Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• -Double post μετά από ένα χρόνο.

Στο τσακ πρόλαβα το spirit of justice σε έκπτωση από το 3ds eshop και σήμερα το βραδάκι θα το ξεκινήσω. Έχει παίξει κανένας άλλος;

Comment

• Άψογος Γκριμ! Περίμενα πως και πως να πέσει η τιμή του για να το πάρω! Τώρα κατεβαίνει!

Αληθεια το έχει παίξει κανείς από εδώ; Συγκριτικά με τα άλλα πόσο καλό είναι;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

• Κι εγώ το τίμησα και σήμερα ελπίζω να το ξεκινήσω.
        Carpe diem

Comment

• Πόσο το πήρατε;
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• 15€ το είχε

Επίσης, πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι δείτε αυτό:

Comment

• Το πήρα πριν από μερικές βδομάδες στην κανονική του τιμή. :'(
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το αστείο είναι ότι μπήκα κι εγώ να το πάρω full price και πέτυχα το sale στα τελειώματα. Πολύ DLC πάντως. 15€ συνολικό κόστος μία κανονική υπόθεση, δύο what ifs και ένα costume pack.

Comment

• Δυστυχώς έχει πέσει πολύ δουλειά και πολύ κούραση αυτές τις μέρες,με αποτέλεσμα ο χρόνος για gaming να είναι ελάχιστος.Πρόλαβα όμως και τελείωσα την πρώτη υπόθεση.Πέρα από το γέλιο που ρίχνω κάθε φορά,θέλω να πω πως οι ατάκες του τελευταίου μάρτυρα είναι γεμάτες metal songs easter eggs.You've got another thing coming,We're not gonna take it μεταξύ άλλων.
                  Carpe diem

Comment

• Ελπίζω να φέρουν όλη τη σειρά Phoenix Wright στο Switch ή στο Steam. Ποτέ δεν μου άρεσε καν το 3DS για ευνόητους λόγους. Είχα παίξει όλα τα προηγούμενα στο Original DS πριν η σειρά μετακομίσει αποκλειστικά στο 3DS.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by 丹野 View Post
                      Ελπίζω να φέρουν όλη τη σειρά Phoenix Wright στο Switch ή στο Steam. Ποτέ δεν μου άρεσε καν το 3DS για ευνόητους λόγους. Είχα παίξει όλα τα προηγούμενα στο Original DS πριν η σειρά μετακομίσει αποκλειστικά στο 3DS.

Όταν λες ευνόητους λόγους,τι εννοείς;

Συνεχίζω με την δεύτερη υπόθεση αλλά πολύ αργά,διότι οι αντοχές αρχίζουν και πέφτουν.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                        Όταν λες ευνόητους λόγους,τι εννοείς;

Συνεχίζω με την δεύτερη υπόθεση αλλά πολύ αργά,διότι οι αντοχές αρχίζουν και πέφτουν.
                        Μία το region lock, μία ο χειρισμός, μία το υγειονομικό θέμα μου.

Θα προτιμήσω να πάει σε μεγάλη οθόνη.
                        sigpic

Comment

• Μία το region lock, μία ο χειρισμός, μία το υγειονομικό θέμα μου.
                          Το region lock να το δεχτώ ότι ήταν ηλίθια απόφαση.
                          Ο χειρισμός πώς είναι χειρότερος από το DS; Καμία από τις δύο κονσόλες δεν έχει ιδιαίτερα καλή εργονομία αλλά τι απαιτήσεις έχει ένα Ace Attorney σε αυτόν τον τομέα;
                          Για το υγειονομικό θέμα δε σου φταίει κανείς αν σου πέφτουν οι κονσόλες μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας...
                          Originally posted by 丹野

Comment

• Είμαι στα μισά της τρίτης υπόθεσης.Είχα δει στο IGN να λένε πως αποτελεί την χειρότερη υπόθεση του παιχνιδιού.Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά ως τώρα αν και είναι κάπως προβλέψιμα τα πράγματα ακόμα.Το παίζει κανείς άλλος;
                            Carpe diem

Comment

• 5η case και τελευταία.Λίγο διαφορετική απ'ότι μας έχει συνηθίσει η σειρά,αλλά πολύ δυνατή και με μια ωραία έκπληξη.Αρχή είμαι ακόμα,θα έχει κι άλλες.
                              Παίζει κανείς άλλος;
                              Carpe diem

Comment

• Ατακάρα που μου άρεσε.
                                A Dragon Never Yields.
                                It glares,it roars, and it latches its jaws firmly onto its prey till the bitter end.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X