Αλλά ναι οι υπόλοιπες εξελίξεις με GAIA, HADES etc μου άρεσαν πολύ. Όπως και το τέλος( after credits) που μου φαινεται απολυτα λογικο σαν εξέλιξη και όχι ότι το τράβηξαν από τα μαλλιά για ενδεχόμενο sequel. Επίσης εγώ είδα εξελιξη στην Aloy σαν χαρακτήρα από την αρχή μέχρι το τέλος του game( αρκετά πιο υπέυθυνη και ηγετική στο τέλος αλλά και με αρκετά σημεία να αμφισβητει τον εαυτό της)- βέβαια εγώ τελικά έγινα και fanboy της στην πορεια οπότε ίσως δεν το βλέπω πολύ αντικειμενικα xD Γενικά όλοι οι χαρακτήρες μου άρεσαν με κάποιες μικρές παραφωνίες. Επίσης είναι φοβερό πως έχουν προσέξει να υπάρχουν διαφορετικοι διάλογοι και αναφορές απο τους NPCs ανάλογα με το χρόνο που θα επιλέξεις να αναλάβεις έστω και ένα sidequest( και μιλάμε για αρκετές εναλλακτικές από ότι είδα στο resetera)
ΕDIT
To Origins ήθελα πολύ να το δώ καθώς έχω να παίξω AC από τα δύο πρώτα και αυτό του PS Vita( ωραίος τίτλος δεδομένης της ιπποδύναμης του Vita αν και εν το τελείωσα ποτέ) άλλά εν συνεχεία ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Οdyssey. Κάποια στιγμή πρέπει να παίξω αυτά και το Witcher 3+expansions( θα μου πάρει κανά χρόνο δλδ xD ) Πάντως αφού ολοκληρώσω το Spiderman σκεφτόμουν να ασχοληθώ είτε με το Evil Within είτε με το Resi 7.
Comment