To set παυ παιρνεις απο αυτον που πουλαει hex λες? Το πηρα αυτο αν και χαλασα 2 soul vessels για respec. Pyromancy εχω 2-3 spells και 1 συγκεκριμενα με 2 uses κανει τρελο dps αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα. Σκεφτομαι αν θα πρεπει να φαρμαρω και να χαλασω souls για να κανω strenghen το glove απο την merchant τωρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls 2
Collapse
X
-
Το attunement αυξάνει τα spell uses εκτός από τα spell slots. Έχω 4 για κάθε soul spear μου με 50atn.
Γενικά, προς το παρόν τουλάχιστον, κι αν δεν σκοπεύεις να ανέβεις τρελά level, οποιοδήποτε stat πάνω από 50 είναι μάλλον υπερβολή. Το blue flame τρώει επίσης ελάχιστο stamina, είναι αρκετά γρήγορο και κάνει αρκετά καλή ζημιά αλλά δυστυχώς έχει ελεεινό βεληνεκές. Είναι εύκολο να το κάνεις powerstance πάντως.
Τα soul vessel μην τα σπαταλάς έτσι αλόγιστα, έχεις περιορισμένο αριθμό ανά playthrough (αν δε χρησιμοποιήσεις ascetics).Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ihne δωσε σε pyromancy, κοστιζει λιγο γενικα το να αναβαθμιζεις το γαντι και αποδιδει πολυ καλα. Υπαρχει ενα pyromancy, που δεν το εχω ακομα γιατι ως βλακας στο Aldia's Keep διαβασα τα μηνυματα κατω που ελεγαν μην τραβηξεις τον διακοπτη και εγω τον τραβηξα χωρις σκεψη, το οποιο anyway επειδη μου το εχουν κανει σε PVP θεωρω οτι σπερνει απειρο πονο...
To Blue Flame και εγω σε power stance θα ελεγα οτι λεει με καποιο οπλο που εχει μεγαλο range, το γεγονος παντως οτι λειτουργει ως catalyst για μενα ειναι πολυ θετικο, ειδικα αν κανεις crystal weapon buff πανω του και μετα αρχισεις attacks οπως soul sword... σε pvp ο αλλος δεν ξερει απο που του ηρθε.
Straier 50 atm? Πρεπει να εισαι μαγος μαγος και οχι ντεμι οπως εγω, δεν εχω φτιαξει ποτε τετοιο build, πρεπει να λεει γενικα!
Στα δικα μου νικησα τη Freja, εριξα ακυρο στο crystal soul spear και πηρα επιτελους το Moonlight Sword. Δεν εχω ακομα το Dull ember για να του κανω magic infusion οποτε επομενη σταση ειναι το Iron Keep. Απο κει και επειτα μαλλον βγαζω και επισημα την ασπιδα απο το παιχνιδι και θα βαλω στο αριστερο χερι το sun sword ετσι ωστε να παιζω με moonlight και να αλλαζω σε power stance οποτε βολευει (τα δοκιμασα και ειναι compatible). To int το εχω στο 45 μεχρι στιγμης.
Comment
-
Εδωσα χρημα στο glove αλλα μετα εμαθα οτι εχει φαει γερο nerf το Pyromancy δυστυχως.Τωρα εφαγα τον smelter demon στο iron keep και ανοιξα τον merchant με το weapon infuse, εδω τωρα σκεφτομαι να κανω enchant το fire longsword +6 που εχω για να ειναι effective στο iron keep η δεν αξιζει?? Το fire οπως καταλαβα κανει scale με το intelligence το weapon εχει B οποτε ειναι σχετικα καλο, αν το αλλαξω βεβαια πχ σε magic κανει scale σε D οποτε δεν θα κανει τοσο dmg εκτος iron keep σωστα??
Ειμαι 42 int 30 attunement και λιγο σε str και adaptability εχω βαλει για να μπορω να χρησιμοποιω το σπαθι και την royal kite shield την οποια σκεφτομαι και να κανω upgrade/infuse. Τα υπολοιπα λεω να πανε μεχρι να φτασω 50 int για το soft cap καλα δεν το σκεφτομαι??
Δυστυχως δεν εχω και αλλο soul vessel ελπιζω να βρω κανενα πιο μετα..
BTW το Iron keep δινει πονο σε ranged only αλλα θα κατσω να το φαρμαρω ολο γιατι δινουν πολλα souls.
Comment
-
Κοιτα το fire longsword που εχεις ειναι το απλο longsword (που ειναι καλο straight sword γενικα) και εχει fire infusion. Αν του κανεις αλλο infusion θα χασει τελειως το fire element που εχει αυτη τη στιγμη και θα αποκτησει κατι αλλο.
Για να το πω πιο απλα, υπαρχουν οπλα που εχουν by default καποιο ειδος damage, το blue flame για παραδειγμα εχει ηδη magical damage. Αν κανεις στο blue flame magic infusion θα του κανεις ακομα ισχυροτερο το magic στοιχειο, αν του κανεις fire infusion θα αποκτησει ΚΑΙ fire damage και θα εχει 3 ειδη επιθεσης (αν και τα default του γινονται πιο αδυναμα). Το longsword που εχεις ειναι infused with fire και δεν εχει by default fire damage (το καταλαβαινεις αν υπαρχει σηματακι απο κατω) οποτε αν του κανεις πχ magic infusion θα γινει magic long sword και θα χασει τελειως το fire affinity. Κατα συνεπεια για μενα θα ελεγα να δωσεις το magic infusion σε καποιο αλλο οπλο που θα πλεονεκτησει περισσοτερο και να μην πειραξεις το longsword σου.
Για το glove, δεν ξερω πως ηταν τα πραγματα πριν τα nerfs αλλα και τωρα θεωρω οτι αξιζει παρα πολυ. Αν εφαγε nerf και μαλιστα hard υποθετω οτι πριν θα ηταν σχετικα OP
Δυστυχως δεν εχω και αλλο soul vessel ελπιζω να βρω κανενα πιο μετα.., υποθετω οτι θα βρεις στην πορεια και αλλα απλα πρεπει να ειναι συγκεκριμενος ο αριθμος σε καθε playthrough.
Ειμαι 42 int 30 attunement και λιγο σε str και adaptability εχω βαλει για να μπορω να χρησιμοποιω το σπαθι και την royal kite shield την οποια σκεφτομαι και να κανω upgrade/infuse. Τα υπολοιπα λεω να πανε μεχρι να φτασω 50 int για το soft cap καλα δεν το σκεφτομαι??
Comment
-
Ναι αυτο ηθελα, επειδη ειναι fire resistant στο iron keep εχω χασει εντελως το melee, δεν ξερω δεν ειμαι ανετος να παιξω το game ranged only για αυτο.Βεβαια οκ μετα το iron keep θα ειναι καλυτερο με fire και παλι οποτε ας μη χαλασω resources και ας κανω infuse κανενα καλυτερο.
Ελεγα 50 int για αρχη, εχω και το ring για παραπανω attunement slot και νομιζω ειμαι οκ με 6 αυτη τη στιγμη το investment ειναι μεγαλο για 50 attunement οποτε καλυτερα να πανε αλλου αφου χτυπησω 50 int, πχ σε HP να μην ειμαι εντελως glass cannon.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΜήπως να παρατήσω το replay του DS και να ξεκινήσω το DSII; Έτσι κι αλλιώς έκανα ένα διάλειμμα για να βάλω λίγο Bioshock Infinite και κανένα άλλο χαλαρό παιχνίδι και μου έχει φύγει αυτή η καθημερινή ανάγκη για DS.
Comment
-
Straier 50 atm? Πρεπει να εισαι μαγος μαγος και οχι ντεμι οπως εγω, δεν εχω φτιαξει ποτε τετοιο build, πρεπει να λεει γενικα!
50 atn (όχι atm) πήγα κυρίως για να αυξήσω τα casts στα ισχυρότερα spells. Θα πρότεινα στον IHNE να δώσει βάση σε άλλα stats πρώτα πάντως.
Το pyromancy δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το ανεβάσεις. Το απλό, όχι το dark.
Μήπως να παρατήσω το replay του DS και να ξεκινήσω το DSII; Έτσι κι αλλιώς έκανα ένα διάλειμμα για να βάλω λίγο Bioshock Infinite και κανένα άλλο χαλαρό παιχνίδι και μου έχει φύγει αυτή η καθημερινή ανάγκη για DS.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View Postίσως είναι καλύτερο να μπεις στο χορό τώρα που παίζουμε όλοι.
Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Straier, εσείς που περάσατε και από την Okiwawa.
Περάστε έξω παρακαλώ.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΕγώ πάντα καθαρό μάγο ήθελα και μάλιστα glass cannon. Δυστυχώς η From έχει καταστρέψει τη μαγεία σε αυτό το παιχνίδι λόγω των κλαψιάρηδων μελέδων. Έτσι όπως έχει καταντήσει πλέον, η μαγεία είναι χρήσιμη για γρήγορο ξεπάστρεμα κάποιων αδύναμων εχθρών και για crowd control (που βέβαια γίνεται ευκολότερα με τόξο). Στο δυσκολότερο content του παιχνιδιού η μαγεία είναι σημαντικά υποδεέστερη των υπόλοιπων επιλογών, ιδίως δε στα DLC όπου ΟΛΟΙ οι εχθροί φαίνεται να είναι resistant στη μαγεία (όχι στα elements, στη μαγεία γενικά). Έτσι όπως είναι τώρα η μαγεία είναι η επιλογή με το μεγαλύτερο ρίσκο και τη μικρότερη ζημιά (συν τα περιορισμένα casts, ακόμα και με 50 atn αν βάλεις δυνατά spells μόνο ξεμένεις για την πλάκα).
50 atn (όχι atm) πήγα κυρίως για να αυξήσω τα casts στα ισχυρότερα spells. Θα πρότεινα στον IHNE να δώσει βάση σε άλλα stats πρώτα πάντως.
Το pyromancy δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το ανεβάσεις. Το απλό, όχι το dark.
Θα σου έλεγα να ξεζουμίσεις το πρώτο που είναι και καλύτερο παιχνίδι αλλά από την άλλη ίσως είναι καλύτερο να μπεις στο χορό τώρα που παίζουμε όλοι.
Εγω τελειωσα με iron keep το εξαντλησα ολο για farmning souls για να φτασω τα stats που ειπα. Λιγο αργα μου το ειπες..
Θα φτιαξω και ενα δευτερο char τωρα και θα τον κανω melee, θα μπορουσα να κανω respec αλλα δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακά ο χαρακτηρας τον εκανα χοντρο και δεν φαινονται ωραιες οι πανοπλιες πανω του..Τι χαζομαρα να μπορεις να αλλαξεις genre και stats και οχι body type και τετοια..
Comment
-
Δεν ξερω πως ηταν πριν η μαγεια αλλα εμενα και τωρα μου φαινεται αρκετα ισχυρηΔηλαδη πριν τι γινοταν?
Κοιταξα λιγο βεβαια και ειδα οτι ορισμενα πολυ ισχυρα spells ειχαν παραπανω χρησεις και παραπανω δυναμη, το MLG δεχοταν buffs και το defender's grear sword (ή το watcher's δεν θυμαμαι
αυτο που ειναι για faith builds) εκανε απυθμενο damage (τωρα βεβαια μου φαινεται ψιλοαχρηστο αλλα οκ
). Anyway ποτε δεν επαιξα ως glass canon ή μονο με spells, χρησιμοποιω magic builds που παιζουν και με melee και σε αυτο το παιχνιδι εχεις περισσοτερες επιλογες σε κατι τετοιο. Οπως και να εχει, μαγος με dual blue flames μου φαινεται και με τα σημερινα δεδομενα θανατηφορος χαρακτηρας (νιωθω δηλαδη οτι υπερτερω σε σχεση με quality builds)... Το θεμα με το DSII ειναι οτι τα elemental weapons κανουν scalling απο int και faith (κατι που δεν υπηρχε στα προηγουμενα) οποτε υπαρχει σαφης στροφη σε αυτο το game υπερ των μαγων-clerics τουλαχιστον σε επιπεδο επιλογων του close combat. Υποθετω οτι παιζει και αυτο ενα ρολο για τα nerfαρισματα.
Για τα DLC ναι για καποιο λογο (οπως και στο Artorias) οι εχθροι ειναι magic resistant και το physical path ειναι το καλυτερο. Δεν ξερω πρεπει να ειναι καποια παραδοση αυτο
Παντως εχετε στο νου σας οτι αυτη δεν ειναι η τελικη μορφη ως προς το balance μιας και το patch 1.10 θα ξανααλλαξει πολλα πραγματα, τωρα προς το καλυτερο-χειροτερο θα δειξει
Εγω τελειωσα με iron keep το εξαντλησα ολο για farmning souls για να φτασω τα stats που ειπα. Λιγο αργα μου το ειπες..Αυτο που λεει ο Straier (αν κρινω και απο το δικο μου build) ειναι οτι δεν ευνοειται τοσο το μοντελο του glass canon, οχι οτι τα συγκεκριμενα stats ειναι αχρηστα (αν κανω λαθος ας με διορθωσει, αλλα μιλαω και με βαση τον δικο μου χαρακτηρα -μαγος αλλα οχι glass canon- που μονο αδυναμος δεν με κανει να νιωθω).
Στα δικα μου, εχω φτασει στο Shrine of Amana και πηρα ολα τα hexes. Δεν χρησιμοποιω ακομα το MLG διοτι το εχω φτασει στο +4 και μου τελειωσαν τα αντικειμεναΤελος παντως θελω να το τσεκαρω με blue flame σε power stance. Tις ασπιδες τις πεταξα τελειως
Μήπως να παρατήσω το replay του DS και να ξεκινήσω το DSII; Έτσι κι αλλιώς έκανα ένα διάλειμμα για να βάλω λίγο Bioshock Infinite και κανένα άλλο χαλαρό παιχνίδι και μου έχει φύγει αυτή η καθημερινή ανάγκη για DSΤο κακο βεβαια ειναι οτι εδω εχει αρχισει και ανοιγει κουβεντα (τωρα που το επιασε και ο Ihne) κατι που κανει την ολη εμπειρια ακομα καλυτερη (και εγω γουσταρω περισσοτερο δηλαδη
). Ισως το καλυτερο ειναι να το παισεις οταν κυκλοφρησει η τελικη εκδοση οπως εγραψε και ο Altair (για να χωνεψεις λιγο καλυτερα και την εμπειρια του πρωτου παιχνιδιου). Προσωπικα δεν μπορω να καταταξω τα παιχνιδια (αν και για μενα η εμπειρια του πρωτου παιχνιδιου ειναι ανεπαναληπτη) απλα θα σου ελεγα οτι πρεπει να περιμενεις εναν πολυ χειροτερο σχεδιαστικα κοσμο (στο επιπεδο του Artorias) και ενα πολυ καλυτερο συστημα μαχης και online κομματι. Τελος οτι μα οτι και να γινει πρεπει να δεις τα DLC, ειναι το καλυτερο κομματι ολης της σειρας.
Comment
-
Κοιτα ουτε εγω ξερω πως ηταν πριν αλλα ας πουμε το pyromancy και συγκεκριμενα το flame swathe σε κατι video που ειδα πριν 7 μηνες εκανε τρελο dps, σε εμενα με x3 ανεβασμενο glove κανει σχεδον το ιδιο με το soul spear και τρωει και λιγοτερο stamina το soul..
Εγω παιζω με τα κυαλια απο αποσταση και μετα αν ερθει κοντα βγαζω shield και αρχιζω τα dodge, το attunement το ανεβαζω και για το casting speed γιατι ειναι σχετικα αργο και εχεις ενα θεμα αν σε πλησιασουν πχ οι γρηγοροι knights στο iron keep.
Comment
-
Το soul spear υποτιθεται οτι ειναι τρελο spell ομως που δεν μπορει να χρησιμοποιησει μη μαγος σε αντιθεση με το flame swathe που μπορει να το χρησιμοποιησει οποιος να ναι
To pyromancy ειναι πολυ ειδικη περιπτωση διοτι προσφερει spells σε ολους, απλα οι μαγοι-clerics ειναι ακομα δυνατοτεροι οταν το χρησιμοποιουν (λογω scaling). Θελω να πω , υπαρχει μια λογικη πισω απο ολα αυτα. Απο κει και περα το γαντι στο +10 και με τα δικα σου stats (υπαρχει ενα soft cap στο 60 int+faith) θα δεις οτι προσφερει πολυ μεγαλη ζημεια αναλογα παντα και με το ποσο resistance εχουν σε fire οι εχθροι. Ξαναλεω οτι το θεμα ειναι πως τα spells δεν ειναι η μονη σου διεξοδος σε περιπτωση που επενδυεις σε faith + int και αυτο διοτι τα infused weapons εχουν scaling που πατανε στις δυνατοτητες των μαγων-clerics. Σκεψου οτι στα προηγουμενα 2 παιχνιδια τα elemental weapons δεν ειχαν καν scaling κατι το οποιο συνεπαγεται πως επρεπε να στηριζεσαι περισσοτερο στα spells με τετοια builds καθως οι επιλογες σου σε οπλα που σε ευνοουν ηταν πολυ περιορισμενες. Εδω απο την αλλη σου δινουν τη δυνατοτητα να φτιαξεις melee αντικειμενα που σου δινουν πλεονεκτημα σε closed-combat καθως τα ιδια αντικειμενα δεν ειναι τοσο δυνατα για καποιο που εχει μονο dex-str.
Comment
Comment