Το παιχνίδι τα σπάει σε γραφικά αλλά μπάζει φοβερά στον χειρισμό και την κάμερα. Ειδικά το τελευταίο δεν ξέρω και γω πως το κατάφεραν να το κάνουν λάθος.
Αφού στο Colossus που είναι παρόμοιας λογικής δεν είχαν τόσο μεγάλο θέμα. Έπρεπε να φιξάρουν τα controls τουλάχιστον, δεν γίνεται να πατάω το πάνω και να πηγαίνει προς τα κάτω ή πλάγια.
Αφού στο Colossus που είναι παρόμοιας λογικής δεν είχαν τόσο μεγάλο θέμα. Έπρεπε να φιξάρουν τα controls τουλάχιστον, δεν γίνεται να πατάω το πάνω και να πηγαίνει προς τα κάτω ή πλάγια.
, δεν θυμαμαι καποιο παιχνιδι του ps2 να παιζει ετσι και γενικα δεν νομιζω οτι εχω παιξει κατι αντιστοιχο. Και το platforming του ακομα ειναι αρκετα unique και δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση με αυτο των παιχνιδιων του ps2 η να θυμιζει κατι απο εκεινη την εποχη. Το ιδιο ισχυει και για τα γραφικα, δεν νομιζω να εχω δει παιχνιδια στο ps3 (βασικα ακομα και στο ps4) που να εχουν τετοιες τεχνικες στο φωτισμο, στις αντανακλασεις, στις σκιασεις, στο πως ειναι τα συννεφα, η σε λεπτομερεια πλασματων οπως το Trico, η στο πως επιδρα ο αερας πχ πανω σε επιφανιες και αντικειμενα. Και να πω οτι το παιχνιδι το επαιξα το 2025 οποτε θα μπορουσε να μου φανει χειροτερο αποτι αν το επαιζα στην εποχη του, αντιθετα, το βρηκα εξαιρετικα εντυπωσιακο ακομα και σημερα, ακομα και σε συγκριση με παιχνιδια του σημερα. Στο μονο που μπορω να πω οτι συμφωνω ειναι η προβληματικη καμερα, και αυτο οχι επειδη δεν λειτουργει καλα αλλα επειδη ειναι προγραμματισμενη κατα μια εννοια πολλες φορες να γυριζει μονη της και να κανει focus σε points of interest, κατι που αφαιρει απο τον δικο σου ελεγχο.
Comment