Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Απλά να πω, πως συμφωνώ ειδικά με το σημείο που λες πως στο πρώτο 1/3 του game θεωρούσες πως είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Οκ εγώ το έπαιξα εν έτει 2011, αλλά και πάλι θεωρούσα πως είναι πολύ ενδιαφέρον( δυστυχώς είχα διαβάσει από δικά σας παλαιότερα σχόλια, όπως και στο neogaf για το ότι επαναλαμβάνονται οι αποστολές, οπότε ήμουν προετοιμασμένος). Μέχρι που αντιμετώπισα, ιδιοις όμμασι, το στοιχείο της επανάληψης, τα 100 σημαιάκια στις μεγάλες πόλεις και πάει λέγοντας. Τέλος πάντων από ότι είδα υπάρχει θέμα για το Assassin's Creed- το πρώτο, ίσως θα έπρεπε να το είχαμε για συζήτηση γύρω από το franchise- κακώς δεν έγραψα εκεί και απασχολώ εδώ το θέμα.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • #47
      Χαλάλι ρε Burai.To Asassin's Creed αξίζει να αναφέρεται παντού,όχι μόνο στο θέμα του.Δηλαδή το The Legend of Moufelda είναι καλύτερο;
      Carpe diem

      Comment


      • #48
        Άσχετο,αλλά μιας και είδα ότι τα πσοτς εμταφέρθηκαν εδώ,έχω να κάνω την εξής παρατήρηση.
        Έχουμε θέμα για A Creed,A Crd Brotherhood,A Crd Revelations και δεν έχουμε για το 2,τον εώς τώρα καλύτερο τίτλο της σειράς,παρόλο που γίνανε κάποια ποστ στο θέμα του Βrotherhood,αυτά δεν μεταφέρθηκαν όπως στις υπόλοιπες περιπτώσεις.
        Carpe diem

        Comment


        • #49
          hmm πιστευω πως το brotherhood ειναι ο καλυτερος τιτλος της σειρας, οχι για κανενα αλλο λογο απλα γιατι τα ΑC με καθε νεο τιτλο βελτιωνονουν καποιους τομεις, ο πυρηνας δεν αλλαζει , δεν προσφερουν κατι διαφορετικο, απλα προσθετουνε μηχανισμους σε αυτους που υπαρχουνε ηδη, δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος, τους τιλους στα handhelds δεν τους υπολογιζω

          Comment


          • #50
            IMO το Brotherhood είχε ένα αρνητικό,το οποίο μου ψιλοχάλασε την εμπειρία σε σχέση με το 2.
            Αυτό ήταν η δομή της πόλης,που σε ορισμένα σημεία,και ειδικά αν δεν είχες χτίσει τα aqueducts ήσουν κάπως περιορισμένος στις κινήσεις σου και χαλάστηκα.Κατά τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου.
            Βέβαια αν δούμε τα βήματα πρόοδου που έγιναν από το 1 στο 2 και από το 2 στο Brotherhood πιστεύω θα συμφωνήσεις ότι ήταν καλύτερο.Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός,γιατί νυστάζω κιόλας.
            Carpe diem

            Comment

            Working...
            X