Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Mporw na to apanthsw afto, eixe kalo story alla to systhma tou paixnidiou kai to gameplay tou den htan kai oti kalytero (h to pio endiaferon gia na eimai poio swstos), oxi mono gia thn epoxh alla kai gia thn idia thn seira.
    To FF5 eixe kalytero gameplay kai den eixe vgei kan eksw apo iapwnia.
    To FF6 ektimhthike poly argotera otan vevaia o kosmos pou to epaikse to ektimhse gia to story tou kai mono pistevw.
    Θα διαφωνήσω μερικώς. Το γεγονός ότι το 5 είχε καλύτερο σύστημα δε σημαίνει πως το 6 είχε κακό gameplay. Άλλωστε αρκετά στοιχεία του τα είδαμε βελτιωμένα αργότερα (πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το limits).
    Το εκτίμησε και για το story, και για τους χαρακτήρες, και για τον κακό, και για το ενήλικο περιεχόμενό του, για τον ρυθμό του, για τη μουσική, τα γραφικά του κλπ...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Edw to Vagrant story den eixe poulhsei kai vrisketai sta top 5 JRPG gia mena.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε ναι, καλώς ή κακώς ήταν niche είδος τα JRPGs πριν το PSone και το FF VII. Οχι ότι δεν υπήρχε κοινό φυσικά, απλώς δεν ήταν τόσο διαδεδομένο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    "When I hear you and other fans saying, 'Yeah, VI was my favorite!' I'm like, 'Hey, so why didn't you buy it back then?'"
    Mporw na to apanthsw afto, eixe kalo story alla to systhma tou paixnidiou kai to gameplay tou den htan kai oti kalytero (h to poio endiaferon gia na eimai poio swstos), oxi mono gia thn epoxh alla kai gia thn idia thn seira.
    To FF5 eixe kalytero gameplay kai den eixe vgei kan eksw apo iapwnia.
    To FF6 ektimhthike poly argotera otan vevaia o kosmos pou to epaikse to ektimhse gia to story tou kai mono pistevw.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Συνέντευξη του Sakaguchi στο Kotaku:

When you create one of the most treasured franchises in video game history, what do you do next? When you work on that franchise for 20 years, can you

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εκτός από το 13 δε θυμάμαι σε κανένα FF να έκανα grind για λεφτά ενώ σχεδόν ποτέ δεν πουλούσα τίποτα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Aion μην αγχώνεσαι για τα χρήματα, θα βρεις την άκρη καθώς το προχωράς, δεν πρόκειται για παιχνίδι που είναι δύσκολο να μαζέψεις gold (όπως πχ το final fantasy 13 που ήταν σκέτος εφιάλτης)

Για τα gp μην αγχώνεσαι, αργότερα στο παιχνίδι θα μπορέσεις να μαζέψεις πολλά εύκολα μέσω των chocobo races. Τώρα είναι δύσκολο γιατί τα πουλιά που ελέγχεις τώρα είναι μάπα όμως μετά θα βρεις καλυτερα. Αν έχεις άλλη απορία ρώτα.

Αυτό με το master all είναι all time classic pro tip για το παιχνίδι, είμαι περήφανος μάλιστα γιατί το ανακάλυψα μόνος μου.

Ground πολύ ωραίο reference για τον elidibs.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Shmera synantisa afton ton typo:

Ean den sas thymizei kati to onoma einai o ekshs typos apo to FFTactics, apo ton opoio mporeis na matheis pws na castareis to Zodiarc summon:

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Elidibus_(Tactics)

Entelws kata tyxh olo to clan aftou tou typou exoun sas skopo na kanoun summon ton "one true god" Zodiark (anarwtiemai an o Zodiark einai poio dynatos apo ton Bahamut).

Anyway nice reference there.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    30000 gia lifetime 100%

GP tha apokthseis apo to chocobo racing.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Τελικά ίσος καλύτερα θα ήταν αν διάλεγα το HP Plus μιας και μετά από την συγκεκριμένη φάση σου δίνετε η ευκαιρία να αγοράσεις το Force Stealer (το έλεγαν κάποιοι online όμως δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα). Δεν πειράζει, προχωρώ ακάθεκτος. Έχω καταλήξει στο Gold Saucer, πανικός εκεί μέσα. Καταρχήν σκέφτομαι κατά ποσο αξίζει να πληρώσω 3000 για ένα entrance ή 30.000 για lifetime. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω πολλές φορες στο μέλλον. Επίσης προσπαθώ να καταλάβω τι γίνετε με τα κοτόπουλα, πως να διαλέγεις πιο θα νικήσει. Φαίνεται δύσκολο πάντως να αποκτήσεις GP.
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Pro tip: Kane master ena ALL materia kai poula to.
    Αν χρειαστώ χρήματα γιατί όχι, προς το παρόν όμως είμαι εντάξει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ground το εκπαιδευμένο κοτόπουλο και ο gilgamesh τι λένε από άποψη στατιστικών; Είναι high level μάχες;
    Xreiazesai 8 atoma me kalo gear gia na ton nikhseis, alla krataei mono 1 oplo, tha yparksoun maxes sto mellon pou tha einai dynatoteros enweitai giati ta opla tou tha afksanontai, mexri na ftasei ta 8 kai na parei thn alhthinh tou morfh exoume akomh.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Έχεις δίκαιο για τα faqs, είναι ωραίο να εκπλήσσεσαι, όμως έχω αυτή την μανία να μην θέλω να αφήνω πράγματα πίσω. Πάντως πρόσεξα ότι αρέσει στον κόσμο να μιλάει για αυτό το παιχνίδι, πρώτη φορα είδα τέτοιο πράμα. Θα γράφω τις εξελίξεις. ;)

Παρα πολύ δύσκολα τα bosses? Δεν μπορώ να διανοηθώ ποσο δύσκολα... Αυτά δεν τα μασάω εγώ! (λέμε τώρα)
    Ναι να γράφεις... Θα απαντάω τουλάχιστον εγώ. Μην βλέπεις πολύ faqs και ρώτα ότι θέλεις εδώ, θα αποφεύγεις spoilers και θα κινείται και το τοπικ.

Όσον αφορά τα bosses όταν τα πρωτοδείς θα τα χρειαστείς... Δεν θα σου πω τώρα λεπτομέρειες για να υπάρξει το απαραίτητο shock... Περιμένω εντυπώσεις.

Ground το εκπαιδευμένο κοτόπουλο και ο gilgamesh τι λένε από άποψη στατιστικών; Είναι high level μάχες;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    αν και το HP Plus είναι πιο ακριβό για να το αγοράσεις
    Pro tip: Kane master ena ALL materia kai poula to.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Έχεις δίκαιο για τα faqs, είναι ωραίο να εκπλήσσεσαι, όμως έχω αυτή την μανία να μην θέλω να αφήνω πράγματα πίσω. Πάντως πρόσεξα ότι αρέσει στον κόσμο να μιλάει για αυτό το παιχνίδι, πρώτη φορα είδα τέτοιο πράμα. Θα γράφω τις εξελίξεις. ;)

Παρα πολύ δύσκολα τα bosses? Δεν μπορώ να διανοηθώ ποσο δύσκολα... Αυτά δεν τα μασάω εγώ! (λέμε τώρα)

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Ναι αυτό λέω να κάνω και εγώ, αν και το HP Plus είναι πιο ακριβό για να το αγοράσεις από την άλλη το double growth είναι καλύτερο. Έτσι κι αλλιώς η ιδέα του extra HP δεν μου πολυαρέσει, προτιμώ να επενδύσω σε αλλα πράγματα και να υπάρχει περισσότερο challenge.

Για τον Vincent ποτε να αρχίσω να κοιτάζω faqs για να μην τον χάσω? Επίσης άκουσα ότι τα 2 πιο δυνατά bosses στο παιχνίδι είναι optional (δεν ξέρω αν ισχύει) όμως θα ήθελα οπωσδήποτε να τα αντιμετωπίσω.
    Κοίτα είναι πιο ακριβό αλλά όπως είπες απλά σου δίνει λίγα ΗΡ παραπάνω, το άλλο θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις materia πιο γρήγορα και να ξεκλειδώσεις γραγορότερα abilities.

Για τον vincent έχεις ακόμα και μην ανησυχείς δεν μπορείς να τον χάσεις, στην χειρότερη να τον προσπεράσεις και να γυρίσεις αργότερα. Όμως και πάλι μόλις φτάσεις σε εκείνο το σημείο θα καταλάβεις ότι κάτι υπάρχει, δεν νομίζω να σου ξεφύγει.

Απόφυγε όσο μπορείς faqs για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης όσο παίζεις. Φιλική συμβουλή πάντα. Όσον αφορά για τα επιπλέον bosses είναι προαιρετικά και πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά νιώσαμε εκείιιιινη την εποχή όταν τα ρίξαμε. Θέλω πάντως να δω πολύ τις εντυπώσεις σου όταν φτάσεις σε εκείνα.

Leave a comment:

Working...
X