Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τελικα εκανα bonfire ascetic στο dragon aerie για να φαρμαρω twinkling για το staff. Εκανα και στην αραχνη αλλα δεν την εχω με σκοτωνουν οι μικρες που βγαζει, δεν το παιζει κανεις pc σε soul level 150-160 να τον κανω summon ε??
    Πρώτον, από όσο ξέρω τα πισι έχουν άλλους server από το PS3 και αυτό που μετράει είναι το soul memory όχι το level. Δεύτερον, γιατί δεν καλείς το NPC phantom να σε βοηθήσει; Πραγματικά με τα stats που έχεις πρέπει να μπορείς να την βγάλεις άνετα. Κρίμα να ανεβάσεις τη δυσκολία μόνιμα και να μη γευτείς τους καρπούς της.

Αντε ωραιος Εγω απο catalyst εχω φτιαξει το witchtree staff +10 Ο λογος ειναι οτι προκειται για το καλυτερο all around (καλο magic και dark) staff αλλα και με το πιο γρηγορο casting time. Βεβαια δεν ειχα προσεξει καν το staff of wisdom θα το φτιαξω και εγω τωρα.
    To Black Witch Staff δεν είναι καλύτερο και μπορεί να κάνει και miracles και chime hexes;

Edit: Μόλις έφτασα 50 faith. Τα Great Lightning Spears με το Lightning Dragon Chime+5 κάνουν ~620 ζημιά σε εχθρούς που το απλό Soul Spear κάνει ~710 ζημιά με το Magic Staff of Wisdom (int 50) ενώ σου δίνει 6 για κάθε scroll έναντι 4 με Soul Spear (και νομίζω είναι και ελαφρώς γρηγορότερα) με 50 atn. Όχι κι άσχημα.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• To Black Witch Staff δεν είναι καλύτερο και μπορεί να κάνει και miracles και chime hexes
      Να σου πω την αληθεια κοιταγα κατα κυριο λογο την ταχυτητα και το magic και δεν εδινα σημασια στα υπολοιπα χαρακτηριστικα. Anyway οπως και να εχει εφτιαξα και εγω το staff of wisdom (με magic infusion), παρα πολυ δυνατο αλλα ρε γαμωτο ειναι αρκετα πιο αργο απο το witchtree . Τελος παντων αυτο θα χρησιμοποιω απο εδω και στο εξης ενω εκανα dark infusion στο wichtree branch σε περιπτωση που θελω να γυρισω σε hexes. Οριστε και μια φωτο απο το χαρακτηρα μου (MLG στο δεξι και Sun Sword στο αριστερο, παιζω με Fume Knight style, bonus το hood απο Sage Freke για πιο γρηγορο casting).

Comment

• Anyway οπως και να εχει εφτιαξα και εγω το staff of wisdom (με magic infusion), παρα πολυ δυνατο αλλα ρε γαμωτο ειναι αρκετα πιο αργο απο το witchtree .
        Κοίτα για PvP έχει μεγαλύτερο νόημα η ταχύτητα. Για PvE damage>speed απλά και μόνο γιατί έχεις περιορισμένα casts ενώ μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την ταχύτητα.

ενω εκανα dark infusion στο wichtree branch σε περιπτωση που θελω να γυρισω σε hexes
        To Sunset Staff δε σου λέει κάτι;

Οριστε και μια φωτο απο το χαρακτηρα μου (MLG στο δεξι και Sun Sword στο αριστερο, παιζω με Fume Knight style, bonus το hood απο Sage Freke για πιο γρηγορο casting).
        Δεν είσαι σε powerstance; (Ο Fume Knight δεν είναι βέβαια αλλά είναι και αριστερόχειρας).
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• To Sunset Staff δε σου λέει κάτι;
          Βασικα το θεμα ειναι οτι το wichtree branch ειχα σε ολο το παιχνιδι μεχρι τωρα και αυτο αναβαθμιζα και το ειχα φτασει +10, περιπου στην μεση του NG+. Τωρα που ειπατε εσεις αυτα, εφτιαξα το staff of wisdom (το οποιο ομως δεν κανει hexes) οποτε προτιμησα να κανω το witchtree dark μιας και το εχω ηδη αναβαθμισμενο προκειμενου και να μην ειναι αχρηστο και να μην επενδυσω σε αλλο staff που θελει twinklings για hexes.

Δεν είσαι σε powerstance; (Ο Fume Knight δεν είναι βέβαια αλλά είναι και αριστερόχειρας).
          Κανω εναλλαγες στα stance την ωρα της μαχης Προσεξα οτι σε απλο dual wield αν ξεκινησεις την επιθεση με το straight sword και εναλλασεις τα χτυπηματα (L1-R1-L1-R1) τα swings ειναι πολυ πιο γρηγορα κατι το οποιο δινει πολλα plus στην ταχυτητα του Greatsword. Απο κει και περα παιζω και με τα 2 οπλα αναλογα με τον εχθρο και πηγαινω σε power stance για super hits οταν βρισκω ανοιγματα ή μονιμα σε αργους εχθρους. Η ιδεα ειναι οτι αφου πλεον δεν χρησιμοποιω ασπιδες, να παιξω με ενα setup που χρησιμοποιει και τα quality χαρακτηριστικα (40 dex-35 str) αλλα και τα sorcerer (50 int). Καλα λειτουργει μεχρι στιγμης και εχει κατα το ημιση τα στοιχεια της ταχυτητας που ειχα και πριν με τα straight swords. Θα δουμε, ειμαι στα tests ακομα.

Btw ασχετο, αλλα εχετε προσεξει οτι απο την Majula φαινονται ενα σωρο μερη του παιχνιδιου στο φοντο? Κοιτωντας απο το μεγαλο monument, Forest of the Fallen Giants στα αριστερα, Heide's Tower of Flame στα δεξια (μπορεις να δεις και την Majula απο εκει), Shaded Woods στο κεντρο (η μεγαλη γεφυρα στο βαθος, υπαρχει στο fork road οταν πηγαινεις στο Drangleic) και Drangleic Castle στο βαθος. Πολυ ωραιες λεπτομεριες που δεν τις ειχα προσεξει ολες στο NG.

Comment

• Originally posted by straier View Post
            Πρώτον, από όσο ξέρω τα πισι έχουν άλλους server από το PS3 και αυτό που μετράει είναι το soul memory όχι το level. Δεύτερον, γιατί δεν καλείς το NPC phantom να σε βοηθήσει; Πραγματικά με τα stats που έχεις πρέπει να μπορείς να την βγάλεις άνετα. Κρίμα να ανεβάσεις τη δυσκολία μόνιμα και να μη γευτείς τους καρπούς της.

To Black Witch Staff δεν είναι καλύτερο και μπορεί να κάνει και miracles και chime hexes;

Edit: Μόλις έφτασα 50 faith. Τα Great Lightning Spears με το Lightning Dragon Chime+5 κάνουν ~620 ζημιά σε εχθρούς που το απλό Soul Spear κάνει ~710 ζημιά με το Magic Staff of Wisdom (int 50) ενώ σου δίνει 6 για κάθε scroll έναντι 4 με Soul Spear (και νομίζω είναι και ελαφρώς γρηγορότερα) με 50 atn. Όχι κι άσχημα.
            Πρεπει να πεθανε ο npc την πρωτη φορα, με το bonefire δεν κανει respawn λογικα. Ειμαι pure sorcerer σε αυτον τον char και το χαμηλο casting time δεν βολευει για τις μικρες αραχνες το boss γενικα δεν ειναι δυσκολο θα το ξαναπαλεψω αν και εκανα αλλο char τωρα.

Εκανα ενα knight και πηρα γρηγορα το claymore, royal soldier ring, chloranthy +1 με καποια πολυ γρηγορα shortcuts και μπορω να πω ειμαι αρκετα OP για early game τωρα. Οπως το σκεφτομαι λεω να δωσω μονο STR/VIT/VIG/END στο πρωτο playthrough ετσι ωστε να μπορω να χρησιμοποιω και το havel shield που θελει 45 str καθως και να φοραω καλες πανοπλιες. Στο δευτερο playthrough να δωσω ATT/FAI ετσι ωστε να προσθεσω και miracles, πως σας φαινεται σαν ιδεα??

To witchtree το maxara και εγω αλλα σε σχεση με staff of amana και staff of widsom δεν ειναι τοσο καλο, εγω βεβαια ειχα και εξοπλισμο για faster casting speed εσυ που παιζεις hybrid οπως καταλαβα ισως εχει νοημα το witchtree..

Originally posted by nooto View Post
            [SIZE=2]
            Btw ασχετο, αλλα εχετε προσεξει οτι απο την Majula φαινονται ενα σωρο μερη του παιχνιδιου στο φοντο? Κοιτωντας απο το μεγαλο monument, Forest of the Fallen Giants στα αριστερα, Heide's Tower of Flame στα δεξια (μπορεις να δεις και την Majula απο εκει), Shaded Woods στο κεντρο (η μεγαλη γεφυρα στο βαθος, υπαρχει στο fork road οταν πηγαινεις στο Drangleic) και Drangleic Castle στο βαθος. Πολυ ωραιες λεπτομεριες που δεν τις ειχα προσεξει ολες στο NG.
            Ναι, το drangleic castle παρατηρησα εγω αφου πηγα πρωτα. Επισης στο mansion υπαρχει χαρτης ολου του game εκει που αναβουν οι φωτιες αναλογα με τα ποσα bonefires εκανες activate αλλα φανταζομαι το ξερατε αυτο ηδη..

Comment

• Πρεπει να πεθανε ο npc την πρωτη φορα, με το bonefire δεν κανει respawn λογικα. Ειμαι pure sorcerer σε αυτον τον char και το χαμηλο casting time δεν βολευει για τις μικρες αραχνες το boss γενικα δεν ειναι δυσκολο θα το ξαναπαλεψω αν και εκανα αλλο char τωρα.
              Οι NPC κανουν respawn, αν πεθανουν στη μαχη και χασεις μπορεις να τους ξανακαλεσεις γενικα. Για τις αραχνες που λετε, εγω σκοτωνα 2-3 στην αρχη και τις υπολοιπες τις αφηνα μεχρι το τελος της μαχης Θελω να πω οτι ξαναβγαινουν οποτε δεν βρισκω ιδιαιτερο νοημα. Λογικα θα εισαι ok και με αυτο το setup απλα πρεπει να εισαι μονιμα σε κινηση. Για τις αραχνες και με τοσο μεγαλο atn μπορεις να βαλεις σε ενα slot το chaos storm σε pyromancy για να εχεις croud control.

Εκανα ενα knight και πηρα γρηγορα το claymore, royal soldier ring, chloranthy +1 με καποια πολυ γρηγορα shortcuts και μπορω να πω ειμαι αρκετα OP για early game τωρα. Οπως το σκεφτομαι λεω να δωσω μονο STR/VIT/VIG/END στο πρωτο playthrough ετσι ωστε να μπορω να χρησιμοποιω και το havel shield που θελει 45 str καθως και να φοραω καλες πανοπλιες. Στο δευτερο playthrough να δωσω ATT/FAI ετσι ωστε να προσθεσω και miracles, πως σας φαινεται σαν ιδεα??
              Ναι ειναι καθαρα str build (με στοιχεια ταχυτητας που προσυπογραφω ), θα δεις και στην πορεια κατα ποσο σου ταιριαζει. Εγω οπως σου ειπα και στο chat ακομα και σε melee builds συνηθως επενδυω σε Faith για τα buffs. Για heavy shields δεν εχω γνωμη μιας και ετσι ειχα παιξει μονο στο πρωτο playthrough του Demon's Souls. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι η ελλειψη parry που ηταν πολυ ευκολο να πετυχεις στα προηγουμενα παιχνιδια (μμμ στο Demon's ισως οχι τοσο αλλα στο πρωτο Dark μπορουσες κυριολεκτικα να διαλυσεις το game). Στο DSII μου φαινεται πολυ δυσκολο το timing για το parry οποτε πεταξα τελειως τις ασπιδες Υποθετω βεβαια οτι καποιοι θα το εχουν κανει master. Οι heavy shields εχουν bash attack με το οποιο δεν εχω καθολου εμπειρια.

στο mansion υπαρχει χαρτης ολου του game εκει που αναβουν οι φωτιες αναλογα με τα ποσα bonefires εκανες activate αλλα φανταζομαι το ξερατε αυτο ηδη..
              EDIT: Εκει υπαρχει και το σπασμενο Lord Vessel απο το προηγουμενο παιχνιδι (κατι που δικαιολογει τα teleports αλλα και το γεγονος οτι τα Lord Souls εχουν βρει νεους hosts )

Comment

• Οχι την πρωτη φορα κερδισα τη μαχη αλλα ο npc πρεπει να πεθανε, μετα εκανα reset με το ascetic και δεν τον βρισκω.. Η havel shield που σου λεω ειναι για pve tanking γιατι εχει μεγαλο stability οποτε δεν χανεις πολυ stamina με καθε hit αλλα δυστυχως θελει 45 str και αρκετο vit. Parry μου φαινεται χρησιμο για pvp περισσοτερο παρα για pve να σου πω την αληθεια.

Τωρα ισως ανεβασω λιγο faith και att να εχω κανα δυο buffs απο miracle αν ειναι, ευτυχως μπορεις να κανεις respec παντως.. Τα lighting spears επαιρνες 10 με 1 slot και τωρα παιρνεις μονο 3 οποτε το βλεπω viable για NG+ με πολλα attunement slots και αν.. Τα buffs που λες θα τα τσεκαρω asap για να δω που θα κινηθει το build.

Comment

• Με 50 atn έχει 9 casts το ένα lightning spear. Νομίζω μια χαρά είναι το build σου, τα strike weapons είναι το ΟΡ στοιχείο του παιχνιδιού αλλά ας έχεις και κάποια elemental weapons για καβάτζα πάντως. Άσε για πιο μετά το faith να συνηθίσεις πιο πολύ με melee και για crowd control έχε ένα τόξο. Ποια buffs θες πέρα από Sunlight Blade και Magic Barrier;
                  Το bash δεν είναι τόσο άσχημο από θέμα ζημιάς πλάκα πλάκα αλλά δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που το θεωρεί φοβερά χρήσιμο. Καλύτερα με όπλο.
                  Οχι την πρωτη φορα κερδισα τη μαχη αλλα ο npc πρεπει να πεθανε, μετα εκανα reset με το ascetic και δεν τον βρισκω..
                  Είναι στην άλλη μεριά του δωματίου πίσω από μια κολώνα και μην ξεχνάς πως πρέπει να είσαι άνθρωπος. Για να μη σε φάνε τα αραχνάκια μπες στη δεξιά μεριά της ομίχλης και τρέχα counterclockwise και αφού έχεις κάποια απόσταση ξεπάστρεψέ τες με ξόρκια από μακριά. Έχεις τα ίδια stats με μένα λίγο πολύ (που έχουν σημασία σε αυτή τη μάχη) οπότε θα πρέπει να μπορείς να τα καταφέρεις άνετα.
                  Originally posted by 丹野

Comment

• Ποια buffs θες πέρα από Sunlight Blade και Magic Barrier;
                    Εγω το sacred oath ειχα στο μυαλο μου μαζι με το sunlight blade και για melee στην επιθεση ενα greatsword οπως το Thorned (απο τον Looking Glass Knight) ως προταση. Το sacred oath νομιζω πιανει πολλα slots (δεν ειναι προβλημα για εσας που εχετε ψηλα το atn) αλλα ανεβαζει both offence και defence.

Parry μου φαινεται χρησιμο για pvp περισσοτερο παρα για pve να σου πω την αληθεια.
                    Σε pvp ειναι ακομα πιο δυσκολο λογω πιθανου lag που μπορει να υπαρχει στη συνδεση (μιας και εδω το timing ειναι tight). Σε pve στο πρωτο dark souls μπορουσες να κανεις κομματια σχεδον ολο το game (αν το ειχες κανει master), εδω δεν εχω προς το παρον καθολου εμπειρια αλλα και περα απο αυτο, τα μεγαλα animations και η μειωση της ευελιξιας περιοριζουν καπως τη χρηση του (ηταν πολυ op κινηση στο πρωτο παιχνιδι και προσπαθησαν εδω να μην το κανουν parry fest). Σε pvp αυτο που επαιζε πριν πολυ ηταν τα back-lag stabs, στο ΙΙ οι αλλαγες σε αυτον τον μηχανησμο ηταν παρα πολυ ευεργετικες μιας και πλεον δεν εχουμε ενα πανηγυρι που ο καθενας ψαχνει να παει στην πλατη του αλλου (γι'αυτο εχω πει πολλες φορες οτι το online του ΙΙ ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα παιχνιδια).

Η havel shield που σου λεω ειναι για pve tanking γιατι εχει μεγαλο stability οποτε δεν χανεις πολυ stamina με καθε hit αλλα δυστυχως θελει 45 str και αρκετο vit.
                    Ναι απο πλευρας stability πρεπει να ειναι τελεια, εγω δεν τις εχω δοκιμασει γιατι παμε σε κατι που αρχιζει και απομακρινεται πολυ απο playstyle με dodges (για να εχει νοημα μια τετοια επιλογη). Πιθανον να τσεκαρω και εγω κατι αντιστοιχο σε μελλοντικο char.

Comment

• Εγω το sacred oath ειχα στο μυαλο μου μαζι με το sunlight blade και για melee στην επιθεση ενα greatsword οπως το Thorned (απο τον Looking Glass Knight) ως προταση. Το sacred oath νομιζω πιανει πολλα slots (δεν ειναι προβλημα για εσας που εχετε ψηλα το atn) αλλα ανεβαζει both offence και defence.
                      Θέλει 4! slots για 50 επιπλέον physical attack και 75 physical defense (τουλάχιστον έχει αρκετά casts). Το καλό είναι ότι πιάνει και τους συμπαίκτες σου αλλά και πάλι είναι μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Ίσως έχει κάποιο νόημα για fast-hitting weapons αλλά όχι για strength based. To Sunlight Blade είναι απλά καλύτερο και θέλει μόνο ένα slot (λιγότερα casts βέβαια αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια).
                      Originally posted by 丹野

Comment

• Τον παρατησα το μαγο, ο knight τωρα εχει 25 vigor 32 vit 20 endurance 45 str 14 adp 13 dex και φοραω claymore και mad warrior set (επος το predator reference btw.. ). Ειμαι soul level 107 και σκεφτομαι τα υπολοιπα να τα βαλω faith/int/dex για να κραταω το black knight greatsword η να ανεβασω απλα λιγο vit ακομα για το zweihander και τα υπολοιπα faith/attn εστω για ενα cast του sunlight blade τι λετε??

Αυτη τη στιγμη παιζω μονο melee δεν εχω ουτε ενα spell, το vit μου εφαγε πολλα souls και μαζι με το ring για weight ισα ισα εχω αξιολογο armor+greatshield+claymore για αλλο sword θα χρειαστει να βαλω και εκει παλι. Παντως εχω 5-0 σε pvp με αυτο το setup, δεν πεφτει το stamina καθολου στα attacks λογο stability της shield και το claymore εχει φοβερο moveset, αν κανω και τη shield infuse για magic η dark resist ουτε οι casters δεν θα περνανε damage.

Comment

• Straier λογω του tank το ανεφερα, ενα spell για επιθεση+αλλο ενα για αμυνα και επιθεση. Αυτα τα setups δεν τα εχω δοκιμασει ο ιδιος ακομα, αλλα επειδη εχω παιξει αρκετο pvp, παρατηρω το ποσο καλα ή οχι ειναι builds αλλων παιχτων κρινοντας απο τις συνεπειες που υπαρχουν πανω μου

ιμαι soul level 107 και σκεφτομαι τα υπολοιπα να τα βαλω faith/int/dex για να κραταω το black knight greatsword η να ανεβασω απλα λιγο vit ακομα για το zweihander και τα υπολοιπα faith/attn εστω για ενα cast του sunlight blade τι λετε??
                          Προσωπικα δεν μου αρεσει το moveset που εχει 2-handed το BKG (αυτη την παυση που κανει μετα απο καθε χτυπημα) σε αντιθεση με του Claymore που μου φαινεται God-Like (οπως σημειωνεις και εσυ). Οποτε μιας και παιζεις με βαση τη δυναμη, μαλλον θα προτεινα Zweihander και για να πας σε κατι διαφορετικο (πιο αργες επιθεσεις-Ultra Greatsword) και επειδη ειναι πιο specific σε αυτο που πας να κανεις. Μπορεις να τα δοκιμασεις οπως και να εχει και τα 2 (τουλαχιστον ως προς τα movesets) πριν την οποια αναβαθμιση για να δεις το τι σου ταιριαζει και προς τα που τεινεις.

Παντως εχω 5-0 σε pvp με αυτο το setup, δεν πεφτει το stamina καθολου στα attacks λογο stability της shield
                          Παιζεις με την ασπιδα συνεχεια σηκωμενη πανω ή αναλογα με τις κινησεις του αντιπαλου? Τετοια setups θελουν και αυτα mastering στον τροπο χρησης της ασπιδας λογω του guard break που μπορει να σου κανει ο αλλος. Στην αρχη, οι great stability shields φαινονται πλεονεκτικες σε σχεση με τα dodges λογω του κοστους που εχει η καθε επιλογη στο stamina, αλλα στην πραγματικοτητα ενας παικτης που εχει μονιμα την ασπιδα σηκωμενη ειναι παρα πολυ ευαλωτος στο pvp. Θελω να πω οτι και εδω θελει εξασκηση (προσωπικα δεν εχω χασει ποτε αγωνα με παικτη που βασιζεται πολυ στην ασπιδα ακριβως επειδη δεν ξερει να την χρησιμοποιει). Μπορει να εκαναν τα back stabs και parry πιο δυσκολα στην εκτελεση, αλλα αντιθετα το guard break θεωρω οτι ειναι πλεον πιο προσβασιμο μηχανικα (πραγμα σωστο προκειμενου να υπαρχει ενα balance στα trade offs).

Comment

• Ναι καταλαβα τι λες, στο pvp με rolls προσπαθω να αποφυγω το hit και να κανω το R2 combo του claymore την shield την χρειαζομαι για να σταματησω καποιο R1 combo εκει λοιπον δεν χανω καθολου stamina και μπορω να κανω counter attack. Οταν επαιζα με royal kite shield αν εκανε combo ο αλλος εχανα ολο το stamina σχεδον οποτε βλεπω τεραστια διαφορα σε αυτο τουλαχιστον.

Κοιτα δεν ειμαι και master στο pvp και προφανως δεν επεσα και σε καλους αντιπαλλους να ξερουν να κανουν guard break σωστα. Αυτο και το jump attack/parry μου φαινονται λιγο inconsistent η δεν εχω μαθει καλα τα timings.

Zweihander ελεγα και εγω γιατι το BKG θελει και πολυ stat investment και πρεπει να ειναι και πιο βαρυ, ισως σε κανενα NG+3 να το φτασω..

Το αλλο που δεν ξερω ακομα ειναι αν πρεπει να κανω καποιο element infusion η ετσι οπως ειμαι ειναι καλυτερα να το αφησω οπως ειναι. Lighting πχ κανει scale με faith και fire με int οποτε επειδη δεν εχω μαλλον θα χασω dmg..

Comment

• Το αλλο που δεν ξερω ακομα ειναι αν πρεπει να κανω καποιο element infusion η ετσι οπως ειμαι ειναι καλυτερα να το αφησω οπως ειναι. Lighting πχ κανει scale με faith και fire με int οποτε επειδη δεν εχω μαλλον θα χασω dmg..
                              Ναι δεν θα εχεις καποιο καλο scaling απο τα elements. Αν δεν αναπτυξεις τιποτα απο faith και int, το καλυτερο ειναι το physical path (μπορεις βεβαια να πας σε infusions αλλου τυπου, poison, bleeding κλπ).

Να πω οτι ειμαι στο Bruma Tower και νικησα τον Fume Knight, imo δεν ισχυει αυτο που ειπαμε πριν περι magic damage, το magic path σε αυτο το dlc πηγαινει πολυ καλυτερα απο τα physical οπλα κλπ.

Παρτε και ενα honest trailer (χιουμοριστικο κραξιμο ) για τη σειρα.

Comment

• Ελιωσα αρκετα αυτες τις μερες, ειμαι στο 3ο playthrough με knight, βασικα αυριο θα το ξεκινησω και το build μου ειναι αυτο atm. (predator look ftw. )

Εχω 18 great lighting spears, sunlight blade, great magic barrier, sacred oath και περιμενω το sunlight spear απο το covenant για να κλεισω απο miracles. Εχω mastodon greatsword/claymore/zweihander/defender greatsword/bow of want/dragon chime ολα max level και αλλαζω setup αναλογα. Τα υπολοιπα λεω να τα βαλω adaptability μεχρι το 20 stamina μεχρι το 30 και vigor μεχρι 50 και θα ειμαι κομπλε νομιζω. Θα αρχισω και τα dlc οπου να ναι..

ps: εδωσα πονο στον invader..

Comment

Working...
                                X