Ωραία post μάγκες γουστάρω άσχημα και δεν έχω παίξει και το πρωτότυπο.
BigBOSS πότε βγαίνει σε PC μαν?
BigBOSS πότε βγαίνει σε PC μαν?
. Με αλλα λογια τα βασικα attacks δεν τρωνε πλεον απο το ATB και ο χαρακτηρας μπορει να κινειται ελευθερα στον χωρο. Αυτες ειναι οι μονες διαφορες με το original. Η χρηση του ATB τωρα μπορει να γινει ειτε με pause το οποιο δινει στον παικτη τον χρονο να κατσει και να σκεφτει τι ακριβως θελει να κανει, ειτε σε real time καθως υπαρχουν και quick buttons στα οποια μπορεις να τοποθετησεις τα skills που θες. Τελος μπορεις να κανεις εναλλαγες στον party leader on the fly (κατι που ηθελα και απο τα xenoblade) και το παιχνιδι σου δινει κινητρο να το κανεις καθως το ATB bar του leader αυξανεται με μεγαλυτερη ταχυτητα. Συνολικα μιλαμε για ενα πολυ ενδιαφερον αμαγαλμα action και turn based και τοσο απλο στη σύλληψη του που σε κανει να αναρωτιέσαι πως τοσα χρονια παλευουν ολοι να παντρεψουν αυτα τα 2 και κανεις δεν το εχει καταφερει.
) και τελος δεν συναντησα προβληματα με την καμερα κλπ. Σε σχεση με το τελευταιο, εχω γραψει ξανα οτι εχει να κανει ισως και με τον τροπο προσέγγισης, εγω στους ιπταμενους εχθρους πχ το γυρναγα ειτε στον Barret ειτε επαιζα με τους mages οποτε η μαχη δεν ξεφευγε. Δεχομαι οπως ειπα ωστοσο οτι αν το δει κανεις (και το παιξει) ως action game πιθανον να συναντησει καποια προβληματα σε ορισμενες μαχες (ωστοσο οχι στο επιπεδου του XV λογω και δομης, εδω πχ δεν σκανε 200 εχθροι σε μια μαχη και τα encounters ειναι λιγο πιο προσεγμενα και συγκεκριμενα). Σε καθε περιπτωση παντως θεωρω οτι εφτασαν πολυ κοντα στο τελειο, ακομα και αν δεν το αγγιξαν απολυτα. Ελπιζω να το τελειοποιησουν μηχανικα στους επομενους τιτλους. Παρεπιπτοντως, τα bosses των τελευταιων κεφαλαιων τα βρηκα εξαιρετικα και απο τις πιο ομορφες μαχες σε video games.
.
.

Τι παιχνιδάρα, το χαίρομαι πάρα πολύ που το ξαναπαίζω, το σύστημα μάχης είναι απόλαυση, ειδικά τώρα που τρέχει στα 60 frames. Το κόβω να το κάνω όλο replay μέχρι το τέλος. Θέλω να ξαναδω το σενάριο καθώς και το περιεχόμενο γενικότερα, κάποιες προαιρετικές μάχες δεν τις είχα βγάλει. Ψήνομαι να κατεβάσω και το episode Yuffie. Θα γράφω καθώς το προχωράω.

)
) Στις προηγούμενες μάχες του κεφαλαιου απλώς όπως είπα έκανα quit και reload πριν τη μάχη άλλαζα set up και έβγαινε άνετα. Προβληματικός σχεδιασμός και τελείως time wasting. Φυσικά οι απλές μάχες ως επί το πλείστον βγαίνουν με button mashing. ( μιλάω για το normal πάντα)
Comment