Eimai kai egw me to Deus gia ff1.
Fighter / Black belt / Black mage / White mage.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy Series
Collapse
X
-
Χμμ πολύ καλό build.Ίσως χρησιμοποιήσω το ίδιο.Λίγο που το έψαξα,το build που σκεφτόμουν είναι καλό,αλλά έχει προβληματάκια.Βέβαια από τα καλύτερα που βρήκα και μου άρεσε αρκετά,είναι 2 warriors,1 Black mage,1 White Mage,αλλά δε θέλω το ίδιο job 2 φορές.Για πείτε γνώμες και οι υπόλοιποι.Άλλωστε μέχρι αύριο που θα το ξεκινήσω,μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη.
Leave a comment:
-
Το Χ το θεωρώ εξαιρετικό παιχνίδι αλλά κάποια απίστευτα σπαστικά minigames που είναι μάλιστα απαραίτητα για completion έχουν αφήσει ιστορία, οι πεταλούδες και οι κεραυνοί είναι άνετα τα χειρότερα. Τους κεραυνούς θυμάμαι ότι τους είχα καταφέρει, τις πεταλούδες όμως όχι.
Σχετικά με την ανάπτυξη χαρακτήρων, το ΙΧ είχε πάρα πολύ καλή, όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες είχαν παρελθόν το οποίο μάλιστα αναλυόταν μέσω flash backs και cutscenes και η ανάπτυξή τους ήταν θεωρώ πολύ καλή. Στο 13 επίσης όλοι οι χαρακτήρες αναλύονταν αλλά το πόσο πετυχημένη είναι αυτή η ανάλυση είναι άλλο θέμα.
Αλταηρ πολύ καλό party με το οποίο εγώ τελείωσα το παιχνίδι είναι knight, white mage, black mage, monk. Αν δεν θέλεις black mage όμως μπορείς στην θέση του να βάλεις thief, στην αρχή ξεκινάει αδύναμος αλλά όσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται πολύ καλός χαρακτήρας. Γενικά υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί συνδυασμοί για να βγάλεις το παιχνίδι.
Εντιτ: Ποιο google, εδώ ρώτησε ότι θέλεις, και θα κινείται το φορουμ και καλύτερες απαντήσεις θα πάρεις, υπάρχουν πολλά άτομα εδώ που είναι βετεράνοι της σειράς.
Leave a comment:
-
Έχω φάει φρίκη με το BBS οπότε μέχρι να το περάσω λέω να πιάσω τίποτε άλλο,βλέπε FF1 για παράδειγμα.Θα μπορούσα να το ψάξω στο γκουγκλ,αλλά προτιμώ να ρωτήσω εδώ.Μπορώ να αλλάξω jobs κατά τη διάρκεια του τίτλου ή θα πρέπει να μείνω στην αρχική μου επιλογή;Αν δεν μπορώ,για πείτε ένα ιδανικό build.Warrior,White Mage είναι τα στανταράκια,οι άλλοι 2;Σκέφτομαι για Monk & Red Mage αντί για Thief & Black Mage.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ με Ground zero. Επίσης θεωρώ ότι τα FF είναι μία σειρά που το σενάριό της δεν πολυσηκώνει πολλή συζήτηση (προφανώς με ορισμένες εξαιρέσεις).
Leave a comment:
-
Se poly liga FF exoun kalo development oloi oi xarakthres kai eidika meta po to FF7 se kanena.
Afto to exoume parei apofash edw kai poly kairo.
Leave a comment:
-
Πραγματικά δεν ξέρω πως φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε αποκλειστικά για την Λούλου, στο αρχικό μου κείμενο είχα απλά αναφέρει ότι οι χαρακτήρες είχαν ψιλό αδιάφορο story, κάτι που έκανα συγκρίνοντας με άλλους τίτλους τις σειράς και έφτασα στο συμπέρασμα ότι και το τρισκατάρατο ΧΙΙΙ ήταν καλύτερο σε αυτόν τον τομέα (για να μην αναφέρω τους 2D τίτλους).
Leave a comment:
-
Η Λούλου είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στο παιχνίδι.-
Πέρα από την πλάκα, δεν χρειάζεται όλοι οι χαρακτήρες να έχουν τραγικό και πολύπλοκο backstory (που εδώ που τα λέμε έχει και από αυτά, ο αρραβωνιαστικός της έχει πεθάνει όπως και η πρώτη της Summoner). Στο 10 η Λούλου ήταν κάτι σα μητρική φιγούρα (ή αν θες μεγάλη αδερφή) για τη Γιούνα. Εξαιρουμένης της Γιούνα, θεωρητικά όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι αντικαταστήσιμοι.
Leave a comment:
-
Είχα μια συζήτηση για το Final Fantasy X, η γνώμη μου ήταν ότι κάποιοι main χαρακτήρες έχων αδιάφορο backstory και πολλές φορές δεν μου ταίριαζε κιόλας. Ποιο συγκεκριμένα η γνώμη μου ήταν ότι αν δεν υπήρχε η Lulu δεν άλλαζαν πολλά πράγματα όσο κάποιοι άλλοι χαρακτήρες και ο άλλος προσπαθούσε να με βγάλει φάουλ με το επιχείρημα ότι η Yuna δεν θα είχε υποστήριξη δεν θα υπήρχε black mage, ο wakka θα έχανε τον πρώτο αγώνα blitzball και πάνω στην βάρκα δεν θα μπορούσε κανείς να ρίξει το fire στον αέρα για να τους δουν.
Τι πιστεύετε εσείς;
Leave a comment:
-
Ειλικρινά, ως τωρα δεν εχω κουραστεί. Κατι το οτι το παιζω με την κοπελα μου, κατι το οτι το συζηταμε με laharl, κατι που το πανε σχετικα χαλαρα... Ως τωρα το διασκεδάζω πολυ και οιστευω ετσι θα συνεχίσει, απλα θα πρεπει να βρω τον ιδανικό ρυθμό ωστε να μην πετάξω τη ζωη μου :Ρ .
Leave a comment:
-
Να φανταστώ ο τοίχος στο σπίτι σου έχει μια κηλίδα αίματος στο ύψος του κεφαλιού σου.- Thunder plains: 149 thunders dodged
Και γω θέλω να προσλάβω κάποιον να κάνει όλα τα minigames και το grinding και γω να κάνω μόνο τα bosses και την ιστορία αλλά μετά σκέφτομαι οτι μπορώ απλά να μην το παίξω.Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα το παιχνίδι, το παίζω και με την κοπέλα μου, οπότε μοιραζόμαστε τις αγγαρείες. Βασικά έχω κάνει όλα τα σπαστικά, οπότε της ανέθεσα να πιάσει όλα τα τέρατα
.

Τις πεταλούδες δεν τις θυμάμαι. Σίγουρα το Chocobo minigame δεν το είχα καταφέρει απλά θυμάμαι πως ήταν πολύ δύσκολο.
Leave a comment:
-
Ναι οι δεύτερες
. Δε με δυσκόλεψαν τόσο, πολλές φορές φυσικά ακούμπησα κόκκινες αντί για μπλε, αλλά λόγω των τεράτων δε με ενόχλησε τόσο.
Leave a comment:
-
Μωρέ έχω βρει pattern και δε μετράω, απλά δεν τα κατάφερα
.
Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα το παιχνίδι, το παίζω και με την κοπέλα μου, οπότε μοιραζόμαστε τις αγγαρείες. Βασικά έχω κάνει όλα τα σπαστικά, οπότε της ανέθεσα να πιάσει όλα τα τέρατα
.
Οι πεταλούδες δε με ενόχλησαν Ground, τις συνδύασα με πιάσιμο τεράτων, οπότε πέρασε παραγωγικά ο χρόνος. Το chocobo racer είναι απλά απαράδεκτο, άθλιος χειρισμός, τελείως τυχαία τοποθέτηση των μπαλονιών και τα πουλιά εμφανίζονται και σου επιτίθενται όπως να 'ναι. Κάποια στιγμή τα πήρα τόσο άσχημα που πέταξα το χειριστήριο στο πάτωμα, ένα γκελ, πέρασε πάνω από την τηλεόραση, χτύπησε το pixel ρολόι τοίχου μου και το έριξε πίσω από την τηλεόραση
.
Leave a comment:
-
130 ώρες μου πήρε και έβγαλα τα πάντα. Μία ώρα ολόκληρη μου πήρε ο Penace.Originally posted by Evans View PostΚάθε φορά που διαβάζω συνεντεύξεις αυτού του τύπου δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι πόσο καλό θα ήταν ένα single player FF που θα αναλάμβανε ο ίδιος.
Σε άλλα νέα, έχω αγγίξει τις 68 ώρες σε FF X HD και η πρόοδος έχει ως εξής:
- Just before beating Sin
- Chocobo racer 0.0.0
- Σχεδόν τελείωσα με Blitzball
- All Celestial Weapons maxed out, εκτός του Wakka και της Lulu (μαντέψτε γιατί)
- Thunder plains: 149 thunders dodged
- All monsters captured (εκτός της τελευταίας περιοχής)
- All Aeons acquired
Όταν τελειώσω blitz και thunder plains και σκοτώσω το Omega, πάω για τερματισμό και μετά end-game περιεχόμενο (καλά κρασιά δηλαδή
).
Εν τω μεταξύ, η Plasma μου έχει ένα input lag που αγγίζει σχεδόν τα 60ms, οπότε όταν παίζω για τους κεραυνούς, συνδέω το PS3 στο monitor (2ms response time). Με τίποτα πάντως δε θεωρώ το thunder plains mini game χειρότερο του Chocobo racer 0.0.0 xD .
Για τους κεραυνούς υπάρχει ένα σημείο που με το που πας πάντα πέφτει ένας. Αν κάθεσαι να μετράς έναν έναν πόσους αποφεύγεις θα σε φάει το άγχος
, βάλε κάπου αντίστροφη μέτρηση 25 λεπτά και μόλις τελειώσουν θα είσαι κομπλέ.
Leave a comment:
Leave a comment: