Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Είμαι στην 5η υπόθεση του πρώτου τίτλου.Μ'αρέσει πάρα πολύ σαν ιστορία ως τώρα και χάρηκα πολύ που σου δίνονται κάποιες επιπλέον δυvατότητες που δεν υπήρχαν στις 4 πρώτες,κάτι λογικό αν σκεφτούμε πως υπήρχαν μόνο στην έκδοση για gba.
    Πάντως παίρνει πάρα πολύ ώρα ρε σεις.Δύσκολη και μεγάλη.Οι 4 πρώτες ήταν γελοίες μπροστά της.Πάω να την τελειώσω κι αυτήν.Τα λέμε σε κάνα δίωρο πάλι.

edit:3 ώρες μετά (do you see the contradiction; )και ακόμα να το τελειώσω.Έλεος.Είμαι στην τελευταία μέρα της τελευταίας υπόθεσης και ασχολούμαι με την συγκεκριμένη υπόθεση 7 ώρες.Κι ακόμα να τελειώσει.
    Ελπίζω στα άλλα 3 να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες υποθέσεις.
    Carpe diem

Comment

• Δεν υπάρχουν και χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και την παίζεις. Εγώ την παράτησα στην πρώτη δίκη. Άκουσα βέβαια ότι έχει πολύ ενδιαφέρον, οπότε μάλλον κάτι έχασα.

Comment

• Evans ισως σε δυσκολεψε επειδη ησουν νεος στη σειρα ομως υπαρχουν δυσκολοτερες επειτα. Η 4η στο Justice for All (η μονη υποθεση που εχω τελειωσει μολις μια φορα) και η 5η στο Trials & Tribulations ειναι πιο απαιτητικες.
        Do a barrel roll!

Comment

• Δε με δυσκόλεψε, δε μου άρεσε λόγω των ηλίθιων χαρακτήρων που είχε.

Comment

• Η δυσκολία δεν είναι αποτρεπτικός παραγοντας για μένα,απλά μου την έσπασε η διάρκεια.Θα μπορούσα να είχα τελειώσει κάτι άλλο μέσα σε τόσες ώρες.Κατά τ'άλλα Evans όποτε βρεις χρόνο ασχολήσου μαζί της.Οι χαρακτήρες κι εμένα στην αρχή μου τη σπάγανε αλλά με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη πραγματικά την ευχαριστιέμαι πολύ,αν και κάπου με ψιλοκούρασε (contradiction).
            Carpe diem

Comment

• Μια χαρά είναι η 5η υπόθεση , έχει ωραία φάση
              = love.

Comment

• Jake Marshall bitches. You can't say you don't like the 5th case...

...They shoot you for that in Texas.
                Do a barrel roll!

Comment

• Όταν την τελείωσα αναγνώρισα την αξία της.Κι εμένα η αγαπημένη μου είναι ως τώρα μαζί με την 4η.Ο von Karma θεός όταν φώναζε Objection

Η τρίτη ήταν η χειρότερή μου γιατί απ'όσο θυμάμαι δεν είχε μέσα χαρακτήρες που να έχουν κάποια σχέση με το πρωταγωνιστικό καστ και μου ήταν ψιλοαδιάφορη,σε σχέση με τις άλλες τουλάχιστον.
                  Carpe diem

Comment

• Συμφωνώ με Αλταίρο (όπως λέμε Βολταίρο). Η 3η υπόθεση του πρώτου παιχνιδιού είναι η χειρότερη σε όλη τη σειρά για μένα. Είχα παρατήσει το παιχνίδι για κάνα χρόνο λόγω αυτής της υπόθεσης. Η πέμπτη κατά τα άλλα είναι από τις καλύτερες. Καλά βρε Έβανς προτιμούσες την Όλντμπαγκ από τους χαρακτήρες της 5ης;
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ace Attorney coming to the WII?

Βλεπεις Phoenix ειναι καλο. Ο,τι και να βγει θα τα σπαει, αρκει να ναι κατι νεο και οχι ξαναζεσταμενη τροφη απο DS/GBA κτλ.
                      Episodic Ace Attorney ftw. Αν οντως βγει στο Wiiware μαλλον θα μας βγει και αρκετα οικονομικο .

Εδω που τα λεμε βεβαια δε βλεπω καποιο πιθανο οφελος εναντι της εκδοσης σε φορητη κονσολα, αλλα οκ δε βαριεσαι.. waggle to object..

Comment

• Πολυς θορυβος για λαθος listing ειναι η γνωμη μου...
                        Do a barrel roll!

Comment

• Phoenix Wright Wii Ware

Δυστυχως φαινεται να ναι port, οι εικονες δεξια ειναι απο το πρωτο.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Παίζω το Justice For All και είμαι στα μέσα της τρίτης υπόθεσης.Έχω μια απορία.Γιατί πάντα η τρίτη υπόθεση είναι χάλια και βαρετή;Και σε αυτό και στο πρώτο,η τρίτη υπόθεση είναι μέτρια και κουραστική.Μήπως είναι ιδέα μου;
                            Carpe diem

Comment

• Προσωπικα δε τη βρηκα βαρετη την υποθεση με το τσιρκο, οι καλυτερες υποθεσες βεβαια ειναι αυτες που εχουν αμεση σχεση με τους ηρωες της σειρας.
                              Do a barrel roll!

Comment

• Το Triads and Tribulations πόσες υποθέσεις έχει που δεν έχουν σχέση με τους πρωταγωνιστές;
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X