Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κάτι το δωρεάν online, κάτι το νέο stick που έχω ήταν δελεαστικά. Σε βάθος χρόνου θα το πάρω για το 360 για να παίζω με γνωστούς.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ποιο νεο stick, πηρες και για PS3 περα απο τα 2 ΤΕ στο 360;
      Οχι τιποτα αλλο, αλλα εγω εκανα την πατεντα με το στικ για PS360 και ξενοιασα.
      Λιγοτερα εξοδα, μεγαλυτερη εξοικονομηση χωρου και γενικο win σε πρακτικα θεματα.
      Το μονο προβλημα ειναι πως θα παιξω σε 3 μηνες οπως παει το πραγμα.

Για την ωρα αρκουμαι σε videos και forum crawling, ενω επισης ακομα απορω ποιος χαρακτηρας θα μου ταιριαζε.

Comment

• To βρήκα αμαζον στα 55( προσφορά μιας μέρας και δεν άντεξα) Εγώ προς Dudley προσανατολίζομαι αλλά θα δούμε σιγά, σιγά. Το άψογο είναι πως είναι όλοι διαθέσιμοι από την αρχή. Όχι άλλο άσκοπο playthrough για ξεκλείδωμα...
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Οχι τιποτα αλλο, αλλα εγω εκανα την πατεντα με το στικ για PS360 και ξενοιασα.
          Πόσο σου πήγε;

Comment

• Sorry Xeno, δεν πολυασχολούμαι με τα tiers, γενικά μαθαίνω ότι πιάσω από δω και από κει.
            Στάνταρ με τόσους χαρακτήρες δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει!

Εγώ γουστάρω Guy! Είναι να τον πιείς στο ποτήρι! Στα ουσιαστικότατα και, επίσης σημαντικό, εύκολα trials του έμαθα κολπάκια που μπορείς φυσικά να εφαρμόσεις στην κονονική μάχη!

Επίσης πέρα από Ryu, Cammy, Fei Long θα μπει στο menu και Eeeeeeel Fuerte! Ήθελα να ασχοληθώ από το vanilla.
            Επίσης η 2η ultra του είναι απίστευτη! Πέρα από το damage που κάνει, χτυπάει και εύκολα! Παρόμοια έχει και ο Abel.

Buraiiiiii you lucky man!!
            Πρόσφατα ανακάλυψα και αυτό το καπελάκι, είναι πολύ cool:

Ryu Ken meeeeen! Ryu Ken! (Inside joke, θα σας το πω με την πρώτη ευκαρία)
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Γιώργο πάρε να γουστάρεις!

http://www.youtube.com/watch?v=h2ZXS...ayer_embedded#!

Comment

• Έλα ρε καλό!!
                Ο Ryu δεν έμοιαζε τόσο, αλλά γενικά είναι δύσκολο να τον πετύχεις
                Ωραίες καρατιές παίξανε πάνως, με τη μουσικής τους, τα εφέ τους, αργή κίνηση, κομπλέ!

Comment

• Antithetws pistevw pws o Ryu einai poly aplos na ton petyxeis, den yparxei poio koinos xarakthras, pws ton ekanan fucked up oute egw kserw

Ton Ken apo thn allh pou einai POLY dyskolo na ton kaneis na mhn moiazei gay me to ksantho kare, ton petyxan POLY kala.

Anyway fash eixe, to deftero kalytero fanmade pou exw dei, to prwto einai to Street Fighter the later years
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by sub_zero View Post
                    Πόσο σου πήγε;

Tα απαραιτητα εργαλεια (2 πλακετες στην ουσια) μου κοστισαν 25 ευρω περιπου και στα παιδια που ανελαβαν να κανουν τη δουλεια εδωσα αλλα τοσα για τον κοπο τους αν και οι ιδιοι δε μου ζητησαν τιποτα, αλλα με εχουν εξυπηρετησει πολλες φορες, οποτε οκ δε θα τα χαλουσαμε εκει .

Burai τι λεει το game, σε θελω ζεστο οταν απολυθω.
                    Εγω πλεον δεν το σκεφτομαι καν αφου φαγαμε τρελο ακυρο οταν μας ειπαν πως παιζει αναστολη αδειων τουλαχιστον μεχρι τα μεσα Ιουνιου.
                    Μα καλα που ηρθα ρε γαμωτο, βυσματικο σωμα σου λεει μετα:kill:.

Comment

• Από αύριο το περιμένω. Θα στρωθώ όσο μπορώ και θα παίξω και online να δω πως πάει στο ps3.

Comment

• Παίδες να θυμάστε, το online είναι πάρα πολύ καλό εργαλείο για να μαθαίνει κανείς, ειδικά σε modes που ο παίκτης παίρνει levels και παίζει με όμοιούς του. Πέρα από το lag, μαθαίνεις στρατηγικές και σιγά σιγά τις βάζεις στο ρεπερτόριό σου και φτιάχνεις ένα πολύ καλό gameplay!
                        Δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια στην Πύλο!

Πάρτε και την hip-hop κομματάρα του Cody!
                        Turn da beat back!

Comment

• Ελα το πήρα κι εγώ το κόλπο χθες

Burai θα παιξουμε στο ΠΣ3 μαζί

Comment

• Άντε και με το καλό συνάντηση σπίτι του Ferryman με ΓΑΤΙ και έτσι!

Comment

• Back to the top! (Είχε φθασει στην τριτη σελιδα το καημένο)

Τελικός SSFIV του Evolution 2010

Για ακόμη μια φορά Daigo. Τυχαίο; Δεεε νομίζω.

Comment

• Eh, 4000 atoma paizoun kai sto telos nikaei o Daigo, ti perimename?
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X