Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νinja Gaiden 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ειρωνικά το είπα.ούτως ή άλλως σιγά μην περιμένω.θα το πάρω κανονικά το 2 μολις πέσει η τιμή.
    Carpe diem

Comment

• Γιατι να περιμενεις για το NG2: Black αφου μπορεις τωρα να απολαυσεις το καλυτερο action game ολων των εποχων?
      [/b]
      Vortraq, loyal to the end ;) .
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Aπο σημερα ειναι διαθεσημο για download το Mission Mode που περιεχει και καποια αλλα modes προς 800 MS Points.Οσοι πιστοι προσελθετε.
        <div align="center">

Comment

• Διάολε αυτή η έλλειψη live σκοτώνει ώρες ώρες&#33;
          Αυτή τη στιγμή νιώθω σαν μουσουλμάνος που δεν μπορεί να πάει στην Μεκκα για προσκύνημα&#33;
          Τέσπα, αν το κατεβάσει κανείς ας πει εντυπώσεις&#33;
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

• Διάολε αυτή η έλλειψη live σκοτώνει ώρες ώρες&#33;
            Αυτή τη στιγμή νιώθω σαν μουσουλμάνος που δεν μπορεί να πάει στην Μεκκα για προσκύνημα&#33;
            Τέσπα, αν το κατεβάσει κανείς ας πει εντυπώσεις&#33;
            [/b]
            Lol, μικρο το κακο αν ησουν γιατι προκειται ετσι κι αλλιως για φανταστικη κατασταση, NGII is for real though .
            <div align="center">

Comment

• Fioth εντυπωσεις απο mission mode?προλαβες να το κατεβασεις?

Comment

• Fioth εντυπωσεις απο mission mode?προλαβες να το κατεβασεις?
                [/b]
                Παικτουρα μου δε μπηκα καν στον κοπο ακομα.Δεν ειμαι και τοσο ενθουσιασμενος με τον τιτλο κι αφου ξεζουμισω το DMC4 λεω να πιασω God of War 2...αν καποια στιγμη το κατεβασω και παιξω θα γραψω σχετικα.
                <div align="center">

Comment

• Παιδες μυριστηκατε πως μετα το τελευται patch o τιτλος crashαρει στα cut-scenes και σε ορισμενες περιπτωσεις αποτελεσμα αυτου ειναι να μη μπορεις να συνεχισεις την προοδο σου;Τι καναν παλι οι μλκς, ηθελα να τελειωνω με το Mentor για να θαψω τον τιτλο στην αυλη για λυπασμα και τωρα δε μπορω&#33;FFS&#33;
                  <div align="center">

Comment

• Χαχαχα&#33;&#33; Πάλι καλά που δεν έχω ιντερνετ τελικά&#33;&#33;
                    Τι καναν παλι οι μλκς, ηθελα να τελειωνω με το Mentor για να θαψω τον τιτλο στην αυλη για λυπασμα και τωρα δε μπορω&#33;FFS&#33; [/b]
                    Ντροπή πάντως ρε γμτ ο καλύτερος action τίτλος της γενιάς να ταλανίζεται απο τόσα τεχνικά προβλήματα&#33;
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming

Comment

• ο καλύτερος action τίτλος της γενιάς να ταλανίζεται απο τόσα τεχνικά προβλήματα&#33;
                      [/b]
                      Eλα, ελα&#33;Ανοησιες ;) .
                      <div align="center">

Comment

• Μολις ολοκληρωσα το Ninja Gaiden II στο "Path of Τhe Mentor" mode.Περιτο να πω πως για να καταφερω να το ολοκληρωσω χρειαστηκε να ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ (ναι καλα διαβασατε) το patch που κυκλοφορησε προ ολιγων ημερων μιας κι εκανε τον τιτλο να κρασαρει σε ορισμενα cut-scenes.Μετα απο αυτη τη μικρη αποδειξη του ποσο μεγαλο ειναι το προγραμματιστικο αισχος του τιτλου (slow - mo λογω frame - dropping και in - combat loading μεταξυ αλλων) παραθετω και τα highlights της εμπειριας μου.

Οπως πολλοι θα εχουν διαβασει εδω μεσα δεν ειμαι κι ο μεγαλυτερος υποστηρικτης του τιτλου.Τον περιμενα πως - και - πως και στην τελικη αναλυση με ψιλοαπογοητευσε, βρηκα γενικα το gameplay του λιγακι χυμα και imbalanced.Το τελειωσα στο Mentor για να επιβεβαιωσω τις αποψεις μου και για να μπορω να εκφρασω μια πιο ολοκληρωμενη γνωμη.Οσο ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας (ή ακυροτητας, πειτε το οπως θελετε) τοσο πιο παραλογες γινονται οι απαιτησεις του παιχνιδιου αφου σε ορισμενα σημεια απαιτειται abuse ορισμενων "σφαλματων"/"ανισορροπιων" για να μπορεσει ο παικτης να επιβιωσει (ειδικα στο Master απο οτι εχω μελετησει με υλικο replays αλλων χρηστων).Αυτο για μενα δηλωνει απλα κακη δουλεια/sequencing στο παιχνιδι.

Παει λοιπον στο ραφι μεχρι να μου ερθει (αν μου ερθει) ορεξη να ασχοληθω με το mission mode ή το "Path of The Master Ninja".Κριμα παντως γιατι θα μπορουσε να ειναι κατι σπουδαιο.

ΥΓ.Μην ακουσω bitching παρακαλω, τα παραπανω αποτελουν προσωπικη αποψη και τπτ περισσοτερο.
                        <div align="center">

Comment

• Ειπα και γω δεν θα απαντήσει&#33;&#33;
                          Τέσπα υποκειιμενικά μιλώντας θεωρώ το ΝG τον καλύτερο action τίτλο της γενιάς
                          Καλύτερα τώρα?
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming

Comment

• To ξερεις αγαπητε Master Ninja πως δεν εχω κανενα προβλημα με τις προσωπικες αποψεις των μελων του forum.Αυτο που με ενοχλει ειναι καποιος να προσπαθει να κανει κανονα την αποψη του.That&#39;s all .
                            <div align="center">

Comment

• λοιπόν flamers και οι 2 υπάρχει σχετικό θέμα guyzzzz.
                              Carpe diem

Comment

• Σιγα να μη μαλωνουμε με τον brother-in-arms pilgrim.Προκειται για απλη αντιπαραθεση ;) .
                                <div align="center">

Comment

Working...
                                X