Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Άρχισα και εγώ επιτέλους την "θρυλική?αυτή πλέον σειρά.Δηλώνω ήδη έχοντας παίξει τις πρώτες δύο υποθέσεις καταγοητευμένος...Way to go Capcom ;) .Ελπίζω οι 3 συνέχειές του να μην με απογοητεύσουν...

Ήθελα να ρωτήσω...εάν κάνεις διαφορετικές επιλογές στην δίκη υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι?Πχ αν δεν καλούσα τον bellyboy στον δικαστήριο θα γινόταν κάτι εντελώς διαφορετικό,έτσι δεν είναι?

Υπάρχει περίπτωση να χάσω μία δίκη?
    [/b]
    Βασικα το τι πρεπει να κανεις ειναι συγκεκριμενο, δε τιθεται θεμα επιλογης, αν διαλεξεις κατι διαφορετικο απ'αυτο που πρεπει θα χρειαστει να ξανα επιλεξεις μεχρι να κανεις τη σωστη επιλογη. Σ'αυτες τις περιπτωσεις συνηθως υπαρχει ποινη αλλα οχι παντα.
    Do a barrel roll!

Comment

Λοιπόν το τελείωσα μετά από αρκετό κάψιμο.
      Η τελευταία case ήταν πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα, πραγματική φοβερή, τολμώ να πω ίσως η καλύτερη στην σειρά, κι αν όχι σίγουρα από τις καλύτερες.
      Περισσότερα άλλη ώρα γιατί είμαι κουρασμένος και, μεταξύ μας, βαριέμαι πολύ να γράψω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο Drew Misham, είναι ίδιος ο Τρότσκι spoiler11!!
      Τον σκοτώνουν κιόλας!

WTF?1
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Η Capcom ανέβασε ένα app sto site της που επιτρέπει να δημιουργούν δικές τους υποθέσεις οι χρήστες:
        Οfficial Gyakuten Saiban case editor
        http://editor.pc-saiban.jp/index.html
        http://www.forums.court-records.net/...php?f=3&t=7824

Sample english case: http://player.pc-saiban.jp/view/play?sid=812

all your base are belong to us
        NDS themes

Comment

το τελειωσα χθες! απλα φοβερη η τελευταια case θελω και αλλοοοοοοοοοοοο!!!1!!

edit: boy_without_a_fairy, Woot!1!! :blink: YAY!

Comment

θελω και αλλοοοοοοοοοοοο!!!1!!
            [/b]
            Το ίδιο πράγμα σκέφτηκα με το που το τελείωσα.
            Σκέφτομαι πάντως σοβαρά να κάνω ένα replay στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, καμιά φορά όταν ξέρεις κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αργότερα, βλέπεις τα προηγούμενα με άλλο μάτι.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Κι εγω θα το κανω αυτο καποια στιγμη. Αν και τις αποστολες του πρωτου και του δευτερους τις εχω τελειωσει απο δυο φορες τη καθεμια, μερικες και τρεις φορες.

Στο Apollo τωρα, πιστευω να τελειωσω με τη 3η σημερα.
              Do a barrel roll!

Comment

εγω μπορει να κανω replay μονο το τριτο phoenix wright.
                θελουμε την σειρα και στο Wii με voice acting

Comment

Spam but anyway .

Comment

Τελος...
                    Do a barrel roll!

Comment

.. και ναι λοιπον, σημερα ειπα να βγαλω το Apollo απ τη ζελατινα του μιας και σχεδον τελειωσα το Layton και κοπηκε και το ρευμα καποια στιγμη σημερα, οποτε η επιστροφη στα court rooms ηταν αναποφευκτη.

Μαλλον εχω χασει το touch, μιας και 10 λεπτα αργοτερα ειχα νυσταξει και αφησα το DS στην ακρη και εριξα εναν ωραιοτατο υπνακο.

Η Capcom εχει βρει το φαρμακο ΚΑΙ για την αυπνια.

Comment

Δώσε μωρή αρρώστια capcom!!!

Τέλος πάντων, παρατήρησα ότι συνδέεται με το 5th case του πρώτου PW, επομένως το παράτησα και έπιασα το μοναδικό case που δεν έβγαλα...

Comment

Δεν αλλαζει κατι, μια μικρη κι ασημαντη λεπτομερεια μονο.
                          Do a barrel roll!

Comment

Δηλαδή να συνεχίσω το apollo και να παίξω αργότερα το 5th case; Υπέθεσα ότι θα είναι χρήσιμο να ξέρω τι παίχτηκε τότε.

Comment

Στο 5ο case απλα μαθαινεις καποια πραγματα παραπανω για την Ema Skye. Ειτε τα ξερεις, ειτε οχι δε μετρανε στο Apollo Justice.
                              Do a barrel roll!

Comment

Εγώ προτείνω να παίξεις το 5ο case απλά γιατί είναι πολύ καλό. Κατά τη γνώμη μου στο ίδιο επίπεδο με το 4ο. Ακόμα είμαι στο Trials and Tribulations και φυσικά δεν έχω πιάσει το Apollo Justice αλλά δεν έχεις λόγο να πας Apollo Justice ενώ μπορείς να παίξεις την 5η αποστολή. Αλήθεια γιατί την άφησες;
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X