Exw ta idia agaphmena FF me Deus
Ta 12-7-6 kai 5 einai ta kalytera kai gia ta dika mou gousta.
Amesws meta ta 9-10-8-13 kai ta 4-3-1-2 me afth th seira.
11 kai 14 mou aresoun poly epishs, alla ws MMO games.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy Series
Collapse
X
-
Έεεετσι έλειπε αυτό το τοπικ.
Το ff που βγήκε στο psp δεν μου άρεσε τόσο γιατί το αλλάξανε σε τέτοιο βαθμό που έγινε άλλο παιχνίδι σε σχέση με το πρωτότυπο.Καταρχάς ρίξανε πολύ την δυσκολία και εισάγανε mp σύστημα.Αυτές οι αλλαγές δεν μου άρεσαν και για αυτό προτιμώ το final fantasy origins που κυκλοφόρησε στο psx,αυτό θεωρώ ότι είναι υπόδειγμα remake ενώ ταυτόχρονα μένει πιστό και στο πνεύμα του πρωτότυπου.Το 2 από την άλλη δεν μου άρεσε και εμένα και μάλλον είναι το ff που μου αρέσει λιγότερο.
Το 4 είναι όντως πολύ σημαντικό παιχνίδι για την σειρά αλλά και για την βιομηχανία γενικότερα αλλά προτιμώ τα ff από το 5 και μετά.Το έχω τελειώσει πολλές φορές και το έχω χαρεί παρόλα αυτά.
Το 5 το λατρεύω,έχει απίστευτα εθιστικό σύστημα μάχης και είναι πολύ ανοιχτό ως προς το πως θα το παίξεις,το έχω τελειώσει άπειρες φορές με 10 τοις εκατό ολοκλήρωση.Nα πω εδώ επίσης πως όποιος γουστάρει το 5 καλό θα ήταν να δει το bravely default,είναι καταπλητικό και έχει παρόμοιο σύστημα μάχης με πολύ ωραίες καινοτομίες που το κάνει άξιο αγοράς.
Τα 6,7 δεν θα τα σχολιάσω,από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών απλά.
Από το 8 δεν θυμάμαι τίποτα και θέλω να ρίξω replay.Θα το παίξω φυσιολογικά πάντως και όχι με μπροκενιες αλά ground zero.
Αγαπημένα ff γενικά πάντως είναι τα 5,6,7 και 12.Το τελευταίο πρέπει να του ρίξω replay οπωσδήποτε.
Το 13 compilation αν και αξιοπρεπές θεωρώ πως είναι αρκετά πίσω σε ποιότητα σε σχέση με τα παλιά.Το ligting returns θα το τιμήσω αλλά μόνο σε proce drop,δεν περίμενα ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα αγοραστεί main ff στο release.
Leave a comment:
-
Etsi re! Old school.Λοιπών σχετικά με το πρώτο FF μου την έσπασε σε κάποια σημεία γιατί έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου για το που να πάω. Ειδικά με την έκδοση του PSP που έχει περισσότερο υλικό πήγαινα πραγματικά όπου νανε.
Teleiws no clues gia to pou prepei na pas kai se poion pepei na milhseis
To FF2 kai to FF8 einai ta xeirotera FF apo plevras kakwn mhxanismwn.
Eixan kales idees, alla den ylopoihthikan swsta.
Apo plevras senariou to FF2 einai mia xara game, isws apo ta kalytera malista.
BTW AFTO htan to FF pou edwse proswpikothta stous xarakthres kai oxi to FF4
Leave a comment:
-
Αυτό το topic δεν θα πεθάνει ποτέ.
Λοιπών σχετικά με το πρώτο FF μου την έσπασε σε κάποια σημεία γιατί έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου για το που να πάω. Ειδικά με την έκδοση του PSP που έχει περισσότερο υλικό πήγαινα πραγματικά όπου νανε.
Επίσης σχετικά πρόσφατα είχα τελειώσει και το 2. Από τα χειρότερα θα έλεγα, αλλά οκ δεν είχε άσχημη πλοκή. Το Gameplay του μου την έδωσε λίγο γιατί φεύγαν άλλα stats στο Θεό και τα defence stats έμεναν πίσω όπως και τα μαγικά.
Leave a comment:
Leave a comment: