. Δεν το θυμομουν τοσο καλο
Τωρα δεν ξερω ισως παιζει ρολο το οτι το παιζω στο Vita (θα βαλω λογικα και direct screenshots, το παιχνιδι ειναι πανεμορφο) και οτι εχω να παιξω κατι αξιοπρεπες σε JRPG απειρο καιρο. Εντυπωση μου κανει πως ειναι ανετα το πιο γραμμικο FF, πιο γραμμικο απο το ΧΙΙΙ και ομως δεν σου αφηνει αυτη την αισθηση που σου αφηνε το τελευταιο (προφανως ο κοσμος του ειναι πολυ καλυτερα παρουσιασμενος). Εχω μαγευτει επισης απο τη δουλει που εχει γινει στο OST (τωρα που ξαναπαιζω το παιχνιδι θα ελεγα οτι διαφωνω με τον Xeno σε οτι αφορα τη δουλεια του Uematsu εδω).Tα random battles μεχρι στιγμης δεν με χαλανε και το συστημα μαχης εχει πολυ ωραια δομη κυριως λογω της in battle εναλλαγης στα party members. Για το sphere grid θα γραψω οταν προχωρησω περισσοτερο (standard επελεξα).
Περισσοτερα στην πορεια, γενικα το ευχαριστιεμαι παρα πολυ. Να πω επισης οτι το X-2 ειναι πολυ καλο bonus για μενα μιας και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα στο παρελθον, τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα το πιασω αμεσως μετα, θα δουμε. Αυτα

Leave a comment: