Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Medium

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • The Medium

    Μέχρι να βγει νέο Silent Hill...

    Το Medium είναι ένα ψυχολογικό game τρόμου που αναπτύχθηκε από την Bloober Team. Ο δημιουργός του δήλωσε ότι έχει επιρροή από τα Silent Hill και την μουσική την γράφει ο Akira Yamaoka



    κυκλοφορεί για τα PS5 , Microsoft Windows και Xbox Series X / S

    δείτε το πρώτο gameplay

    Last edited by majorfox; 06-11-2022, 06:05 PM.

  • #2
    Ok, λοιπον τελειωσα το παιχνιδι μετα απο 10-12 ωρες θα ελεγα, με τις εντυπωσεις να ειναι παρα πολυ θετικες. Γενικα τον τιτλο θα τον εβλεπα σαν adventure περισσοτερο οπου ο παικτης ελεγχει ενα medium που εχει τη δυνατοτητα να ζει παραλληλα σε 2 πραγματικοτητες, την δικη μας αλλα και μια φανταστικη-μεταφυσικη ας το πουμε. Το gameplay αποτελειται περισσοτερο απο exploration και λυση simple puzzles που βασιζονται στην εναλλαγη των 2 αυτων πραγματικοτητων, και παραλληλα εχει και καποια action στοιχεια εδω και εκει που δινουν λιγο spice στην ολη συνταγη και που παλι εχουν να κανουν με τις δυναμεις της ηρωιδας και το ολο setting (chase sequences- stealth sequences κλπ). Το gameplay λοιπον θα ελεγα οτι χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο, ειναι αρκετα ok και βοηθαει το παιχνιδι να δωσει αυτο που θελει να δωσει εν τελει.

    Απο κει και περα, θεωρω ο κοσμος που εχουν φτιαξει, η ατμοσφαιρα, η μουσικη, το art, καθως και η ιστορια που λεει το παιχνιδι, ειναι ολα τουλαχιστον ενδιαφεροντα, και πολλες φορες εξαιρετικα. Το ιδιο θα ελεγα και για το pacing του story, αλλα και για τους χαρακτηρες και για το πως χρησιμοποιειται η Πολωνια ως setting κατα τη διαρκεια και στη συνεχεια post-δευτερου παγκοσμιου πολεμου.

    Overall, οποιος ψαχνει για ενα adventurακι που συνδιαζει στοιχεια απο την παλια και την καινουργια σχολη, με πολυ καλο pacing και ιστορια, και με σεναριο και ατμοσφαιρα απο το horror genre, θα ελεγα να το δοκιμασει. Οπως εγραψα προσωπικα το ευχαριστηθηκα πολυ.

    Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα αισιοδοξος για το SH2 τωρα που ειδα δειγματα γραφης της εταιρειας, το μονο που λειπει ειναι να δουμε τι μπορουν να κανουν σε επιπεδο gameplay, οταν οτ τιτλος εχει περισσοτερα action στοιχεια (οπως τα SH).

    Αυτα!!

    Comment


    • #3
      Και αναρωτιόμουν αν ήμουν ο μόνος που του άρεσε και ας μοιαζει για παιχνίδι του ps3.

      Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το Silent hill 2 γιατί στο τρέιλερ διαφημίζει τα δυο πιο σημαντικά ονόματα από την team silent Masahiro Ito και Yamaoka για να καθησυχάσει τους φανς . Έχει γίνει απίστευτη δουλειά και φαίνεται !
      Last edited by majorfox; 06-11-2022, 09:53 PM.

      Comment

      Working...
      X