Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oti kai na exei kanei o Dan paramenei kakos xarakthras, aplws an exei parei prwtathlimata h estw ean einai mesa se kamia kalh 8ada, shmainei pws o paixths pou paizei apo pisw exei apodeiksei afto pou kanei se olous kai oxi mono sthn dixws skill maza.
    Apla ta pragmata.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
      Oti kai na exei kanei o Dan paramenei kakos xarakthras, aplws an exei parei prwtathlimata h estw ean einai mesa se kamia kalh 8ada, shmainei pws o paixths pou paizei apo pisw exei apodeiksei afto pou kanei se olous kai oxi mono sthn dixws skill maza.
      Apla ta pragmata.

Sto 1o link des to usage gia tous teleutaious stn katata3h xarakthres,oso pio xamhlo einai toso pio duskolo na breis kapoion paikth kalo na paizei tn char.
      To gt dn tous paizoun dn einai aparaithta pws dn mpanizei o char
      (gia kapoia periodo se autn tn statistikh pou kanei o dan kai o hakan htn ektos gt dn tn xrhsimopoiousai kaneis)

Kapoioi char se antamiboun afou asxolh8eis mazi tous parapanw apo kapoious allous logo duskolias-texnikhs sto pai3imo tous,eidiws h mh projectilers.

Akribws giauto to logo epeidh gia paradeigma h cammy einai stn 8esh 6 kai o sagat h o ken einai pio xamhla dn shmainei pws enas arxarios einai pio eukolo na pai3ei me tn cammy,8es h sun8etothta stn basikh kinhsh ths (tkcs) 8es pou basizetai polu sta links logo tou kalou dmg dn mporeis na tn pai3eis etc eidiws an dn exeis skill-texnikh opws 8es pesto sta combo gt ena la8os exei periossoterh baruthta sto punish panw ths logo ths ligoterhs tou mesou orou energeias,akoma kai paiktes pou 8ewrountai terata opws o daigo dn tn epai3e swsta kai oute online tn epaize swsta gt auto dn shmainei pws o char dn exei ergaleia.

Panta enas xarakthras anaibenei molis o paikths deixnei pragmata me to skill tou opws egeine kai me tn Sako.Gamerbee,oloi elegan pws einai gtpk o adon alla akoma kai an dn edeixne oti edei3e sto evo pali exei dei3ei pws einai mpamatos apo to online me nikes enantion top iapwnes.

Xarakthres opws Bison,Abel,Balrog,Sagat kok dn htn mesa sthn 8da tou evo,shmainei pws dn exoun ergaleia?

Dn xreiazete na kerdisei kapoios gia na anagnwriseis tn a3ia tou,paiktes me skill einai pio eukolo na anagnwrisoun omoious tous kai stn telikh otn paizeis dn exeis na apodei3eis tpt se kanenan paizeis gt goustareis kai panta kapoios 8a krinei sumfwna me to ti blepei h ti nomizei oti blepei

Kataligw pws kapoioi paiktes 8eloun perissoterh pistwsh xronou gia na se antamipsoun kai apaitoun perissoteres gnwseis apo tn paikth,sto sumperasma pou 8a katalh3eis otn einai na kathgoriopoihseis enan char exei diafora to dn einai kalos apo to einai kakos
      Street Fighter IV Series Κύπρος(Cyprus)+Ελλάδα(Hellas) Group On Facebook

Comment

• O Dan outws h allws suckarei, mhn prospatheis na to kaneis poio polyploko apoti einai.
        Meta kai egw eimai toso kalos oso aftos pou deixneis sto video, exw parei kana prwtathlima?
        Oxi, alla den exei shmasia efoson lew oti eimai kalos etsi?
        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
          O Dan outws h allws suckarei, mhn prospatheis na to kaneis poio polyploko apoti einai.
          Meta kai egw eimai toso kalos oso aftos pou deixneis sto video, exw parei kana prwtathlima?
          Oxi, alla den exei shmasia efoson lew oti eimai kalos etsi?
          Δεν ξερω αν suckarh η οχι,για μενα το καλος δν εξαρταται απο τα πρωταθληματα,στα πρωταθληματα κερδιζεις δημοτικοτητα και παραπανω πιθανοτητες για κοινο που θα γουσταρει τν τροπο που παιζεις.
          Το αν καποιος ειναι καλος εξαρταται και πως το οριζει ο καθενας αλλα οπως και να εχει δν αλλαζει κατι και δν βλεπω ποια η επιρροη στον παιχτη για το τι θα πει ο καθενας αν ξερεις για ποιον λογο παιζεις,και ποια η σημασια του

Comment

• To an eisai kalos den eksartatai apo ta prwtathlimata, aplws etsi to apodiknyeis, to eipa kai poio panw.

O kalos paixths nikaei tous ypoloipous, etsi orizetai giati etsi ginotan panta.

Den xreiazetai filosofies gia apla pragmata.

Oson afora tous xarakthres tous metras analoga me ta ergalia pou exoun, an ksereis estw kai ligo street fighter tha katalaveneis oti o Dan den exei shmantika pragmata pou exoun oi alloi xarakthres.

Opote o Dan den einai kakos xarakthras epeidh den asxoleitai kaneis mazi tou, alla den asxoleitai kaneis mazi tou epeidh den einai kalos.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by ][gognito View Post
              Οτι οι χαρακτηρες δν μοιαζουν καθολου με τα αυτο που ητν παλια.
              Ακομα θυμαμαι οτν πρωτοειδα το παιχνιδι στο αντικρισμα με τν ryu,αν δν ηξερα πως ο ryu φοραει κοκκινη κορδελα δν θα τν αναγνωριζα καν.Ο blanka ειναι το αποκορυφωμα που ειναι απο τους μακραν απαραδεκτους.
              Το ιδιο ασχημο ειναι και στο vs screen

Οι νεοι χαρακτηρες δν πιανωνται γτ ειναι θεμα γουστου του αν σου αρεσει αυτη η τεχνικη στα γραφικα η οχι
              Προσωπικά με χαλάει ο "φουσκωμένος" σχεδιασμός των παικτών, όλοι είναι body builderάδες με τεράστια μπράτσα ενώ κατα τη γνώμη μου έτσι θα έπρεπε να είναι μόνο ο Zangief! Επίσης με χαλάει όταν παίρνουν αστείες γκριμάτσες σε διάφορα χτυπήματα με πιο χαρακτηριστικά παραδειγματα το shin/metsu shoryuken και τη 2η ultra του Hakan!
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Originally posted by Ryu_gr View Post
                Προσωπικά με χαλάει ο "φουσκωμένος" σχεδιασμός των παικτών, όλοι είναι body builderάδες με τεράστια μπράτσα ενώ κατα τη γνώμη μου έτσι θα έπρεπε να είναι μόνο ο Zangief! Επίσης με χαλάει όταν παίρνουν αστείες γκριμάτσες σε διάφορα χτυπήματα με πιο χαρακτηριστικά παραδειγματα το shin/metsu shoryuken και τη 2η ultra του Hakan!
                Στο σωμα και εμενα με χαλαει αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο καθως και στα παλια sf οι χαρακτηρες ητν αλλα δν φαινοταν λογο διαφορετικου ειδους γραφικων υποθετω.Στο πρωσοπο ομως ειναι εμφανες πως δν μοιαζουν
                Α και εμενα δν μου αρεσει αυτο με τους μορφασμους αλλα ειναι η αποψη της capcom.Δν γνωριζω αν εχει συμβει και σε πιο παλο sf

Μια ερωτηση σχετικα με το online,στο xbox360 αν κανεις DMZ η portforward εχει lag?
                Γτ απο οτι κτλβ στο Ps3 εχει μπολικο δεδομενης της τεχνοτροπιας του παιχνιδιου

Comment

• Εγω οταν παιζω με αλλους απο Ελλαδα εστω παει τελεια πραγματικα και σιγουρα καλυτερα απο το vanilla SF4. Σε τετοιες συνθηκες βγαζω κανονικα links και τα ρεστα.
                  Παλια ειχα κανει και DMZ, αλλα τωρα αρκουμαι στο πιο ασφαλες port forwarding.
                  Τωρα για συγκρισεις κτλ μεταξυ των 2 εκδοσεων του παιχνιδιου το μονο που ξερω περαν του online, ειναι κατι που χα διαβασει στο eventhubs, "the PlayStation 3 version of Super Street Fighter 4 responds 2 frames slower than the Xbox 360 edition to inputs".

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                    Εγω οταν παιζω με αλλους απο Ελλαδα εστω παει τελεια πραγματικα και σιγουρα καλυτερα απο το vanilla SF4. Σε τετοιες συνθηκες βγαζω κανονικα links και τα ρεστα.
                    Παλια ειχα κανει και DMZ, αλλα τωρα αρκουμαι στο πιο ασφαλες port forwarding.
                    Τωρα για συγκρισεις κτλ μεταξυ των 2 εκδοσεων του παιχνιδιου το μονο που ξερω περαν του online, ειναι κατι που χα διαβασει στο eventhubs, "the PlayStation 3 version of Super Street Fighter 4 responds 2 frames slower than the Xbox 360 edition to inputs".

Μου το ειχαν πει αυτο πως ειναι κατωτερη εκδοση αλλα δν μου ειχαν δωσει link και νομιζα πως ειναι φημες απο ατομα που δν γουσταρουν το ps3.
                    Χμμ τωρα μπαινω σε διαδικασια σκεψεων γτ θελω να το καψω το game οποτε το online παιζει σημαντικο ρολο

Thnx

Comment

• ρε guys, ακομα και με 5 μπαρες υπαρχει τουλαχιστοn 3-4 frames καθυστερηση γυρω στα 64ms ανετα, δεν υπαρχει response για high lvl play υπο αυτες τις συνθηκες, το οτι βγαζεις links δεν εχει να κανει με το ποσο lag εχει, απλα μετα απο λιγο συνηθιζει ο εγγεφαλος και συνχρονιζεται με το muscle memory σου που εχεις κανει practice links.

αυτο το παιζω τελεια και δεν εχει lag ειναι μυθος , δεν ζουμε στην ιαπωνια.

για κανα ματσακι σε χαβαλε και για να χαλαρωσεις απο μια δυσκολη μερα μια χαρα ειναι το online, μεχρι εκει ομως.

btw αυτο με τα 2frames xbox/ps3 διαφορα λενε οτι υσχυει και στο offline, δεν ξερω αν εχει αποδειχτει

alla ola ta toyrnoya τωρα που το σκεφτομαι σε xbox γινονται hmm...

xeno επειδη δεν εχω τhn ekdosh του xbox βρες τροπο να παιξεις την εκδοση του ps3 να μας πεις απο πρωτο χερι

Comment

• Ε καλα δε θα ναι και σαν να παιζεις με τον αλλον διπλα σου, αλλα και παλι imo ειναι υπερβολικα κοντα. Για την ακριβεια εγω τουλαχιστον οταν παιζω με αλλα παιδια απο Ελλαδα μπορω να πω πως λιγο πολυ δεν καταλαβαινω διαφορα απο local play καλως ή κακως.

Δεν πιστευω πως δε μπορουν να γινουν high level παιχνιδια σε online συνθηκες, αλλα οκ ειναι επιλογη του καθενος το τι θα κανει με αυτα τα θεματα.
                        Νοοτροπιες τυπου εγω παιζω σοβαρα και δεν παιζω ποτε online γι' αυτο το λογο κτλ κτλ με βρισκουν αντιθετο.

Δεν ξερω ποια η εμπειρια σου απο το online (δε γνωριζω αν ειναι και θεμα ps3), αλλα μου χει τυχει να παιζω με ατομα απο GD, βλ. Erdalion και να βγαζουμε για πλακα οσα combos χρησιμοποιουμε και οταν παιζουμε απο κοντα.

Αυτα περι συνηθειας σε διαφορετικο timing κτλ τα ειχα υιοθετησει μονο στο VF5 που για να κανουν mask το οποιο lag προσεθεσαν ενα μικρο αλλα μονιμο input lag και εκει ενιωθες πως επαιζες αλλο παιχνιδι ωρες ωρες, αλλα οκ τοτε ηταν και παλι η καλυτερη επιλογη στο χωρο.

Εγω απο SF2HD, SSF4, και παιχνιδια στον GGPO οπως το παλιο Turbo εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

Τελος να πω πως ψαχνω ατομα και για κανα ματσακι σιγα σιγα, παει πολυς καιρος απ οταν ημουν στην Αθηνα και χωρις πολλες υποχρεωσεις, οποτε ισως να ναι μια καλη ευκαιρια να μπω στο κλιμα του χωρου μετα απο ενα τοσο μεγαλο διαστημα αποχης .

Comment

• μα δε γινεται να παιξεις σοβαρα και ουτε να μαθεις να παιζεις σωστα αν υπαρχει lag εστω και 2-3 frames οταν χρειαζεται να ανταποκριθεις με το σωστο timing σε πραγματα και καταστασεις που κρινονται στην λεπτομερεια και στο ενα frame στο high lvl play,

αυτο το λενε οι αριθμοι και η κοινη λογικη, πρωτου το επιβεβαιωσει και η πραξη

και σου μιλαω απο πρωτο χερι ξεροντας τι θα πει online bad habits εχω παιξει δυστηχως γυρω στα 1500 matches online (με ελληνες) στο ssf4 και αλλα τοσα ισως και διπλασια offline, παντα ομως χανω την φορμα μου στο offline μολις παιξω online και γι αυτο τα εχω μετανιωσει τα online matches που εχω δωσει, μιλαμε για κανονικο πισωγυρισμα.

θα επρεπε να τα γνωριζεις αυτα απο πρωτο χερι εφοσον καποιες περιοδους ειχες ασχοληθει με το αθλημα

τα bad habits του online φαινoται εντονα στο sf4 γιατι παιζει πολυς κοσμος εδω στην ελλαδα offline και υπαρχει πολυ καλο επιπεδο παραπλησιο τολμω να πω με αυτο που ειχαμε στο cvs2

τι να κανουμε ισως ακουγεται ακομψο αλλα καλα κανουνε οσοι δεν παιζουνε online το κανουνε γιατι δεν θελουνε να αποχτησουνε bad habits και θελουνε να κρατηθουνε σε ενα καλο επιπεδο, η νοοτροπια του hardcore fighting gamer πρεπει να ειναι αυτη.

οτι χαλανε οι χρονοι σου απο την αλλαγη offline σε online ειναι ευρεως γνωστο, οπως επισης οτι οι tournament players δεν αγγιζουνε το online στο ssf4

αν απο ολα αυτα εχεις ακομα αμφιβολιες σου προτινω να κανεις ενα πειραμα για πειστεις:

παιξε συστηματικα online ssf4 με ελληνες σε 5 μπαρες που το βρισκεις flawless για ενα ευλογο χρονικο διαστημα πχ δυο βδομαδων και μετα κατευα να παιξεις στο academy με ατομα που δεν εχουνε αγγιξει ποτε το online, θα καταλαβεις αμεσως τις μικροδιαφορες που μετρανε στο high lvl.

η συγκριση στο netcode του ssf4 με του ggpo,2df πχ δεν υφυσταται, μπορεις να ρωτησεις και τον astral φανταζομαι συμφωνει

και για να κατευουνε οι τονοι εισαι αθηνα xeno? καταρχην weclome back στο αθλημα!! ειμαι μεσα οποτε θες για κανα vs αλλα και με οποιον θελησει ακομα και online. (παιζω στο ps3) (στο dojo ειμαι ο kira/lucifer σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις)
                          απο οτι ξερω παιζεις chun και μιας και παιζω και εγω ευκαιρια να δουμε το mirrormatch

εχω να κατευω καιρο academy(πeripoy 2 μηνες) και εχω σκουριασει αλλα θα κατευω academy καποια απο τις μερες αν ειναι συννενοουμαστε να βρεθουμε εκει, εκτος και αν παιχτει καποιο gathering αλλου

Comment

• Κατ' αρχας πολλοι καλοι παικτες παιζουν online και λογικα το ξερεις κι εσυ. Aπο Uryo και Sakonoko μεχρι Mike Ross και Justin Wong. Προφανως παιζουν κυριως σε arcade η locally σε κονσολες, αλλα οκ προσωπικα ~ξαναλεω~ πως δεν πιστευω το οτι το pro playing κτλ εχει ως βασικη προυποθεση την αποχη απο το online play.

Μακαρι να χαμε την επιλογη να βρισκομαστε ολοι απο κοντα. Το online δεν παυει να ναι μια εναλλακτικη, αλλα πιστευω πως ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη οταν μιλαμε για τετοια επιπεδα lag. Ακομα και αν χανει καποιος για καποιο λογο τα 1 frame links του στο online, πραγματικα δεν πιστευω πως αυτο αυτοματως αχρηστευει το online play στο συνολο του, αλλα οκ οπως ειπα ο καθενας οριοθετει διαφορετικα στο μυαλο του τη γραμμη που χωριζει το αποδεκτο απο το μη αποδεκτο.

Επειτα..

Θα ηταν ψεμα να πω πως γνωριζω επακριβως το επιπεδο του SF4 community εχοντας χασει επαφη με πολλα ατομα τελευταια.
                            Παρολαυτα επειδη εζησα και με το παραπανω την εποχη που παιζαμε ΜΟΝΟ CVS και 3s που δε νομιζω να την προλαβες (no offense ετσι; ~ δεν το λεω για να κανω τον εξυπνο ή δεν ξερω κι εγω τι) θελω να πιστευω πως ξερω σε τι επιπεδο ειχαμε φτασει στο CVS2 και στο SF4 λογικα εχουμε πολυ δρομο για να φτασουμε εκει.

Στην Ευρωπη ειχαμε γινει ονομα χαρη σε 3-4 παικτες και ακομα και στο Shoryuken οταν ποσταρε vids ο Bafiaris τα σχολια ηταν τουλαχιστον κολακευτικα.

Στο SF4 η διακριση ειναι πολυ μακρια, αφενος γιατι υπαρχει community πολλαπλασιο αυτου του cvs και αφετερου γιατι εχουμε πολλα ακομα να μαθουμε στο θεωρητικο κομματι. Ξερω οτι υπαρχουν ατομα που κρατανε πολλα για τον εαυτο τους αντι να τα μοιραστουν με τους αλλους λες και θα τους ανοιξουν ξαφνικα τα ματια και θα τους παρουν τα σκπητρα στο χωρο και γενικα με εχει απογοητευσει κατα καιρους η νοοτροπια ορισμενων ατομων.

Υπαρχουν ατομα που λιωνουν απο την 1η μερα που βγηκε το SF4 και παιζουν παρα πολυ καλα πλεον γνωριζοντας τα περισσοτερα match-ups κτλ κτλ. Εγω δυστυχως στην περιοδο που βγηκε δε μπορεσα να το παρω στα σοβαρα, οχι πως αν ελιωνα θα ημουν ο γαμιας της γειτονιας ξερω γω.

Τελος ναι ειμαι Αθηνα, ναι θα ειμαι εδω για καιρο και λογικα θα εχω και χρονο αν κανονιστει κατι καλο. Συνηθως βρισκομαι με συγκεκριμενα ατομα και μονο σε σπιτια μιας και υπαρχει ενας πυρηνας απο την εποχη που παιζουμε 3s, αλλα οκ αν κανονιστει τιποτα μπορουμε να βρεθουμε.

Απεχθανομαι τα mirror matches απιστευτα - με κανουν να παιζω πολυ χειροτερα απ ο,τι κανονικα ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. Οπως και να χει καλο θα ηταν να συζητησω με καποιον διαφορα πραγματα, απο combos και στρατηγικες μεχρι safe jump setups και ο,τι αλλο χρειαζεται για να βελτιωσω το παιχνιδι μου.
                            Πρεπει να κανω focus σε πολλους επιμερους τομεις, αλλα συνηθως οταν βαριεμαι απλα δοκιμαζω combos με διαφορους chars μιας και καλως ή κακως αυτο με διασκεδαζει καπως στις πιο βαρετες στιγμες.

Αν ειναι για academy κτλ πιστευω θα τα καταφερω παντως αν και ξαναλεω, σπιτια ftw. Κανονιζω κι εγω σκηνικα πολυ αραια και που αλλα οκ, ως τοτε εχουμε.

Για την ωρα το μονο που χουμε στα σκαρια ειναι ενα SF3S "farewell" party επειδη ο Astral την κανει για MSc και ο Lolicom για στρατο .

Comment

• Δεν πιστευω πως δε μπορουν να γινουν high level παιχνιδια σε online συνθηκες, αλλα οκ ειναι επιλογη του καθενος το τι θα κανει με αυτα τα θεματα.
                              Νοοτροπιες τυπου εγω παιζω σοβαρα και δεν παιζω ποτε online γι' αυτο το λογο κτλ κτλ με βρισκουν αντιθετο.

Δεν ξερω ποια η εμπειρια σου απο το online (δε γνωριζω αν ειναι και θεμα ps3), αλλα μου χει τυχει να παιζω με ατομα απο GD, βλ. Erdalion και να βγαζουμε για πλακα οσα combos χρησιμοποιουμε και οταν παιζουμε απο κοντα.
                              To kako me to lag sto online den egeitai mono sto oti apoktas bad habbits, h oti den mporeis na vgaleis kinhseis kai combos.

Akomh kai 1 frame lag einai kako.

Yparxoun kinhseis oi opoies gia paradeigma sou dinoun 8 frames pleonekthma se block, esy kserontas pws exeis 8 frames pleonekthma rixneis mia 8 frames kinhsh giati eisai sigouros pws o antipalos den mporei na se kopsei me tipote, tote omws o antipalos rixnei mia 9 frames kinhsh kai logo lag, anti na ton prolaveis xtypieste taftoxrona h akomh xeirotera se prolavainei aftos.

Opws katalavainete toulaxiston egw tetoio paixnidi den kanw kai vriskw poly logiko to na mhn theloun kialloi na exoun anepithymhta apotelesmata sto gameplay tous, giafto ta online fighting games einai NO-NO gia mena proswpika mexri na mhn exoun katholou lag.

Gia plaka vevaia einai panta allo thema.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                                alla ola ta toyrnoya τωρα που το σκεφτομαι σε xbox γινονται hmm...
                                Στν ευρωπη στο τελευταιο που εγινε νομιζω πως καπου διαβασα πως εγινε σε ps3,Αν οχι σε αυτο τοτε σιγουρα σε καποιο tour στν ευρωπη.

Originally posted by Vaynard View Post
                                μ
                                οπως επισης οτι οι tournament players δεν αγγιζουνε το online στο ssf4
                                Εννοειται πως εχεις κατα νου παικτες απο ασια και βαζεις το online ως αψογο εκει

Για ευρωπη και απο ΗΠΑ υπαρχουν tournament players που παιζουν online
                                Ειχε γινει και σχολιο στο evo οπου παικτες εκτος φυσικα απο ασια ελεγαν πως ειναι χρησιμο και πως αποκτας γνωσεις σχετικα με matchup.
                                Αυτο δν θα ισχυει σε ιδιο βαθμο με τοις συνδεσεις που εχουμε εδω

Comment

Working...
                                X