Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νinja Gaiden 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πσωνάρα μου εσύ...
    [/b]
    Πσωνάρα;

Comment

Πσωνάρα;
      [/b]
      συνηθεια από τα greeklish του msn
      Χώρια που το σκατοedit δεν έπιανε

Comment

Πσωνάρα μου εσύ... [/b]
        Απλά ρεαλιστής mate!! ;)
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Απλά ρεαλιστής mate!! ;)
          [/b]
          Σωστά Master Ninja Pilgrim ;) B)
          *bows in respect*

Comment

<div class='quotetop'>(pilgrim &#064; Apr 19 2008, 10&#58;47 AM) [snapback]19081[/snapback]</div>
            Απλά ρεαλιστής mate&#33;&#33; ;)
            [/b]

just another noob...that&#39;s what you are.a noob that won&#39;t unlock any achievements.not even one.

one winged angel πάτα δεξί κλικ στο έντιτ και πάτα άνοιγμα σε νέο παράθυρο.παλιονουμπά.
            Carpe diem

Comment

just another noob...that&#39;s what you are.a noob that won&#39;t unlock any achievements.not even one. [/b]
              XΑ&#33; Μίλησε και ο "παιζω NG στο xbox τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι ακόμα στο δέκατο Chapter"&#33;&#33;&#33;
              Oυ να μου χαθείς ninja dog ;)

I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming

Comment

μην απαντάς ρε.επιβαρύνεις τη θέση σου.ναι ρε το παίζω τους τελευταίος 3 μήνες αλλά ταυτόχρονα δουλεύω κάτι δωδεκάωρα και δεκατετράωρα τη μέρα.και μια ώρα γυμναστήριο.ε,να μην κοιμηθώ και λίγο;
                και υπόψιν είμαι στο δωδέκατο.μη βλέπεις που δεν μπαίνω συχνά να ποστάρω.τώρα είμαι στον α κακό.τώρα είμαι στο β κακό.ώρα έκανα χιλ,τώρα έκανα σέηβ.παλιοΝΟΥΜΠΑ&#33;&#33;&#33;και τα σαβ/κα φυσικά αν τύχει είμαι όλη μέρα έξω.
                Carpe diem

Comment

μην απαντάς ρε.επιβαρύνεις τη θέση σου.ναι ρε το παίζω τους τελευταίος 3 μήνες αλλά ταυτόχρονα δουλεύω κάτι δωδεκάωρα και δεκατετράωρα τη μέρα.και μια ώρα γυμναστήριο.ε,να μην κοιμηθώ και λίγο;
                  και υπόψιν είμαι στο δωδέκατο.μη βλέπεις που δεν μπαίνω συχνά να ποστάρω.τώρα είμαι στον α κακό.τώρα είμαι στο β κακό.ώρα έκανα χιλ,τώρα έκανα σέηβ.παλιοΝΟΥΜΠΑ&#33;&#33;&#33;και τα σαβ/κα φυσικά αν τύχει είμαι όλη μέρα έξω.
                  [/b]
                  Και καλά δικαιολογίες :icon_twisted: Τελειωσέ το κάααααααααααποια στιγμή και μετά ελα βρές μας.... N00Βιδιο (κάτι μου λέει πως και του χρόνου πάλι θα μιλάμε για την αποτυχία σου να τελειώσεις το Ninja Gaiden :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: )

Και είπαμε&#33; Ούτε καν ninja dog&#33; Νinja failure ίσως

Comment

Βασικα περα απο την κουβεντα του ποιος ειναι πιο ασχετος (σας εχω ολους αλλωστε),εχει σκεφτει κανεις μηπως ο Itagaki μας δουλευει με αυτη τη λιστα και στην πραγματικοτητα εχει ετοιμασει κατι super cool?hmmm...
                    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

<div class='quotetop'>(OneWingedAngel &#064; Apr 19 2008, 05&#58;46 PM) [snapback]19134[/snapback]</div>
                      Και καλά δικαιολογίες :icon_twisted: Τελειωσέ το κάααααααααααποια στιγμή και μετά ελα βρές μας.... N00Βιδιο (κάτι μου λέει πως και του χρόνου πάλι θα μιλάμε για την αποτυχία σου να τελειώσεις το Ninja Gaiden :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: )

Και είπαμε&#33; Ούτε καν ninja dog&#33; Νinja failure ίσως
                      [/b]
                      ως τώρα έχω βαθμολογίες μόνο master ninja.αλήθεια έχει κι άλλες βαθμολογίες;για πείτε μου εσείς που τις έχετε δει...
                      Carpe diem

Comment

Εμ φυσικά και έχεις master ninja βαθμολογία βρε νουμπ, αφου μέχρι να προχωρήσεις στο παιχνίδι όι εχθροι έχουν πεθανει απο την βαρεμάρα&#33; Παλιο master slow&#33;&#33;&#33;

Ποιο σοβαρά τώρα στην ερώτηση του fioth (αλλος νουμπ&#33;&#33;) Bασικά απο τον itagaki όλα μπορείς να τα περιμένεις, αν και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαφορετικά τα achievements απο την λίστα που είδαμε, ποτέ μη λές ποτέ.
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming

Comment

παίρνω το χρόνο μου και τους αφήνω να χαρούν τη ζωή τους πριν τελειώσει άδοξα από το κοφτερό λεπίδι μου.άντε σε μερικές μέρες βγαίνει και το ντέμο.
                          Carpe diem

Comment

Gameplayer: Ninja Gaiden II Hands on preview
                            http://www.gameplayer.com.au/Home/PREVIEWS...86-1135aa9211b9
                            NDS themes

Comment

Ηρθε η ωρα να κανω την ultra noobατη εισοδο μου στο topic . Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τη σειρα αλλα τα οσα γραφονται εδω μου εχουν κινησει πολυ το ενδιαφερον + διαβασα κριτικες για το πρωτο παιχνιδι και εχω μεινει αφωνος ... Θα κανω μια βολτα απο τα elx μπας και πετυχω το black σε καλη τιμη ( ισχυει το bc για το 360 ετσι ? ) . Οσο για το in game footage , απλα καταπληκτικο . Απο τα video εχω εντυπωσιαστει πολυ περισσοτερο απο το προσφατο dmc4 .

Comment

μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X