to pira ke ego to epexa arketa ime sto 10 chapter an ke mou arese ehi arketa provlimata tehnika opos anaferate alla episis ine polli diskolo to pezo sto warrior ke den mporis na kouvalas parapano apo 3 tou kathe idous ke mono ena talisman of rebirth eleos.episis ta achievements tou opios theli na ehi to 1000 prepi na teliosi to game 10 fores peripou
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νinja Gaiden 2
Collapse
X
-
Καλα κανανε και περιορισανε τον αριθμο των φαρμακευτικων σε αυτο τον βαθμο δυσκολιας,πλησιαζει ετσι την προκληση που προσεφερε το πρωτο παιχνιδι περιπου στο Very Hard (αλλωστε ο βαθμος Warrior ειναι κατι σαν το Hard,το Mentor - Very Hard,και μετα το Master).Το προβλημα εχει να κανει με την ακυρη φυση των μαχων οπου πολλες φορες σε κανει να νιωθεις πως ο τιτλος γελαει μεσα στα μουτρα σου (Αρμαντιλλο dies...μα τι μλκ).Δε μπορω να καταλαβω αυτα τα παλικαρια στην Tecmo,θα μπορουσαν να ειχαν διορθωσει ολες τι ακυροτητες κι ομως προτιμησαν να μειωσουν την ποιοτητα του gameplay προσθετοντας αλλες!!!Aφηστε και την εμμονη τους με τη χρηση του καταραμενου του τοξου! (μπορω να αναφερω δεκαδες προβληματα ακομα,οπως ο μη συμπαγης χειρισμος και η κακια καμερα).Τα achievements που αναφερει ο Wesker ειναι οντως κομματακι τραγικα,αν και δινοντας μονο 5 G το ενα υπαρχουν περισσοτερο με τη λογικη του να αναμειψουν τους λιωσιματιες του τιτλου.Ωστοσο πολλα πραγματα βελτιωθηκαν και μπορω να πω πως απολαμβανω πολυ τον τιτλο...μεχρι αυριο λογικα θα το εχω τελειωσει και θα επιστρεψω στο ενδοξο τουτο topic με ολοκληρωμενες εντυπωσεις.
Comment
-
Το παιχνίδι είχε πολλές πορωτικές σκηνές και μερικές ξενέρωτες! Την μία στιγμή γούσταρα τρελά και πορωνόμουν και την επόμενη είμουν "μα έλεος ρε π.....η τι μλκιες είναι αυτές".
Σαν σύνολο πάντως το βρήκα κορυφαίο και δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση τα 70 ευρώ!
Θα μου μείνει πάντως μια φάση που μου την έπεσαν 50-60-70 (ξέρω γω) εχθροί και το framerate έπεσε σε θερμοκρασίες ανταρκτικής κάνοντας το παιχνίδι να παίζει σε slow-motion! Παραδόξως το βρήκα υπερβολικά γαματο να βλέπεις τον Ryu σε αργή κίνηση να παίρνει κεφάλια!!!
Την γλύτωσα σε αυτό! Να ναι καλά τα spoilers του GT Review(Αρμαντιλλο dies...μα τι μλκ)[/b]
Ετοιμάσου να ξενερώσεις όπως εγώ!Aφηστε και την εμμονη τους με τη χρηση του καταραμενου του τοξου![/b]
Το τερμάτισα χτές το απόγευμα!
Το ξανάρχισα στο mentor χτές το απόγευμα!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Aπο οτι φαινεται ειμαστε τρεις...να τι εχω να πω λοιπον για τον τιτλο:
Ο,τι παπαρια (ας μου επιτραπει η εκφραση) ειχε το πρωτο την εχει και το δευτερο:χυμα χειρισμο στο platforming,ακυρες καταστασεις και μαχες (απο αποψη δυνατοτητων εχθρων παντα -εκει που κομματιαζεις εναν αποφασιζει πως αρκετα σε ανεχτηκε και αντεπιτειθεται ενω το Dragon Sword ειναι ακομη καρφωμενο στο στομαχι του),ηλιθιο χειρισμο στα underwater sections,απαισιο χειρισμο τοξου και λοιπων ranged οπλων τη στιγμη που σου ειναι απαραιτητα,διαδοχικες μαχες με αρχηγους χωρις save points ενδιαμεσα (περιτο να πω ποσο καθυστερημενη μου φανηκε η λογικη των προγραμματιστων λιγο πριν τον τερματισμο...δε μπορω να καταλαβω:ΜΛΚιες = Skill στη γλωσσα τους;;;).
Στα θετικα πρεπει να αναφερω την πολυ καλη ατμοσφαιρα,τις υπερθεαματικες μαχες (αν ξερει κανεις να παιζει οπως εγω ;) ),την αυθονη αιματοχυσια (για καποιους καλο,για καποιους κακο),τα αναθεωτημενα οπλα,τους ενδιαφεροντες (αν και πολλες φορες ακυρους) εχθρους,μια πολυ συγκεκριμενη μαχη - αισχρα προγραμματισμενη με,οπως ειπε κι ο Pilgrim - απολυτα πωρωτικη δε και τις παρα πολυ ομορφες θηλυκες παρουσιες ;) .
Σε γενικες γραμμες ο τιτλος στερει απο τον εαυτο του το μεγαλειο...δε μπορω να καταλαβω,τι στιγμη που εχεις μια πολυ καλη φορμουλα με προφανη λαθη εδω και τεσσερα χρονια στα χερια σου,ποιος ο λογος να τα επαναλαβεις;!;!Στεγνος μαζοχισμος;;;
Τον τιτλο τελειωσα χωρις προβλημα (ειχα λιωσει αλλωστε το πρωτο) σε περιπου δεκα ωρες εχοντας βρει τα παντα - εκτος απο ενα Crystal Skull,χωρις να κανω χρηση οδηγου.Ολες οι αποστολες ολοκληρωθηκαν με βαθμο Master Ninja εκτος απο την τελευταια στην οποια λογω εκνευρισμου απο τις βλακωδεις τακτικες των προγραμματιστων καθως και ελλειψης υπομονης χρησημοποιησα για πρωτη φορα continue και τελειωσα με Greater Ninja βαθμο.Θα επιστρεψω αυριο για να παρω κι απο εκει το Master και αμεσα θα πιασω το Path of the Mentor.
Κριμα παντως,ο τιτλος ειχε τα φωτα να ειναι το καλυτερο action game ever και θεωρησαν σκοπιμο να τον θαψουν κατω απο ενα σωρο απαρτιζομενο απο λαθη του παρελθοντος.Πολυ καλο σε γενικες γραμμες αλλα περιμενα κατι περισσοτερο...
The Deed Is Done.
Comment
-
Comment
-
Δε νομιζω πως αυτο ειναι το θεμα φιλε μου...το προβλημα με την Team Ninja (οπως παραδεχονται και οι ιδιοι) ειναι πως οι αποφασεις παιρνονται "στο ποδι", χωρις πολλες πολλες καθυστερησεις και τριβες.Αυτο σωζει πολυ χρονο μεν, αφηνει ομως πολλα στοιχεια μη βελτιστοποιημενα...ετσι καταληγουμε να εχουμε να κανουμε με 100 εχθρους on-screen κι ο καθενας να κουβαλαει 1.000.000 incendiary shuriken καθως κι ενα bazooka κι ενα string, σουβενιρ της προηγουμενης νυχτας που περασε με την Parris Hilton...αν και δεν έχω παίξει τον τίτλο πιστεύω πως πολλά από τα προβλήματα του τίτλου οφείλονται στις κακές σχέσεις Ιταγκάκι-ΤΕΚΜΟ.ας ελπίσουμε πως ότι φτιάξει από δω και στο εξής ο Μεγάλος θα είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς.
[/b]
Comment
-
Λοιπόν, ας καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Νομίζω πως θα συμφωνήσω με πολλούς από εδώ. Κατ' αρχάς έχω παίξει το πρώτο παιχνίδι και κατάφερα να ξεχωρίσω τα προβλήματα του και αυτό που με στενοχωρεί, είναι οτί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους υπάρχουν και στο δεύτερο, πράγμα απαράδεχτο για έναν τίτλο που διαφημίστικε τόσο πολύ και συνάμα έναν τίτλο που οι <φανατικοί> του, το περιμένουν έτοιμοι να του αφιερώσουν τον λιγοστό χρόνο τους σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στα άλλα παιχνίδια.
Από εκεί και πέρα θεωρώ πως ήταν απλά μία συνέχεια(εννοείτε πως υπήρξαν βελτιώσεις, ελάχιστες όμως) του προηγουμένου χωρίς να προσφέρει αυτά που κατάφερε να προσφέρει το προηγούμενο στον χώρο. Η μάλλον πρόσφερε ακριβώς τα ίδια, μόνο που αυτά τα ίδια το 2004 θεωρούταν κατόρθώματα ενώ τώρα πλέον θεωρούνται απλός προγραμματισμός. Νομίζω πως η tecmo, team ninja και όποιος άλλος έχει να κάνει με αυτόν τον τίτλο επικεντρώθηκαν περισσότερο στο πως θα κόβεται το κεφάλι του εχθρού(πράγμα υπέροχο αλλά ΕΝΑ από τα ΠΟΛΛΑ που περιμέναμε) παρά στο να κάνουν το παιχνίδι πιο λειτουργικό και πιο ΛΟΓΙΚΟ. Θα μου πείτε και με το δίκιο σας βέβαια, Τι λογικό από την στιγμή που ο Ryu μόνος του καθαρίζει ότι κινείται ακόμη κι αν αυτό είναι 500 φορές ψηλότερο και χοντρότερο. Θα μπορούσε όμως να υπάρχει λογική στους πιο απλούς εχθρούς αλλά ακόμη και στους μεγάλους!! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν <τηλεκατευθυνόμενα> βέλη εχθρών τη στιγμή που το τόξο του Ryu είναι υπερβολικά δύσκολο να πετύχει εκέι που θέλεις(Ευτυχώς μπήκε και αυτή η κόκκινη βούλα και έγινε λιγάκι πιο εύκολο). Δεν είναι δυνατόν να πηδας για να αποφύγεις την επίθεση ενός λυκανθρώπου και ο άλλος λυκάνθρωπός να έχει μετρίσει τις μοίρες και την απόσταση που θα διανύσεις και να πετάει το κουφάρι κάποιου νεκρού(πολύ έξυπνο αλλά πολύ λάθος στημένο) εκεί που πεφτεις από το πήδημα και την στιγμή ακριβώς που πέφτεις!!! Ακόμη δεν είναι δυνατόν ο Armadillo από τη στιγμη που θέλει ένα τέταρτο να γυρίσει να προλαβαίνει να σε δαγκώσει την ωρα που κάνεις την πιο γρήγορη κίνηση με το Dragon Sword. Και δεν είναι δυνατόν σε ένα τόσο high speed παιχνίδι να υπάρχει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα με την κάμερα!!!
Παρ' όλα τα προβλήματα όμως είναι ένας άξιος τίτλος που προσφέρει παρόμοιες συγκινήσεις με τον πρώτο κι αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο και όταν το τελειώνεις νιώθεις πάρα πολύ όμορφα. Νιώθεις κάποιος ρε παιδί μου !!!!
Σιγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά και αυτό είναι καλό για τους λάτρεις και οπαδούς του νεαρού Νίντζα από το χωριό Χαγιαμπούσα. Θα μπορούσε το post να είναι ατελείωτο δείχνωντας και τα καλά του παιχνιδιού(μην κράζουμε μόνο) αλλά νομίζω πως αυτά τα βασικά αρκούν.
Εννοείται πως ότι λέω είναι καθαρά δική μου γνώμη χωρίς να είναι και απόλυτα σωστή. Ότι βλέπω και νιώθω το λέω.
Αυτά από μένα... Εις το επαναγράφειν και εις το επαναδιαβάζειν!!!
ΥΓ- Ryu κόψε!!!!!!
Comment
-
Απο οτι φαινεται αγαπητοι φιλοι κανεις δεν εμεινε 100% ευχαριστημενος...αυτο που με απασχολει λιγακι ειναι πως τωρα που εφυγε ο Itagaki οι πιθανοτητες να υποστηρηχθει ο τιτλος (patches,διορθωσεις,extra υλικο) ειναι κομματακι περιορισμενες.Αν θυμασται καλα η Team Ninja ειχε βγαλει απειρα πραγματα για τον πρωτο τιτλο και θα ηταν αδικο και κριμα να χαθει ο δευτερος λογω του συμβαντος...θα δειξει.
Comment
-
Βασικά εγώ κυρίως θα ήθελα ένα patch να διορθώνει τα τεχνικά προβλήματα του τίτλου και μετά οτιδήποτε άλλο θα ήταν ευπρόσδεκτο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως οπου όλοι οι υπάλληλοι μήνυσαν την Tecmo δεν το βλέπω να γίνεται. Οσο ζούμε ελπίζουμε πάντως ;)I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Αυτο εννοω παλικαρι...οσο για τα τεχνικα προβληματα που καλο θα ηταν να λυθουν συμφωνω 100%, μα ειδικα οσον αφορα τις καθυστερησεις και το loading, ειναι ενα κομματι του κωδικα ενος τιτλου που πολυ δυσκολα θα αλλαξει με ενα patch...Βασικά εγώ κυρίως θα ήθελα ένα patch να διορθώνει τα τεχνικά προβλήματα του τίτλου και μετά οτιδήποτε άλλο θα ήταν ευπρόσδεκτο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως οπου όλοι οι υπάλληλοι μήνυσαν την Tecmo δεν το βλέπω να γίνεται. Οσο ζούμε ελπίζουμε πάντως ;)
[/b]
Comment
-
Λοιπον παιδες, μετα απο τον σημερινο μου εκνευρισμο ειπα να γραψω δυο πραγματα ετσι, για να τα βγαλω απο μεσα...
Αφου τελειωσα το Path of the Warrior (πανε αρκετες μερες οπως γνωριζετε) ειπα σιγα-σιγα να πιασω και το Path of the Mentor, δινοντας υποσχεση στον εαυτο μου να το παω χαλαρα κι αργα για να μη βγαλω καρκινο...φτανω λοιπον προχθες στο τριτο κεφαλαιο και ερχεται η ωρα να μπρω στο Οne of White (πρωτο Trial of Valor)...τι να πω ρε παιδες, δεν εχω δει πιο μεγαλη μαλακια σε παιχνιδι...πραγματικα ο ορισμος του cheap, μια μαζα απο συνουσιασμενους (you get my point) kamikaze εχθρους και αλλοι τοσοι απροσαρμοστοι casters των οποιων το βασικο spell βγαζει περιπου το 60% της μπαρας (block is out of the question of course, οπως διδαχθηκαμε κι απο τον τελευταιο αρχηγο του DOA4, οταν ο τιτλος της Team Ninja θελει να χασεις θα χασεις, end of story).Σαφεστατα οι δημιουργοι θεωρησαν σκοπιμο να υπαρχουν ιπταμενα shuriken 24/7 προς καθε κατευθυνση για να μεγιστοποιησουν τον αριθμο των εγκεφαλικα ασθενων παικτων...οπως εγραψα και στο msn μου ειναι αλλο πραγμα το απαιτητικο gameplay κι αλλο να γεμιζεις εναν τιτλο με μαλακιες προσπαθοντας να τον κανεις να φανει hardcore...τι να πω, μεγαλη απογοητευση, περιμενα να ειχαν λυσει αυτες τις παπαριες...με το συμπαθειο.
Comment

Comment