(αγορασα το Hollow Knight και λεω να το ξεκινησω επιτελους)
/offtopic
και ειναι τυπου δειπνο με τους μαθητες κλπ, αυτο που κερδιζεις ειναι οτι ανεβαζεις το motivation bar (ανεβαζεις τα xp τους ουσιαστικα και μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτα τα xp για να τους αναβαθμισεις οπως θες) και αναπτύσσεις τη σχεση σου μαζι τους κατι το οποιο εχει καποια θετικα αποτελεσματα στη μαχη + ανοιγει επιπλεον διαλογους και cutscenes μαζι τους (support conversations). Οποτε θελω να πω τα activities ειναι παρα πολυ μικρο ποσοστο του παιχνιδιου, τυπου 5% σε συνολικη διαρκεια. Αυτο που τρωει χρονο ειναι το να μιλας με τους npcs στο hub και να παρακολουθησεις τα support converations. Και τα 2 ειναι προαιρετικα αλλα απο αυτα ειναι που θα παρεις και μεγαλο κομματι πληροφοριας, τοσο για το τι συμβαινει στον κοσμο οσο και για τα προσωπικα stories του cast.
).
Το είχα πιάσει όταν κυκλοφόρησε αλλά το άφησα, λίγο το ότι τα έκανα θάλασσα με τα skills που ανέβαζα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατοί οι δικοί μου και να μην έχουν πρόσβαση στις πιο ισχυρές κλάσεις, λίγο το ότι το άφησα επειδή υπήρχαν άλλες... προτεραιότητες( Final Fntasy VII remake) με αποτέλεσμα να το ξεχάσω. Έτσι έκρινα πως θα ήταν καλύτερο να το ξεκινήσω από την αρχή πάλι.

Τώρα είμαι στο ένατο κεφάλαιο και συνεχίζω. 

. Περιμενουμε εντυπωσεις οταν το προχωρησεις.
Παίρνω την σκυτάλη από τον Xeno λοιπόν και ξεκινάω, τώρα θα τα ακούσει για τα καλά το Three Houses.
Το έχεις προχωρήσει αλήθεια; 
.
Οπως θυμαμαι υπαρχει μια optimal σειρα για explore/seminar/battle πχ rest εγω δεν εκανα ποτε, seminar μονο οταν ηθελα να ανεβασω ενα συγκεκριμένο stat σε αρκετους. Κατα τα αλλα explore και κανεις οτι μπορεις απο lost items, cook, choir, tournaments, raise affection/romance etc. Δεν τα θυμαμαι και πολυ καλα να σου πω την αληθεια.
Comment