Για να εξηγηθώ πιο πάνω λέγοντας "ήταν η πρώτη φορά που είδα το trailer κτλ" μιλούσα για το XV. Δικο μου το λάθος γιατι δεν το διευκρίνησα.
To type 0 ήμουν στο παραπέντε να το κατεβάσω και να το δω στο PSP, αλλα είχα διαβάσει άρθρα και κριτικές απο import sites αλλα και απο τη μεταφρασμένη εκδοση και ξέρω πρπ τι να περιμένω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy Series
Collapse
X
-
Πολυ αστεια η σκηνη που ειναι χαλαροι στο αμαξι, μου θυμισε αυτο για καποιο λογο:
Leave a comment:
-
Και εγω αυτο πιστευω btw, οτι γενικα θα το θαψουν παροτι μπορει να ειναι καλο game. Ο λογος προφανως ειναι οτι αυτα τα games εχουν portable structure (αν κρινω απο παιχνιδια οπως το Crisis Core ή το Peace Walker) που δεν ταιριαζει ή τελος παντων χτυπαει αρνητικα στις οικιακες πλατφορμες που φιλοξενουν τιτλους αλλης λογικης.
Leave a comment:
-
To Type - 0 tha apogohtefsei poly kosmo.
Eidika an perimenete kanena MMORPG opws ta kserete.
To game einai 99% Mission based opws kai to FFX-2 paliotera.
Exei kalo gameplay, mhn dwsw lathos entypwsh, alla den einai kanoniko kanoniko FFRPG.
Leave a comment:
-
Δεν το περίμενα πως η άποψή μου για το game, θα άλλαζε τόσο μετά από το συγκεκριμένο trailer. Το Type 0 το αναμένω κι εγώ πως και πως ειδικά μετά την αναβολή του Witcher 3 και του Arkham Knight είναι ο κυριος λόγος αγοράς PS4 στην παρούσα φάση- οκ και το Bloodborne φυσικά.
Ήταν η πρώτη φορά που είδα το trailer και σκέφτηκα πως επιτέλους βλέπω το νέο Final Fantasy. Να εξηγηθώ, πως εξακολουθούν κάποια πράγματα να με χαλάνε όπως η εμφάνιση μερικών χαρακτήρων και jpopίζει αρκετά imo αλλά από την άλλη το battle system, οι πόλεις με τους npcs( επιτέλους) και το- από ότι φαίνεται- free roaming a la GTA με εξιτάρουν. Επίσης η μάχη με τον Titan αλλά και το σημείο στο τρένο( Doom train?, Phantom train?) ήταν πανέμορφα οπτικά imho.
Ορίστε και το latest trailer από το Type 0
και ολόκληρη η παρουσίαση- για όποιον κατέχει την ιαπωνική θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα
Leave a comment:
-
GTA FFXV ok tha to doume kai afto den exw prob, thn epomenh fora thelw ena FF etsi opws to fantzomai egw omws
Leave a comment:
-
Οι σόλες των παπουτσιών τους είναι κόκκινες.
Δε μου άρεσε το αμάξι στην πόλη, μου θύμιζε GTA...
Leave a comment:
-
[YOUTUBEHD]Z4GQjh4Ltvo[/YOUTUBEHD]
Εντυπωσιακό και το open world φαίνεται αρκετά ωραίο. Μακάρι να είναι στα πρότυπα του ΧΙΙ. Μακάρι να βγει ταυτόχρονα με το XV ένα HD remaster του ΧΙΙ για να έχουμε να κάνουμε drop off την απογοήτευσή μας σε περίπτωση flop
.
Leave a comment:
-
Ena apo ta 2 grids exei perissotera nodes, to standard an thymamai kala.
Se symferei na ksekinhseis me to standard pou exei parapanw.
Tha sou proteina na mhn paikseis to FFX alltogether omws, afto einai to mono FF pou den mporw na aggiksw ksana pragmatika, exei kala grafika, alla to systhma maxhs kai to gameplay den antapokrinetai sta looks tou paixnidiou, gia mena pantws einai unplayable, den mporw na to ekshgisw kalytera.
Leave a comment:
-
οπότε το γεγονός και μόνο ότι λέγεται expert grid μου είναι αρκετό για να το προτιμήσω
Leave a comment:
-
Ε καλά κοίτα δεν είναι ότι πρόκειται και για το απαιτητικότερο παιχνίδι όλων των εποχών. Εγώ προτιμώ να έχω πρόκληση, οπότε το γεγονός και μόνο ότι λέγεται expert grid μου είναι αρκετό για να το προτιμήσω. Νομίζω η μεγαλύτερη διαφορά που θα παρατηρήσεις είναι ότι ο κάθε χαρακτήρας ξεκινάει από τελείως διαφορετικό σημείο, εν αντιθέσει με το expert, στο οποίο όλοι έχουν ως αφετηρία άλλα σημεία του ίδιο κύκλου, οπότε ο παίχτης μπορεί είτε να ακολουθήσει τα προσωπικά μονοπάτια των χαρακτήρων, είτε να τους αλλάξει πορεία εξ αρχής.
Ας μας πει ο ground που τα ξέρει καλύτερα.
Leave a comment:
-
Εχω καποιο πλεονεκτημα απο το expert ή τσαμπα θα κανω τη ζωη μου δυσκολοτερη; Οταν το πρωτοπαιξα ειχα βαλει το standard, γι' αυτο ελεγα τωρα αν κανω την καλη να δω το expert..
Leave a comment:
-
Όλοι οι χαρακτήρες ξεκινάνε από το προσωπικό τους branch, οπότε είναι εύκολο να τους πας σωστά (άσε που είναι ξεκάθαρο ποιος είναι προορισμένος για τι)... εκτός από τον Kimahri, ο οποίος είναι ο άχρηστος χαρακτήρας του παιχνιδιού τον οποίο και δε θα χρησιμοποιείς ποτέ.
Το standard grid σου επιτρέπει να φτάσεις μεγαλύτερα στατιστικά, μιας και έχει περισσότερα άδεια nodes για γέμισμα και νομίζω σου προσφέρει και περισσότερα στατιστικά έτσι κι αλλιώς. Εγώ μόνο με expert το έχω τερματίσει το παιχνίδι (τόσο το 2000+ όσο και το 2014
), οπότε δεν ξέρω τι να σου προτείνω... Δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά αν πας για απλό playthrough κι όχι για low-life 100% completion.
Leave a comment:
Leave a comment: