.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy Series
Collapse
X
-
Κι εγω 2 θα το αγορασω, ps3 και vita, αυτο το παιχνιδι πρεπει να ειναι μονίμως ready-to-play
.
-
An vgei HD IZJS tha to agorasw 2 fores, an den einai to IZJS tha paroun ta 3 mou
Leave a comment:
-
Βασικά τα πράγματα έχουν ως εξής, το XII IZJS θα παιχτεί όπως και να έχει, αν η squareenix είναι έξυπνη και φέρει εδώ αυτήν την έκδοση τότε θα την αγοράσω, αν κάνουν βλακεία, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται καθόλου γιατί φημίζονται για τέτοια άκυρα, θα emulators θα πάρουν φωτιά.
Λογικά πάντως θα βγει το XII HD,είχαν πει πως αν πάει πουλήσει καλά το X HD θα το σκεφτούν.
Leave a comment:
-
Ε ναι ρε συ, είναι που δεν έχεις και τι να παίξεις.Μακάρι.Μην συνδέω ΠΣ2 τώρα.
Leave a comment:
-
Μας έχουν καλομάθει με καλές εκδόσεις στα HD remakes δεν νομίζω να αλλάξει αυτό.
Leave a comment:
-
Δικιο έχετε, αλλα βαριεμαι, ξεκινησα με μια συγκεκριμενη πορεία και μαλλον θα μεινω σε αυτην :Ρ .
Leave a comment:
-
Πάει και η Dark Anima, έχω μαζέψει σχεδόν όλες τις απαιτούμενες σφαίρες για να ενεργοποιήσω όλα τα luck nodes που χρειάζομαι και μετά λέω να ολοκληρώσω το sphere grid με agility spheres. Συνολικά λοιπόν θα έχω strength, agility, defense, magic defense και accuracy 255, 45k HP και 130 luck.
Tidus, Auron, Yuna είναι στο ίδιο επίπεδο (οι 2 πρώτοι με ribbon), ενώ η Rikku ακολουθεί με ελάχιστη απόσταση. Τους υπολοίπους δεν τους έχω αγγίξει καν και πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή
.
Leave a comment:
Leave a comment: