Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo Infinite

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Halo Infinite

    Αύριο στις 7μμ θα έχουμε gameplay από το Halo Infinite που κυκλοφορεί τέλη του '20 για XOne, XSX και PC.

    4klrew7nqec51.jpg




    Ό,τι έχει φανεί ως τώρα δείχνει πως το Infinite κοιτάζει τις ρίζες της σειράς και είμαι ενθουσιασμένος για το τι θα δείξουν αύριο. Πιθανότατα ως τις γιορτές θα έχω πάρει και One για να μπορώ να το παίξω day 1.

  • #2
    Παρόλο που έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα Halo με εξίταρε αυτό που λες Ραφ για επιστροφή στις ρίζες της σειράς. Τι εννοείς, ότι το gameplay θα θυμίζει την αρχική τριλογία;

    Αν είναι να πάρεις ΧΒΟΧ ΟΝΕ θα πρότεινα να αγοράσεις το Χ, πραγματικά καταπληκτικό, πανίσχυρο και value for money σύστημα.


    Tidy!

    Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

    Comment


    • #3
      Θεματικά και αισθητικά είναι που βλέπω, για τώρα, να κοιτάει τις ρίζες της σειράς το Infinite. Αν δεις το announcement trailer νομίζω θα καταλάβεις τι εννοώ. Ακόμη και το art που βγήκε χθες (η εικόνα στο post μου) είναι νεύμα στο box art του Combat Evolved.

      Αύριο που θα φανεί για πρώτη φορά gameplay θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Deus View Post
        Αν είναι να πάρεις ΧΒΟΧ ΟΝΕ θα πρότεινα να αγοράσεις το Χ, πραγματικά καταπληκτικό, πανίσχυρο και value for money σύστημα.
        Ανακοίνωσαν πως σταματάνε την παραγωγή του ΧΒΟΧ Χ btw, και καλά θα κάνουν επειδή έχω ήδη χάσει την μπάλα σχετικά με το πόσες κονσόλες έχουν βγει, και πόσες ακόμα θα βγάλουν στο μέλλον.

        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

        Comment


        • #5
          Ναι δεδομενου οτι το Χ εγινε discontinued (ενα μηχανημα που κυκλοφορησε μολις 2μιση χρονια πριν) δεν ξερω κατα ποσο ειναι value for money αυτη τη στιγμη. Η φημολογια ειναι οτι το Series S πιθανον να ειναι φθηνοτερο και παραλληλα θα παιζει και τα next gen παιχνιδια. Αυτος υποτιθεται ειναι ο λογος που καταργουν το X1X προκειμενου να μην μπερδευτει ο καταναλωτης. Οπως και να εχει προσωπικα θα προτεινα να περιμενεις για αγορα hardware μεχρι να ξεκαθαρισουν τι θα κανουν (κατι που ουτως ή αλλως θα γινει πολυ συντομα). Αν το παραπανω ισχυει, νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερο να παρεις ενα Series S και να μπορεις να παιξεις και τα next gen αλλα και τα παιχνιδια του ONE.

          Για το Infinite, προσωπικα δεν μου αρεσε που το πηγαν ουτε με τα gameplay-level design-γενικο σχεδιασμο, ουτε με το πως χειριστηκαν τοσο το story οσο και το story telling οι της 343 στα 4,5. Τωρα τι να πω μακαρι να υπαρξει ενα return to form, ας ειμαστε αισιοδοξοι και βλεπουμε. Το αυριανο το αναμενω και εγω πολυ παντως.
          Last edited by nooto; 23-07-2020, 01:21 AM.

          Comment


          • #6
            Originally posted by nooto
            Οπως και να εχει προσωπικα θα προτεινα να περιμενεις για αγορα hardware μεχρι να ξεκαθαρισουν τι θα κανουν (κατι που ουτως ή αλλως θα γινει πολυ συντομα). Αν το παραπανω ισχυει, νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερο να παρεις ενα Series S και να μπορεις να παιξεις και τα next gen αλλα και τα παιχνιδια του ONE.
            Με απασχολεί μονάχα να βρω ένα μεταχειρισμένο XOne για να παίξω ξανά όλα τα προηγούμενα Halo και το Infinite.

            Comment


            • #7


              Μου άρεσε γιατί παίζει σαν κλασικό Halo. Αντικειμενικά δεν δείχνει κάτι φοβερό.

              Comment


              • #8
                Το ειδα και εγω, μηχανικα φαινεται ενδιαφερον και πιο κοντα στα κλασσικα παιχνιδια παροτι υπαρχουν προσθηκες, οπτικα τωρα δεν ξερω δεν μου φαινεται καθολου εντυπωσιακο tbh. To ιδιο θα ελεγα και για το scope του παιχνιδιου απο αυτο που βγαζει στο συγκεκριμενο video. Φαινεται σαν να ειναι περισσοτερο μια ONE κυκλοφορια που θα παιζει βεβαια σε 4k+60fps στα series models. Θα δουμε βεβαια, τουλαχιστον βγαζει καπως τα vibes της original τριλογιας και οχι τη οτι να ναι αισθηση που σου εδιναν 4, 5.

                Comment


                • #9
                  Εγώ το λέω ανοιχτά: Σταμάτησε να με ενδιαφέρει το franchise. Έπαιξα και έλιωσα την αρχική τριλογία, έριξα και πολλές ώρες multi με την ομάδα του gamers odyssey (ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ; όποιος κατάλαβε κατάλαβε ) αλλά δεν ασχολήθηκα με τα sequels, θεωρώ πως πήρα ότι ήταν να πάρω από την σειρά.

                  Παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ το βιντεο του Infinite. Όντως φέρνει πολύ στο πρώτο Halo. Παρόλα αυτά δεν θα ασχοληθώ, δεν έχω σκοπό να αγοράσω ΧΒΟΧ.

                  Θα συμφωνήσω με Νοοτο όσον αφορά τον τεχνικό τομέα. Δεν έχει άσχημα γραφικά φυσικά, ίσα ίσα, απλά δεν είναι τα κορυφαία που έχουμε δει σε κονσόλα, το Last of Us 2 φαίνεται να έχει καλύτερα- λέω φαίνεται επειδή δεν κυκλοφόρησε ακόμα το παιχνίδι και καλό είναι να μην βγάλουμε τελική ετυμηγορία από τώρα. Παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ όσον αφορά το gameplay αυτά που έδειξαν. Ωραίες και οι προσθήκες, πχ grappling hook.


                  Tidy!

                  Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

                  Comment


                  • #10
                    Τα γραφικά έχουν ένα θεματάκι είναι η αλήθεια. Έχω λόγους να πιστεύω πως το demo είναι παλιότερo build με αποτέλεσμα κάποια textures να δείχνουν άσχημα ή ο φωτισμός να μην πείθει. Επίσης ναι είναι παιχνίδι για XOne που απλώς κυκλοφορεί και για το XSX.

                    Comment


                    • #11
                      Γραφικά ps3 . Animation ξεπερασμένο . Καρτουνιστικη χρωματική παλέτα Τύπου uncharted.
                      θα πάρω PS5 . Συλλυπητήρια στο Xbox

                      Comment


                      • #12
                        Παρακατω βαζω και ενα video του DF για αναλυση πανω στο gameplay footage (εχει και για τα υπολοιπα παιχνιδια που παρουσιασανε αλλα τα πρωτα 10 λεπτα αφορουν στο Halo).



                        Μμμμ τωρα επειδη δεν παρακολουθουσα τι παιζει με τον τιτλο, νομιζα οτι ειναι παιχνιδι που αναπτυσσεται ως το πρωτο next gen Halo αλλα τελικα η βαση φαινεται να ειναι το ONE. Σαν παιχνιδι του ONE που απ'οτι φαινεται εχει πιο ανοιχτο κοσμο και παραλληλα στοχευει στα 60 fps ισως ο τεχνικος τομεας να μην ειναι κακος. Να υπενθυμισω οτι τα Halo 4, 5 ειναι απιστευτα ομορφα συνολικα αλλα για να το πετυχουν αυτο εκοψαν παρα πολυ απο το level design και σχεδιαστικα ειναι πολυ γραμμικα παιχνιδια και χωρις τα mini sand boxes για τα οποια η σειρα εγινε γνωστη. Τελος παντων θα δουμε, ισως να μην ηταν καλη ιδεα να βαλουν εναν τετοιο τιτλο σε μια παρουσιαση για το μελλον του gaming και της επομενης τους κονσολας, αν το ειχαν παρουσιασει ξεχωριστα ισως να μην υπηρχαν ολες αυτες οι ενστασεις.

                        Edit: Παρακατω και video αποκλειστικα για το Infinite απο DF.
                        Last edited by nooto; 25-07-2020, 05:56 PM.

                        Comment


                        • #13
                          The legendary Halo series returns with the most expansive Master Chief campaign yet and a ground-breaking free to play multiplayer experience.


                          τα τελευταια μου halo ητανε το ODST και το reach, αει να δουμε

                          Comment


                          • #14
                            Απλα φαίνεται έντονα πόσο παρωχημένο είναι πλέον το halo με σύγχρονα στανταρντς, αν δεν γίνει κάποια τεράστια αλλαγή στο gameplay δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

                            Comment


                            • #15
                              Πρώτα δείχνουν ένα cgi τρέιλερ για να παρουσιάσουν και τις δυνατότητες του νέου xbox και το gameplay και γραφικά ειναι επιπέδου Xbox 360 . λολ . Με αυτό το τσίρκο θέλουν να ανταγωνιστούν το PS5 που έτρεχε real time το demo gameplay της unreal engine ;;;;;

                              ο κόσμος είναι καθυστερημένος αλλά οκ υπάρχουν και gamers που έχουν μυαλό ντον ματρικ λολ

                              γελαει ο κόσμος
                              Last edited by majorfox; 26-07-2020, 04:12 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X