Announcement

Collapse
No announcement yet.

Professor Layton

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι διάβαζα πριν λίγο κάτι πατέντες, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Θέλει να έχεις και m3 lite (big deal, αγοράζω) και, από ότι κατάλαβα, κάποια άλλα προγράμματα. Απλή μου φάνηκε η διαδικασία, αλλά θέλει λίγο ακόμα ψάξιμο. Θα το δοκιμάσω με το που πάρω το cart, είναι κρίμα να έχω το αρχείο μου σε .sav .

Ορίστε και το link:
    http://forums.afterdawn.com/thread_v...475277#2890033

Comment

Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία.
      Δουλεύει και στην παλιά Μ3 που έχω εγώ. Για GBA δουλεύει οπότε μάλλον δουλεύει και σε DS.
      Φοβάμαι να το δοκιμάσω γιατί όλα τα παιχνίδια που έχω είναι τερματισμένα. Ίσως το κάνω όταν αγοράσω ένα νέο.
      https://www.emulator-zone.com
      I am an iteration closer to my desired solution!
      The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
      Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
      Hyperdimension Neptunia

Comment

Επιτελους τελειωσα το main quest με τα 120 puzzles... Δεν εχω πολλα να πω, αλλα το ευχαριστηθηκα πολυ, περιμενω τη συνεχεια σιγουρα και να πω επισης οτι η πλοκη στο τελος ηταν αρκετα καλυτερη του αναμενομενου. Τιποτα ιδιαιτερο φυσικα, αλλα μου αρεσε το .. χμμ.. ολιγον τι emotional ending.

Πολυ καλη δουλεια απο τη Level 5, φοβερο localisation και πολυ καλο voice acting (british accent>all).

Μαζι με τα 120 puzzles εκανα και τα sidequests που μου ξεκλειδωσαν τα (νομιζω) 12 ή 15 bonus puzzles .. δεν τα επαιξα ακομα αλλα θα ακολουθησουν συντομα.

Υ.Γ.

Αυτο με τον πινακα μου εφαγε πολλη ωρα τελικα γμτ .

Comment

Tα έκανες όλα μόνος σου; Εγώ για ένα puzzle μόνο χρησιμοποιήσα οδηγό, ενώ 2 άλλα μου τα βρήκε η κοπέλα μου (lol). Αρχικά σου εμφανίζονται 12 μυστικά (ανάλογα με το τι έχεις κάνει στο main quest) και αν τα λύσεις όλα σου δίνονται άλλα 3. Το τέλος μου άρεσε και εμένα πολύ, όπως επίσης και η ανατροπή και το ότι όλα τα mysteries ξεκλειδώνονταν σιγά σιγά.

Comment

Ασε δε ξερω τι θα κανω στα εξτρα 12+3.
            Τωρα ειμαι σε ενα που πρεπει να αλλαξω θεση 4 μπαλες μεταξυ τους και παλευω σε εναν τραγικα περιορισμενο χωρο.
            Δε ξερω τι εννοεις ακριβως λεγοντας αν τα ελυσα μονος μου, αλλα hints ειδα σιγουρα.
            Στο συγκεκριμενο ουτε τα hints δε με σωζουν, οποτε βλεπω να μου παιρνει ωρα το τελευταιο set of puzzles.

Comment

Ασε δε ξερω τι θα κανω στα εξτρα 12+3.
              Τωρα ειμαι σε ενα που πρεπει να αλλαξω θεση 4 μπαλες μεταξυ τους και παλευω σε εναν τραγικα περιορισμενο χωρο.
              Δε ξερω τι εννοεις ακριβως λεγοντας αν τα ελυσα μονος μου, αλλα hints ειδα σιγουρα.
              Στο συγκεκριμενο ουτε τα hints δε με σωζουν, οποτε βλεπω να μου παιρνει ωρα το τελευταιο set of puzzles.
              [/b]
              Αυτό το είχα λύσει πανεύκολα,σε αντίθεση με αυτό με την Ροζ Πριγκήπισσα γγκκρρρρρρ
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ποια ειναι η ροζ; Τωρα τελειωσα ενα τετοιου τυπου (γυρω στο #130) και ειμαι πλεον στο τελευταιο σετ puzzles (133-135).
                Εβγαλα το 1ο και μενουν αλλα 2...... ουφ.

Αυτο με τις 4 μπαλες οντως ευκολο ηταν, μαλλον καποιο στιγμιαιο σκαλωμα θα ειχα φαει .

Comment

Κι εγω χτες αυτο με τη πριγκηπισα παλευα, το 134 νομιζω. Το αφησα γιατι δε θα κοιμομουν ποτε. Οι μπαλες οντως ηταν ευκολες.
                  Do a barrel roll!

Comment

Κι εγω χθες παλευα αλλα σπαστηκα και εκλεισα το DS μετα απο αρκετο παιδεμα.
                    Μου μενει και το 134 με τα σπιτια και τα πηγαδια και δυστυχως αυτη η κατηγορια puzzles μου φαινεται απλα σπαστικη για τα γουστα μου.

Comment

Το θετικό είναι οτι παραδέχεσαι την ήττα σου! Αντε παραδέξου και την noobosini σου και είμαστε οκ! Μη φοβάσαι δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς
                      Για δες ρε κάτι moderators που έχουμε, έναν γρίφο δεν μπορούν να λυσουν!
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming
                      water just wants to be around me.

Comment

Ναι αυτό είναι αλήθεια (3 puzzles μου έλυσε btw ) και πραγματικά ευχαριστήθηκα όσο τίποτε άλλο τους γρίφους που έπαιξα με την κοπέλα μου. [/b]
                        Κι εγώ! Ο φίλος μου είναι φυσικός, αλλά εγώ σαν καλλιτέχνις (γκουχ...) έβρισκα τις πιο ευφάνταστες λύσεις.

Θα πάρω σίγουρα το δεύτερο.
                        Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Professor Layton and the Pandora's Box

The main story revolves around Professor Layton and his young apprentice Luke traveling to meet Layton's mentor, who has sent them a letter about a mysterious box. Layton's mentor, Andrew Schroeder, writes that he wishes to have Layton take care of his information if anything were to happen to him. Professor Layton and Luke rush to the mentor's home, only to find him killed under mysterious circumstances. From there the pair travel to discover the secrets of "Pandora's Box". The gameplay is to take place partly on a train, as well as in two towns; the second of which is home to a mysterious, supposedly cursed castle.

-wikipedia

Εδώ και καμιά δεκαριά μήνες έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, καιρός είναι να έρθει και απο εδώ.

Εν τω μεταξύ έχω ξαναρχίσει απο σήμερα το μεσημέρι το Curious Village. Εξαιρετικό, ειδικά τώρα που μου είναι οικείο το όλο θέμα, τα γραφικά, η μουσικούλα...

Comment

Άσε ρε φίλε, το περιμένω πώς και πώς... Το καθυστερούν πάρα πολύ και δε μου αρέσει αυτό. Το Curious Village είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι στο DS.

Comment

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως η μουσική είναι αρνητικό σημείο του παιχνιδιού. Συμφωνώ πως είναι επαναλαμβανόμενη αλλά νομίζω οτι είναι απολύτως ταιριαστή στην ατμόσφαιρα.

Comment

Ναι η μουσικη ειναι spot on στην αισθητικη του τιτλου και στην ατμοσφαιρα. Ολο το παιχνιδι γενικα ηταν αξιολατρευτο, ελπιζω στο event που ερχεται να δωσουν μια ημερομηνια για το Pandora's Box.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X