Ναί locked είναι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νinja Gaiden 2
Collapse
X
-
Gamespot - Ninja Gaiden II Review (8.0):
http://www.gamespot.com/xbox360/action/nin...nii/review.html
Comment
-
Οσο κι αν σας φανει απιστευτο ο Vuzzi καταφερε και το κατεβασε πριν το κλειδωσουν...τα εχω παρει με αυτη την ιστορια,πληρωνω ο,τι κι ο καθε P.O.Uστης Αγγλος,δε το δεχομαι να με αντιμετωπιζουν σα πελατη δευτερας διαλογης!...my horn!
Comment
-
Lmao...τωρα εξηγειται!!!Με λες σκουλικι ομως ολοι ξερουμε ποσο σου αρεσει ο "φιδες"!!!Είσαι δευτέρας διαλογής φίλε FiOth, είσαι ένα βρωμερό σκουλίκι που δεν έχει το δικαίωμα να παίζει τα παιχνίδια του μέγα Itagaki. Πέρα από την πλάκα, τι πράγμα κι αυτό με το region lock, φτύσιμο τελείως από την MS.
[/b]
.
Comment
-
Λιγο off-topic,αλλα και εγω ειχα προλαβει να κατεβασω το demo του bioshock,τις πρωτες ωρες που το βγαλανε...Για καποιο περιεργο λογο τα κλειδωνουν,καπου ειχα διαβασει οτι εχει σχεση με γερμανικους servers για αυτο κλειδωνεται ολο το mature content.Οσο κι αν σας φανει απιστευτο ο Vuzzi καταφερε και το κατεβασε πριν το κλειδωσουν...τα εχω παρει με αυτη την ιστορια,πληρωνω ο,τι κι ο καθε P.O.Uστης Αγγλος,δε το δεχομαι να με αντιμετωπιζουν σα πελατη δευτερας διαλογης!...my horn!
[/b]
Comment
-
Μα εγω δεν ειμαι καταχωρημενος ως Γερμανος χρηστης.Σε Αγγλικο server ειμαι...τελος παντων,μεχρι τις δωδεκα το μεσημερι θα εχω τον τιτλο στα χερια μου...η αναμονη τελειωσε...and vengeance has come!!!Λιγο off-topic,αλλα και εγω ειχα προλαβει να κατεβασω το demo του bioshock,τις πρωτες ωρες που το βγαλανε...Για καποιο περιεργο λογο τα κλειδωνουν,καπου ειχα διαβασει οτι εχει σχεση με γερμανικους servers για αυτο κλειδωνεται ολο το mature content.
[/b]
Comment
-
Λοιπον παιδες σημερα το πρωι,οπως ειχα πει,αγορασα τον πολυαναμενομενο τιτλο.Οι αρχικες μου εντυπωσεις ειναι θετικες,αν κι οχι οι καλυτερες.Ο τιτλος πασχει απο διαφορα τεχνικα και μη προβληματα.Πιο σημαντικα ειναι η πτωση του frame rate,το mid combat loading καθως και το περιστασιακο "παγωμα" της εικονας.Απο αποψης gameplay ο τραγικα μεγαλος αριθμος των εχθρων δεν επιτρεπει την τεχνικη προσεγγυση του πρωτου τιτλου,μιας και η οποιαδηποτε καθυστερηση για προετοιμασια καποιου combo συνηθως καταληγει σε τρελλο pawnage.Tα γραφικα ειναι λιγο πιο πανω απο μετρια στις περισσοτερες περιπτωσεις με εξαιρεση φυσικα τα πολυ ομορφα cut scenes.Περα απο αυτα τα προβληματα ο τιτλος ειναι πολυ διασκεδαστικος με ορισμενες στοιχεια βελτιωμενα σε σχεση με τον προγονο του...κι αλλα να επιμενουν αθικτα,λες και η σεβαστη TECMO δε προσεξε ποτε πως υπαρχουν...Τελικες εντυπωσεις μετα το πρωτο playthrough.
Comment
-
Δεν θα μπορούσα να τα θέσω καλύτερα απο τον FiOth! Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικότατο και εθιστικό και εννοείται πως θα το λιώσω αλλά αυτά τα framerate drops και τα mid combat loading με έχουν χαλάσει άγρια! Τα γραφικά τα βρίσκω εξαιρετικά και δεν με χαλάνε καθόλου. Καλά για στις μάχες δεν αναφέρομαι καν. Οι εχθροι απο οτι έχω δει για την ώρα είναι πολύ και καλοί και γενικότερα οι πρόκληση (ουσία του παιχνιδιού για μένα) υπάρχει και με το παραπάνω. Επίσης το παιχνίδι είναι πολύ ποιο γρήγορο απο το πρώτο ΝG και ίσως τελικά αυτό να είναι περισσότερο κακό απο ότι καλό!
Τέσπα εχω φτάσει στην aquaduct (πανέμορφη πίστα) και συνεχίζω ακάθεκτος!
Αντε Ryu!!!
Αντε και ένα patch (κάτι που αρχικά απευχόμουνα καθώς δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι) για να διορθωθούν τα τεχνικά προβλήματα.
Ακριβώς τό ίδιο.Οι αρχικες μου εντυπωσεις ειναι θετικες,αν κι οχι οι καλυτερες[/b]I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
.

Το demo μου άρεσε πάρα πολύ οπότε κι εγώ το περιμένω πως και πως.
Comment