Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Αφού πέρασες το φίδι και παρακολούθησες την σκηνή που έχει εκεί τότε κατάλαβες γιατί υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το σκοτώσεις.

Θα σου πρότεινα να διαλέξεις το force stealer γιατί έχει double growth για τα materia που θα βάλεις σε αυτό και έτσι θα παίρνουν διπλάσιους πόντους. Το HP materia αφενός προσφέρει απλά παραπάνω HP και αφετέρου μπορείς να το βρεις διαθέσιμο προς πώληση σε πόλη που θα πας λίγο αργότερα.

Αυτό με τους στρατιώτες είναι minigame και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται επιθέσεις της shinra τις οποίας εάν τις σταματάς κερδίζεις βραβεία. Δες στα gamefaqs, υπάρχουν οδηγοί που το εξηγού πάρα πολύ καλά.

Την yuffie δεν την χώνεψα ποτέ ούτε εγώ παρόλο που έχει κανα δυο καλά limit break.
    Ναι αυτό λέω να κάνω και εγώ, αν και το HP Plus είναι πιο ακριβό για να το αγοράσεις από την άλλη το double growth είναι καλύτερο. Έτσι κι αλλιώς η ιδέα του extra HP δεν μου πολυαρέσει, προτιμώ να επενδύσω σε αλλα πράγματα και να υπάρχει περισσότερο challenge.

Για τον Vincent ποτε να αρχίσω να κοιτάζω faqs για να μην τον χάσω? Επίσης άκουσα ότι τα 2 πιο δυνατά bosses στο παιχνίδι είναι optional (δεν ξέρω αν ισχύει) όμως θα ήθελα οπωσδήποτε να τα αντιμετωπίσω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Einai mazi me ton Gilgamesh sthn maxh.
    Einai ekpaidevmeno kotopoulo vameno prasino.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Όσο συνεχίζω τόσο με τραβάει φιλε. Όμως απότι κατάλαβα είμαι ακόμη στην αρχή. Το παιχνίδι μέχρι τώρα μου φαίνεται κάπως πιο "κλειστό" απότι περίμενα. Δεν έχω πέσει σε κάποιο ιδιαίτερο quest ακόμα. Αυτό με τον αντιδραστήρα πάνω στο βουνό όπου αγοράζεις στρατιώτες και τους τοποθετείς ανάλογα θεωρείτε side quest? Ακόμα να το ολοκληρώσω.

Ναι πέρασα το φίδι, τώρα είμαι στην φάση που πρέπει να εντυπωσιάσω τον Rufus. Φοβερό το presidential theme που ακούγεται . Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος να παίξω και είμαι σε δίλημμα για το τι να διαλέξω σαν prize μετά την "χορογραφία" που κάνω σαν στρατιώτης: Force Stealer (που είναι και το top prize) ή HP Plus materia?

A, ξέχασα, έμαθα για την Yuffie και λέω μόλις ξεμπερδέψω από εδώ που είμαι να πάω να την ψάξω, αν και δεν μου φαίνεται ωραίος χαραχτήρας.
    Αφού πέρασες το φίδι και παρακολούθησες την σκηνή που έχει εκεί τότε κατάλαβες γιατί υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το σκοτώσεις.

Θα σου πρότεινα να διαλέξεις το force stealer γιατί έχει double growth για τα materia που θα βάλεις σε αυτό και έτσι θα παίρνουν διπλάσιους πόντους. Το HP materia αφενός προσφέρει απλά παραπάνω HP και αφετέρου μπορείς να το βρεις διαθέσιμο προς πώληση σε πόλη που θα πας λίγο αργότερα.

Αυτό με τους στρατιώτες είναι minigame και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται επιθέσεις της shinra τις οποίας εάν τις σταματάς κερδίζεις βραβεία. Δες στα gamefaqs, υπάρχουν οδηγοί που το εξηγού πάρα πολύ καλά.

Την yuffie δεν την χώνεψα ποτέ ούτε εγώ παρόλο που έχει κανα δυο καλά limit break.

Ground φοβερό το σκηνικό με τον gilgamesh αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον enkidu κοτόπουλο. Μην μου πεις ότι το πολεμάς...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Στείλε τους μήνυμα να κάνουν και ένα video για το ποιος σκότωσε το surprise του Aion.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Aion, Ορίστε ρε αδελφέ, για σένα!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Κάτσε, το κοτόπουλο αν το σφάξεις παίρνεις xp η hit points?
    Salmonela.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Synantisa enan gnwsto me ton filo tou shmera.

Gilgamesh kai to prasino kotopoulo einai o Enkidu
    Κάτσε, το κοτόπουλο αν το σφάξεις παίρνεις xp η hit points?

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Aion χαιρομαι που σου αρεσει τόσο, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε πάντως. Πέρασες την λίμνη με το φίδι; Αν ναι, τότε κατάλαβες γιατί υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το σκοτώσεις σε αυτό το σημείο.

Όσον αφορά το 12, συμφωνώ με τα άλλα παιδιά, να το δεις οπωσδήποτε, έχει πιο ανοιχτό και ελέυθερο gameplay σε σχέση με τα άλλα της σειράς και οι μάχες δεν είναι τυχαίες αλλά τα τέρατα είναι ορατά.

Άντε όσο το προχωράς γράφε τίποτα!
    Όσο συνεχίζω τόσο με τραβάει φιλε. Όμως απότι κατάλαβα είμαι ακόμη στην αρχή. Το παιχνίδι μέχρι τώρα μου φαίνεται κάπως πιο "κλειστό" απότι περίμενα. Δεν έχω πέσει σε κάποιο ιδιαίτερο quest ακόμα. Αυτό με τον αντιδραστήρα πάνω στο βουνό όπου αγοράζεις στρατιώτες και τους τοποθετείς ανάλογα θεωρείτε side quest? Ακόμα να το ολοκληρώσω.

Ναι πέρασα το φίδι, τώρα είμαι στην φάση που πρέπει να εντυπωσιάσω τον Rufus. Φοβερό το presidential theme που ακούγεται . Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος να παίξω και είμαι σε δίλημμα για το τι να διαλέξω σαν prize μετά την "χορογραφία" που κάνω σαν στρατιώτης: Force Stealer (που είναι και το top prize) ή HP Plus materia?

A, ξέχασα, έμαθα για την Yuffie και λέω μόλις ξεμπερδέψω από εδώ που είμαι να πάω να την ψάξω, αν και δεν μου φαίνεται ωραίος χαραχτήρας.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    i90 einai to ilevel mou
    Alla exoun xwsei 1 trisekatommyrio pragmata mesa, aftes tis hmeres mono quests kanw kai den ftanw
    Twra asxoloumai me sightseeing log, desynthesis ktl ktl....

Shmera ksekleidwsa kai to battle on the big bridge:

Leave a comment:

• straier
    replied
    A το Wanderer's Shadow είναι τίτλος, δεν είδα το 2path. Αρκετά δύσκολο να μπω αυτές τις μέρες, ίσως το σκ που έρχεται αν είναι ακόμα δωρεάν να το προσπαθήσω...
    Τι ilvl είσαι; εγώ έχω μείνει 80κάτι...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi den me petaksan opote eimai sto idio.
    Shmera to vrady isws paiksw, mpes na pame kana dungeon

Leave a comment:

• straier
    replied
    Άλλαξες company G0?

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Aion χαιρομαι που σου αρεσει τόσο, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε πάντως. Πέρασες την λίμνη με το φίδι; Αν ναι, τότε κατάλαβες γιατί υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το σκοτώσεις σε αυτό το σημείο.

Όσον αφορά το 12, συμφωνώ με τα άλλα παιδιά, να το δεις οπωσδήποτε, έχει πιο ανοιχτό και ελέυθερο gameplay σε σχέση με τα άλλα της σειράς και οι μάχες δεν είναι τυχαίες αλλά τα τέρατα είναι ορατά.

Άντε όσο το προχωράς γράφε τίποτα!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Synantisa enan gnwsto me ton filo tou shmera.

Gilgamesh kai to prasino kotopoulo einai o Enkidu

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δουλεια φιλε μου, πανε οι εποχες που αραζα δυο μηνες στο χωριο... 3-4 μερες για φετος και τερμα.

Leave a comment:

Working...
X