Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Evans View Post
    Τραγικό το ότι χρεώνεται το Online κομμάτι σε αυτό το παιχνίδι, είναι integral part του gameplay και δεν ακολουθεί τις καθιερωμένες δομές των συμβατικών multiplayer παιχνιδιών, οπότε θα έπρεπε να το διαχειριστούν διαφορετικά.

    Console peasantry over and over again .
    Βρε άντε κατούρα τα ποδάρια σ'. Στο PS 3 τσαμπέ Online έχεις. Από την άλλη με το hardware του PC σας το θεωρώ προσβολή να παίζω τα ίδια games με τις κονσόλες που τείνουν να βγάλουν δεκαετία. Βγάλε μου αποκλειστικό Dark Souls 3 π.χ. στο PC που να λέει only for PC cause consoles are too low...και το αγοράζω αλλιώς πριτς.

    Κάποτε είχα Unreal και System Shock στο PC έναντι Exhumed και Alien Trilogy στα PSX/Saturn. Τώρα έχω Dark Souls και Dark Souls. Χέστηκα για τα 1440p και 60 FPS.
    Ο σωστός gamer παίζει όλα games και με κατώτερα specs και σε retro κονσόλες/PC. Όχι μόνο up to date technical achievements. Και αυτό πάει στον Corporal και IHNE που την περισσότερη ώρα στο chat την περνάνε με PC hardware specs. Games παίζω, δεν ετοιμάζω σεμινάριο για την αστρολογία όπου τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια.

    Αχ το ένα είναι παλιό, αχ το άλλο βγήκε χρόνια πριν, α το τρίτο έχει stutter, α το άλλο χάνει frames, α το άλλο το βαρέθηκα, α αυτό, α εκείνο.
    Ακούς εκεί με PC specs του ταβανιού να παίζω Witcher 2. Witcher 5 έπρεπε να παίζω αλλά μάλλον είστε πολύ truepeasants για να έχετε απαιτήσεις και προσπαθείστε να μας την λέτε σε μας τους κονσολιέρηδες.

    Όποιος συμφωνεί καλώς, όποιος διαφωνεί καυλός.:troll:

    Comment


    • τι updated graphics, δηλαδή οπως ήταν προ υποβάθμισης των γραφικών για να τρέχει στις κονσολες και να μην υπάρχει χαώδης διαφορά σε σχέση με τα pc; και θα κυκλοφορήσουνε την έκδοση με τα ανανεωμένα γραφικά και στα pc ενώ το παιχνίδι μπορούσε εξαρχής να ήταν έτσι (στα pc);

      αυτο λέγεται, μη πω πως

      τέλος παντων, λέω να το ξεκινησω και γώ και αναλογως βλέποντας και κανοντας, αν μ αρεσει και δεν χάνω συνέχεια ώστε να μου σπάσουν τα νεύρα το συνεχιζω.

      Ολοι σε κονσολα το παιζετε;
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

      Comment


      • Originally posted by BigBOSS View Post
        τι updated graphics, δηλαδή οπως ήταν προ υποβάθμισης των γραφικών για να τρέχει στις κονσολες και να μην υπάρχει χαώδης διαφορά σε σχέση με τα pc; και θα κυκλοφορήσουνε την έκδοση με τα ανανεωμένα γραφικά και στα pc ενώ το παιχνίδι μπορούσε εξαρχής να ήταν έτσι (στα pc);

        αυτο λέγεται, μη πω πως
        Ότι το PC δεν το εκμεταλλευονται σωστά ώστε να μην πληγωθούν οι κονσολάδες δεν αναιρεί το γεγονός ότι παίρνετε λιγότερα από όσα αξίζει το εκάστοτε hardware σας, όπως και όταν πληρώνετε για νέα κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή δεν απολαμβάνετε τα όσα μπορεί να αποδώσει η κάρτα σας, διότι εντός εξαμήνου βγαίνει νεώτερη έκδοσή της, και η εταιρεία θέλει να βγάλει λεφτά και από αυτή και γί'αυτό παραφουσκώνουν τα requirements για να παικτεί ένα game σωστά (σύμφωνα με αυτούς).

        Δεν με ενδιαφέρει αν είναι αθέμιτο, ανεπίτρεπτο ή ύπουλο. Ξέρω ότι με αυτά που πληρώνω δεν θα πάρω το ανάλογο αποτέλεσμα ενώ με ένα PS3/Xbox 360 παίρνω σχεδόν τα μέγιστα ακόμα και με παραχωρήσεις στα γραφικά σε games των τελευταίων χρόνων.
        Έτσι λειτουργώ εγώ. Ότι αγοράζω, κινητό, τηλεόραση, κονσόλα, ακουστικά, ηχεία,PC, αυτοκίνητο θέλω να το ξεζουμίζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει και όχι να το αντικαθιστώ ή ν'αναβαθμίζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

        Εσείς οι PC users (κάποιοι σκληροπυρηνικοί) ενώ ξέρετε ότι οι εταιρείες δεν σας σέβονται στο έπακρο και δε βγάζουν παιχνίδια αντάξια της PCάρας γιατί ανέχεστε να τα παίζετε;
        Εγώ ξέρω ότι κάτι που δεν με ικανοποιεί, δεν το αγοράζω. Δεν θα πάρω άμεσα Xbox One/PS 4 διότι σε υπηρεσίες και features είναι σε κατώτερη μοίρα από τα PS3/Xbox 360 και μέχρι να γιάνουν πιθανότατα να μην πάρω και ποτές. Εσείς όμως δώσετε μικρά ή μεγάλα ποσά για να παίξετε καλύτερα ένα game είτε είναι mulltiplayer oriented είτε solo experiences.

        Comment


        • τι updated graphics, δηλαδή οπως ήταν προ υποβάθμισης των γραφικών για να τρέχει στις κονσολες και να μην υπάρχει χαώδης διαφορά σε σχέση με τα pc; και θα κυκλοφορήσουνε την έκδοση με τα ανανεωμένα γραφικά και στα pc ενώ το παιχνίδι μπορούσε εξαρχής να ήταν έτσι (στα pc);

          αυτο λέγεται, μη πω πως
          Εννοειται οτι το παιχνιδι μπορουσε να κυκλοφορησει με το original look στο PC και οτι η τελικη του εκδοση ηταν κοψε ραψε ωστε να υπαρχει αντιστοιχια με το τι βγαινει στην old gen . Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια υπηρχε δυνατοτητα να το βγαλουν ετσι εκεινη την χρονικη περιοδο (αν ηταν ολοκληρωμενο πανω σε αυτο το οπτικο build) αλλα προφανως οι κονσολες τραβηξαν πισω το PC δεδομενου οτι αυτες ηταν το base platform.

          Μακαρι τωρα να δωσουν την νεα version στην new gen και το update στο PC με το original look (δωρεαν ολα τα νεα στοιχεια εννοειται στην περιπτωση του PC) αν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος βλεποντας το trailer. Ειχαμε μια συζητηση με τον Ihne και θελω να δω αν στα PS4-X1 θα τρεχει σε 60 fps... κατι που δεν ειχα σκεφτει ειναι οτι μπορει ουτε εδω να μην γινει (ακομα και αν δεν ειναι τεχνικο το θεμα) δεδομενου οτι ενα μηνα πριν κυκλοφορει το Bloodborne στα 30 και η συγκριση θα ειναι λιγο περιεργη.

          Αυτο με το online ειναι τραγικο και δυστυχως Deus η μονη console εκδοση που ειναι online free ειναι αυτη του Ps3. Τελος παντων ας δουμε πως θα ειναι το τελικο προιον και σε περιπτωση που ειναι κατι πολυ ανωτερο, ισως το παρω σε price drop και κανω ενα lets play για το καναλι (θα ηθελα πολυ κατι τετοιο να πω την αληθεια).

          Το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι φαινεται σιγα σιγα σε μεγαλο βαθμο οτι η old gen επρεπε να ειχε σταματησει πολυ νωριτερα, στο τελος θα εχουμε επανακυκλοφορια ολων των τιτλων της τελευταιας 2-3ετιας.


          τέλος παντων, λέω να το ξεκινησω και γώ και αναλογως βλέποντας και κανοντας, αν μ αρεσει και δεν χάνω συνέχεια ώστε να μου σπάσουν τα νεύρα το συνεχιζω.
          Παιζε λιγο πιο στρατηγικα και μην κανεις ντου οπως στα βιντεο σου για το 1

          Εdit: Για τους PCαδες εχουν βγει καποια mods απ'οτι ξερω (ENB options) που κανουν το παιχνιδι οπτικα καλυτερο απο το original build. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι ολοκληρωμενα κλπ αλλα απο καποια video στο youtube το αποτελεσμα ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακο.

          Comment


          • Straier, σχετικα με αυτο που σου ελεγα,



            νομιζω δεν μπορουμε να παιξουμε ακομα διοτι οι παικτες σε NG+ δεν βλεπουν τους παικτες που ειναι ακομα στο πρωτο τους playthrough, πρεπει να μου το εβγαλε και σαν μηνυμα οταν περασα σε NG+ .

            Comment


            • Α ΟΚ, εγώ είχα διαβάσει το αντίθετο αλλά το wikidot νομίζω είναι η πλέον αξιόπιστη πηγή. Σύντομα θα μπω και γω NG+ (μάλλον θα πρέπει να παίζω offline για να γλιτώνω από invasions με το sl που έχω ) αφού έχω ήδη οδηγήσει σε εξαφάνιση πολλούς πληθυσμούς.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • Εφαγα το boss στο heide tower και νομιζω εχω αρχισει να κολλαω λιγο.. Βασικα το online του με τα invades και summon shades ειναι υλοποιημενο φανταστικα, επισης εχει παρα πολυ ωραιο setting μεχρι στιγμης. Για τη δυσκολια που λενε προς το παρον ενα boss με δυσκολεψε μονο και αναγκαστικα εκανα summon shade o pursuer, αυτος με εκανε 2-shot και δεν επιαναν τα dodge/block σχεδον καθολου αλλα ειμαι και νουμπας στο game.. Εχω καποια θεματακια με το gameplay αλλα νομιζω ειναι και θεμα συνηθειας περισσοτερο.

                Comment


                • Αντε για να δουμε Για τα bosses που αναφερεις, σε αυτο το game γενικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολα, υπαρχουν καποιες πολυ ωραιες εξαιρεσεις αλλα γενικα το επιπεδο δεν συγκρινεται με τα προηγουμενα παιχνιδια. Στα DLC απο την αλλη εχει μερικες παρα πολυ ωραιες μαχες. Ο Persuer ειναι μια απο τις ωραιες περιπτωσεις, μπορεις να τον βγαλεις και νωριτερα απο το boss fight (δυστυχως δεν τα καταφερα στο NG+ απο βλακεια ).

                  Παραθετω ενα βιντεο σχετικα με το Scholar of the First Sin (λετε ο Scholar να ειναι ο Aldia?)

                  Τωρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει στο τελος, αλλα αναφερει οτι οι DX9 users δεν θα εχουν τις οπτικες αναβαθμισεις του DX11 (θα ειναι ξεχωριστα παιχνιδια).

                  Comment


                  • Δες εδώ:


                    Φαίνεται πως ισχύει και μάλιστα θα έχουν και ξεχωριστούς servers. Οι high-spec εκδόσεις θα έχουν και κάποιες αλλαγές σε enemy placement/number κλπ.
                    Δες αυτό πχ:

                    Αν μπορείς να μεταφέρεις τα save σου σε PS4 θα το σκεφτόμουν, αλλιώς δε νομίζω οι αλλαγές να είναι τόσο μεγάλες που να αξίζει να ξαναασχοληθώ (έρχεται και Bloodborne αν πάρω PS4 ;)). Άλλωστε να πολεμάω 50 εχθρούς συγχρόνως δεν είναι και το αγαπημένο μου.

                    Παραθετω ενα βιντεο σχετικα με το Scholar of the First Sin (λετε ο Scholar να ειναι ο Aldia?)
                     
                    Εν τω μεταξύ ο καινούργιος NPC είναι αυτό το πατσαβουροτέρας με τις φωτιές που φαίνεται στο trailer (και έλεγα γιατί δε μου θύμιζε κάτι). Ο Aldia είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό (αν και υπάρχει ήδη η υπόνοια πως είναι ο Ancient Dragon) αλλά Scholar of the First Sin θα μπορούσε να ήταν και η Witch of Izalith. Κατά μία έννοια αυτή ήταν που έκανε την πρώτη αμαρτία να τολμήσει το απαγορευμένο. Θα ταίριαζε και με το τέλος του Ivory King.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                    Comment


                    • Εφαγα σχεδον 3 ωρες στα gargoyles χτες, καθε φορα που εφτανα στην πορτα ετρωγα invade και x2 πολλες φορες αντιθετα δεν εβρισκα ποτε summon sign. Ημουν ετοιμος για ragequit αλλα το περασα τελικα με υπομονη, χαλασα σχεδον ολα τα resources μου ομως πηρα το ring για attunement. Γενικα υπαρχει κανενα BIS staff/sword για sorcerer που πρεπει να προσεξω μην χασω? Τωρα εχω το firesword +5 και το Bone staff +5 επισης.

                      Εχω εθιστει για τα καλα περιμενω να γυρισω σπιτι να παιξω..

                      Comment


                      • Εχω εθιστει για τα καλα περιμενω να γυρισω σπιτι να παιξω..
                        Τα λέγαμε στο chatbox Με τον nooto, δεν τα λέγαμε;

                        Comment


                        • Originally posted by Evans View Post
                          Τα λέγαμε στο chatbox Με τον nooto, δεν τα λέγαμε;
                          Ναι, Επρεπε απλα να το πιασω σοβαρα για να εθιστω γιατι μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια γενικα..

                          Αυτο που λειπει παντως ειναι να μπορεις να κανεις summon καποιο φιλο σου να σε βοηθησει η να παιξετε μαζι σαν co-op φαση και ας ξοδευες τα summon stones.

                          2-3 ειμαι στο pvp, δεν ξερω να κανω καλα parry για αυτο..

                          Comment


                          • Τα λέγαμε στο chatbox Με τον nooto, δεν τα λέγαμε;
                            Χαχαχαχαχαχα

                            Εφαγα σχεδον 3 ωρες στα gargoyles χτες, καθε φορα που εφτανα στην πορτα ετρωγα invade και x2 πολλες φορες αντιθετα δεν εβρισκα ποτε summon sign. Ημουν ετοιμος για ragequit αλλα το περασα τελικα με υπομονη, χαλασα σχεδον ολα τα resources μου ομως πηρα το ring για attunement. Γενικα υπαρχει κανενα BIS staff/sword για sorcerer που πρεπει να προσεξω μην χασω? Τωρα εχω το firesword +5 και το Bone staff +5 επισης.
                            Σε αυτο το σημειο ετρωγες συνεχεια invades λογω ενος covenant που υπαρχει στο Belfry Luna. Με αλλα λογια η συγκεκριμενη περιοχη προστατευεται απο τους Bell Keepers (παικτες δηλαδη που εχουν κανει join στο covenant) και καθε φορα που καποιος παει προς τα Gargoyles αυτοι γινονται summon απο το game για να τον σταματησουν. Για οπλα νομιζω ειναι νωρις ακομα για κατι σε must have, το fire long sword οπως λεγαμε και στο chat ειναι καλο οπλο σε αυτη τη φαση οποτε εισαι ok γενικα. Για sorcerer παιζουν καποια πολυ καλα οπλα στη συνεχεια, κανε λιγο υπομονη (υπαρχουν επιλογες σχεδον σε ολες τις κατηγοριες αλλα και για creation στην πορεια).

                            Αυτο που λειπει παντως ειναι να μπορεις να κανεις summon καποιο φιλο σου να σε βοηθησει η να παιξετε μαζι σαν co-op φαση και ας ξοδευες τα summon stones.
                            Αυτο γινεται γενικα (το να παιξεις co op με φιλο σου) αμα δεις σε προηγουμενα posts εχουμε πει με τον Straier να μπουμε οταν περασει σε NG+. Επισης το white summon stone εχει απειρη χρηση, το εχεις παρει? Αν οχι το δινει ενας NPC στο forest of the fallen giants (εκει που πεφτει η καγκελοπορτα) αλλα πρεπει να εξαντλησεις τον διαλογο του (γενικα να τους εξαντλεις τους διαλογους διοτι ειτε παιρνεις αντικειμενα ειτε ξεκλειδωνεις events).

                            2-3 ειμαι στο pvp, δεν ξερω να κανω καλα parry για αυτο..
                            Parry ουτε εγω ξερω να κανω σε αυτο το game Anyway χαιρομαι πολυ που σου αρεσει, αντε αναμενουμε νεα σχολια στην πορεια

                            Comment


                            • Ναι το εχω παρει το stone, η χαζομαρα που εκανα ηταν οτι χαλασα τα large titanite shards σε αυτα τα οπλα και φαινεται να ειναι σχετικα σπανια στο game εκτος αν παιζει κανα farming exploit πιο μετα.. Aυτο που λες για το covenant εκανα join στον περιεργο τυπο στην πορτα αλλα και παλι συνεχεια invade γινομουν, χαλασα 6-7 human effigy εκει με την ελπιδα να βρω summon sign..

                              Α δηλαδη μπορω να φωναξω καποιον συγκεκριμενο φιλο μου πχ στο game?? Γιατι οπως καταλαβα το summon sign ειναι οποιος προλαβει αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ με αυτο..

                              Comment


                              • Χαχαχαχα

                                Α δηλαδη μπορω να φωναξω καποιον συγκεκριμενο φιλο μου πχ στο game?? Γιατι οπως καταλαβα το summon sign ειναι οποιος προλαβει αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ με αυτο..
                                Ναι ειναι λιγο οποιος προλαβει η φαση αλλα θελω να πω οτι μπορεις να συννενοηθεις με τον αλλον οτι πχ θα βαλω εκει το soap stone (σε ενα σημειο ξερω γω που δεν γινεται χαμος) και να τον καλεσεις. Το gamertag του αλλου το βλεπεις απο το summon sign οποτε ξερεις ποιον καλεις καθε φορα. Το μονο κακο ειναι οτι μπορει να προλαβει καποιος ασχετος και να καλεσει τον εναν απο εσας, γι'αυτο λεω να τοποθετεις το sign καπου πιο ησυχα (ξερω γω οχι στο bonfire που συνηθως γινεται της ταναπου )

                                large titanite shards σε αυτα τα οπλα και φαινεται να ειναι σχετικα σπανια στο game εκτος αν παιζει κανα farming exploit πιο μετα..
                                Τα large στην συνεχεια ειναι no big deal οποτε μη φοβασαι, καλα εκανες γενικα, τα titanite chunks (η επομενη αναβαθμιση) ειναι καπως σπανια οποτε απο το +6 και μετα πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος στις επιλογες σου.

                                Comment

                                Working...
                                X