Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedah
    replied
    Μπορεί κάποιος να εξηγήσει με απλά λόγια γιατί υπάρχει τόσος αρνητισμός για το SFV?

(Πέραν του προφανέστατου λόγου ότι κάποιοι γκρινιάζουν επειδή δεν είναι καλοί σε αυτό).

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    H Capcom τους έχει τέντα στη δουλειά και συνεχώς βγάζουν νέο υλικό:

Αυτό μπορεί κάποιος να πει ότι είναι καλό αφού ενημερώνεται συνεχώς. Οι πιο απαισιόδοξοι λένε ότι ό,τι και να κάνεις, αν δεν αλλάξεις το base game δεν θα υπάρξει βελτίωση.

Και σε αυτό τον τομέα φαίνεται ότι δουλεύουν αφού θα βάλουν νέα V-triggers: https://www.youtube.com/watch?v=lWSrQ2ZOnq4

Τέλος, [MENTION=408]thunderjohn[/MENTION] μιας και ενδιαφέρεσαι για το lore, στο trailer o Sagat δείχνει δυνατός, πώς θα είναι άραγε ο Ryu απέναντί του

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το ΤΟΡ 8 του Tekken ήταν απόλαυση πραγματικά, ο ένας αγώνας καλύτερος από τον άλλον. Οι τρεις καλύτεροι βγήκαν πρώτοι (JDCR, Saint, Knee) επομένως μπορούμε να υποθέσουμε πως δεν έκαναν downgrade βασικούς μηχανισμούς για προωθήσουν τους casuals και να ψαλιδίσουν την απόστασή τους με τους προ, όμως από την άλλη το παιχνίδι είναι ταυτόχρονα πολύ προσβάσιμο στους νέους παίχτες συν του ότι είναι (κατ' εμέ) από τα καλύτερα παιχνίδια έστω και απλά για να βλέπεις.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EVO, το SFV φέτος είχε ~2.500 συμμετέχοντες από ~5.000 που είχε το 2016. Το Tekken από την άλλη πήγε από τους ~500 του 2016 στους ~1.200 φέτος με την κυκλοφορία στις κονσόλες, όντας έτσι το μεγαλύτερο τουρνουά Tekken που έχει γίνει ποτέ μέχρι στιγμής. Νομίζω πως το SFV το έχει χάσει λίγο το πράγμα, ξεκίνησε καλά όμως στην πορεία έκανε άσχημες κινήσεις τις οποίες αναφέρουν λίγο πολύ οι ειδικοί του χώρου. Νομίζω πως θα ήταν καλό να δουν τι καλά έχει κάνει η Namco (να δουν και τι καλά είχαν κάνει οι ίδιοι και παλιότερα) και να τα βελτιώσουν κάπως.
    Last edited by Phantom Duck; 19-07-2017, 12:14 AM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τί μπουνταλάς είναι αυτός; Μέχρι και ο Hugo γελάει.
    3000 likes έναντι 6000 dislikes. Η εμμονή των παραγωγών με το υπερβολικό μέγεθος (βλ. χαρακτήρες SF 4) αρχίζει και κουράζει.

Επίσης, τελικός Street Fighter V EVO 2017:

Ήταν μια χαρά δεν λέω, ο Tokido επισφράγισε την ανωτερότητά του στο game, αλλά από την άλλη νομίζω δεν είδαμε κάτι συνταρακτικό και αναρωτιέμαι μήπως είναι λόγω των μηχανισμών του game. Κακά τα ψέματα μια μεγάλη μερίδα του κοινού έχει επιστρέψει στο Ultra SF 4 για αυτό το λόγο!

[MENTION=196]Phantom Duck[/MENTION] πώς είδες τον τελικό του Tekken 7;
    Last edited by Ryu_gr; 18-07-2017, 10:23 PM.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Είναι ιδέα μου ή οι χαρακτήρες της δεύτερης σεζόν είναι αδιάφοροι; Ειδικά αυτό το κτήνος δεν μπορώ να τον φανταστώ μέσα στο παιχνίδι, με τέτοιο μέγεθος πως στο καλό θα αντιμετωπίσει ranged και γενικότερα γρήγορες επιθέσεις;

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Street Fighter 5's next DLC character is Abigail from Final Fight!!!!
    Last edited by thunderjohn; 18-07-2017, 09:46 AM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Guile Daigo εναντίον του no.1 παίκτη στα ranked matches αυτή τη στιγμή.
    Πολύ άγρια matches, προτείνω να το δείτε όλο, αλλά μιας και είναι 12 λεπτά ένα highlight που θα πρότεινα είναι στο 10:40.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Άψογος ριου, θα μπω για να κάνω το απντειτ.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Με αφορμή το νέο update, για 2 βδομάδες από τις 29 Μαΐου χαρίζονται 50.000FM σε όσους κάνουν απλά login.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied

Here's the official blurb from Capcom:
    • Ed, the young commander, is the next character to join Street Fighter 5 as part of the Season 2 Character Pass. Previously appearing in the story of Street Fighter 4 and Super Street Fighter 4, Ed's experimental body aged him beyond his years until he was ready for battle.
    • Having been raised by Balrog, his fighting is centered on boxing, but Ed is enhanced by the Psycho Power carried within his genes from M. Bison. Use this power to perform special moves like the Psycho Snatcher V-Skill, Psycho Cannon V-Trigger and Psycho Barrage critical art.

Και ο Ed στο ssf4:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα storia τα έχω κάνει όλα κι έχω 196.500fm,για λίγο δεν παίρνω δεύτερο δηλαδή.Ακόμα δεν έχω πάρει κάποιον γιατί δεν ξέρω ποιον θέλω.Όσο σκέφτομαι ότι τους 2 πρώτους τους δώσανε τσάμπα στην αρχή...
    Anyway,Deus δεν ξέρω αν θα μπορέσω σήμερα να μπω,γιατί μάλλον θα λείπω όλη μέρα,αλλά από αύριο μάλλον θα μπορώ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Πόντους ξόδευε ΜΟΝΟ για χαρακτήρες. Όταν πάρεις όσους θέλεις, μετά αγόρασε στάδια, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αν πας να τα ξοδέψεις σε χρώματα στολών κλπ, μπορεί να τα ξοδέψεις όλα, χωρίς ουσιαστικά να κερδίσεις κάτι. Δεν βοηθάει και η Capcom που σου δίνει πόντους αβέρτα με το που παίζεις το παιχνίδι για πρώτη φορά, και μετά στα δίνει με το σταγονόμετρο. Ευτυχώς τελευταία έβαλε αυτά που λέει ο Ryu που μαζεύει πόντους και την παλεύεις κάπως. Μία φορά την εβδομάδα μπαίνε να παίρνεις τουλάχιστον τα 5.000 FM.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραίος, καλορίζικο το παιχνίδι και δώστου ευκαιρία και θα δεις ότι θα σε κερδίσει!

Μπορείς να κερδίσεις πολύ εύκολα χρήματα ολοκληρώνοντας το story mode για κάθε χαρακτήρα, μιλάμε για 2-4 μάχες πολύ χαμηλής πρόκλησης που σε αντανείβουν με 10000 για κάθε character story. Επίσης, το easy survival για κάθε χαρακτήρα σε ανταμείβει με 6000 περίπου και είναι πολύ εύκολα. Ακόμη, τελειώνοντας το βασικό story mode κερδίζεις 30000 και άλλα 50000 αν το ξαναπαίξεις στο hard. Τέλος, υπάρχουν και τα timed challenges που είναι σχετικά εύκολα και μπορείς να κερδίσεις αρκετά χρήματα και από εκεί.

Θέλεις να κανονίσουμε να παίξουμε μια από αυτές τις μέρες; Πότε σε βολεύει; Θα πάρω χαρακτήρα που δεν ξέρω καλά για να είναι πιο δίκαιο για εσένα!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Standard τρόποι για λεφτά:

1) Character story 2) general story 3) survival στο easy και μετά normal 4) weekly challenges: υπάρχει ένα challenge που δίνει αρκετά λεφτά κάθε βδομάδα αλλά δεν σου λέει ξεκάθαρα τί πρέπει να κάνεις. Υπάρχει βέβαια ένας οδηγός που το εξηγεί (mode player 1 vs CPU): https://steamcommunity.com/sharedfil.../?id=778261390

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το πήρα κι εγώ,έκανα εγκατάσταση κατέβασα 10GB update,κατέβασα κάτι ακόμα κι έβαλα να παίξω το καινούριο story.Αλλά όχι,έπρεπε να μπω στο shop και να κατεβάσω άλλα 8gb για να το παίξω.
    Τραγικά πράγματα.
    Anyway,πείτε εύκολους και γρήγορους τρόπους να βγάλω λεφτά.Επίσης όποιος χρειάζεται punching bag ας μου πει να παίξουμε.

Leave a comment:

Working...
X