Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νinja Gaiden 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Νinja Gaiden 2

    Εδώ συγκεντρώνονται νέα,εντυπώσεις και απόψεις γι αυτόν τον πολυαναμενόμενο τίτλο






    Προτείνετε τα achievements του Ninja Gaiden 2
    http://gamerscoreblog.com/team/archive/200.../14/555864.aspx


    Y.Γ. Η φράση στο topic description, δεν είναι λάθος είναι επιτηδευμένα έτσι for some reason...
    NDS themes

  • #2
    Aυτό το game σε κάποιες πολιτίες των Η.Π.Α. σίγουρα θα είναι 21+.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • #3
      Δεν υπαρχει rating για 21+, ενω επισης δεν υπαρχουν ratings ανα πολιτεια.

      Το παιχνιδι παραταυτα φαινεται σαν αξιος διαδοχος του 1ου... Βεβαια δεν παιζω τετοια παιχνιδια, οποτε δε νομιζω να ασχοληθω, εκτος αν πια βγει εξαιρετικα καλο ή αν καποτε το βρω σε τιμη ευκαιρεια.

      Comment


      • #4
        Για μένα τέτοιοι τίτλοι αποτελούν waste of time (μιλάω προσωπικά για να μη βγουν πάλι διάφοροι και πουν περί ανοησιών και κουραφεξάλων xD). Too much vanity and too much blood . Από εκεί και πέρα πρέπει να δηλώσω ότι είμαι γοητευμένος με τα γραφικά του (όχι με την αισθητική του, it sux, αλλά με τις λεπτομέρειες).

        ΥΓ: Αν παίξεις μέχρι και Ninja Gaiden και όχι Shadow Hearts 2 θα σφαχτώ, στο λέω .

        Comment


        • #5
          Καταρχάς λες κουραφέξαλα και κατά δεύτερον λες ανοησίες. Αλλά τι ψάχνεις από jrpgα(j/k evans μην με καταριέσαι )
          Το πρώτο Ninja Gaiden το έπαιξα(το Black)γύρω στο 3ωρο για να το παρατήσω από τα νεύρα μου. Πολύ καλό action παιχνίδι αλλά εκνευριστικό σε σημεία.Ψήνομαι απίστευτα να το παίξω πάλι!!
          Σοβαρά ελπίζω να αξίζει τον κόπο το NG 2 και να μην είναι απλά ένα NG με καλύτερα γραφικά αλλά να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές,κυρίως στην camera που σε σημεία μπερδεύει.
          Εν αναμονή λοιπόν.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • #6
            Το πρώτο Ninja Gaiden το έπαιξα(το Black)γύρω στο 3ωρο για να το παρατήσω από τα νεύρα μου. Πολύ καλό action παιχνίδι αλλά εκνευριστικό σε σημεία.Ψήνομαι απίστευτα να το παίξω πάλι!![/b]
            Eγώ εκνευρίστηκα μόνο με τα "ιπτάμενα" ψάρια που κωλούσαν πάνω στον Ryu και του ρουφούσαν σχεδόν ΌΛΗ την ενέργεια. Για την κάμερα που λέτε, προσωπικά εγώ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • #7
              Πιθανόν να έχεις δίκιο.Αναφέρομαι στο πρώτο επίπεδο και συγκεκριμένα σε κλειστούς χώρους όπου μου έκαναν επίθεση εκτός οπτικού μου πεδίου κάτι που γενικά με εκνευρίζει...Εννοείται πως θα εκφέρω άποψη μόλις το έχω ολοκληρώσει.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • #8
                Eγώ εκνευρίστηκα μόνο με τα "ιπτάμενα" ψάρια που κωλούσαν πάνω στον Ryu και του ρουφούσαν σχεδόν ΌΛΗ την ενέργεια. Για την κάμερα που λέτε, προσωπικά εγώ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα.
                [/b]
                Στο ποίο εύκολο σημείο του παιχνιδιού τα πήρες? Χώρια που ήταν τρελό απόθεμα πόντων για αγορές ;) Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να έχεις τα nun-chaku με τη λεπίδα στην άκρη και να μη σταματασ να βαράς ώσπου να τα φάς όλα Easy money

                Comment


                • #9
                  Στο ποίο εύκολο σημείο του παιχνιδιού τα πήρες? Χώρια που ήταν τρελό απόθεμα πόντων για αγορές ;) Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να έχεις τα nun-chaku με τη λεπίδα στην άκρη και να μη σταματασ να βαράς ώσπου να τα φάς όλα Easy money
                  [/b]
                  To Vigoorian Flail.Ναι,αυτα τα ψαρια ηταν οντως πολυ ενοχλητικα,ειδικα στο Very Hard και στο Master Ninja.Ο τιτλος αποτελει ισως το κυριαρχο δειγμα τεχνικης στο gameplay action τιτλων,καμια σχεση με τις λογικες του ανταγωνισμου (απειρο button mashing ala God Of War και αργοστροφοι εχθροι που περιμενουν να τους καθαρισεις με στυλ - Devil May Cry.Για να μη παρεξηγηθω και οι δυο σειρες μου ειναι πολυ συμπαθεις) αλλα στρεφεται στη σωστη χρηση του περιβαλλοντος και των δυνατοτητων του χαρακτηρα.Το προβλημα του πρωτου ηταν οι ακυρες τακτικες πολλων εχθρων και τα cheap deaths που προκαλουσαν (εχθροι μεγαλου μεγεθους τους οποιους μπορει να ξυλοφορτωνεις επι ωρα και καποια στιγμη αποφασιζουν πως αρκετα σε ανεχτηκαν οποτε σου κανουν ενα grab που αφαιρει το 60% των συνολικων HP just like that).Αν αποφυγουν αυτες τις ακυροτητες (πραγμα που δε συμβαινει αν κρινω απο καποια στοιχεια που παρατηρησα στα gameplay trailers) θα εχουν κανει για μενα ενα μεγαλο βημα προς τα μπροστα.Οπως και να εχει ειμαι βεβαιος πως ο τιτλος θα ειναι εξαιρετικος,ο Itagaki-san ως γνωστον ειναι λατρης του τελειου (τελειου στηθους,τελειων ποδιων κτλ ) και δε θα επιτρεψει να θαφτει το no.1 franchise της Tecmo/Team Ninja.Περιμενουμε.
                  <div align="center">

                  "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                  Comment


                  • #10
                    Βασικά αν εξαιρέσουμε το evans που λέει βλακείες (άσε κάτω το σπαθί αστειεύομαι&#33; ) και το xeno που είναι noob&#33;&#33; (εδώ μιλάω σοβαρά) περίμενα περισσότερο ενθουσιασμό από τους υπόλοιπους&#33;
                    Για μένα όσο υπερβολικό και αν ακούγεται το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τους κυριότερους λόγους που αγόρασα 360&#33; Το πρώτο ΝG παρά τα μικροελλατώματα ήταν κατ εμε κορυφή στη κατηγορία του και ελπίζω το δεύτερο να συνεχίσει την παράδοση&#33;
                    Από όσα έχω δει μέχρι τώρα είμαι αρκετα ικανοποιημένος&#33; Κορυφαία γραφικά, NinjaGaistiko gameplay και φυσικά άφθονο αίμα και διαμελισμένα πτώματα&#33;&#33; (Τι αλλό να ζητήσει κανείς)
                    Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν με ανησυχούν τόσο τα γραφικά (ως γνωστών ο ita της ξεζουμίζει της κονσόλες) αλλά η κάμερα που σε ορισμένα σημεία στο πρώτο ΝG καταντούσε εκνευριστική. Πάντως οι πληροφορίες που δίνει ο itagaki όσον αφορά την κάμερα του NG2 είναι αρκετά ενθαρρυντικές
                    Itagaki stated that the main way to guarantee better camera angels is to keep the camera flat and horizontal so that it shows a single plane. They&#39;ve also implemented multiple cameras for better angles so when there&#39;s a change of elevation or geography another camera picks up the action behind Ryu
                    [/b]
                    Μένει να δουμε και στην πράξη πως θα παίζει&#33;
                    Αυτα για την ώρα, περισσότερα με τον καιρό ;)

                    Υ.Γ Ι am already master ninja παρταλοboy&#33;
                    Y.Γ2 Αντε Ryuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming
                    water just wants to be around me.

                    Comment


                    • #11
                      Αυτό που προσφέρει ο τίτλος δηλαδή άφθονη αιματηρή δράση η οποία απαιτεί σωστές αντιδράσεις από την μεριά του παίκτη όπως και γρήγορα ανακλαστικά δεν υπάρχουν αλλού.Οι άλλοι τίτλοι του είδους μπορεί να προσφέρουν και αυτοί επίσης ωραία γραφικά,εντυπωσιακά bosses αλλά περιορίζονται εκεί.Στο Ninja Gaiden αν δεν έχεις ασχοληθείς σοβαρά ή αρκετά για να κατανοήσεις την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού ακόμα και ένας απλός εχθρός μπορεί να σε γονατίσει και αυτό για μένα είναι μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων παρόμοιου είδους τίτλων.Δεν σκοτώνεις σωρεία εχθρών με σχετική άνεση για να φτάσεις στο boss για να ανάψει η μάχη ή έστω να πορωθείς λιγάκι αλλά σε όλη την διάρκεια του επιπέδου συναντάς προκλήσεις.

                      Ο τίτλος του Itagaki είναι action-ownage και όχι απλά shownage (δεν υπάρχει λολ).Οι οποιεσδήποτε παρενέργειες που δύναται να προκαλέσει ο τίτλος στον αντρικό gamer κοινό λόγω των havoc μηχανισμών που χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη των γυναικείων σωματικών αναδιπλώσεων είναι δείγμα της μεγαλοφυής αλανιάρικης εγκεφαλικής εκτόνωσης του εν λόγω κυρίου που βοηθά να ανεβούν τόσο οι πωλήσεις του παιχνιδιού όσο και οι επιτυχημένες ολοκληρώσεις αναμέσα στα ζευγάρια.

                      Comment


                      • #12
                        ...just owned the universe.
                        <div align="center">

                        "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                        Comment


                        • #13

                          300G


                          Αχέμ...στο θέμα μας

                          A Chat With Team Ninja&#39;s Itagaki
                          http://www.games.net/article/feature/11746...ninjas-itagaki/
                          Κυρίως αφορά το ΝG2 αλλά μιλάει και για τα NMH και SC4.
                          NDS themes

                          Comment


                          • #14
                            Μιλάμε για πολύ πόρωση.Αυτός ο Itagaki είναι που είναι χαραγμένος από τα πολλά κοψίματα με το ξυράφι αν βγάλει και το Dragon Sword θα αποτελειώσει τους πάντες.Πολύ καλή συνέντευξη με αρκετή δόση του περίεργου χιούμορ του Itagaki αλλά τέσπα η ουσία είναι στο Ninja Gaiden 2.Τέσσερα επίπεδα δυσκολίας με το πρώτο να είναι για ρομαντικούς θα προκαλέσουν κάλους και πόνο στα δάκτυλα.Εννοείται ότι ο παίκτης θα στέκεται όρθιος όταν παίζει.

                            Ακονίστε τα μαχαίρια σας και πάμε να μαγειρέψουμε...


                            Για όσους αναρωτιούνται τι είναι το P.E.K που έβαλε ο κολλητός από πάνω απλά να αναφέρω ότι πρόκειται για το προτελευταίο Boss του παιχνιδιού.

                            Comment


                            • #15
                              εγώ πάλι έχω κολλήσει στην Αλμα.δεν μπορω να τη βγαλω χωρις γιατρικα και μου τη δινει...
                              Carpe diem

                              Comment

                              Working...
                              X