Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μόλις τελείωσα το Trials And Tribulations.
    Με διαφορά το καλύτερο από τα 3 πρώτα Ace Attorney.
    Η σειρά από άποψη ποιότητας, για μένα,ως τώρα, πάει ως εξής:3,1,2.

Στο 3 μου άρεσαν όλες οι υποθέσεις ακόμα και η δεύτερη σε αντίθεση με του 2 και του 1 που υπήρχαν υποθέσεις που βαριόμουνα.
    Είχα ακούσει για την τελευταία υπόθεση του Τ&Τ ότι θα με κουράσει κλπ αλλά τελικά δεν με κούρασε καθόλου σε αντίθεση με την τελευταία του 1 που απλά έπαιζα για να δω το τέλος(μ'αρεσε,απλά με κούρασε).

Θα κάνω ένα διάλλειμμα από την σειρά και μέσα στον Σεπτέμβρη λέω να πιάσω το Apollo Justice.Μην πάθω και overdose.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Έπος.Φέρτε το κι εδώ.
          Carpe diem

Comment

• Τυχαία έπαιξα αυτό με τον Edgeworth, μετά ξεκίνησα την σειρά από την αρχή γιατί ξετρελάθηκα. Νομίζω το έχω αφήσει στην πρώτη υπόθεση του Trials

Comment

• Συνέχισέ το άμεσα.Το Trials έχει τις καλύτερες υποθέσεις από τα 3 πρώτα.Ειδικά στο φινάλε η συγκίνηση ήταν τεράστια.
              Πρέπει να παίξω Apollo Justice και μετά replay όλη τη σειρά ρε γμτ.
              Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                Έπος.Φέρτε το κι εδώ.
                Don't worry, σιγουρα θα δουμε english subs απο τους fans.
                Do a barrel roll!

Comment

• προς το παρων πιαστε τον phoenix wright στο UMVC3 που ειναι επος

Comment

• Έλα Ραμπίδη, δικό σου.

Ace Attorney 5 (Platform Unknown), Ace Attorney 123HD (iOS) announced

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Να το και το system seller του 3DS. Ελπίζω μέχρι να βγει να έχει βγει και το redesign να τελειώνουμε.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                        Να το και το system seller του 3DS. Ελπίζω μέχρι να βγει να έχει βγει και το redesign να τελειώνουμε.
                        Το Wright vs Layton δεν σου αρκούσε;

Κλασικά όπως έχω συνιθήσει με τη Capcom πρώτα θα ακούσω για localisation και μετά θα αρχίσω το Hype.

PS:Where is my AAI2,Capcom?

Comment

• Εγώ ελπίζω από δω και πέρα να γίνει multiplatform η σειρά. Θα ήθελα το 5 σε HD, ειδικά αν έχουν βάλει και κανονικά animations αυτή τη φορά (μακάρι).
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Originally posted by Loggo
                            Εγώ ελπίζω από δω και πέρα να γίνει multiplatform η σειρά. Θα ήθελα το 5 σε HD, ειδικά αν έχουν βάλει και κανονικά animations αυτή τη φορά (μακάρι).
                            Portability>HD.

Πάντως είναι σχεδόν σιγουράκι ότι θα'ναι multiplatform με τουλάχιστον IOS όπου θα'ναι HD.Ελπίζω να βολεύεσαι.;)

Comment

• Εμένα για να είμαι ειλικρινής λίγο με νοιάζει το HD και τα animation στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι διάλογοι και η ιστορία να είναι καλή και τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
                              Άλλωστε σε ένα τόσο text heavy παιχνίδι βολεύει η φορητή κονσόλα και στην τελική το βγάζουν στο PSvita που είναι σχεδόν HD.

Το Wright vs Layton δεν σου αρκούσε;
                              Το είχα ξεχάσει αυτό και τελικά δε θυμάμαι καν περί τίνος πρόκειται. Και πάλι όμως τα crossover παιχνίδια είναι του χαβαλέ.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ναι, Vita και iOS είχα κυρίως στο μυαλό μου. Θα ήθελα πάντως να το κάνουν όλο με cel-shaded enviroments και χαρακτήρες.

Comment

Working...
                                X