Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Νομίζω ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα spoilers που εντάσσονται μέσω σε μία "common knowledge" κατηγορία, από αυτά που πιθανώς δεν τα γνωρίζουν κάποιοι. Δε θα αναφέραμε τόσο απροκάλυπτα, για παράδειγμα, κάποια από τα plot twists του FF V, ή του ΧΙΙΙ, που γνωρίζουμε ότι τα έχουν παίξει σχετικά λίγοι. Τώρα ο θάνατος της Aeris παραλληλίζεται εύκολα με το ότι ο Darth Vader είναι ο πατέρας του Luke, είναι από τα γνωστότερα plot twists σε ολόκληρη τη βιομηχανία και εντάσσετται, είτε το θέλεις είτε όχι, στην ιστορία του gaming, ακριβώς επειδή στιγμάτισε πολλούς. Μην ξεχνάς ότι το FF VII δεν είναι γνωστό τόσο για την ποιότητά του, όσο για το ευρύτερο άνοιγμα του είδους στη δύση.

Do your homework λοιπόν .

Comment

• Εμενα πάντως δεν βλέπω να με στιγματίζει...

I think I need a shower.

Comment

• Κοίτα, κι εγώ που έπαιξα το παιχνίδι 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του, το spoiler δεν το γλύτωσα. Φοβάμαι ότι αποτελείς μία εξαίρεση και μάλιστα μία σχετικά σπάνια. Take this as a compliment, if it suits you .

Comment

• Κι όμως μου το χάλασαν τελευταία στιγμή φιλε μου. Μετά από τόσα χρονια, τόσες ατέλειωτες ώρες online... Ειρωνεία στο έπακρο. Αν την γλίτωνα θα γινόμουν Cetra και θα πήγαινα Promised Land με τον Sephiroth που btw, μου φαίνεται αστείος. Βασικά έτσι όπως τον έκαναν, σαν καρικατούρα, αντικρούει όλα όσα άκουσα για τον coolest badass στο βασίλειο τον video games (ok στα FMVs φτιάχνει κάπως).

Μόλις σκότωσα τον Zolom snake, είμαι κάπου στα 18 levels. Ζορίστηκα κάπως μέχρι να το κάνω, μιας και έχτος από χαμηλό level είμαι και inexperienced σαν RPG player.

Να ρωτήσω... Το FF8 απότι κατάλαβα το έχουν αρκετά χαμηλά στην κλίμακα οι περισσότεροι, γιατί? Θυμάμαι όταν το έπαιξα λίγο όταν κυκλοφόρησε είχε κάποια ενδιαφέρον στοιχεια και ήταν πιο όμορφο οπτικά από το FF7. Είχε και ωραία summons. Sorry που ρωτάω κιόλας από την στιγμή που δεν τελειωσα όλα τα παιχνίδια της σειράς και εξακολουθώ να είμαι σε αυτό το topic. Ελπίζω να μην τιμωρηθώ πάλι.

Comment

• To FF8 exei psiloxazo senario kai to gameplay tou mpazei apo pantou giafto to exoume xamhla.
              Optika einai kalytero tou FF7 epeidh kykloforise 2 xronia meta to FF7.

O Sephiroth gamaei, profanws kai tha sou fanei san karikatoura, otan to anthrwpaki tou mesa sto game EINAI karikatoura.
              Otan me to kalo teleiwseis to game kai ton gnwriseis kalytera kai san xarakthra kai deis kai kana FMV apo allo game h apo thn tainia advent children tha deis giati oloi ton exoume gia badass.

To Midgar Zolom den pistevw oti to skotwses sta 18 level ektos ama paizeis kamia easy version kserw gw, alla akomh kai na to ekanes ypotithetai oti den prepei na ton skotwseis, ypoteithetai oti prepei na piaseis ena chocobo kai meta na peraseis me afto thn limnh.

EDIT:
              Matheneis to enemy skill "BETA" apo ton Midgar Zolom, den mporeis na to epiviwseis omws se afta ta levels, mhn prospathiseis kan.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μάλιστα. Δεν το ήξερα αυτό για το FF8. Έχει ουσιαστικά προβλήματα δηλαδή ε? Δεν αξίζει να το παίξω? Σε σχέση με τις ώρες που θα φάω πάνω του δηλαδή.

Θυμάμαι ότι άρεσε πολύ ο Sephiroth και πριν από την ταινία πάντως. Θα την δω αν τελικά τελειώσω το παιχνίδι. The man in the black cape... More like a midget.

Όσο για το Zolom... Δυστυχώς είναι ο τρόπος που παίζω συνήθως αυτός, κάπως... ξενέρωτος θα έλεγα, και χελωνίσιμος. Κάνω challenges μονος μου. Με σωστό συνδυασμό και στρατηγική το σκότωσα και μάλιστα οι άλλοι χαραχτήρες είναι κάπου στα 16 levels. Πήρα και το beta ability του με το Enemy Skill materia.

Comment

• Ekshga pws phres to beta sta 16 level.
                  Eprepe na se skotwsei me 1 hit olh thn omada.
                  Poia version tou paixnidiou paizeis? thn Ultra easy opou oi xarakthres den pathainoun katholou damage?
                  Twra einai pou kserw oti les psemata.

O Sephiroth aresei epeidh gamaei kai einai wraios xarakthras, akomh den eides tipote apo afton kai katalave oti ola ta anthrwpakia sto game mesa exoun afthn thn opsh oxi mono o Sephiroth.
                  Hint: Den einai afth h kanonikh morfh tou, sta FMV einai oloklhros anthrwpos.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Aion είμαι από τους πρώτους που κράζουν για σπόιλερς και συμφωνώ πως έπρεπε ο Μπουράι να βάλει σπόιλερ ταγκς,αλλά ειλικρινά,μέχρι κι εγώ που δεν έχω παίξει το 7 το συγκεκριμένο σπόιλερ το ξέρω εδώ και πολλά χρόνια,όπως ακριβώς ξέρω και για το 10 που επίσης δεν έχω παίξει.Για το 10 μάλιστα,το έμαθα από το ΚΗ2,δηλαδή οκ τι να πω;
                    Carpe diem

Comment

• Altair ε εγώ δεν το ήξερα ρε, αφού δεν ασχολούμουν ΚΑΘΟΛΟΥ με τέτοια παιχνίδια, τα απέφευγα κιόλας, δεν έδινα σημασία. Δεν είναι δικαιολογία όμως, επειδή το ήξεραν πολλοί να πρέπει να το μάθω και εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος που δεν το ξέρει χωρίς να πειραχτεί.
                      Originally posted by Ground_zero View Post
                      Ekshga pws phres to beta sta 16 level.
                      Eprepe na se skotwsei me 1 hit olh thn omada, den einai thema strathgikhs.
                      Poia version tou paixnidiou paizeis? thn Ultra easy opou oi xarakthres den pathainoun katholou damage?
                      Twra einai pou kserw oti les psemata.

O Sephiroth aresei epeidh gamaei kai einai wraios xarakthras, akomh den eides tipote apo afton kai katalave oti ola ta anthrwpakia sto game mesa exoun afthn thn opsh oxi mono o Sephiroth.
                      Hint: Den einai afth h kanonikh morfh tou, sta FMV einai oloklhros anthrwpos.
                      Μου αρέσει που μου εξηγείς για τον Sephiroth σάμπως και είμαι κάνα παιδάκι. Ξέρω ότι όλοι είναι έτσι, απλά ήμουν προκατειλημμένος από αυτά που άκουγα, και επίσης περίμενα να κάνουν την καρικατούρα του πιο ψηλή. Έτυχε να δω πως είναι στην ταινία.

Tranquilizer για να δέχομαι λιγότερο damage, fire materia σε συνδυασμό με elemental materia στο armor για να απορροφήσει μιση ζημια από το beta, και enemy list. Aeris στην ομάδα που έχει limit Healing Wind και cure σαν material. Barret με poison materia.

Ψέματα? Εύκολο version? Μα σε ποιον νόμισες ότι μιλάς μικρέ?

Να σου δώσω μια κάρτα μου άμα θέλεις να την έχεις οποτε χρειάζεσαι βοήθεια σε RPG να με φωνάζεις να σου κάνω κάνα μάθημα, χρεώνω με την ώρα. Ορίστε:

Μπροστινή όψη

Πίσω όψη

Κάνω και μαθήματα Google άμα θέλεις, αλλα χρεώνω extra: https://www.google.com.cy/?gws_rd=cr...olom+low+level

P.S: Να πλακώσω στις funny/φιλοσοφικές photos από το Google Images για την αγνοια? ή ακόμα?

Comment

• Ο θανατος της Aeris δεν μπορει να θεωρηθει spoiler διοτι εδω και παρα πολλα χρονια εχει ξεφυγει απο τα στενα πλαισια του παιχνιδιου στο οποιο παρουσιαζεται και ειναι κομματι της ιστοριας του gaming. Ειναι οντως το πρακτικο αναλογο του ''ο Darth Vader είναι ο πατέρας του Luke'' για τα videogames. Μου κανει εντυπωση που δεν το ηξερες, δεν ειναι οτι το ειπαμε εμεις σε αυτο το topic, αναφερεται παντου, απο περιγραφες και κριτικες για το παιχνιδι μεχρι και σε αφιερωματα ασχετα με το παιχνιδι (σε ολα τα sites του κοσμου). Απο κει και περα οταν μιλαμε για παιχνιδια 20 χρονων το κλιμα ειναι (υποθετω εστω και ατυπα) λιγο πιο ελευθερο (αν και ακομα και σε αυτο το topic, κατα κυριο λογο οι περισσοτεροι κινουνται στο spoiler free).

Μόλις σκότωσα τον Zolom snake, είμαι κάπου στα 18 levels. Ζορίστηκα κάπως μέχρι να το κάνω, μιας και έχτος από χαμηλό level είμαι και inexperienced σαν RPG player.
                        Αν θυμαμαι καλα η ουσια αυτου του αντιπαλου ειναι οτι στη συγκεκριμενη φαση ΠΡΕΠΕΙ να φανει στον παικτη αδυνατο να τον σκοτωσει (το 1 hit kill που λεει και ο Ground). Υπαρχει λογος (σεναριακος ας πουμε) και θα τον δεις στη συνεχεια...

Θυμάμαι ότι άρεσε πολύ ο Sephiroth και πριν από την ταινία πάντως. Θα την δω αν τελικά τελειώσω το παιχνίδι. The man in the black cape... More like a midget
                        Ε λογικο δεν ειναι να αρεσε οταν ο αλλος επαιζε το παιχνιδι το 97, εμενα τοτε τα γραφικα μου φαινονταν σουπερ. Τωρα μπορει η in game φιγουρα να σου φαινεται midget οπως λες αλλα τοτε δεν ηταν ετσι... Anyway περιμενε να δεις την ιστορια και τα ξαναλεμε

Comment

• Ok, μάλλον ήμουν από τους τυχερούς που δεν το ήξερα, και τους πολύ ατυχους που το έμαθαν με τέτοιο τρόπο σε τέτοια φάση.

Ox, δηλαδή γκάφα έκανα που έσφαξα το Zolom?

Comment

• Aion όντως τα παιδιά έχουν κάποιο δίκιο, είναι τόσο γνωστό το ότι πεθαίνει η Αερις που πλέον θεωρείται από όλους δεδομένο, σε οποιοδήποτε site και αν μπεις, οποιοδήποτε αφιέρωμα και αν διαβάσεις είτε από ξένο είτε από εγχώριο τύπο θα καταλάβεις πως έτσι είναι. Κρίμα πάντως που έφαγες spoiler και το λέω ειλικρεινά.

Πέρα από αυτά, γράψε καμιά εντύπωσω για το παιχνίδι. Πως σου φαίνεται κτλ κτλ. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια εβερ και θα γούσταρα να κάνω καμιά συζήτηση για αυτό. Θα σε συμβούλευα όμως να μην βλέπεις στρατηγικές και setups από το google όπως κατάλαβα ότι έκανες για το φίδι, η μαγεία είναι να τα φτιάχνεις μόνος σου. Πάντως πως επέζησες από το beta; Το elemental κόβει το damage στο μισό που σημαίνει 500 ζημιά σε όλους,σχεδόν ohko δηλαδή,εκτός αν το αναβάθμισες κάτι το οποίο δεν νομίζω να έκανες επειδή θέλει τρελό grinding σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι πάντως έχει πάρα πολλές εκπλήξεις να σου δώσει, τόσο όσον αφορά την ιστορία όσο και το gameplay, όσο προχωράς τόσο καλύτερο θα γίνεται. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε πάντως, γράφε όσο το προχωράς για να γίνεται και καμιά κουβέντα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Τι spoiler για το 10 έμαθες στο KH2 (βάλτο σε spoiler tags ).
                              Πάντως για την Aeris δυσκολεύομαι απίστευτα να πιστέψω ότι δεν τρολλάρεις και ότι όντως δεν το είχες ακούσει ποτέ. Ακόμα και το εξώφυλλο του παιχνιδιού το δείχνει... Κρίμα αν όντως δεν το ήξερες αλλά η αντίδραση σου δεν είναι δικαιολογημένη. Επίσης το ξέρεις δεν το ξέρεις η σκηνή είναι πολύ δυνατή όταν συμβαίνει. Το Midgar Zolom μπορεί να σκοτωθεί σε χαμηλά level...τυπικά.

Επίσης:

Η Τϊφα έχει τόσο μεγάλο στήθος που το χρησιμοποιεί για να κρατιέται και να μην πέσει στο γκρεμό.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Straier ότι ο

Auron είναι νεκρός.Βασικά το είχα μάθει πιο πριν,απλά εκεί το θυμήθηκα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X