Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Κοίτα το Demon's Souls ήταν η παρθενική επαφή με τη σειρά οπότε έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου. Επίσης τα boss του θεωρώ πως σα σύνολο είναι τα καλύτερα και με τη μεγαλύτερη ποικιλία.
    Από την άλλη το Dark Souls πάτησε στους μηχανισμούς του πρώτου παιχνιδιού χωρίς να το αντιγράψει ενώ πραγματικά το level design του, και δε μιλάω μόνο για τη σειρά αλλά για όλη τη βιομηχανία, είναι για σεμινάριο. Τεράστιος ενιαίος κόσμος με φοβερή θεματική ποικιλία και χωρίς loadings (αν δεν πεθάνεις ποτέ δε βλέπεις loading screen), νομίζω αυτό έχεις ήδη αρχίσει να το εκτιμάς.
    Το Dark Souls 2 είναι ξεκάθαρα υποδεέστερο των άλλων 2 παιχνιδιών. Κάποιους μηχανισμούς τους κάνει streamline (κυρίως το upgrade των όπλων και τη μαγεία) το οποίο θα έλεγα έχει και καλά και κακά, τα οποία δε θα αναλύσω τώρα αφού δε ζήτησες αυτό, αλλά σα δομή και ατμόσφαιρα από τη μία αντιγράφει το Dark Souls και από την άλλη φαίνεται πολύ πιο επίπεδο και βαρετό. Δεν παίζω τα Souls για την ιστορία (ούτως ή άλλως η ιστορία είναι κάτι με το οποίο ασχολείσαι πιο πολύ αφού το τερματίσεις για πρώτη φορά αν έχεις όρεξη) αλλά και σα lore πατάει στο πρώτο παιχνίδι με τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του να είναι οι αναφορές στο προηγούμενο παιχνίδι. Η τελική μάχη θα έλεγα πως είναι εντελώς anticlimactic και ο τελικός αρχηγός βαρετός και ξεκάρφωτος. Τα DLC είναι καλύτερα γιατί κινούνται σε μια νέα κατεύθυνση κατά μία έννοια. Επίσης νομίζω πως υπάρχει και θέμα balancing με κάθε patch να κάνει τα πράγματα χειρότερα παρά καλύτερα (γενικά μέχρι τώρα πάει κάπως έτσι, κλαίει κάποιος που τον σκοτώσανε με το τάδε όπλο, μαγικό κλπ και τρώει nerf σε σημείο να γίνει άχρηστο). Για άλλη μια φορά θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό η κοινότητα (ή τουλάχιστον το πιο ηχηρό κομμάτι της κοινότητας) παραπονιέται για τα λάθος πράγματα (α λα FFXIII). Κράζουνε για την αχρήστευση των πυρσών, αλλά είναι προφανές πως αν ήταν εντελώς σκοτεινό το παιχνίδι θα γινόταν εκνευριστικό. Τα Souls δεν είναι καλά παιχνίδια γιατί είναι δύσκολα, απλά μια σχετική δυσκολία είναι μέρος της εμπειρίας που θέλουν να δώσουν, ο φόβος μη γίνει το παιχνίδι "casual" ήταν χαζός (παρόλο που ίσως είναι ίσως γενικά πιο εύκολο από τα προηγούμενα παιχνίδια αν εξαιρέσουμε τα DLC). Από την άλλη η προσπάθεια του παιχνιδιού, ειδικά σε boss battles, να δυσκολέψει πετώντας σου πολλούς εχθρούς μαζί δεν είναι πετυχημένη και μεταξύ άλλων κάνει τις μάχες λιγότερο επικές κατά τη γνώμη μου. Στο Dark Souls (και στο Demon's) είχε τέτοιες μάχες αλλά ήταν πολύ περιορισμένες και ήταν και μέρος του μηχανισμού τους (και φυσικά ήταν και δύσκολες, βλέπε Maneater, Ornstein and Smough).
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

    Comment


    • #92
      Παντως imo το Dark Souls 2 μηχανικα σε οτι αφορα το gameplay ειναι κατα πολυ ανωτερο απο τα προηγουμενα 2 παιχνιδια. Εχουν εισαγει νεες ιδεες, εχουν κανει expand καποιους μηχανισμους, αλλους τους εχους αλλαξει, αλλους του εχουν πειραξει και overall το συνολο που εισπραττει ο παικτης θεωρω οτι ειναι καλυτερο ως προς την αισθηση καθως παιζει. Εχει επισης πολλα μικρα touches που το κανουν πολυ λειτουργικοτερο γιατι αποβαλλει τις παραξενιες που ειχαν τα προηγουμενα παιχνιδια (πχ το summon sign δεν φευγει αν μπεις σε boss area ή το παιχνιδι δεν σε πεταει εξω αν πεσει η συνδεση κλπ).

      Εκει που το θεωρω υποδεεστερο ειναι στο structure του κοσμου και αυτη τη στιγμη η αποψη μου ειναι οτι τα teleports, οι πολλες περιοχες και τα πολλα bosses δεν λειτουργουν τοσο καλα. Δεν θα επεκταθω ακομη γιατι ενταξει δεν εχω καταληξει κιολας. Παντως evans μια γευση του πως ειναι το 2 δομικα θα την παρεις στο Artorias DLC (3 περιοχες αποκομενες απο τις υπολοιπες, που εξελισσονται κατα μηκoς μιας ακτινας που εχει branches και teleports κατα μηκος αυτης της ακτινας εξ'αρχης).

      Δομικα εγω ο τροπος που βλεπω τα παιχνιδια αυτη τη στιγμη ειναι:

      Demon's Souls: Hub και 5 θεματικες ακτινες που δεν συνδεονται μεταξυ τους.
      Dark Souls: Mazed Overworld
      Dark Souls 2: Hub, 4 ακτινες που ξεκινουν απο το hub, η καθε ακτινα εχει πολλες θεματικες ενοτητες (αποτελειται απο πολλα θεματικα ευθυγραμμα τμηματα σε αντιθεση με το demon's που ακολουθειται μια θεματικη σε καθεμια και τη σπαει σε 3-4 πιστες), οι ακτινες εχουν branches και (ορισμενες απο αυτες) συνδεονται ανα σημεια μεταξυ τους.

      Τελειωσα με το Undead Crypt (και επαθα την πλακα μου στο τελος) και πηρα το kings ring. Περασα απο το forest of the fallen giants και ακουγονται κατι περιεργοι ηχοι + πεφτει χρυσοσκονη στη νεα περιοχη αλλα δεν εχω καταλαβει τι παιζει Anyway θα παω μαλλον απο το Aldia Keep που μπηκα λιγο και μου αρεσε παρα πολυ. Straier εφτιαξα τελικα ενα black knight halbert +5 με fire infusion μιας και ειχε ηδη fire. Θα δω πως θα παει, ειναι πολυ ωραιο οπλο (το εφτιαξα για το boss στο crypt μιας και με ειχε διαλυσει με το claymore) και ειδα btw οτι παρα τα infusions μπορει να φαει buff απο το magic sword. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω συνηθισει αυτα τα move sets μιας και δεν επαιζα ποτε με τετοια οπλα (και ειπα να δοκιμασω τωρα). A επισης εχω soul greatsword (τι επος αυτο το ξορκι) και εχω πορωθει

      Comment


      • #93
        Εχω φτασει στο τελος (ειμαι κοντα 90 ωρες), τελειωσα dragon shrine κλπ, εκανα και τα memories of the ancients (εκτος απο αυτο του Vendrick) οποτε πρεπει να μου μενει το τελικο boss (υποθετω πρεπει να παω στο τελευταιο kings door που ειναι στο Drangleic Castle). Πηρα και το Saint's Set απο το αντιστοιχο event και θα πορευτω με αυτο λογικα (σε head και plate τουλαχιστον) αφου ειναι πολυ ευνοικο για mages και με καλα stats ενω επισης μου κραταει το βαρος σταθερα κατω απο 50% + εκανα το Claymore Magic +10 και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα (κυριως σε pvp που δοκιμασα στο Dragon related Covenant). Με βαρος στο 48% και agility στο 100 βλεπω παντως τρομερη διαφορα σε σχση με πριν...

        Παντως κοιτωντας κυριως τις τελικες περιοχες θεωρω οτι το συγκεκριμενο franchise θα κερδιζε πολυ απο εναν δυνατο τεχνικο τομεα. Το οπτικο αποτελεσμα στο τελευταιο μερος του παιχνιδιου ειναι απο αλλο πλανητη για τα δεδομενα της προηγουμενης γενιας κατι που προσφερει οντως στην ολη ατμοσφαιρα που θελει να δωσει ο τιτλος. Περιμενω να ακουσω σχολια απο παιδια που θα το πιασουν στο PC...

        Λογικα δεν θα παω ακομα στο final boss, θελω να το γυρισω λιγο για πραγματα που εχω χασει, να φτιαξω τα boss weapons που εχουν απομεινει (btw straier ελεγα να επενδυσω στο thorn greatsword, το εχει δοκιμασει καθολου?) και να παιξω και λιγο με τις Covenants που δεν εχω ασχοληθει.

        Απο δευτερα μαλλον θα βαλω prepaid για το season pass οποτε θα ακολουθησουν αποψεις για τα DLC στην πορεια και στη συνεχεια μια πρωτη-τελικη αποψη για τον τιτλο.

        Comment


        • #94
          Εχω πιασει, το Lost Crown Trilogy και μολις τελειωσα το Sunken Crown (μου μενει μονο ενα optional boss). Το τελικο boss το εβγαλα co-op παντως, δεν ξερω το βρηκα παρα πολυ δυσκολο...

          Σαν περιεχομενο να πω οτι δινει ουσιαστικα μια τεραστια περιοχη και το μεγεθος ειναι περιπου 1/2-2/3 του Artorias of the Abyss (αν και μιλαμε για παρα πολυ πυκνη σε περιεχομενο περιοχη, ισως η πιο πυκνη που εχω δει ποτε στη σειρα). Υπαρχουν πολλες νεες ιδεες στο level design και γενικα θα ελεγα οτι ο Straier ειχε πολυ δικιο σε αυτο που ελεγε, εχοντας δει την Sunken City θα ελεγα ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει δειξει το Dark Souls 2 και απο τις καλυτερες στιγμες ολης της σειρας (το σημαντικο ειναι οτι αξιοποιει στο 100% τη δομη του Dark Souls 2).

          Θα κατσω λιγο ακομα και μετα προχωραμε στα επομενα 2, παντως σαν πρωτη επαφη θα ελεγα οτι αξιζει απολυτα σαν προσθηκη και προσφερει μια πολυ φρεσκια νεα κατευθυνση στη σειρα, με το level design να ειναι ο πρωταγωνιστης σε αυτο το επεισοδιο. Περισσοτερα στην πορεια!

          Comment


          • #95
            Χεχε, τώρα καταλαβαίνεις και συ αυτά που έλεγα.
            Τι soul memory έχεις;
            Το τελικό boss του Sunken το βρήκα το ευκολότερο από όλα τα DLC. Το boss πριν από αυτό το βρήκα σημαντικά δυσκολότερο. Θα περάσεις καλά.
            Τα άλλα 2 DLC δε θα έλεγα πως έχουν τόσο περίπλοκο game design αλλά σίγουρα έχουν το δικό τους χαρακτήρα.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

            Comment


            • #96
              Ναι ειναι ξεκαθαρο οτι εστιασαν παρα πολυ στο level design (ειναι και το κυριο μοτιβο ολου του DLC). Σε καποια σημεια υπηρχε mind fuck απο το ποσο εξυπνα ηταν τα links ανα την Sunken City. Πραγματικα μπραβο που εδωσαν κατι τοσο ποιοτικο και διαφορετικο...

              Εβγαλα και το optional boss μεσα στο Cave, επισης σε co-op Την προσπαθησα αυτη την μαχη πολυ μεχρι που μου τελειωσαν τα healing items που ειχα μαζεψει απο την αρχη του τιτλου . Rape κανονικο. Στο τελος εκανα εναν παικτη summon και το βγαλαμε, γενικα δεν ξερω αν αυτη η μαχη ειναι σχεδιασμενη με το solo in mind. Anyway θα τις ξαναπροσπαθησω μονος μου στο NG+ (ειναι η μονες που δεν εχω καταφερει solo σε ολη τη σειρα).

              Την Elanha εννοεις η το boss στα caves? Η Elanha μου φανηκε αρκετα οk (δεν την εβγαλα με την πρωτη αλλα γενικα μου φανηκε πιο normal περιπτωση).

              Soul Memory ειναι νομιζω στα 3.3m τωρα.

              Comment


              • #97
                Λοιπον, να γραψω καποια πραγματα τωρα που εχω φτασει ουσιαστικα κοντα στο τελος του 3ου DLC. Αρχικα να πω οτι πραγματικα ευχομαι σε ολους οσους ασχοληθουν ή εχουν ασχοληθει με το Dark Souls 2 να αγορασουν αυτα τα 3 (πραγματικα pure) διαμαντια. Να ξεκαθαρισω επιπλεον οτι μιλαμε για οτι το αρτιοτερο, ιδιοφυες, φρεσκο, γεματο και και και εχει παρουσιαστει ποτε στη σειρα. Ειναι πραγματικα πολυ κριμα που αυτες οι περιοχες δεν ανηκουν στο main game, απο την αλλη βεβαια αν το main game δεν ειχε ακολουθησει αυτη την πορεια και δεχθει το οποιο feedback για τις επιλογες που εγιναν, η From μπορει ποτε να μην προχωρουσε σε αυτη την νεα και καθολα ανωτερη κατευθυνση...

                Σε αντιθεση λοιπον με το main game που κατα κυριο λογο ηταν σπασμενο σε μικρες περιοχες (μικροτερες απο αυτες του πρωτου DS), καθεμια απο τις περιοχες που παρουσιαζονται στο Lost Crowns ειναι γυρω στις 2 με 3 φορες μεγαλυτερη απο την οποιαδηποτε περιοχη του πρωτου Dark Souls. Το ιδιο ισχυει και για την πυκνοτητα του περιοχομενου και των πραγματων που μπορει κανεις να κανει... Αυτη η επιλογη τους εδωσε την ικανοτητα να πανε την ιδεα του interconnection σε τελειως αλλο επιπεδο δινοντας περιοχες υπο την μορφη μινι κοσμων οπου μπορεις να πας πραγματικα οπου βλεπεις και με τροπους που πραγματικα δεν φανταζεσαι (ναι πηραν το connectivity μεταξυ των περιοχων του πρωτου παιχνιδιου και το προσαρμοσαν σε μια μονο πιστα).

                Το πραγμα ομως δεν σταματαει εκει, καθε επεισοδιο φερει μια νεα ιδεα στο level design περα απο τις νεες επιλογες που εγιναν:

                Sunken Crown: Dynamic level design, υπαρχουν διακοπτες οι οποιοι μετακινουν ολοκληρα κομματια του level και το διαμορφωνουν με τροπους που δινουν στον παικτη την δυνατοτητα να φτιαχνει τα δικα του shortcuts και παραλληλα να αλλαζει τα τερεν προς ωφελος του στην μαχη.

                Iron Crown: Organic level design, μεσω ενος trigger και αφου ο παικτης ολοκληρωσει σχεδον το επεισοδιο, το επιπεδο φανερωνει οτι εχει moving parts τα οποια μπανουν σε λειτουργια, οποτε πραγματοποιεις backtrack σε ενα ολοκαινουργιο ''ζωντανο''- moving level που κρυβει νεα πραγματα.

                Ivory Crown: Meta level design, αφου τελειωσει το επιπεδο (το οποιο φαινεται πολυ μικρο) μεσω ενος trigger event μπορεις να το περασεις απο την αρχη και να διαπιστωσεις οτι εχουν ξεκλειδωσει ολοκληρα κομματια με ολοκαινουργιες περιοχες. Οι περιοχες αυτες αποτελουν το διασυνδετικο μερος σημειων του αρχικου (σχεδον γραμμικου) κομματιου που ειχες διανυσει (και το οποιο δεν ειχε καθολου shortcuts).

                Να πω επισης οτι σε καθε DLC εχει μπει και μια extra περιοχη που ειναι σχεδιασμενη πανω στο co-op (ενα μικρο sub-level με το δικο του boss). Τελος προσωπικα ευχαριστηθηκα παρα πολυ την πολυ υψηλη προκληση καθως και τα νεα boss fights. Tο μονο μου παραπονο ηταν οτι ο βασικος τυπος εχθρου που χρησιμοποιειται ειναι humanoid και σχεδον ιδιος και στα 3 επεισοδια (υπαρχουν και αλλοι τυποι, νεων εχθρων, αλλα θα ηθελα στον βασικο μεγαλυτερη ποικιλια ανα τα episodes).

                Αυτα πανω κατω, να κλεισω λεγοντας οτι ασχοληθηκα περιπου 40 ωρες με το Lost Crowns (130 με ολο το game μεχρι στιγμη) και θεωρω οτι αξιζει απολυτα και τα 25 ευρω που εδωσα στο season pass. Για μενα αποτελουν την επιτομη και το απογειο ισως ολης της (καταπληκτικης αυτης) σειρας.

                Θα ακολουθησουν τελικες εντυπωσεις οταν με το καλο ολοκληρωσω το πρωτο playthrough.

                Comment


                • #98
                  Τελος και απο μενα μετα απο 140 ωρες, σε level 198.

                  Να πω εδω οτι το Irory King ειχε μια τελειως τρελη περιοχη (αυτη η extra co-op που περιεγραψα πριν) η οποια ισως ειναι η πιο δυσκολη του παιχνιδιου για λογους που δεν θα περιγραψω (ειναι εκπληξη ). Την προσπαθησα αρκετες φορες μονος μου τρωγοντας τρελη φολα και εν τελει την βγαλαμε co-op online με ενα παιδι. Παροτι ειχαν σπασει κυριολεκτικα τα νευρα μου στο solo στο co-op η εμπειρια στο συγκεκριμενο αγγιζε μια περιηγηση του επιπεδου Journey. Φοβερη υλοποιηση overall.

                  Επισης να πω για τα DLC οτι ανεβαζουν την ιδεα των Red Phantom NPCs σε τελειως αλλο επιπεδο με το AI να κινειται σε επιπεδα ανθρωπινου αντιπαλου σε οτι αφορα τα dirty tricks (τοσο μεταφορικα οσο και κυριολεκτικα ).

                  Γενικα η ολη εμπειρια ηταν παρα πολυ γεματη. Στο main game θα πω οτι υπηρχαν πραγματα που μου αρεσαν πολυ (νεο battle system, σχεδον ολες οι μηχανικες προσθηκες και αλλαγες, ο κοσμος, η ποικιλια στις περιοχες, το κατα πολυ ανωτερο online κομματι κλπ) αλλα και πραγματα που δεν μου αρεσαν και πανω κατω τα εχω αναφερει και καταληγω στο οτι στερουσαν απο το παιχνιδι (σχεδιασμος-level design παρομοιo με το Artorias DLC, μικροτερες περιοχες, teleports που οδηγουν σε loading screens, πολλα bosses που δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο κλπ). Δεν μου αρεσε επισης το τελικο boss καθολου, ηταν λες και πηραν την Priscilla, της εβγαλαν το invisibility και της εδωσαν μια αλλη ιδιοτητα. Καμια σχεση με τα πραγματικα epic final battles των προηγουμενων παιχνιδιων.

                  Για τα DLC τα ειπα και πιο πανω και γενικα θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες εκφανσεις της σειρας συνολικα.

                  Τωρα δεν εχω μπει ακομα σε NG+ απλα δεν ξερω τι πραγματα να κανω πριν προχωρησω. Ελεγα να μαζεψω καποια covenant items αλλα sunlight medals που δεν εχω πχ ειναι δυσκολο να βρω σε αυτα τα levels σε NG. Μπορει να παιξω λιγο την Remant of the Dragon μιας και εχω ηδη γυρω στα 15 dragon scales, μπορει να μην κανω και τιποτα και να περασω σε NG+ βεβαια

                  Comment


                  • #99
                    Dark Souls 2 coming to PlayStation 4 and Xbox One in 2015
                    Dark Souls 2 is coming to PlayStation 4 and Xbox One next year in an enhanced version of the game called Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Namco Bandai and From Software announced today. The...

                    Dark Souls 2 is coming to PlayStation 4 and Xbox One next year in an enhanced version of the game called Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Namco Bandai and From Software announced today. The re-release of Dark Souls 2 will come with the game's three downloadable add-ons and new enhancements.
                    The PS4 and Xbox One versions of Dark Souls 2 feature updated graphics as well as new game content, including "an expanded story featuring additional in-game events and NPC character along with new deadlier enemies and gameplay improvements."
                    Dark Souls 2's new game content, augmented item descriptions and gameplay improvements, which From Software is calling version 1.1.0 of the title, are also coming to PS3, Xbox 360 and the DirectX 9 version of the Windows PC game. Players of those versions will get the 1.1.0 update free of charge. The Scholar of the First Sin re-release will also be available for PS3 and Xbox 360.
                    Όταν πάρω νέα κονσόλα πιθανότατα να το τιμήσω αφού δεν έχω την τωρινή έκδοση. Βγαίνει και το Bloodborne από την άλλη. Τρέχα γύρευε.

                    Comment


                    • Fuck Anyway ηταν αναμενομενη ειδηση για να πω την αληθεια (ακουγοταν απο την αρχη της κυκλοφοριας σχεδον). Εννοειται οτι οσοι δεν το εχετε αγορασει και εισαστε peasants πατε κατευθειαν εκει, προσωπικα θεωρω οτι το παιχνιδι θα ανεβει παρα πολυ απο αυτη τη μεταβαση. Πολυ καλα νεα για τις προσθηκες, περα απο την υπαρξη των DLC στην εκδοση, περι αναλυτικοτερων item descriptions αλλα και νεων events σε ολες τις εκδοσεις. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η κυκλοφορια του Bloodborne ειναι τον Μαρτιο και το DS2 πηγε για Απριλιο, δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο κατι τετοιο μιας και θα υπαρχει αποπροσανατολισμος σιγουρα.... Απο την αλλη απ'οσα εχω δει, το Bloodborne ειναι πολυ διαφορετικος τιτλος και ισως ειναι λαθος οτι αναμενουμε και απο κει κατι αντιστοιχο. Θα δουμε οπως και να χει...

                      Στα δικα μου, εχω μπει για τα καλα σε NG+, τελειωσα με τα αντικειμενα της Dragon Remnants και τωρα παιζω ως sun bro εχοντας μαζεψει 21 sunlight medals μεχρι στιγμης. Θελω να παρω το sun sword και να το συνδιασω (αν γινεται) με το fume straight sword σε power stance για να αλλαξω λιγο το play style μου. Btw παροτι το wiki υποστηριζει οτι το throne watcher sword ειναι το καλυτερο για faith builds προσωπικα εχω ταχθει υπερ του thorned great sword. To καλο ειναι οτι αν βαλεις buff το sunlight miracle, η special attack ''κρυβεται'' κατι που λειτουργει απιστευτα καλα σε pvp (ετσι εβγαλα τις 30 νικες στο dragon covenant).

                      To ΝG+ ειναι πολυ πιο δυσκολο απο τα προηγουμενα παιχνιδια, εκτος απο την αναμενομενη ανοδο του difficulty ειναι σαν να στρεφει τον κοσμο σε black tedency απο πλευρας red phantoms και events. Συνεχιζουμε.

                      Comment


                      • Τότε θα περιμένω κι εγώ αυτήν την έκδοση για να παίξω τον τίτλο. Neat.

                        Comment


                        • Τέλεια νέα, αυτό ακριβώς περίμενα για να προβώ σε αγορά. Μέχρι τότε θα έχω πλει4, οπότε μένει να αποφασίσω ποια έκδοση να τιμήσω. Του πλει4 είναι πιο ελκυστική λόγω αναβαθμισμένου οπτικού τομέα αλλά με ξενερώνει το ότι θέλει πλας για να παίξεις online. Ren, εσύ που έπειξες το dark souls sto xbox, αν δεν έχεις gold μπορούν να σε κάνουν invade τουλάχιστον; Δυνατότητα για coop έχεις ή πρέπει πρώτα να τα στάξεις;


                          Tidy!

                          Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

                          Comment


                          • Στο τρέηλερ βλέπω κάποια πράγματα που δεν τα θυμάμαι στο παιχνίδι. Νοοτο αν με δεις καμιά φορά μέσα ή θες καμιά βοήθεια μίλα. Εγώ είμαι ακόμα NG και θα μείνω λίγο ακόμη.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                            Comment


                            • Originally posted by Deus View Post
                              Τέλεια νέα, αυτό ακριβώς περίμενα για να προβώ σε αγορά. Μέχρι τότε θα έχω πλει4, οπότε μένει να αποφασίσω ποια έκδοση να τιμήσω. Του πλει4 είναι πιο ελκυστική λόγω αναβαθμισμένου οπτικού τομέα αλλά με ξενερώνει το ότι θέλει πλας για να παίξεις online. Ren, εσύ που έπειξες το dark souls sto xbox, αν δεν έχεις gold μπορούν να σε κάνουν invade τουλάχιστον; Δυνατότητα για coop έχεις ή πρέπει πρώτα να τα στάξεις;
                              Αν δεν είσαι Goldar είσαι offline οπότε παίζεις εσύ κι ο κούκος. Είναι σαν να παίζεις χωρίς Internet. Ούτε bloostains, ούτε μηνύματα, ούτε τίποτα.Απλώς σου γράφει ότι είσαι silver gamertag επειδή το silver ηχεί ωραία. Τον Απρίλιο τελειώνει το gold οπότε πάπαλα για μένα η συνδρομή σε αυτή τη γενιά.

                              Το μόνο που έχουν κρατήσει στους silver users είναι η δυνατότητα να καλέσεις NPC Phantoms όπως ο Solaire να σε βοηθήσουν στα bosses και να τρως invades από τα NPCs.

                              Comment


                              • Τραγικό το ότι χρεώνεται το Online κομμάτι σε αυτό το παιχνίδι, είναι integral part του gameplay και δεν ακολουθεί τις καθιερωμένες δομές των συμβατικών multiplayer παιχνιδιών, οπότε θα έπρεπε να το διαχειριστούν διαφορετικά.

                                Console peasantry over and over again .

                                Comment

                                Working...
                                X