Announcement

Collapse
No announcement yet.

DotA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πόσο ξενερώνω όταν χάνω τρία στα τρία... Καλά games, πάντως, ειδικά το τελευταίο.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Το τελευταίο ελπίζω να το έκανες save γιατί ήταν κλάσης σεμιναρίων! Ειδικά το gameplay του Silencer απέναντι στα μπουριά μας (Centaur και Tidehunter).

Comment

Το τελευταίο ελπίζω να το έκανες save γιατί ήταν κλάσης σεμιναρίων! Ειδικά το gameplay του Silencer απέναντι στα μπουριά μας (Centaur και Tidehunter).
        [/b]
        Τα παραλές, αλλά τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να το κάνω save...

Comment

Όντως, ήταν πολύ καλά τα παιχνίδια, αλλά τελικά δεν είχαμε την απαιτούμενη απαρτία για δημιουργία clan. Δυστυχώς, ούτε ένα 5 vs 5 δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε.

Κατά τα άλλα, είχε πολύ χαβά και ώρες ώρες, έμοιαζε περισσότερο με chatroom, παρά με game. Πολύ καλό επίπεδο από όλους τους παίκτες. Να σημειώσω εδώ, ότι και στα 3 random (το τρίτο ήταν rd, δεν πιάνεται ακριβώς για random), η ομάδα του TheCursed ευνοήθηκε από το "λαχείο", γνώρισαν όμως την πανολεθρία.

Όσο για το τελευταίο 3 vs 3, δεν τα παραλέει καθόλου, φίλτατε. Τόσο τα items, όσο και ο τρόπος παιχνιδιού, ενός ήρωα που κατ' εξοχήν δεν σκοτώνει, ούτε αντέχει πολύ (Silencer), ήταν πραγματικά πολύ καλές. Και γενικώς το game είχε εναλλαγές, φοβερή εξέλιξη και σε στιγμές, εντελώς pro παίξιμο. Τολμώ να πω ότι ήταν από τα πιο αμφίροπα και εναγώνια games που έχω κάνει. Και αν σκεφτεί κανείς ότι, αν και -em, ξεπέρασε τα 65 λεπτά, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι είχε όντως πολύ καλά στοιχεία.

Καλό ξεκίνημα λοιπόν. Να κανονιστεί η επόμενη συνάντηση σύντομα και να δούμε και τις υπόλοιπες συμμετοχές που δεν μπόρεσαν να "παραβρεθούν"!
          OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Tin epomeni fora pantos na min einai plz host o psycho pataga click me tin Lanaya ekane 3 vimata kai meta varage!!
            Telika eimai poli feeder..prepei na arxiso na matheno kai kanenan allo char siga siga...
            Ti lete gia paraskevi ?
            Peste eseis ora ego np..

Comment

Ε δε φταίω εγώ αν σερνόταν (?) το δίκτυο των BnB...

Flaming Mode: ON
              Πάντως με τη Lanaya και με 3 seconds lag άνετα κάνω Triple Kill στα level 10... :icon_twisted:
              Flaming Mode: OFF

Για Παρασκευή είμαι λογικά μέσα. Πείτε όμως από τώρα ποιοι και πόσοι θα είμαστε να ξέρω αν θα φέρω κόσμο ή όχι.

Comment

Ok ego kai o nikiforos( o filos mou) kai enas allos filos mou eimaste mesa standar! opote exoume eidi 3 spot kalimena
                Ektos an theloun paidia apo to forum tote tha tous po oti den ginete na peksoun...
                Pantos h xthesini vradia itan kai gamo

Comment

Tease Mode: ON
                  Θα πω το φίλο μου τον newfarsand να έρθει να παίξει Goblin Techies...
                  Tease Mode: OFF

Comment

Μέσα για Παρασκευή.Όσο πιο νωρίς το κανονίσετε τόσο πιο πολύ με βολεύει ;)
                    Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Εγώ συμφωνώ και πάλι. Δεν ξέρω αν θα είμαι από το σπίτι ή από ΝΕΤ, αλλά λογικά και ο φίλος Vlad_Nirki θα μπορεί. Αν μας συναντήσει και ο Neltharion, ακόμα καλύτερα.

KARAFLAME Mode: ON

Treetop, νομίζω το καλύτερο δεν ήταν με την Lanaya, αλλά με τον Balanar, ειδικά η ατάκα "καλά, καλά, σε λίγο που θα κλαίτε θα τα πούμε..."

Βεβαίως, ο Mr_Uber (tsoum) έκανε το ανυπέρβλητο 0-6 με Omniknight, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος...

Psyco, ναι, πες του να έρθει και να παίξει Techies. Τον περιμένει ο Rootfellen να του πεις! Αλλά τι λέω; Και στα δύο games, μαζί μας ήταν το παιδί!

KARAFLAME Mode: OFF

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Όποτε κι αν παίξουμε είμαι μέσα... B)

Comment

paraskevi stis 8 an einai me oso paei...
                          Re den eiksera kanenan apo tous 2
                          Ase pou me tin Lanaya karagamithike o dias :S
                          Alla den peirazei tha ta poume tin epomenei fora mou0a0xa0xa00

Comment

Βεβαίως, ο Mr_Uber (tsoum) έκανε το ανυπέρβλητο 0-6 με Omniknight, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος...
                            [/b]

Αν θυμάσαι είχα φάει τον Balanar κανα δυο φορες οπότε αποκλείεται να ήμουν 0-6 και έτσι κι αλλιώς όσο και anti-death hero να είναι ο Ομνι αμα δεν τον παίζεις (τον Ομνι ) δεν μπορείς να κάνεις και πάααααααρα πολλα.

BTW Και γι&#39;αυτήν την Παρασκευή είμαι μέσα εκτός και αν έχουμε πάρει βαθμούς μέχρι τότε. </span>
                            "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω&#33; "

by Chaoscrow

Comment

BTW1 Ποιός ήταν ένας SorrowChant?[/b]
                              Ο OniBocho.

Comment

Δυστυχώς tsoum δεν πρόλαβα τον ρουφιάνο. Με έδωσε. Εγώ ήμουν, αλλά νόμιζα πως το είχες καταλάβει, καθώς σε στιγμές μου μιλούσες με πολύ θράσσος και οικειότητα. Όχι ότι παρεξηγήθηκα, αλλά νόμιζα ότι είχες διαβάσει το nick μου στην πρώτη σελίδα του θέματος.

Τώρα, αν το BTW1 που γράφεις είναι σπόντα για το σκορ μου με τον Naix, αλλάζει το θέμα. Όχι ότι δεν έχω αντίλογο, αλλά έτσι πρόχειρα:

τον Balanar (δηλαδή τον Treetop γιατί ο ήρωας μια χαρά μπουρί είναι) τον σκότωσες δύο φορές μετά το 0-6 σου.

με τον Lion πρέπει να έκανες συνολικά 3 impale σε όλο το παιχνίδι. Αλλά να κλέψεις kill με την ulty σου, ήξερες να το κάνεις&#33;&#33;&#33;&#33;

Ουφ, εγώ φταίω που δεν κρατάω τα replay. Αλλά τότε, θα στερούσα από τους ρουφιάνους την δουλειά τους και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Άλλωστε, με την εξουσία και τους χαφιέδες της, δεν τα πήγαινα ποτέ καλά...

Comment

Working...
                                X