxi 266 wres htan to counter.
    To luck einai to apelpistiko stat.

    Oi Dark Mangus Sisters oles mazi, o Penance, o Bahamut kai o Yojimbo einai oi dyskoloi sxetika.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Ok, καλά πάει η πρόοδος στο FFX. Έχω ήδη σε 3 χαρακτήρες τα απαραίτητα στατιστικά (πλην του Luck) και ο τέταρτος χαρακτήρας είναι σχεδόν εκεί. Για πανοπλίες τώρα, αποφάσισα να ακολουθήσω την εξής στρατηγική:

    Tidus, Auron (τις έχω ήδη αυτές):

    Break HP limit
    Auto-protect
    Auto-haste
    Ribbon

    Yuna, Rikku (για Yuna την έχω ήδη φτιάξει, για Rikku όχι):

    Break HP limit
    Auto-protect
    Auto-haste
    ??????

    Lulu, Kihmari, Wakka:

    Defence +20%
    Auto-protect
    Auto-potion (???)
    Auto-haste

    Το ζήτημα είναι ότι μόλις πήρα, νικώντας τον Dark Ixion, Break HP limit και Ribbon με 2 κενές θέσεις για Lulu ενώ την ήθελα για την Rikku. Δεν έχω αποφασίσει αν αξίζει να τη θυσιάσω για να πάρω κάτι παρόμοιο για Rikku, μιας και τα επόμενα dark aeons είναι αρκετά πιο χρονοβόρα στο farming (ο dark ixion είναι υπόθεση 5 λεπτών συμπεριλαμβάνοντας το reset-load).

    Πάντως έχω ήδη νικήσει Nemesis, Dark Valefor, Dark Ifrit, Dark Ixion και μπορώ να νικήσω και Dark Shiva στα σίγουρα. Πρακτικά το μόνο που μου μένει είναι το να ανεβάσω πλήρως το luck (εννοώ μέχρι το 130 ) και να πάρω το όπλο της Lulu (καθαρά και μόνο για το platinum trophy ).

    Το grinding δεν είναι τόσο τραγικό όσο περίμενα, αλλά ξαναλέω ότι μόνος μου αποκλείεται να είχα το κουράγιο να το κάνω. Απορώ πώς άντεξες ground να κάνεις όσα έκανες . Φαντάζομαι τερμάτισες και τον time counter xD .

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Πάντως Straier είχες δίκιο.Θέλει πολύ grinding για να βγάλεις λεφτά και ο Warrior είναι ακριβός.Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα,ήταν ότι θα χρειάζεται να αγοράζω και τα ξόρκια.

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Για το 5 έχεις ένα δίκιο αν και δε θα το έλεγα πολύ δύσκολο. Το Χ δεν το θυμάμαι δύσκολο αλλά το endgame είναι τόσο grind-heavy που η όποια δυσκολία έχει να κάνει πιο πολύ με την υπομονή σου πιστεύω, κάτι που ισχύει και στο ΧΙΙΙ.
    Σίγουρα εξαρτάται και από το πόσο overleveled είσαι η δυσκολία οπότε η εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν.

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Γενικά συμφωνώ πως η σειρά δεν είναι δύσκολη. Τα 5 και 12 όμως τα θεωρώ δύσκολα έως πολύ δύσκολα, το Χ κανονικό (με το post game να είναι πολύ ζόρικο) και το ΧΙΙΙ θα ήταν δύσκολο εάν με το game over δεν σε έβγαζε ακριβώς πριν από την μάχη που έχασες.

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν αρνητικό είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα έπρεπε.
    Και ποιο είναι; Μόνο το 12.

    Leave a comment:

Working...
X