Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νinja Gaiden 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LOL!

BTW ειναι διαθεσιμα τα 3 costume packs προς 200 points το καθενα.

Kαι photo απο ολες τις στολες του παιχνιδιου:

Comment

• αφού βγήκαν τα costume packs να ελπίζουμε και σε κυκλοφορία κάποιου πατς που διορθώνει καποια από τα μικροπροβληματάκια του τίτλου;
      Carpe diem

Comment

• Σημερα το πρωι εβαλα να παιξω το παιχνιδι και εισεπραξα το ευλογο μηνυμα του update.Το ζητημα ειναι πως δε μπορεσα να βρω πουθενα πληροφοριες οσον αφορα το patch οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια τι βελτιωσεις επιφερει στον τιτλο.Info anyone???
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Σημερα το πρωι εβαλα να παιξω το παιχνιδι και εισεπραξα το ευλογο μηνυμα του update.Το ζητημα ειναι πως δε μπορεσα να βρω πουθενα πληροφοριες οσον αφορα το patch οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια τι βελτιωσεις επιφερει στον τιτλο.Info anyone???
          [/b]
          Φήμες λένε ότι με το που τρέξεις το νέο patch θα έρθει ο Ryu στο σπίτι σου και θα σε πετσοκόψει. ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ&#33; ;p

Comment

• Φήμες λένε ότι με το που τρέξεις το νέο patch θα έρθει ο Ryu στο σπίτι σου και θα σε πετσοκόψει. ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ&#33; ;p
            [/b]
            Σους εσυ&#33;Φαντασμα της Wall Street&#33;
            <div align="center">

Comment

• Το patch απόσο δίαβασα διορθώνει κάποια προβλήματα όπως το frame drop το οποίο μειώνεται λέει αισθητά. Είχε και κάποια άλλα αλλά δε τα θυμάμαι. Θα ψάξω τη σελίδα και θα τη ποστάρω.

Edit

patch

Comment

• Oριστε κ το soundtrack του παιχνιδιου (ripαρισμενο απο το audio test @ 320kbps) για οσους ενδιαφερονται:

http://www.megaupload.com/?d=00PZ7773

Comment

• OneWingedAngel thx a lot for the info ;) .Vortraq ελενξα το link που ειπες κι ο φακελος υπαρχει ομως πρεπει να κατεβασεις το utility που παρεχουν για να μπορεσεις να παρεις το αρχειο;
                  <div align="center">

Comment

• OneWingedAngel thx a lot for the info ;) .Vortraq ελενξα το link που ειπες κι ο φακελος υπαρχει ομως πρεπει να κατεβασεις το utility που παρεχουν για να μπορεσεις να παρεις το αρχειο;
                    [/b]
                    Kατεβασε αυτο το plug-in/extension για το firefox κ αν υπαρχει ακομα προβλημα θα το ανεβασω σε rapidshare.

Comment

• Ωραίος ρε Vortraq&#33; ;)
                      Εγώ το κατέβασα κανονικά εχτές χωρίς να μου ζητήσει να κατεβάσω utility.
                      Αγαπημένο κομμάτι άνετα το Νο5 (fighting soul) που στο παιχνίδι ακούγεται στο έβδομο κεφάλαιο το οποίο παρεπιπτόντος είναι κατ εμε και το καλύτερο chapter του παιχνιδιού&#33;
                      Ρε μονόφτερε πάρταλε τι επικό βιντεάκι ήταν αυτό που πόσταρες&#33;
                      "you think thats hard?? i m just the tutorial level"

Kατα τα άλλα το λιώσιμο συνεχίζεται ;)
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming
                      water just wants to be around me.

Comment

• Ωραίος ρε Vortraq&#33; ;)
                        Εγώ το κατέβασα κανονικά εχτές χωρίς να μου ζητήσει να κατεβάσω utility.
                        Αγαπημένο κομμάτι άνετα το Νο5 (fighting soul) που στο παιχνίδι ακούγεται στο έβδομο κεφάλαιο το οποίο παρεπιπτόντος είναι κατ εμε και το καλύτερο chapter του παιχνιδιού&#33;
                        Ρε μονόφτερε πάρταλε τι επικό βιντεάκι ήταν αυτό που πόσταρες&#33;
                        "you think thats hard?? i m just the tutorial level"

Kατα τα άλλα το λιώσιμο συνεχίζεται ;)
                        [/b]
                        To megaupload εχει κατι θεματα που κ που αλλα λογικα αν δεν "υπαρχουν" slots και κατεβασει το παραπανω plug-in πιστευω να μην εχει πια προβλημα.

Οντως το "Fighting Soul" ειναι κομματαρα - αλλα αγαπημενα ειναι τα: "Main Theme", "Foul Power", "The Hero", "Blood" κ "Anarchy"...γενικα το soundtrack ειναι πολυ καλο.

Παντως για αγαπημενο chapter ενω το 7ο ειναι εκπληκτικο μαλλον προσωπικα ψηφιζω το 10ο - raining blood bitches&#33;

Comment

• ΑΧ ΒΑΧ&#33;&#33;&#33;
                          25 New Ninja Gaiden II missions headed to Xbox 360
                          Microsoft has revealed that it will be unleashing 25 new missions for Ninja Gaiden II on the Xbox 360 which will reportedly be collectively equivalent to a whole new campaign mode. This mission mode pack will be available for 800 points on July 25th.[/b]
                          http://play.tm/wire/cluster/2017963
                          Αχ κατακαημένε pilgrim no live no honey&#33;&#33;&#33;
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming
                          water just wants to be around me.

Comment

• Αν δε με απατα η μνημη μου οι αποστολες στο NG ηταν δωρεαν για ολους τους χρηστες...

Κι επειδη ειμαι σιγουρος πως ΔΕΝ με απατα, ενα εχω να πω...:Απο το κακο στο χειροτερο...
                            <div align="center">

Comment

• σιγά.εγώ λέω να περιμένω το ng2 black...
                              Carpe diem

Comment

• σιγά.εγώ λέω να περιμένω το ng2 black...
                                [/b]
                                Γιατι να περιμενεις για το NG2: Black αφου μπορεις τωρα να απολαυσεις το καλυτερο action game ολων των εποχων?

Ειδικα οταν δεν ξερουμε αν θα βγει καν το NG2: Black μετα τις μυνησεις της Team Ninja κ του Itagaki-san κατα της Tecmo.

Comment

Working...
                                X