Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Άρχισα από χθες το Apollo Justice: Ace Attorney και ολοκλήρωσα την πρώτη υπόθεση. Πολύ καλή ίσως η καλύτερη αρχική case από τα προηγούμενα 3 με ανατροπές και βάθος , είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι οι επόμενες αφού η πρώτη ήταν τόσο καλή...

WTF is Chords of Steel ; που έλεγε και ξαναέλεγε ο Apollo ;

Comment

Special Blend Mix - πρεπει να ειναι το αγαπημενο του Godot
      Compilation με (official νομιζω) remixes μουσικων του trials and tribulations
      Do a barrel roll!

Comment

Aν βρω σε καλή τιμή το πρώτο σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπήσω. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει κάτι σε τέτοιο στυλ, με έχετε τσιτώσει τώρα με όσα διάβασα στο τόπικ

Comment

Αμα δε σου αρεσει (δυσκολα πιστευω) το πουλας πολυ ευκολα. Το θεμα ειναι να το βρεις.
          Do a barrel roll!

Comment

Tο βρήκα και το τσίμπησα (γρήγορος ε; ). Έπαιξα την πρώτη αποστολή αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλλανε κιόλας, να αρχίσω να ανησυχώ ή το παιχνίδι αλλάζει πολύ στην πορεία; Αρχισα λίγο και την δεύτερη υπόθεση και φαίνεται να βάζει και άλλα στοιχεία στο κόλπο. Πόσες υποθέσεις έχει και τι διάρκεια πάνω κάτω;

Comment

5 υποθέσεις.Καθε υποθεση παίρνει περίπου κανα τρίωρο.
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Tο βρήκα και το τσίμπησα (γρήγορος ε; ). Έπαιξα την πρώτη αποστολή αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλλανε κιόλας, να αρχίσω να ανησυχώ ή το παιχνίδι αλλάζει πολύ στην πορεία; Αρχισα λίγο και την δεύτερη υπόθεση και φαίνεται να βάζει και άλλα στοιχεία στο κόλπο. Πόσες υποθέσεις έχει και τι διάρκεια πάνω κάτω;
                [/b]
                Δε θελω να το κρινω επιφανειακα αλλα κι εγω εχω ψιλοαπογοητευτει με τον τιτλο προς το παρων αν και ειμαι ακομη στην αρχη.

Περα της παιδικης παρουσιασης του κ των διαλογων π μου προκαλεσαν αερια, μου δινει την αισθηση οτι το Objection ειναι η μονη ενεργη εντολη . Τεσπα, επιφυλασσομαι.

Παντως προτειμω Jake Hunter που καποια ζωασε διαφορα sites του εβαλαν 3/10 κτλ επειδη δεν τα παιρνουν απτην Αksys. Σαφως πιο ωριμος κ ρεαλιστικος τιτλος αλλα με ενα μειον! Ειναι Jinguuji Sabouro κι οχι Hunter, τελος.
                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ε με τόσα που έχουμε πει όσοι το έχουμε παίξει, το hype σίγουρα έχει χτυπήσει κόκκινο. Αράξτε, αδειάστε το μυαλό σας από οτιδήποτε έχετε διαβάσει ή ακούσει και ευχαριστηθείτε το παιχνίδι. Τα Phoenix Wright δεν είναι τίποτα super ανατρεπτικό, κλασικά old school point n’ click, pattern based adventures είναι, τη διαφορά την κάνουν οι δίκες, το χιούμορ και τα σκηνικά. Για την ακρίβεια είμαι σχεδόν σίγουρος πως αντίστοιχης κουλτούρας adventures υπάρχουν πολλά στην Ιαπωνία, αλλά τι να κάνουμε εμείς αυτό έχουμε εδώ. Νομίζω πως στο τέλος θα το αγαπήσετε κι εσείς λίγο πολύ.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Η ουσια του Phoenix Wright δεν ειναι το Objection αλλα το σεναριο, οι ανατροπες, οι διαλογοι, το μυστηριο κλπ.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Εχθές τελείωσα το μοναδικό Phoenix Wright Justice For All

Δυστυχώς με το διάβασμα δεν έχω ιδιαίτερο χρόνο για gaming οπότε άργησα να το τερματίσω

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό αν και σίγουρα κατώτερο του 1.Η τελευταία υπόθεση ήταν φανταστική,ανεπανάληπτη!Οι άλλες 3 υποθέσεις κινούταν σε κατώτερα επίπεδα από αυτές του πρώτου σίγουρα.Το χιούμορ του παιχνιδιού παρέμενε σε υψηλά επίπεδα όπως πάντα.Ο μουσικός τομέας ήταν πολύ κατώτερος δυστυχώς...μόνον στην 4η υπόθεση έφτιαξαν τα πράγματα που ακούστηκαν τα παλαιά θέματα αλλά και ένα καινούργιο πολύ γαμάτο(spoiler όταν συναντάς πρώτη φορά τον θεό Edgy pooh end of spoiler).Fail επίσης η παλιό ηλίθια μουσική του τσίρκου που έπαιζε συνεχώς spoiler όταν συναντούσες την υπέρτατη θεά oldbag-evans end of spoiler

Γενικώς ήταν μία πολύ καλή εμπειρία αν και κατώτερη του πρώτου.Διασκεδαστικότατο παιχνίδι.Θα αρχίσω λογικά και το 3 που έχω ακούσει τα απίστευτα λόγια σε λίγο καιρό...Ίσως μετά το TWEWY η το Hotel Dusk

Comment

• Bump γιατί δεν επιτρέπεται να είναι τόσο χαμηλά το Phoenix Wright thread (ίσως να έχει να κάνει με αυτό που είπε ο Xeno για το database corruption ).

Πρόσφατα τα τελείωσα όλα και ήταν φανταστικά. 1>3>4>2 για μένα.

Τί άλλο; Α ναι! Έχουν το καλύτερο soundtrack σε video game που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό, απλά έπος η μουσική! Έχει μόνιμη θέση στην playlist.

Comment

• Η πραγματικη αξια τους ειναι τα replay. Αμα δε παιξεις 3 φορες τη καθε case δε θα βαλεις στο πετσι σου. Μετα τα 5 playthrough μπορεις να πεις οτι εισαι hardcore fan.

Οσο για το Soundtrack, εννοειται πως τα εχεις ολα τα κομματια περασμενα στο κινητο σου και καθε μερα διαλεγεις αλλο για ringtone.

Περα απ'τη πλακα ειχα το Objection του Apollo για κανα χρονο ringtone και τωρα εχω αυτο το γαματο remix http://www.youtube.com/watch?v=U08_822Y-ls
                          Do a barrel roll!

Comment

• Προσωπικά δε με ενθουσιάζουν οι Cadenza, τα remix τους φέρνουν πολύ σε cookie-cutter music της εποχής του '80 ;Ρ

Αλλά εντάξει δεν είναι κακοί.

Comment

• Ξεκίνησα το πρώτο παιχνίδι της σειράς.Μετά την πρώτη υπόθεση έγινα φαν,τι να λέμε τώρα.
                              Έχω φτάσει στην υπόθεση "The Turnabout Samurai" λίγο πριν την 3η μέρα.
                              Carpe diem

Comment

• Αντε μπραβο μπηκες κι εσυ στο κολπο. Εχει φαση το πως ο ενας μετα τον αλλο κολλανε με αυτη τη σειρα.

Μου δωσες και ευκαιρια νανα πω κατι που ηθελα απο χτες. Εκει που ημουν στο εργαστηριο υπολογιστων στη σχολη βλεπω εναν συμφοιτητη μου να παιζει τη 2η υποθεση του πρωτου game. Αμεσως του πιασα κουβεντα και μου πε οτι μολις τη προηγουμενη μερα καποιος του το χε συστησει να το παιξει κι ηδη απ'τη πρωτη υποθεση του χε αρεσει πολυ. Αλλος ενας στο κλαμπ λοιπον.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X